GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

SanAndreas - TurkishRoleplay "SA-TRP" #weneednewthings - Açılış: 04.07.2018

Başlatan Jarveus, 29 Haziran 2018, 19:33:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Joker

Tekrardan konuya bir bakayım dedim de Atalay ve Samet bu işin üstesinden gelecek insanlar. Başarılar.

open.mp Turkey Department Manager

AdemTR

Dystopian

Jarveus

Sunucumuz açılmıştır. Emeği geçen geçmeyen herkese sonsuz teşekkürler.

AdemTR

pag

IM:RPG modu mu görüyorum?, Jarveus gibi bilgin bir kişiden (veya kendisi bilgin biri olduğunu sanıp, onun bunun sunucusuna kötü içerikli eleştirilerde bulunuyor) bu hareketi görmek üzücü oldu, maalesef bir gelecek göremiyorum...

batuhanyrd

Jarveus

Araçların silinmeyi unutulan test sunucusundan kalan araçlar olduğunu bildirmeme hiç gerek yok sanırım.

kelly

Sunucuya gireyim bakayım dedim, Jarveus'un sunucusu iyidir diye düşündüm girdiğimde uçan uçanaydı.

I want everything

kelly

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 04 Temmuz 2018, 21:07:24

Alıntı yapılan: kelly - 04 Temmuz 2018, 21:04:13

Sunucuya gireyim bakayım dedim, Jarveus'un sunucusu iyidir diye düşündüm girdiğimde uçan uçanaydı.

kesin oda test sunucundan kalma kuşlardır.

:D

I want everything

ExO

Yapılan eleştirilere bakmadan yorum yapacak olursak,konu içeriği eksik,sistemler ve oyun içinden hiçbir görüntü yok.Türk konsepti seçilmiş,umarım hard rp rolleri döner aksine sunucu çöp açmanıza bile gerek yok.
İşleyiş bölümünde rol örnekleri hoşuma gitti gerçekleşirse tutma ihtimali var.Her roleplay server tanıtım konusuna yazdığım gibi burayada yazıyorum,sistemleriniz ve map tasarımlarınız alışılmışın dışında olması lazım çünkü çoğu server hemen hemen benzer modları kullanıyor farkınızı ortaya koymanız gerekir.Başarılar dilerim yönetim ekibininde adaletli bir ortam sağlamasını diliyorum. :helal: :anons:

birileri demiş öldü şimdi yazsınlar kral geri döndü

kaannos

Alıntı yapılan: Arya Roleplay - 04 Temmuz 2018, 21:07:24

Alıntı yapılan: kelly - 04 Temmuz 2018, 21:04:13

kesin oda test sunucundan kalma kuşlardır.

Yorumları okurken sana kanser oldum işin gücün yok mu gitsene sunucuna kardeşim. Ya düzgün yorum yap yada hiç yspma

zekican1999

Server Owner hariç geriye kalan ekip arkadaşlarından hiçbir umudum yok tutacağını sanmıyorum , yinede başarılar dilerim.Alıntı yapılan: kelly - 04 Temmuz 2018, 21:04:13

Katılıyorum..