GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Twelve Roleplay twelve-roleplay.com [10.12.2019]

Başlatan diverse, 28 Kasım 2019, 01:58:07

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Unknown

Alıntı yapılan: Joker.exe - 13 Aralık 2019, 23:28:06
Alıntı yapılan: Unknown - 13 Aralık 2019, 10:49:26
Alıntı yapılan: Hexee - 13 Aralık 2019, 00:35:46
Alıntı yapılan: Unknown - 12 Aralık 2019, 11:43:46
Alıntı yapılan: Hexee - 08 Aralık 2019, 21:57:31
Venus diye bir projem olmadı, lütfen karalamalarınızı seviyeli şekilde yapınız.

sakin ol koca oğlan sadece sunucu ismi verdim bunun neresi karalama ha?

Merhabalar sizin yüzünüzden ve ugandalı diğer kardeşlerim yüzünden ;  platforuma soğuğum, sen olmasan ve senin gibi küçük kardeşlerimiz olmasa aslında olsun ama senin gibi olmasın!! Bu platforum gelişir amacımız bitmiş olan bir platforum'a güzel bir gül kondurmak en azından böyle karalamaya çalışarak dediğim küçük kelimelerin, hepsini doğruluyorsun canım kardeşim benim sana tavsiyem elini klavyeden ve mause den çekip okulunu okuman ekip ilanlarına Fake hesaplardan " KOŞULsuZ ŞARTSIZ EQİP LERE KATILINIR" yazmaman seviliyorsun canım kardeşim benim...

allaha kitaba söversen seni hayattan bile soğuturlar mrk etme

Allaha Kitaba Sövmesi Kendi Seni Neden Kastı Ki Kendisinin Günahı Konuşmazsın, ama platform ınsanı eskı hataları yuzune vurulurak rencide edılmesi değişik eski hatasıdır ınsan her zaman hata yapar BÜYÜK HATALAR OLSA BİLE...

kardeşim bu adam hatasından ders çıkartmıyor ki? 1 kere küfür edip, töbe etse hatasının farkına varsa hadi neyse ama onu bile yapmıyor bu karaktersiz. ha bu arada beni geren olay allaha küfür edilmesi, müslüman olan bu olaya sessiz kalmaz.

Warning

Alıntı yapılan: Unknown - 14 Aralık 2019, 00:59:50
Alıntı yapılan: Joker.exe - 13 Aralık 2019, 23:28:06
Alıntı yapılan: Unknown - 13 Aralık 2019, 10:49:26
Alıntı yapılan: Hexee - 13 Aralık 2019, 00:35:46
Alıntı yapılan: Unknown - 12 Aralık 2019, 11:43:46
Alıntı yapılan: Hexee - 08 Aralık 2019, 21:57:31
Venus diye bir projem olmadı, lütfen karalamalarınızı seviyeli şekilde yapınız.

sakin ol koca oğlan sadece sunucu ismi verdim bunun neresi karalama ha?

Merhabalar sizin yüzünüzden ve ugandalı diğer kardeşlerim yüzünden ;  platforuma soğuğum, sen olmasan ve senin gibi küçük kardeşlerimiz olmasa aslında olsun ama senin gibi olmasın!! Bu platforum gelişir amacımız bitmiş olan bir platforum'a güzel bir gül kondurmak en azından böyle karalamaya çalışarak dediğim küçük kelimelerin, hepsini doğruluyorsun canım kardeşim benim sana tavsiyem elini klavyeden ve mause den çekip okulunu okuman ekip ilanlarına Fake hesaplardan " KOŞULsuZ ŞARTSIZ EQİP LERE KATILINIR" yazmaman seviliyorsun canım kardeşim benim...

allaha kitaba söversen seni hayattan bile soğuturlar mrk etme

Allaha Kitaba Sövmesi Kendi Seni Neden Kastı Ki Kendisinin Günahı Konuşmazsın, ama platform ınsanı eskı hataları yuzune vurulurak rencide edılmesi değişik eski hatasıdır ınsan her zaman hata yapar BÜYÜK HATALAR OLSA BİLE...

kardeşim bu adam hatasından ders çıkartmıyor ki? 1 kere küfür edip, töbe etse hatasının farkına varsa hadi neyse ama onu bile yapmıyor bu karaktersiz. ha bu arada beni geren olay allaha küfür edilmesi, müslüman olan bu olaya sessiz kalmaz.

