GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 20:29:26

Kilit

Başlatan TheLucifer, 30 Mayıs 2019, 16:21:55

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Medcezir

Alıntı yapılan: Pesimist - 31 Mayıs 2019, 01:17:56

O halde seninde bu konu hakkında yorum atman doğru değil? Bu modun geliştirilmiş halini almaya çalışıp "kazık" yedikten sonra moda karşı sevgin azalıyor ve her acılan sunucunun altına aynı yorum. Biraz kendinize çeki düzen verin.
Bu yorumu yapman tabiki normal, Çünkü seninle ne zaman bir tartışma icersine girsem bana karşı bir tavrın oluyor. Ben @TURK1Y3 yanlış bişe demedim aksine konuştuklarnın sonuna kadar haklı. Sadece bakış açısı insanlar'ın morelini bozar.

TURK1Y3

Alıntı yapılan: Medcezir - 31 Mayıs 2019, 01:21:20

Alıntı yapılan: Pesimist - 31 Mayıs 2019, 01:17:56

O halde seninde bu konu hakkında yorum atman doğru değil? Bu modun geliştirilmiş halini almaya çalışıp "kazık" yedikten sonra moda karşı sevgin azalıyor ve her acılan sunucunun altına aynı yorum. Biraz kendinize çeki düzen verin.
Bu yorumu yapman tabiki normal, Çünkü seninle ne zaman bir tartışma icersine girsem bana karşı bir tavrın oluyor. Ben @TURK1Y3 yanlış bişe demedim aksine konuştuklarnın sonuna kadar haklı. Sadece bakış açısı insanlar'ın morelini bozar.

Bakış açımıza değil , sorguluyorsun diyorsun. Benim sorguladığım yok eğer biz paylaşım yaptıysak ve bu modun sahibi NexoR ise şunu demiyecek "Mod Benim"

TheLucifer

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 30 Mayıs 2019, 22:35:35

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 30 Mayıs 2019, 18:03:27

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 30 Mayıs 2019, 17:47:54

Kaçıncı Server , Konu Açışınız , Mod Sahibi Benim . Benim Sistemlerimi Alıpta Adam mı Çekiyorsunuz?
Size Birşey Demiyorum, Bakalım Nasıl Gelişeceksiniz

Abicim mod sahiplenmeniz ne güzel ya. İndiriyorsunuz burada sonra iki sistem ekleyip mod benim kardeşim.

NexoR'un Kodladığı Moda Benim Serverim Diyip Geçinmesini Biliyordun Bugunde Bana Mod Sahipliğini Konusunumu Anlatıyorsun , Sunucuya Hiç Görmemişsen Eğerki Sana Bir Tavsiye Vereyim Sunucuya Girip Modumuzu Bir Gözden Geçir Sonra Buraya Gelip Yanıtını Ver.
Fark Ettiysen Modun Credits Bölümünde  Nexorun ismini silmedik.

laéx

Başarılar dostum, uzun ömürlü olması dileğiyle.   :rockstar:

Ryroz

Enkei

Kavga etmeye yönelik kışkırtıcı ve gereksiz içerikli iletiler temizlendi. Burasının toplu bir platform olduğunu unutmayın. Burada kavga veya kışkırtma değil, eleştiri yapmakta serbestsiniz. Devam ederseniz işlem uygulanacaktır.
Son düzenlenme: 01 Haziran 2019, 12:29:39 Marionetta

TURK1Y3

Alıntı yapılan: NightMare - 31 Mayıs 2019, 09:49:22

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 30 Mayıs 2019, 22:35:35

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 30 Mayıs 2019, 18:03:27

Alıntı yapılan: Murat Çınar - 30 Mayıs 2019, 17:47:54

Kaçıncı Server , Konu Açışınız , Mod Sahibi Benim . Benim Sistemlerimi Alıpta Adam mı Çekiyorsunuz?
Size Birşey Demiyorum, Bakalım Nasıl Gelişeceksiniz

Abicim mod sahiplenmeniz ne güzel ya. İndiriyorsunuz burada sonra iki sistem ekleyip mod benim kardeşim.

NexoR'un Kodladığı Moda Benim Serverim Diyip Geçinmesini Biliyordun Bugunde Bana Mod Sahipliğini Konusunumu Anlatıyorsun , Sunucuya Hiç Görmemişsen Eğerki Sana Bir Tavsiye Vereyim Sunucuya Girip Modumuzu Bir Gözden Geçir Sonra Buraya Gelip Yanıtını Ver.
Fark Ettiysen Modun Credits Bölümünde  Nexorun ismini silmedik.

Ben sana demiyorum senlik sıkıntı yok  :)

QrzR