GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SanAndreas - TurkishRoleplay "SA-TRP" #weneednewthings - Açılış: 04.07.2018

Başlatan Jarveus, 29 Haziran 2018, 19:33:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

twoground

Başarılar dilerim orda olacağım yorumlarda kötü söz söyliyen arkadaşlar kendinizi bilmez iki-üç çapulcudur kendi serverlerine rakip olacak hatta geçileceği için korkaklık içinde olan arkadaşlardır ;)

Jarveus

Armen sunucuda ki Adminlerin sorumlusudur , benden de sorumlu olan kişi odur. O yüzden benim egoist olmamı değil Armenin nasıl biri olduğunu yargılamanız yeterli olacaktır. Eleştiriler gizli hayranlıktır deme zamanımız geldi zaten. :)

Jarveus

Dystopian

Dün biraz konuştum yönetim ekibiyle saçma sapan politikaları olmayan bir sunucu ve oyuncuların istediği türden bir sunucu yapmak için çabalıyorlar, Her zaman söylediğim gibi bu sunucu türk roleplay sunucularına rakip bir sunucu olacaktır tekrardan başarılar, açılışı dört gözle bekliyorum.

kbrsev

Alıntı yapılan: Lork - 03 Temmuz 2018, 02:28:22

Forumunuza baktım teması çok hoşuma gitti temayı kendinizmi yaptınız yoksa ismini söylermisiniz acaba?
Başarılar dilerim.

Tema tamamen benim hayal gücümün eseridir.

AlpAkabey

Akabey

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Dystopian - 03 Temmuz 2018, 10:37:56

Dün biraz konuştum yönetim ekibiyle saçma sapan politikaları olmayan bir sunucu ve oyuncuların istediği türden bir sunucu yapmak için çabalıyorlar, Her zaman söylediğim gibi bu sunucu türk roleplay sunucularına rakip bir sunucu olacaktır tekrardan başarılar, açılışı dört gözle bekliyorum.

Bizde biran önce açılmasını bekliyoruz :D

Akabey

AdemTR

Her şey harika gidiyor.
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2018, 22:37:37 AdemTR

Jarveus

Sunucu 4 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00 20.30 arasında açılacaktır.

AlpAkabey

Alıntı yapılan: Jarveus - 03 Temmuz 2018, 22:45:17

Sunucu 4 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00 20.30 arasında açılacaktır.

BEKLEMEDEYİZ <3  :helal:

Akabey

Yesil

Dystopian

twoground

Teamspeak3 adresine gelipte 19 yaşımdayıp diyip başka sunucu ts'sine çağırıp ailevi küfür eden 15 yaşındaki kardeşimizi alkışlıyoruz umarım bu kafayla yaşamaya devam edersin , sonra kendisine küfür edilince SS alıp burda paylaşan delikanlı arkadaşımız galiba mapperliği sadece kendi mapper olduğu sunucuda yardım etmek için kullanılıyor sanıyor zekası yeni arkadaşımıza hayatında başarılar diliyorum

AlpAkabey

Akabey

Zeta

Başarılar Atalay,umarım diğer TÜRK konsept sunuculara taş çıkartıp düzgün bir şekilde eleştirilere açık olup düzgün bir şekilde sunucuyu yürütürsünüz  :helal: