GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

« HPGaming™ » | Hirsiz Polis [SanFierro] - www.hpgaming.net

Başlatan Ercan, 04 Kasım 2018, 00:20:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

jensen

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresinin eklenmesi zorunludur eklenmeyen konular taşınacaktır.

Kuralı uygulamak için 24 saatiniz var.

Ercan

Alıntı yapılan: jensen - 05 Kasım 2018, 23:20:30

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Sunucu tanıtım konusunda "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresinin eklenmesi zorunludur eklenmeyen konular taşınacaktır.

Kuralı uygulamak için 24 saatiniz var.

Uygulandı.

Ercan

İp Adresimiz değişmiştir.

Yeni ip Adresi:176.31.5.8:7777

Lonnely

Başarılar dilerim, umarım iyi bir yolculuk geçirirsiniz.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

Ercan

Lloyd

Başarılar olsun reis.
Eskilerden kimse kalmamış pek, en kısa sürede iyileşip, serverin yeniden değer bulacağına inanıyorum... :evet:

Ercan

Alıntı yapılan: Lloyd - 11 Kasım 2018, 11:54:53

Başarılar olsun reis.
Eskilerden kimse kalmamış pek, en kısa sürede iyileşip, serverin yeniden değer bulacağına inanıyorum... :evet:

Geri döndüğümüzü duyan eskiler dönüyorlar serverlerine.

Teşekkür ederim :helal:

Ercan

Mapler kalkıcak zaten.Ben modun sahibinden izin aldım./kurucu kısmınada modu kimin kodladıgını yazicam.

jensen

Alıntı yapılan: Tanıtım Kuralları
Sunucu tanıtım konusunda proje sahibi veya ekip üyeleri yanlış içerikli bir yorumu moderatöre rapor etmeyip yanıt yoluyla tartışma ortamı yaratırsa sunucunun konusu Kilitli Konular bölümüne taşınacak ve 3 gün boyunca kilitli kalacaktır.

Geç yapılan işlemden dolayı PawnoTurk kullanıcılarından özür dileriz. Tanıtımdaki tartışma içeren ve gereksiz içerikli iletiler silinmiştir.

Ercan