Allah'a küfür etmesi onla Allah-u teala Arasında Birşey Sessiz Kalmıyacağız Tabikide Ama, Burası Topluluk Beni Kasan Rencide Etmen Özelden Sessiz Kalabilirsin, Alesta'yı Bende Tanıyorum Ama Burda ALLAHA SÖVDÜ diyormuyum? hayır ve senin yüzünden bu adam belkide sunucu ilerleyemecek.

tahaonfroy

Simit

Goddeww

Yılın en boş söz konuşan ünvanına sahip bir kurucudan ne beklemeliyiz?

diverse

Alıntı yapılan: Goddew - 15 Aralık 2019, 17:00:35
Yılın en boş söz konuşan ünvanına sahip bir kurucudan ne beklemeliyiz?

Sen komik misin yoksa, taklit mi yapıyorsun?

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

diverse

Olay kapansın, o küfür olayıda Genel Sohbet'de açıklandı 4k da görüntülenme aldı burada özür dilemedi gibisinden konuşma ağzımdan kaça birşey orada zaten açıkladım herkese iyi forumlar!

@Unknown "Sen git sunuculara katıl kimsenin sunucusuna dadanma!"

-emekli yönetici

Simit

zeroo

Simit

10.12 denmedi mi arkadaşım! BU NE, BU İLGİSİZLİK NE! şaka maka başka bi plan için mi 10.12'yi söylediniz

diverse

Alıntı yapılan: Simit - 16 Aralık 2019, 22:32:13
10.12 denmedi mi arkadaşım! BU NE, BU İLGİSİZLİK NE! şaka maka başka bi plan için mi 10.12'yi söylediniz

İlgisizlik görüyorsan çıkabilirsin hem discordum'dan hemde konumdan.

-emekli yönetici

Simit

Alıntı yapılan: Hexee - 17 Aralık 2019, 12:21:45
Alıntı yapılan: Simit - 16 Aralık 2019, 22:32:13

İlgisizlik görüyorsan çıkabilirsin hem discordum'dan hemde konumdan.
Moruk sunucu sahibi olacaksın azıcık saygılı ol. Discordun'da değilim b*ktan bir sunucununda meraklısı değilim BOŞ yapma sunucu açma.

Eamon

Bir zamanlarda da U-Roleplay diye bir sunucu açılmıştı o zamanlarda sunucu açan kişiler sunucu isimlerini, A-Roleplay C-Roleplay gibi isimler koymaya başlamıştı. Şimdi de herhalde rakamlar moda olacak :D. Her neyse başarılar!

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

EightyEightRoleplay

Tanıtım beş para etmez, geliştirmelisiniz.

Eamon

Alıntı yapılan: EightyEightRoleplay - 19 Aralık 2019, 19:00:31
Tanıtım beş para etmez, geliştirmelisiniz.

Ya sen kendi tanıtımına bir baktın mı da böyle yorum yapıyorsun? Sende sunucu açmaya çalışıyorsun bu arkadaşlarda sunucu açmaya çalışıyor. Senin tanıtımına senin yazdığın şekilde yorum atılsa seninde hoşuna gitmez. Eee o zaman neden senin hoşuna gitmeyen bir yorumu başkasının tanıtımına atıyorsun ki? Benim gibi burada bir çok kişi bir sunucu tanıtımı ne kadar kötü bile olsa karşı tarafı soğutmamak için düzgün bir şekilde yorum yapıyor. Yani şuan bu yaptığın yorum çok saçma olmuş, eğer isterse burada bir çok kişi senin tanıtımına böyle yorum yaparak seni rezil eder. En basitinden sunucu ismiyle forum hesabı açmışsın ve milletin konusuna bu hesapla yorum atıyorsun, bu aşırı amatör bir şey. Buna benzer bir çok şey bulup yazabilirim senin tanıtımın hakkında ama işte seni soğutmamak için yapmıyorum fakat senin bu yaptığın şuan çok saçma olmuş
Son düzenlenme: 21 Aralık 2019, 00:23:28 Ferman
Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.