GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Spontane Roleplay - Moving the New World!

Başlatan neastroncan, 29 Temmuz 2020, 22:56:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mtb

hahaha bu yazın 3 milyonuncu sunucun herhalde "arkdslar mddi destek yko kpattık" olur bu da

2017-2026

Riki

Alıntı yapılan: M T B - 30 Temmuz 2020, 12:28:38
hahaha bu yazın 3 milyonuncu sunucun herhalde "arkdslar mddi destek yko kpattık" olur bu da
Düşüncen için teşekkürler, kendi kafanızda bir şey belirlemişsiniz biz o kafanızdaki düşünceyi değiştirmek için çabalıyoruz. Umarım başarılı oluruz.

Bu arada arkadaşlar bende ekipteyim, herkesi açıldığı zaman bekliyorum.

neastroncan

Alıntı yapılan: M T B - 30 Temmuz 2020, 12:28:38
Daha önce öyle bir sebepten sunucu kapatmadım. Ayrıca öyle sık sık sunucu açıp kapatan birisi değilim. Yorum için teşekkürler.

NikolaiS

Daha önceki tanıtımda sırf açan ben olduğum için yorum atmaktan kaçınan aslında konunun kusurluluğunu bulamayan fakat projeden çekilince sırf 'iki yüzlülük' ve 'kişiliksizlik' faktörü ile buraya gelip kötülemeyiniz çünkü tamamen akıl sağlığınızın yerinde olmadığını kanıtlayan bir hareket içerisine girmiş oluyorsunuz.

İlerleyen dönemlerde arkadaşları başka konulardan vurabilirsiniz fakat şu an halihazırda olan hiçbir şeyden vuramazsınız, her şey dört dörtlük bırakıldı.
Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, benim istediğim gibi gitmedi umarım onların ki istediği gibi gider.

neastroncan

Alıntı yapılan: RuamleS - 30 Temmuz 2020, 13:52:26
Daha önceki tanıtımda sırf açan ben olduğum için yorum atmaktan kaçınan aslında konunun kusurluluğunu bulamayan fakat projeden çekilince sırf 'iki yüzlülük' ve 'kişiliksizlik' faktörü ile buraya gelip kötülemeyiniz çünkü tamamen akıl sağlığınızın yerinde olmadığını kanıtlayan bir hareket içerisine girmiş oluyorsunuz.

İlerleyen dönemlerde arkadaşları başka konulardan vurabilirsiniz fakat şu an halihazırda olan hiçbir şeyden vuramazsınız, her şey dört dörtlük bırakıldı.
Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum, benim istediğim gibi gitmedi umarım onların ki istediği gibi gider.
Yorum ve yazdıkların için teşekkürler Sedat. Gönlünce olsun..

Spontane Roleplay Versiyon Beta Güncelleme Notları

Son düzenlenme: 31 Temmuz 2020, 15:54:54 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi

officer in charge

neastroncan

Goddew

Redfield

Daxy

Alıntı yapılan: CerrahBey - 30 Temmuz 2020, 10:05:40
Alıntı yapılan: Daxy - 29 Temmuz 2020, 23:15:06
Tasarım kötü, projenin başında ki insan k*raktersiz birisi. Tutacağını sanmıyorum.

Nereden bakarsan bak seni her yerde görüyorum. Gördüğüm yerlerde de bir karalama peşindesin. Bak yapma, ayıp. Bu denli düşüncelerin olduğu sürece ayıplanırsın ve kendi itibarını düşürmekten başka hiç bir şey yapmazsın.

Karaktersiz birisi? oyundan tanıştığın bir insan için bu kadar kasılmak mı istiyorsun acaba? Burası oyun platformu ahbap. İnternetin modeminin fişini çektiğin anda biz yok oluyoruz.  Bir insanın karakterine laf atacak kadar sanalı önemsememen dileğiyle.

Spontane projesine sonsuz başarılar. Allah yâr ve yardımcıları olsun.
Sende heralde bu projede helper olmak isteyen aday birisin, sana şöyle söyliyeyim. Beni heryerde görmen normal insanlara yorum yapıyorum. Eğer insanlar yaptığım yorumu kaldıramıyorsa böyle bir yükün altına girmeyecek. Sende bana atıp tutmuşsun, fakat sizin bu insanlara sallamanız internet paketinizin bitmediği sürece devam eder. Yeterki sizin internet paketiniz bitmesin böyle insanlara sallayın. Tekrardan söylüyorum ben karalama falan yapmıyorum sadece yorum yapıyorum. Bu arada hangi hâyal dünyasında cerrahsınız?
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2020, 05:26:52 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

neastroncan

Alıntı yapılan: Redfield - 31 Temmuz 2020, 01:49:35
başarılar..
Yorum ve destek için teşekkürler.

