GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

twelve-roleplay.com ∽ Twelve ile prestij sahibi ol!

Başlatan geowicgang, 02 Mayıs 2021, 06:08:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Yorumlardan gördüğüme göre, discord sunucularına girip reklam yapıyorsunuz. İşin garip tarafı reklamı yapıp yapıp bizle alakası yok demeniz. Çocuk mu kandırıyorsunuz?

geowicgang

Alıntı yapılan: Volkan - 02 Mayıs 2021, 13:34:53
Yorumlardan gördüğüme göre, discord sunucularına girip reklam yapıyorsunuz. İşin garip tarafı reklamı yapıp yapıp bizle alakası yok demeniz. Çocuk mu kandırıyorsunuz?
Aynen kardeşim, sen haklısın. Biz yaptık. Şaka gibisiniz ya. Uzatmayın artık, velev ki biz yaptık. Oynamayın kardeşim, zorla sizi eğlendirecek insanlar değiliz. Sirk değil burası.

diverse

Kimseyi kandırdığımız yok, her açılan projede olabilecek bir kaç aksiliği yaşıyoruz. Bu işlemleri yapan kişiler şuan arkasını yaslanmış sırıtarak yorumları izliyor. Yönetim adına konuşmak gerekirse, reklam yapmak isteyen kişilere bile yazdığımız güzel bir metin mevcut.

"Eğer mümkünse kendi arkadaşlarına yap, haricinde birilerinin sunucu üyelerine yaparsan sunucudan yasaklanırsın." Bunu bir çok kişi sordu ve aynı cevabı aldı, yakın zaman içerisinde bu yorumu görüp belki yorum atarlar. Kimseden gizlimiz saklımız yok, bu konu hakkında daha fazla yönetim içerisinden bir açıklama gelmeyecek.

Sağlıcakla kalın, ön yargı problemini bir kenara bırakarak. Faaliyete yeni geçmiş "Secret" döneminden yeni çıkmış olarak nitelendirin.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

laéx

Alıntı yapılan: hexemorling - 02 Mayıs 2021, 13:45:17

Kimseyi kandırdığımız yok, her açılan projede olabilecek bir kaç aksiliği yaşıyoruz. Bu işlemleri yapan kişiler şuan arkasını yaslanmış sırıtarak yorumları izliyor. Yönetim adına konuşmak gerekirse, reklam yapmak isteyen kişilere bile yazdığımız güzel bir metin mevcut.

"Eğer mümkünse kendi arkadaşlarına yap, haricinde birilerinin sunucu üyelerine yaparsan sunucudan yasaklanırsın." Bunu bir çok kişi sordu ve aynı cevabı aldı, yakın zaman içerisinde bu yorumu görüp belki yorum atarlar. Kimseden gizlimiz saklımız yok, bu konu hakkında daha fazla yönetim içerisinden bir açıklama gelmeyecek.

Sağlıcakla kalın, ön yargı problemini bir kenara bırakarak. Faaliyete yeni geçmiş "Secret" döneminden yeni çıkmış olarak nitelendirin.
Bakın amacım sunucunuzu vs kötülemek değil sadece bu tür olayları kimse kimseye yapmaz. Konuyu uzatmanında manası yok. Sunucunuzda başarılar diliyorum. Umarım amaçlarınıza/hedeflerinize ulaşabilirsiniz. :helal:

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Kajmer

MorBro

Fwtroyes

!Cratos

Başarılar diliyorum tutacağına inanıyorum...

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

geowicgang

LSPD kemik kadro başvurusu açık.
Bracket(support) başvuruları açık.
Son düzenlenme: 02 Mayıs 2021, 21:04:29 geowicgang

NorthWay

Sözümü geri aldım, kadrodaki adama bile yazmış gel bir de reklam yap diye bir cacık olmaz.

Furkanulas

Ahoooo kaç kere açıldı, mübarek ama ismini ve namını hakediyor 12 kere kapanmıştır heralde.  :oku2:

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

geowicgang

Bu sunucu ile bir ilişkim kalmamıştır. Konuyu farklı bir tasarım ve benden ayrı cümleler ile oluşturabilirler. Kilit.