GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sancak RPG ~ En Baştan [TRY ONLINE] Sunucu Açıldı !

Başlatan Cagatay.Bey, 13 Mayıs 2018, 18:49:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çaki

Eleştrii yapacaklar herzaman eleştirilere açığız fakat  aynı kişiler ardarda eleştiri yaptığında bunu biz sözlü saldırı olarak agılıyoruz ve buradaki yetkililere sesleniyorum konuyu iyice inceleyip gerekeni yapmanızı arz ediyorum sadece moral bozma açısı üzerinde sözlü saldırıda bulunan şahıslar özelden konuşulması gereken konuları bile tartışma kanalı gibi  kullanmaktadırlar bu yiletinin altında görüşlerinizi bildiriniz ard  arda yanıt atarak lütfen kirletmeyiniz.

Murat

ALINTI MODLA BİRYERE KADAR GİDEMEZSİNİZ KENDİ MODUNUZU KENDİNİZ KODLAYIN!

NMVAU

Alıntı yapılan: Murat - 22 Mayıs 2018, 07:35:32

Aslında gelebilirler, bakarsak VivalaRP modu sıfırdan değil Rage RPG roleplay modu üzerinden yapıldı(görebildiğim kadarıyla) Fakat hakkı yenilemeyecek kadar çok yenilik yapılmış, bu yüzden kimsenin sesi çıkmamış. Eğer isterlerse onlarda bunu başarabilirler fakat böyle "m0rUk r0L vAr iş1e n3 iSt1y0nUzk1" yapmazlarsa.

Rollowex

Alıntı yapılan: Murat - 22 Mayıs 2018, 07:35:32

Her konunun ucunu moda bağlıyorsunuz ya akıllı arkadaşlarım ona bitiyorum.Sunucunun modu gayet iyi durumda alıntı mod olsa dahi yeni sistemler ekleniyor sunucuya yakından takip ediyorum zaten,sunucuda kaliteli roleplayerlar ve ortam varsa moda ne gerek var ? Modu şuanlık ben beğeniyorum herkesin kendi düşüncesi o yazıyı birdaha büyük yazma  :pcyumruk:

NikolaiS

Keşke Greeny SMF temasını editleseydiniz, almışsınız sadece kategori başlığını yeşil yapmışsınız...
Başarıılar.

volitina

Alıntı yapılan: NikolaiS - 22 Mayıs 2018, 19:27:46

Keşke Greeny SMF temasını editleseydiniz, almışsınız sadece kategori başlığını yeşil yapmışsınız...
Başarıılar.

Sedatcım böyle söyleyeceğine arkadaşlara bir el ataydın, Vay delikanlı gönlüm vay...

Emrah195

TalhaB

Başarılar dilerim...
                                     -Poseydon gral begit gral

pawnwhite

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Rhea