GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Straight to the future - twelve-roleplay.com [AKTİF]

Başlatan diverse, 04 Mayıs 2021, 17:47:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

diverse

Twelve Roleplay

Merhaba,San Andreas Multiplayer oyuncuları ve takipçileri, platform üzerinde deneyim sahibi bireylerin bir araya gelerek oluşturduğu Twelve Roleplay ekibi sürekli geliştirilen ve yeniliklere açık bir yazı tabanlı çoklu oyunculu roleplay sunucusudur. Oyun modumuz tamamen fikir alışverişiyle desteklenerek geliştirilen bir oyun modu olması ile beraberinde, web servislerimiz de işini hakim ekip arkadaşlarımız tarafından geliştirilmektedir. Ekip olarak temel misyonumuz, benzersiz bir roleplay ortamı sağlama amacı altında kaliteli sistem ve altyapılarla desteklendirmektir. Ekip üyelerimiz beceri sahibi ve kendini sürekli geliştiriren bireylerden oluşmaktadır ve hiç bir üyemizi platform üzerinde tanınmasından ya da sözü geçtiği için ekibimize dahil etmediğimizi, tamamen emek-beceri ilişkisini göz önünde bulundurarak projemizi sınıflandırdığımızı belirtmek isteriz. Çok yakın zaman da aktifliğini sağlayacak projemiz için desteklerinizi bekliyoruz.

Ekonomi

Twelve Roleplay ekibi olarak projenin gidişatı konusunda en büyük söz hakkına sahip olan konunun sunucu ekonomisi olduğunu düşünüyoruz ve bu konuda ki çalışmalarımızı pür dikkat ve tamamen ciddiyet esası altında devam ettirmekteyiz. Planlamalarımız doğrultusunda oyunculara ortalama zorlukta bir ekonomi sunmayı hedefliyoruz. Oyun içindeki mülkiyetlerin fiyatlandırması da ekonomi ile doğru orantıda ayarlanmaktadır ve önceliğimizin roleplay deneyimi kazandırmak olduğunu belirtmek isteriz.

Geliştirme Süreci

Ekibimizdeki geliştirici takımı üyelerimiz ile tamamen fikir alışverişine dayalı geliştirme sağlanmaktadır. Oyun modumuz temel bir oyun modu altyapısının, proje ihtiyaçlarına göre geliştirilmesine göre yapılandırılıp-geliştirilmektedir. Projemiz için neredeyse sıfırdan oyun modu geliştirdiğimiz için aslında çıplak bir oyun modu ile optimize ve yenilikçi sistemleri görmeniz açısından sizlere her zaman daha iyi bir oyun deneyimi sunma misyonunda olduğumuzu da notlarımız arasına dahil edebiliriz.

Birlik ve Birlik Destekleri

Oluşum sahibi olmak istiyorsanız ilk önce tanıtım hazırlamanız gerekiyor, göze hitap eden bir tanıtımla oluşum sahibi olabilirsiniz.
Oluşum başvurunuz onaylandığında, ne mi olacak? Yaptığınız roller, sağladığınız aktiflik ve editlediğiniz roller ile gözden geçirileceksiniz.
Faction Management ekibi her hafta oluşumunuz hakkında puanlama yapacak, belirlenen puana göre birliğinize silah sipariş hakkı, bölge onayı, uy****rucu üretimi vs. hakları tanımlanacak.
Aktiflik sağlayarak, düzenli olarak rol yaparak birlik yardımlarından yararlanabilirsiniz.

Son düzenlenme: 10 Mayıs 2021, 20:02:02 hexemorling
@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

UCP kontrol paneli bakımda, gün içerisinde geri sayım eklenecek!
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2021, 17:55:28 hexemorling

-emekli yönetici

Mcan05

Furkanulas

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

geowicgang

Normalde bir founderin böyle bir şeye ihtiyaç duymaması gerekir.
https://turkceyaz.com/

sharax

Shico

diverse

Alıntı yapılan: geowicgang - 04 Mayıs 2021, 19:58:05
Normalde bir founderin böyle bir şeye ihtiyaç duymaması gerekir.
https://turkceyaz.com/

Forumdan yasaklı değilsiniz, tekrardan deneyin. Kimse yasaklanmamış olarak gözüküyor. Yazdığım metinde türk dil kurumu kurallarına uygun yazdığımı düşünüyorum, aynı cümlede soru işareti yaratmam düz akıcı şekilde okunması için.

bknz; https://prnt.sc/12houyu (Web sitesi ban sistemi deaktif)

Yorumlar için teşekkürler.

( Tutmaz olarak nitelendiren arkadaşlar, eleştirisini seviyeli şekilde yaparlarsa, çözüm üretebiliriz. Davranışlarımız, yürüttüğümüz sistem değişebilir.)
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2021, 22:17:15 hexemorling

-emekli yönetici

TAKTAK26

Değişik fikirleri hala desteklemekteyim hala daha destekliyorum, başarılar.

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

sharax

Alıntı yapılan: hexemorling - 04 Mayıs 2021, 22:14:45
Forumdan yasaklı değilsiniz, tekrardan deneyin. Kimse yasaklanmamış olarak gözüküyor. Yazdığım metinde türk dil kurumu kurallarına uygun yazdığımı düşünüyorum, aynı cümlede soru işareti yaratmam düz akıcı şekilde okunması için.
Bugün forum geliştiricilerinin günü, bakalım onlar ne yapmış?

Efsun

Alıntı yapılan: TAKTAK26 - 05 Mayıs 2021, 04:24:17
Değişik fikirleri hala desteklemekteyim hala daha destekliyorum, başarılar.

merddz

Alıntı yapılan: sixred - 05 Mayıs 2021, 08:31:59

Gülünç.

birazcik pawn birazcik web iste

sharax

Alıntı yapılan: merddz - 05 Mayıs 2021, 09:56:04

Gülünç.
Gülünecek bir şey yok arkadaşın hatasını düzeltmek ne zamandan beri gülünç oldu?

NorthWay

Alıntı yapılan: sixred - 05 Mayıs 2021, 10:42:39

Gülünç.
Gülünecek bir şey yok arkadaşın hatasını düzeltmek ne zamandan beri gülünç oldu?

Düzelten sen olunca gülünç oluyor :D

sharax

Alıntı yapılan: NorthWay - 05 Mayıs 2021, 12:00:54
Alıntı yapılan: sixred - 05 Mayıs 2021, 10:42:39

Gülünç.

Düzelten sen olunca gülünç oluyor :D
:D