GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com

Başlatan Efsun, 30 Aralık 2020, 22:59:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Mükemmel! Adamsınız!  :kalp:  :serefe:  :tr:  :gtasa:  :helal:

Efsun

RaideNN

Başarılar efsun tam destek herhangi bir sorununda nerden ulaşacağını biliyorsun :)

Efsun

Alıntı yapılan: RaideNN - 19 Ocak 2021, 23:47:18
Başarılar efsun tam destek herhangi bir sorununda nerden ulaşacağını biliyorsun :)
Teşekkür ederim Emre.

baum224

Logmane açmassa birşeye benzemeyen bir sunucu..

Tanıtım kurallara uygun değil discord dışında elinizde başka bir şey yok. Forum'ada girilemiyor.
Son düzenlenme: 20 Ocak 2021, 09:51:21 Kenzy144p
to greatest marina reborn

Efsun

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 20 Ocak 2021, 09:50:03

Tanıtım kurallara uygun değil discord dışında elinizde başka bir şey yok. Forum'ada girilemiyor.
LogMane'den domainine kadar ben aldım, forum açmasına gelirsek tema şuanda geliştirilmekte.

Efsun

RaideNN

uygun değil mi baştan aşağa okudun mu domain efsunda forum da kuralları bilmiyorsan diyecek bisey yok

Efsun

Alıntı yapılan: RaideNN - 20 Ocak 2021, 17:38:10

uygun değil mi baştan aşağa okudun mu domain efsunda forum da kuralları bilmiyorsan diyecek bisey yok
Beni gene desteklediğini için tekrardan sağol Emre. Zaten herşeyi bende bende olmasa napayım.

Cihat Korkmaz

Discord üzerinden oyun modu ve forum hakkında gerekli bilgiler paylaşıldı, iyi forumlar dilerim. :helal:

Efsun

Alıntı yapılan: Judge - 20 Ocak 2021, 23:08:14

Discord üzerinden oyun modu ve forum hakkında gerekli bilgiler paylaşıldı, iyi forumlar dilerim. :helal:
Gerekli bilgiyi vermişsin :)

Goddew

Efsun

Efsun