Spontane Roleplay Versiyon Beta Güncelleme Notları

Son düzenlenme: 31 Temmuz 2020, 15:54:00 Coiner Sebep: flood iletiler birleştirildi

CerrahBey

Alıntı yapılan: Daxy - 31 Temmuz 2020, 05:24:07
Alıntı yapılan: CerrahBey - 30 Temmuz 2020, 10:05:40
Alıntı yapılan: Daxy - 29 Temmuz 2020, 23:15:06
Tasarım kötü, projenin başında ki insan k*raktersiz birisi. Tutacağını sanmıyorum.

Nereden bakarsan bak seni her yerde görüyorum. Gördüğüm yerlerde de bir karalama peşindesin. Bak yapma, ayıp. Bu denli düşüncelerin olduğu sürece ayıplanırsın ve kendi itibarını düşürmekten başka hiç bir şey yapmazsın.

Karaktersiz birisi? oyundan tanıştığın bir insan için bu kadar kasılmak mı istiyorsun acaba? Burası oyun platformu ahbap. İnternetin modeminin fişini çektiğin anda biz yok oluyoruz.  Bir insanın karakterine laf atacak kadar sanalı önemsememen dileğiyle.

Spontane projesine sonsuz başarılar. Allah yâr ve yardımcıları olsun.
Sende heralde bu projede helper olmak isteyen aday birisin, sana şöyle söyliyeyim. Beni heryerde görmen normal insanlara yorum yapıyorum. Eğer insanlar yaptığım yorumu kaldıramıyorsa böyle bir yükün altına girmeyecek. Sende bana atıp tutmuşsun, fakat sizin bu insanlara sallamanız internet paketinizin bitmediği sürece devam eder. Yeterki sizin internet paketiniz bitmesin böyle insanlara sallayın. Tekrardan söylüyorum ben karalama falan yapmıyorum sadece yorum yapıyorum. Bu arada hangi hâyal dünyasında cerrahsınız?

Benim nerede Cerrah olduğum ya da olmadığım pek umrunda olmasın. Sabah uyanıyorum gözlerimi tam açamadım diyeyim. Discorda şöyle bir baktığımda senin yazdığını gördüğüm zaman derinden şöyle bir OFF çektiğim gerçekten doğru.

Fazla uzatmadan senin bana yazdıklarını kabataslak anlatmaya çalışacağım. Ben Spontane projesinde sözü geçen bir yetkili ya da Master Yoga değilim ahbap. Bu önceki yazdığımda da sana saydırdığım bile yoktu. Hayır, bana ya da bir başkasına  saydırmak yerine burada iki kelam başarılar yazıp kabuğuna çekilsen olmaz mıydı gerçekten? Olurdu olurdu, bal gibi olurdu.

Benim hayal dünyasında Cerrah olduğumdan bahsetmişsin. Hayır ne alaka? yazdıklarımıza şöyle bir bakıyorum da harbiden ne anlatıyorsun anlamış değilim.  Milletin tanıtımlarına sallamak yerine adam akıllı eleştiri yapsan sevilir bir yanın olurdu be kanka.

Sunucunun proje sahibine "Karaktersiz" sıfatını vererek mi eleştiri yapıyorsun sen acaba? Burada laf anlatacağına google ya da başka bir kaynaktan öz eleştiri ile hakaret etmenin arasındaki anlamı ayırt et. Senin burada yaptığın tek şey saygısızlıktan öte değil.

Bu paragrafı da sonradan ekliyorum; sakın ola ki bu yazdığıma cevap bile yazma. Tanıtımı işgal etmeye hakkımız yok.  Sana bir ödev verdim o ödevi yap geç. Konunu da tekrar edeyim; öz eleştiri ile hakaret arasındaki anlamı ayırt et. Discordum CerrahBey#5578, ödev kontrolünü oradan yapacağım.
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2020, 09:11:37 CerrahBey

Moonquad

Eightborn moduna çok benzettim modunuzu.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

TITAN_

Alıntı yapılan: Moonquad - 31 Temmuz 2020, 14:44:02
Eightborn moduna çok benzettim modunuzu.

Sublime Game kullanıyorlar.
Son düzenlenme: 31 Temmuz 2020, 17:41:30 TITAN_