GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Twelve Roleplay - www.twelve-roleplay.com [FORUM AKTİF]

Başlatan diverse, 14 Eylül 2020, 14:08:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ANKA.

Alıntı yapılan: Hata - 14 Eylül 2020, 22:00:22
Alıntı yapılan: HasanEfe - 14 Eylül 2020, 21:33:07
Alıntı yapılan: Hata - 14 Eylül 2020, 20:32:09
Testerınız benim discord sunucumda reklam yapıyor, ayıp değil mi?

Bayağı reklam kardeş o botların doğru ihtimali %1 oda belki türkçe karakter kullanmadan yazınca 5 kelimelik yazı :D
1-2 sunucuda "sa" yazınca bile reklam yazıyordu bana
Ama bu bot sadece içinde https:// veya https:// içeren mesajları reklam olarak algılıyor.

Yanii bilemiyorum kimseye leke atmak falan istemem bildiğim kadarıyla konuşurum ben.

deust

Sunucu tanıtım konunuz gelişebilir.Fakat yinede güzel olmuş elinize sağlık.

Başarılar

dad

diverse

Muhabbeti tam çözemedim, burada tartışma yaratmak yerine beklemek daha doğru olur. Gerekli görevlendirmedeki kişiler zaten @Hata adlı kişi ile iletişime geçecek. Durduk yere leke atmanızın bir anlamı yok. Doğrusunu öğrenelim yaptıysa uzaklaştıralım, dediğiniz discord veya serverde /pm atmalar 2015 de falan kaldı. Kendinize çok iyi bakın, tartışmayı devam ettirmezseniz çok iyi olur.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Razz

Selamlar,

Konu tasarımı olarak sunucu ilgi çekecek gibi duruyor. Umarım da istediğiniz gibi olur fakat, oyunculara vadedemeyeceğiniz özellikleri (sistemler, ekip, destek vs.) sadece ilgi çekmek için kullanmayın. Gerçekten hakkını vererek bir yerlere gelin. Yazımı sakın yanlış anlamayın, sadece bir öneri ve oyuncu görüşü olarak kabul edin. Başarılar dilerim.

diverse

Alıntı yapılan: Razz aka Sentry - 15 Eylül 2020, 17:35:00
Selamlar,

Konu tasarımı olarak sunucu ilgi çekecek gibi duruyor. Umarım da istediğiniz gibi olur fakat, oyunculara vadedemeyeceğiniz özellikleri (sistemler, ekip, destek vs.) sadece ilgi çekmek için kullanmayın. Gerçekten hakkını vererek bir yerlere gelin. Yazımı sakın yanlış anlamayın, sadece bir öneri ve oyuncu görüşü olarak kabul edin. Başarılar dilerim.

Selamlar, eleştirin veya önerin için teşekkür ederim. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Teşekkürler..

-emekli yönetici

diverse

Discord üzerinden, yakın zamanda Booster arkadaşlara ve oyuncularımıza olmak üzere üç adet çekiliş başlatılacak. Sizlere Özel Model hediye ediyoruz, eğer discord sunucumuza katılmadıysanız aşşağıdaki buton'a tıklayarak gelebilirsiniz. Görüşmek üzere, sağlıcakla kalın..

Discord

-emekli yönetici

diverse

-emekli yönetici

diverse

Discord sunucumuzda çekilişin bitmesine son 25 dakika kaldı, ek olarak forum açılışımız Discord üzerinden duyruldu.

-emekli yönetici

diverse

Selamlar, ufkumuzu genişlettik ve sizlere elde tutulur bir hizmet vermek adına, kollarımızı sıvamıştık. Yarın gün içerisinde discord adresimizden verilecek start ile forum servislerimiz açılacak. Sizlerde bu ailenin parçası olmak istiyorsanız ve ne yapacağımızı tahmin ediyorsanız, discord sunucumuza bekliyoruz. Teşekkürler.
Discord
Forum

-emekli yönetici

ayazcik

Forum aktifleştirildi, sizi aramızda görmek isteriz.

Forum

VeroThere

diverse

Selamlar arkadaşlar, sizlere bu duyuruyu yapmaktan gurur duyuyorum. Öncelikle bizimle birlikte bu günlere kadar geldiğiniz için önce ekibime sonra sizlere teşekkür ediyorum. 25 Eylül Cuma günü açılışı yapmayı planlıyoruz. Saat tam olarak sekiz civarlarında. Eğer bir aksilik, bizden kaynaklanan bir sorun olmazsa 25 Eylül Cuma akşamı sizlerleyiz, sağlıcakla kalın!

Discord
Forum
Son düzenlenme: 22 Eylül 2020, 14:44:14 Hexee

-emekli yönetici

diverse

Discordumuz sıfırlandı, bir iki karaktersizin yaptığı saldırı ile. Tekrardan discord adresini aktif ettik. Katılabilirsiniz, sağlıcakla kalın!

discord

-emekli yönetici

diverse

-emekli yönetici