GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Twelve Roleplay [since 2016]

Başlatan Hexe, 14 Ekim 2019, 19:04:29

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hexe

Twelve Roleplay, 2016 yılında kurulması planlanıp fakat olası imkanlar sonucuna aktif olmayan bir projedir. 13.10.2019'da projemizi kurucular'dan @ReFeled  ile konuşup aktif etmeye karar verdik, oyun modumuzu @viathegod 'un kodladığı Walden Roleplay'den alıntılayarak yapmaya karar verdik

Sevgili, GTAMulti üyeleri amacımızdan kısaca bahsedelim. Sunucumuz 2016' yaz döneminde açılması bekleniyor du ve bir kitle bize güveniyordu açıkçası oyuncularımıza karşı kendimizi alçak duruma düşürdük ve ailevi, maddi  durumlardan dolayı projemizin iptal haberini verdikten sonra, bu yıl tekrardan açmamızda bir sakınca olmadığını gözlemledik gördüğümüz kadarıyla belirli bir kitle sistem için oynuyor biz bu algıyı kırmak ve sizlere daha iyi bir rol sunucusu sunmak için. Bu projeyi tekrardan alıntılıyoruz aşşağıdaki adreslerden sizde ailemize katıla bilirsiniz sağlıcakla kalın!

12 Roleplay Discord Sunucusu

Forum / Domain alma işlemleri sürmekte.

Son düzenlenme: 20 Ekim 2019, 01:57:34 Hexe Sebep: trailer eklemesi.
Full Stack Developer

cyclops

İletişim Adreslerim
Discord: cyclops#3983

DoğruIuk sonsuzIuğun güneşidir. NasıI oIsa doğar.

Unknown

Rina ve safari gibi sunucular açık olduğu sürece yan sanayi sunucular "bot harici" belirli bir kitle sayısını aşamazlar. Bu devirde sunucu açılmaz, yine de sizin kararınıza saygı duyuyorum.

Hexe

Alıntı yapılan: Unknown - 14 Ekim 2019, 19:18:59
Rina ve safari gibi sunucular açık olduğu sürece yan sanayi sunucular "bot harici" belirli bir kitle sayısını aşamazlar. Bu devirde sunucu açılmaz, yine de sizin kararınıza saygı duyuyorum.

Bu algınızı, beğendiğim söylenemez sürekli samp bu dev sunucular ile yürüyecek değil ya? arada sırada yenilikler gerekli bence ama ginede yorumun için teşekkürler :)

Full Stack Developer

Radless

Başarılar dilerim, eminimki tanıtım konusu ileriki zamanlarda geliştirilecektir.

"Life's too short to hold grudges."

Hexe

Tanıtım konusu geliştirilecek teşekkürler @Joker

Full Stack Developer

Hexe

Alıntı yapılan: Radless - 14 Ekim 2019, 19:28:13
Başarılar dilerim, eminimki tanıtım konusu ileriki zamanlarda gelişecektir.

Teşekkür ediyorum, forum konusunda hiç bilgim yok artık yapacağım birşeyler.

Full Stack Developer

ReFeled

DracDonix

Tutmaz cumartesi arşivde görme dileği ile

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

RuLinGS

Başarılar dilerim,umarım heves ile para biriktirilip açılmamıştır.

Krozfayer

Başarılar , yolunuz açık olsun umarım dilediğiniz manzara ile karşılarşırsınız.

Zeta

Hexe

Bu kadar ön yargıyı anlamıyorum, hatta anlam veremiyorum. Para biriktirip açmış olsak 2016'dan sonra şuan tekrar aktif etmeye çalışmazdık, veya uğraşmazdık o zamanlarda açardık SA:MP ortamının bu kadar düştüğüne inanamıyorum durum vahim.

Yazdığım mesaj, bütün ön yargılı mesajlar için geçerlidir yanlış anlaşılma olmasın.
Son düzenlenme: 15 Ekim 2019, 20:47:46 Hexe
Full Stack Developer

DracDonix

Diğer RP konularının da Ön Sözünü okumanı rica ediyorum sonra kendi konunda ki ile farkı karşılaştır

Safari, Rina hariç

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Hexe

Konuyu, @Radless  düzenleyecek.

Discord, sunucumuzda güncel haberleri ve sistem hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://discord.gg/9jkHVwv
Son düzenlenme: 16 Ekim 2019, 20:46:49 Hexe
Full Stack Developer