GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Santos Roleplay - Never Back Down!

Başlatan Can Demir, 20 Ağustos 2020, 14:12:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Can Demir

2016'dan beri toplanan bir ekip ile bu sunucuyu açmaya karar verdik,peki neden bu sunucuyu açtık ? bu sunucuda MediumRP rollerini kaliteliştirmek için, Sunucumuz Medium RP üzerinden yürümektedir.Sebebi ise oyuna 1-2 kişide yeni başlayanlar olur.Onlar neden ayrıcalıklı serverlarda oynayasın ki ? bizim ekibimizde "Helper" olarak adlandırdığımız kişiler var,bu kişiler sampa yeni başlamış kişilere, roleplay kavramlarını anlatacak bir kapasitede kişilerdir.Böylece ayrıcalığı sunucumuzdan kaldırıyoruz.Ekonomi kısmına gelecek olursak bu bir oyun olduğunu unutmadan,oyuncuları köle olarak çalıştırmadan ekonomimizi orta derece tutmaya devam edeceğiz.Birlik konusuna gelecek olursak,birlik desteklerimiz tabiki var.Çünki yeni başlamış olan kişiler sunucuda düzenli bir şekilde rol yapabilme zevkini arttırmasını istiyoruz.Bunun için çokta değil minimum yardımlar yapıyoruz sadece 5'den fazla kişi olan bir topluluğa.Peki neden bu sunucuya gelmeliyim ?,kısaca yanıtlıyalım.Bizim sunucuda ADALET olacak ilk başta sunucularda adalet olmazsa o sunucunun durumu kötüdür zaten. 2.olarak Sistem kodlayamasakta satın alıyoruz siz değerli oyuncularmızın AR-GE önerilerine mutlaka uyuyoruz.Sunucumuz 28.06.2019 Tarihinde açılmaya karar vermiş bir sunucudur,Alt taban olarak bir seçtiğimiz moda kendi sistemlerimizi eklemeye çalışıyoruz. Umarız bu yolda başarılı olur. SAMP kitlesindede farklı şeyler yaratabileceğimize canı gönülden inanıyorum. 14.06.2020 Tarihinde ise sunucuyu tekrardan açma kararını almış bulunmaktayız, nedeni ise SAMP kitlesinde ki soluğu bu server ile canlandırmak istiyoruz, önceki yaşanan Ekipteki sorunlardan dolayı server kapanmıştı, ama tekrardan açacağımız ekipte hiç bir sıkıntı olmuyacak. Umarım bu yolda pes etmeden açılıp 1 hafta sonra kapatılmıyacak sunuculardan olmayız, ki olmuyacağız da, sizler için elimizden geleni yapacağımızdan şüpheniz olmasın ki zaten 3 Aydır aktif olarak sizlere hizmet veriyoruz!

[/color]
Sunucudaki Mevcut Sistemleri:
• OOC Bakiye Sistemi
• Bagaj Sistemi
• Vip Sistemi
• Araç Kiralama Sistemi
• Twitter sistemi
• Pet Sistemi
• Kumar Sistemi
• Ek animasyonlar
• Renk oyunu sistemi
• Evlenme Sistemi
• Silah NPC sistemi
• Araçtan Atma Sistemi
• Reklam Verme Sistemi
• Sırta Silah Koyma Sistemi
• C-Bug Engelleme Sistemi
• Kaput Açma Sistemi
• Gelişmiş Admin Sistemi
• İşyeri Sistemi
• Taksi Sistemi
• Birlik Sistemi.
• Telefon Sistemi
• Taşımacılık, Tırcılık, Temizlikçilik, tamircilik, uy****rucu kaçakçılığı Meslekleri
• Kupon Sistemi
• Modifiye sistemi
• Papağan sistemi
• Ev Sistemi
• ATM Sistemi
• İp bağlama ve Göz bağlama sistemi
• Whatsapp sistemi
• Tabela Sistemi
• Offline Jail, Offline Ban Sistemi

Yönetimimiz oyunculara karşı saygı ve çerçeve içerisinde olacağına burdan size söz veriyorum ve hatasını gördüğümüz yetkilinin ona aynı hatasını birdaha yapmıyacağına dair uyarırız.

