GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Santos Roleplay - Never Back Down!

Başlatan Can Demir, 20 Ağustos 2020, 14:12:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trigger

efepro1437

Efsane bir sunucu! Pyreme#0375

Can Demir

Alıntı yapılan: efepro1437 - 21 Ağustos 2020, 00:25:10
Efsane bir sunucu! Pyreme#0375
Alıntı yapılan: YatYereVurYerdenYere - 20 Ağustos 2020, 14:44:22
Çok Güzel Bir Sunucu Gayet Güzel Roller Dönüyor
Yetkililer / Helperlar Userlar ile Gayet İyi Bir Şekilde İlgileniyor Sunucuyu Herkese Öneriyorum   :helal:
Değerli yorumun için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Jaquanx - 20 Ağustos 2020, 18:08:06
Çok güzel bir sunucu , rolleri ve kalitesi ile fark atan bir sunucu diyebilirim , bekliyorum hepinizi :) :D 
Değerli yorumun için teşekkürler.

Alıntı yapılan: Trigger - 21 Ağustos 2020, 00:13:10
Botlar hariç, iyi sunucu ya.
Discorddan ekle beni ekran açıp herkesi specliyeceğim, ama haklı çıkarsam burada özür dileme şartıyla bekliyorum.

SpawN

@DARK. Hepsini oyuna soktun biliyoruz,şifrelerini yazdın hepsini başka bi yere çektin hepsi afk hiçbi işlevleri yok :)

Can Demir

Alıntı yapılan: SpawN - 21 Ağustos 2020, 16:06:06
@DARK. Hepsini oyuna soktun biliyoruz,şifrelerini yazdın hepsini başka bi yere çektin hepsi afk hiçbi işlevleri yok :)
Herkesi specliyeceğim, Allah'a söven adam merak etme bot mu değil mi göreceğiz. Burada özür dileyeceksen gel göstereyim.

vynles

Sunucuya giriyoruz, modelleri yükleyelim diyoruz 1 saatimizi alıyor.  Makinayı falan pazardan alırsanız olacağı bu. Modelleri indiriyoruz sunucuya giriyoruz, sözde 20 kişilik sunucuda bi biz varız, oyuncu bulamıyoruz. /admin yazıyoruz araba komutları çıkıyor. Bence önce bi sunucunu düzelt ondan sonra aç. Böyle devam edersen ilerlemez. Başarılar

Can Demir

Alıntı yapılan: Hyper - 21 Ağustos 2020, 17:42:21
Sunucuya giriyoruz, modelleri yükleyelim diyoruz 1 saatimizi alıyor.  Makinayı falan pazardan alırsanız olacağı bu. Modelleri indiriyoruz sunucuya giriyoruz, sözde 20 kişilik sunucuda bi biz varız, oyuncu bulamıyoruz. /admin yazıyoruz araba komutları çıkıyor. Bence önce bi sunucunu düzelt ondan sonra aç. Böyle devam edersen ilerlemez. Başarılar
Discorda gelip güncel Cache dosyasını indirebilirsin, makina çöp olsa bu kadar oyuncuyu pingsiz oynatmaz, modellerin geç yüklenmesi bizim sorunumuz değil bazı modeller 1 saniyede yüklenirken bazı modeller uzun sürüyor, Eğer bot diyeceksenizde discorda eklersin, eğer olmadığını görüp burada özür dilersin, yoksa burada yazmaya devam edersin umrumda bile olmaz.

Pexqy

Konu tasarımı geliştirilebilir, güzel bir Medium RP sunucusu gibi duruyor, başarılar.

ayazcik

Alıntı yapılan: DARK. - 21 Ağustos 2020, 19:03:53
Alıntı yapılan: Hyper - 21 Ağustos 2020, 17:42:21
Discorda gelip güncel Cache dosyasını indirebilirsin, makina çöp olsa bu kadar oyuncuyu pingsiz oynatmaz, modellerin geç yüklenmesi bizim sorunumuz değil bazı modeller 1 saniyede yüklenirken bazı modeller uzun sürüyor, Eğer bot diyeceksenizde discorda eklersin, eğer olmadığını görüp burada özür dilersin, yoksa burada yazmaya devam edersin umrumda bile olmaz.
git para ver hostinge download sunucusu kur sonuçta sunucu açıyorsun hacı

Xchatt

Kardeşim sen demedin mi evet bot attım diye niye burda bot diyenlere itiraz ediyorsun?

Sa-Mp 2014-2020

Can Demir

Alıntı yapılan: Xchatt - 22 Ağustos 2020, 10:28:22
Kardeşim sen demedin mi evet bot attım diye niye burda bot diyenlere itiraz ediyorsun?
Önceden attım doğru kendim itiraf ettim, ama son 2 haftadır hiç bir şekilde bot atmadım, ve bundan sonra ki süreçtede olmuyacaktır. Eğer şimdi bot diyorsanız gelin göstereyim, burada özür dilemek şartıyla.

Trigger

Can Demir

Alıntı yapılan: Trigger - 22 Ağustos 2020, 20:00:21

Söyleyecek bir şeyim yok :=)
Peter adlı kişi rol bilgisizlikten dolayı banlanmıştır. Bu tür oyuncular her serverde bulunmakta. Bir oyuncu kötü rol yaptı diye o serverin tamamına low server diyemezsiniz, bu olayların olmadığı bir server gösterin, gösteremezsiniz.

Trigger

Alıntı yapılan: DARK. - 22 Ağustos 2020, 21:26:02
Alıntı yapılan: Trigger - 22 Ağustos 2020, 20:00:21

Söyleyecek bir şeyim yok :=)
Peter adlı kişi rol bilgisizlikten dolayı banlanmıştır. Bu tür oyuncular her serverde bulunmakta. Bir oyuncu kötü rol yaptı diye o serverin tamamına low server diyemezsiniz, bu olayların olmadığı bir server gösterin, gösteremezsiniz.
Pekii, adminlerin bu olaya yüz yumması.Gülünç durum kendinize çeki düzen verin.