GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 20:29:21

Kilit

Başlatan TheLucifer, 30 Mayıs 2019, 16:21:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TheLucifer

kilit
Son düzenlenme: 03 Haziran 2019, 09:47:28 NightMare

Prisoners

Murat Çınar

Kaçıncı Server , Konu Açışınız , Mod Sahibi Benim . Benim Sistemlerimi Alıpta Adam mı Çekiyorsunuz?
Size Birşey Demiyorum, Bakalım Nasıl Gelişeceksiniz

Criminals Gaming
2019 Veda

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 30 Mayıs 2019, 17:47:54

Kaçıncı Server , Konu Açışınız , Mod Sahibi Benim . Benim Sistemlerimi Alıpta Adam mı Çekiyorsunuz?
Size Birşey Demiyorum, Bakalım Nasıl Gelişeceksiniz

Abicim mod sahiplenmeniz ne güzel ya. İndiriyorsunuz burada sonra iki sistem ekleyip mod benim kardeşim.
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2019, 22:27:03 TURK1Y3

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Xchatt

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 30 Mayıs 2019, 18:03:27

Abicim mod sahiplenmeniz ne güzel ya. İndiriyorsunuz burada sonra iki sistem ekleyip mod benim kardeşim.

Hakveriyorum murat moda 2 3 sistem ekleyip map koyunca sizin olmuyor " Geliştirdigimiz mod " demen daha doğru olur  :elsalla: :elsalla:

Sa-Mp 2014-2020

Prisoners

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 30 Mayıs 2019, 18:03:27

Bende Hak veriyorum sana, Modun Gerçek Sahipi Nexor, ve TURK1Y3 Başkasını Göremiyorum

TheLucifer

juqi

Konu tasarımı vasat. Sunucu ilerleyişi Hakkın da Pek fikrim yok fakat, kişisel tanıtım konuma "Mod Çalmayı Bırak" diye hitap etmişsin fakat burada Krozfayerin geliştirmeye çalıştığı modunu çalıp kullanmışsın kafa matiz.

DracDonix

Bir soru soracağım.Sunucu açmaktan ne zevk alıyorsun bunu bana açıkla bütün pawnoturke açıkla

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Gasuntu

Başarılar konu tasarımını daha güzel yapabilirdiniz.

How about Clicking the "Like" button ? 

Medcezir

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 31 Mayıs 2019, 00:17:50

Ciddi ciddi bi gireyim dedim belki gerçekten değiştirmiştir felan ama giriş ekranı aynı,bakiye aynı daha bakmama gerek yok yani
Kusura bakmayın ama siz modu atıp gittiniz. Geri geldiniz o ayrı konu bişe diyemem. Ama modu paylaşıyorsunuz bu sunucuyu açan kişiler belki sizin eski oyuncunuzdu. Sorgulama hakkınız yok insanlar istediği şeyi yaparlar. Herkes sıkıldı aynı mod'tan evet amma böyle bir şekilde yorum yapmanız ne kadar dogru  bilemem. 

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Medcezir - 31 Mayıs 2019, 01:07:44

Ciddi ciddi bi gireyim dedim belki gerçekten değiştirmiştir felan ama giriş ekranı aynı,bakiye aynı daha bakmama gerek yok yani
Kusura bakmayın ama siz modu atıp gittiniz. Geri geldiniz o ayrı konu bişe diyemem. Ama modu paylaşıyorsunuz bu sunucuyu açan kişiler belki sizin eski oyuncunuzdu. Sorgulama hakkınız yok insanlar istediği şeyi yaparlar. Herkes sıkıldı aynı mod'tan evet amma böyle bir şekilde yorum yapmanız ne kadar dogru  bilemem. 

Bunu biz de söylüyoruz evet modu biz attık ama orda burada yok mod bizim gibi davranışlar hiç hoş değil. Moda iki edit çekerek mod benim diyemezsiniz. Modu bende satın aldım açıkça söylüyorum NexoR ile aram olmasa da yine de her sunucumda onun modu olduğunu vurguladım ama kendimi eksik etmedim.

juqi

Alıntı yapılan: Medcezir - 31 Mayıs 2019, 01:07:44

O halde seninde bu konu hakkında yorum atman doğru değil? Bu modun geliştirilmiş halini almaya çalışıp "kazık" yedikten sonra moda karşı sevgin azalıyor ve her acılan sunucunun altına aynı yorum. Biraz kendinize çeki düzen verin.