GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[AKTIF] Neryus Roleplay - 92.222.215.82:7777

Başlatan Frooz, 24 Eylül 2019, 23:17:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Frooz

Ön Görüş

Merhabalar, biliyoruz ki bir tane proje açmıştık başarısız olduk, bu sefer daha sağlam bir şekilde geliyoruz! Diğer projeye emek veren kişilere sürprizler yapacağız. Biliyoruz ki baba sunucular var ismini duyuran. O sunucular da oynayanlar diğer sunuculara gerek kalmayacağına inanıyorlar. Bu yüzden yeni açılmış ve destek verilmesi gereken sunucular gerekli desteği göremiyor. Bunu bilerek yola çıktık umarım başarılı oluruz.

Yönetim Kadromuz

Sunucumuz açık BETA'da olduğu için bir çok eksiklik olacak ve bize bir yönetim ekibi lazım. Onun için de mecburen bir yönetim ekibi almak istedik. Bu konuda biraz aceleci davrandık fakat aralarından en iyilerini seçmeye çalıştık. Adminlerimiz sizinle elinden geldiğince yardım sağlayacaktır. Admin Power gibi veya kural ihlali durumlarında ekipten direk ihraç edileceklerdir. Bu konuda gerçekten çok katıyız ve üslüpsuz bir yönetim ekibi istemiyoruz. Helper ekibimiz ise sadece birer oyuncular tek görevleri oyunculara "örnek oyuncu" olmaktır. Bunun için çabalıyoruz. Ekipten yetersiz gördüklerimizi sert bir biçimde uyarıyoruz. Kısacası sizin için güzel bir yönetim ekibi hazırlıyoruz.

Hedeflerimiz

Biliyorsunuz bazı sunucularda para yatıran resmen oyunda "Tanrı" moduna geçiyor. Buna biz pay2win diyoruz. Bunun kesinlikle önüne geçeceğiz VIP paketleri olsun başka paketler olsun incelik ile tasarlayacağız. Maddi durumu olmayan arkadaşlar için ise oyun içi parayı oyun dışı paraya çevirme ekleyeceğiz. Bu politika belirli kişiler içinde olacaktır. Gerçek bir roleplay ortamı yaratmak istiyoruz etkinlikler olsun aktif rol ortamları olsun. Bunu yapabileceğimze inanıyoruz ve bu riski alarak bu projeyi aktif etme kararı aldık.

Güncellemeler
Oyundaki güncellemelerde ise her hafta bir anket oluşturulacaktır. O anket discord, forum üzerinden oylanacaktır. Bu ankete admin ekibi, helper ekibinin katılması yasaklanmıştır. Sadece oyuncular katılacaktır. Bu sayede oyuncularımızın tespit ettiği güncellemeleri ve sunucuyu iyi yapacak sistemleri öğrenmiş olacağız.

Sunucu Bilgileri

* Proje IP'si : 92.222.215.82:7777
* Discord Link : discord.me/neryusroleplay
* Forum link : Hazırlanıyor...

Sistemler ( Kısaca )

Ajans Sistemi

* /ajans ile ajans menüsüne gidersiniz.
* /birlikkur komutu ile ajans birliğinizi kurabilirsiniz.

Şirket Sistemi

* /sirket ile şirket menüsüne erişirsiniz.
* /sirketkur komutu ile şirketinizi kurabilirsiniz.

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 29 Eylül 2019, 18:55:45 Frooz Sebep: Konu ön eki eklendi.

DracDonix

Görseller eklenebilir başarılar tekrardan.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Frooz

RuLinGS

ayazcik

Frooz

Krater

Tanıtım'da konunuzda kendinize özgü Grafik & logolarınız yok, en kısa sürede eklemenizi tavsiye ederim.

lacosapalm

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
  • Bölüm Ceza Sistemi
  • Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direk olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Konuyu gün içerisinde düzenleyiniz.
Son düzenlenme: 27 Eylül 2019, 13:42:23 lacosapalm
- S O N

Frooz