GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Strange Roleplay ~ Feel the city at your feet

Başlatan sasuke, 06 Aralık 2019, 18:46:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Zeta

yine sinirleniyorum, sakin ol koçum elini klavyeden çek ve güvenli bir yere geç bilgisayarınımdan senin bilgisayarına zihin dalgaları yolluyorum ve yavaşça bilgisayarında bulunan çalıntı pawn dosyalarını ele geçiriyorum artık projeni sonlandır ve test çözmeye başla, geleceğine yönel. benim gibi tarlabaşı torbacısı olma sonra. benim gibi olursan yoldan geçen avratların makatına zoom atıp iç çekersin. girme şu sunucu işlerine emin ol pişman olursun, heves etmişsin ne güzel ama be güzel kardeşim görmüyormusun milletin açtığı sunucuları, herkesin ağzı açlıktan kokuyor ilk aldığı harçlıkla sunucu açıyor 1 ay açık tutup kapatıyor, yapma güzel kardeşim benim hadi bakayım.

sasuke

Alıntı yapılan: Zeta - 06 Aralık 2019, 22:42:42
yine sinirleniyorum, sakin ol koçum elini klavyeden çek ve güvenli bir yere geç bilgisayarınımdan senin bilgisayarına zihin dalgaları yolluyorum ve yavaşça bilgisayarında bulunan çalıntı pawn dosyalarını ele geçiriyorum artık projeni sonlandır ve test çözmeye başla, geleceğine yönel. benim gibi tarlabaşı torbacısı olma sonra. benim gibi olursan yoldan geçen avratların makatına zoom atıp iç çekersin. girme şu sunucu işlerine emin ol pişman olursun, heves etmişsin ne güzel ama be güzel kardeşim görmüyormusun milletin açtığı sunucuları, herkesin ağzı açlıktan kokuyor ilk aldığı harçlıkla sunucu açıyor 1 ay açık tutup kapatıyor, yapma güzel kardeşim benim hadi bakayım.
Tavsiyen için teşekkür ederim. :D

**En kusursuz cinayet, yaşama sevincini öldürmektir.**

Rhenwyneth

sasuke

sasuke

Alıntı yapılan: Charleys - 06 Aralık 2019, 22:51:51
Biliyomusun kardeşim senin yaşındayken parayı karı kıza harcardım neden sunucu açıyorsunki git karıya kıza harca zaten sunucun tutmaz biliyorum okul harçlığıyla açıyorsun 1 tost parasıyla sunucu aldın onuda biliyorum fakat o tost parasını kıza harca sevap işlersin ve kız mutlu olur kardeşim sen şimdi rina veya safari oynamışsındır 1 2 ay öğreniyim demişsindir sunucu açarım demişsindir hayalinin odak noktasındasın git sınavına çalış allahsız kitapsı
Sunucunun yeteri kadar parası hazır, tutmazsa zaten açık kalır giren girer.

sasuke

Arkadaşlar, çok teşekkürler yaklaşık 1 saate yakındır trenddeyiz :D

Torenocuk

Tost parasıyla sunucu açmayın diyenler, kötüledikleri sunucularda meslek kasıp köpek olan kişilerden başkası değildir, yoluna devam et. İyi ya da kötü. @sasuke

sasuke

Alıntı yapılan: Caprisse - 07 Aralık 2019, 12:15:42
Tost parasıyla sunucu açmayın diyenler, kötüledikleri sunucularda meslek kasıp köpek olan kişilerden başkası değildir, yoluna devam et. İyi ya da kötü. @sasuke
Destek verdiğin için teşekkürler.

ReaptioS

Gardaşım can ciğerim gülüm bebişim yavru kuşum birtanem bal dudaklım yolun başındayken vazgeç VDS ye vereceğin parayı kendine harca sunucu açmak zart zurt boş iş ne kendini yor ne oyuncuların emeğini çöpe at.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

sasuke

Alıntı yapılan: ReaptioS - 07 Aralık 2019, 12:58:57
Gardaşım can ciğerim gülüm bebişim yavru kuşum birtanem bal dudaklım yolun başındayken vazgeç VDS ye vereceğin parayı kendine harca sunucu açmak zart zurt boş iş ne kendini yor ne oyuncuların emeğini çöpe at.
Sana göre öyle, bana göre böyle yine de önerin için teşekkürler. :D

Arcadia

sasuke

sasuke

hinbo24

Mod'da ve sistemlerde bir sorun olmaz ise Safari ile kapışır gibime geliyor. (BAŞARILAR)