Yönetim ekibine ulaşmak için Discord adresimiz: Tıkla

» Sunucu Adresi: 193.160.215.205:7777 [ Aktif ]
» Discord Adresi:  Tıkla [ Aktif ]
» Web Site: Bakım [ Bakım ]

[/color][/color]
Sunucudan Videolar;

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 21 Ağustos 2020, 14:49:55 DARK.

Can Demir

Bot diyen arkadaşlara diyorum Can Demir#8851 beni eklesinler discorddan, ekran açıp tek tek spec atacağım herkese, eğer haklı çıkarsam burada özür dileyeceksiniz. Kabulse ekliyebilirsiniz discorddan. Bekliyorum.

TahsinBey

Gayet güzel bir sunucu her gün güzel ve farklı roller oluyor.Başarılı bir proje

AzazeL

Mükemmel rol kalitesiyle, başarılarımızın devamını diliyorum.  -exstrâSHOT

Paranla şeref kazanma, şerefinle para kazan ki; paran bittiğinde, şerefin de bitmesin

MegsNaf

Çok Güzel Bir Sunucu Gayet Güzel Roller Dönüyor Yakında Legal İşlerde Çoğalacak Kısacası Herkese Öneririm

Cowingwa

Başarılar dilerim Can, eski günleri hatırlıyorum hala SAMP'dayız rol kalitesi güzel, sistemler güzel. -Yiğit a.k.a Mode

Can Demir

Alıntı yapılan: mode. - 20 Ağustos 2020, 14:34:29
Başarılar dilerim Can, eski günleri hatırlıyorum hala SAMP'dayız rol kalitesi güzel, sistemler güzel. -Yiğit a.k.a Mode
Teşekkürler, ibiza zamanları iyiydi.

Alıntı yapılan: MegsNaf - 20 Ağustos 2020, 14:33:23
Çok Güzel Bir Sunucu Gayet Güzel Roller Dönüyor Yakında Legal İşlerde Çoğalacak Kısacası Herkese Öneririm
Teşekkürler

Alıntı yapılan: AzazeL - 20 Ağustos 2020, 14:28:16
Mükemmel rol kalitesiyle, başarılarımızın devamını diliyorum.  -exstrâSHOT

Sağol Gürkan.

Alıntı yapılan: TahsinBey - 20 Ağustos 2020, 14:22:45
Gayet güzel bir sunucu her gün güzel ve farklı roller oluyor.Başarılı bir proje
Sağol Tahsin.

YatYereVurYerdenYere

Çok Güzel Bir Sunucu Gayet Güzel Roller Dönüyor
Yetkililer / Helperlar Userlar ile Gayet İyi Bir Şekilde İlgileniyor Sunucuyu Herkese Öneriyorum   :helal:

Jaquanx

Çok güzel bir sunucu , rolleri ve kalitesi ile fark atan bir sunucu diyebilirim , bekliyorum hepinizi :) :D 

HasanEfe

Başarılar dilerim, seyahat nedeniyle bakamadım en kısa sürede görüşmek dileğiyle.

ayazcik

Oleeey dm atabilecem

bu arada az değilsin ha yetkililere yorum attırıyor hesap açtırıp ama bot basmış gibi gözüküyorsun aşkm söylede biraz başka konulara ileti atsınlar
Son düzenlenme: 20 Ağustos 2020, 20:38:08 ayazbutfeyzullah

Can Demir

Alıntı yapılan: ayazbutfeyzullah - 20 Ağustos 2020, 20:36:04
Oleeey dm atabilecem

bu arada az değilsin ha yetkililere yorum attırıyor hesap açtırıp ama bot basmış gibi gözüküyorsun aşkm söylede biraz başka konulara ileti atsınlar
10 Tane yetkili kadromuz var dostum aynen :D, Bot diyorsanda discordunu ekle bana eğer bot değilse burda özür dileyeceksin, kabul etmiyorsan bot demeye devam et umrumda olmaz yani :D.

SpawN

ayn krdsm kesinlikle bot degil

HasanEfe

Alıntı yapılan: SpawN - 20 Ağustos 2020, 21:01:20
ayn krdsm kesinlikle bot degil

Alıntı yapılan: ayazbutfeyzullah - 20 Ağustos 2020, 20:36:04
Oleeey dm atabilecem

ibrahimkk