GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Titan Roleplay ~ titan0.5

Başlatan jaweed, 24 Ekim 2021, 02:37:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jaweed

Yorumlar için teşekkürler. :serefe:

OnlySimon

Öncelikle başarılar. Sunucuya girmeden görünenlerden yola çıkarak belirtiyorum, girip baktıktan sonra tekrar görüş belirteceğim.

Öncelikle bu platformda onlarca kez sunucu açmayı denedin. Oyuncu güveni kaybetme yanı sıra deneyimin var. Sunucu modu konseptiniz için pek uyumlu bir mod değil. Kitleniz kemik, kalıcı bir kitle değil, çoğunluğu 3 sunucu arasında jail yiyip-banlanan buraya eğlenmeye veya kin kusmaya gelen oyuncular. Bu da oyuncuların oyun zevkine büyük bir zarar verir. Uzaktan bakıldığında kıvamı tutturamamış gibi görünüyorsunuz. Pürüzleri gözükse de tercih edilebilecek bir yer. Daha iyi işler çıkarma dileğiyle, tekrardan başarılar

jaweed

Alıntı yapılan: OnlySimon - 26 Ekim 2021, 14:03:48
Öncelikle başarılar. Sunucuya girmeden görünenlerden yola çıkarak belirtiyorum, girip baktıktan sonra tekrar görüş belirteceğim.

Öncelikle bu platformda onlarca kez sunucu açmayı denedin. Oyuncu güveni kaybetme yanı sıra deneyimin var. Sunucu modu konseptiniz için pek uyumlu bir mod değil. Kitleniz kemik, kalıcı bir kitle değil, çoğunluğu 3 sunucu arasında jail yiyip-banlanan buraya eğlenmeye veya kin kusmaya gelen oyuncular. Bu da oyuncuların oyun zevkine büyük bir zarar verir. Uzaktan bakıldığında kıvamı tutturamamış gibi görünüyorsunuz. Pürüzleri gözükse de tercih edilebilecek bir yer. Daha iyi işler çıkarma dileğiyle, tekrardan başarılar
Yorumun için teşekkürler.

Feick

Sunucuda oynayan herkese eğlenceli vakitler, sana da başarılar Berkay.

jaweed

Alıntı yapılan: Feick - 26 Ekim 2021, 21:26:03
Sunucuda oynayan herkese eğlenceli vakitler, sana da başarılar Berkay.
Yorumun için teşekkürler.

baum224

Uzun zamandır samp üzerinde yoktum bu sunucu ile geri döndüm şimdiden Kolluk Kuvvetlerinde yerimi kaptım, ilk bakışta güzel görünüyor. Umarım kapanmaz, başarılar ://

to greatest marina reborn

Karahanlı

Synax

Holmes

Basarilar tanimam etmem fakat Konuyu inceledim basarilar diliyorum tekrardan

GTA-TR.net | #2026

jaweed

Alıntı yapılan: Synax - 28 Ekim 2021, 16:52:17
Başarılar. :helal:

Alıntı yapılan: Keys - 28 Ekim 2021, 19:22:46
Basarilar tanimam etmem fakat Konuyu inceledim basarilar diliyorum tekrardan
Yorumlariniz icin teşekkürler!

:serefe:

Feick

Yine jaweed, yine aynı şeyler.

jaweed

-
Son düzenlenme: 29 Ekim 2021, 18:26:05 jaweed

Shivaz

Alıntı yapılan: jaweed - 29 Ekim 2021, 17:29:56
Sunucuda anlaşmazlıklar yaşandığı için ekipten ayrılma kararı aldım, konu @Shivaz'a aktarılabilir.

Onaylıyorum

"Gölge etmeyin, kendi ışığımı kendim yakarım."

trabzon

Bunun bir "roleplay" niteliği taşıyan proje olduğuna emin miyiz? Havada uçuşan admin power, lüks araçlarla gezenler ve elinde taarruz tüfeğiyle takılan şahsiyetlerden başka hiçbir şey yok. :maalesef:

jaweed

Alıntı yapılan: Silver - 29 Ekim 2021, 21:46:15
Bunun bir "roleplay" niteliği taşıyan proje olduğuna emin miyiz? Havada uçuşan admin power, lüks araçlarla gezenler ve elinde taarruz tüfeğiyle takılan şahsiyetlerden başka hiçbir şey yok. :maalesef:
Keşke aklını konuyu okuyarakta kullanabilseydin. Projemiz eğlence odaklı olmakla beraber Gun-RP niteliği taşımaktadır. :helal: