GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7] Vatan Gaming Hırsız Polis ┊www.vatanhp.com

Başlatan Xchatt, 11 Mayıs 2020, 02:36:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Backup

Xchatt

Alıntı yapılan: Backup - 06 Haziran 2020, 18:44:08
Mapperinizi acilen kovmanız lazım.
Öneriyi dikkate alırım fakat tam olarak sebebini söylersen sevirim :)

Sa-Mp 2014-2020

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Rouge

Skor Hilesi ile 500 Skor yapsak katılabiliyormuyuz  :D

Xchatt

Alıntı yapılan: Rouge - 07 Haziran 2020, 18:48:53
Skor Hilesi ile 500 Skor yapsak katılabiliyormuyuz  :D
:D
Son düzenlenme: 08 Haziran 2020, 13:15:35 Xchatt
Sa-Mp 2014-2020

ozkleiNN

Keyif verici ve gayet oynanışlı bi sunucu çok güzel olmuş başarılarınızın devamını bekliyorum.

Aldrich

Quinex

Çok başarılı bir sunucu oyun oynarken akışını bozacak hiçbir şeye rastlanmıyor.Efsane keyifli çete savaşları dönüyor, ailecek oynuyoruz Vatangaming

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Xchatt

Alıntı yapılan: ozkleiNN - 13 Haziran 2020, 00:18:26
Keyif verici ve gayet oynanışlı bi sunucu çok güzel olmuş başarılarınızın devamını bekliyorum.
Alıntı yapılan: Aldrich - 13 Haziran 2020, 00:20:27
Willson ailesi olarak oynuyoruz. Başarılar.
Alıntı yapılan: Quinex - 13 Haziran 2020, 00:24:48
Çok başarılı bir sunucu oyun oynarken akışını bozacak hiçbir şeye rastlanmıyor.Efsane keyifli çete savaşları dönüyor, ailecek oynuyoruz Vatangaming
Teşekkürler.
Alıntı yapılan: Mehmet.Ali - 13 Haziran 2020, 00:39:31
Sunucu modu sürekli değişmekte sanırım?
Selam , sürekli mod değiştirme söz konusu değildir sadece 2 gün önce tırcılık sistemi ve işyeri sistemi eklendi beta olarak tırcılık sistemi sunucuda lag problemleri yarattığı için pasif duruma çekildi, çeki düzen verilip tekrar aktif edilicektir.

İletiyle alakasız not : Konuya CNR ön eki ekledikten sonra konunun her yerine color yazıları eklendi ne zaman düzenlesem böyle oluyor konu tekrar düzenlenecektir! :kro:

Son düzenlenme: 14 Haziran 2020, 17:23:58 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.
Sa-Mp 2014-2020

sDahdal

Merhabalar, sunucu içerisinde Ban Affı gelmiştir, Bütün Banlar Kalkicaktir.
[/b]

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Lebron

Oyunculara ilgi 0, chatt isimli arkadaş cidden ilgili ona bir lafım yok ama diğer sahip arkadaşın herkesin bildiği HP konseptinin temel kurallarını değişip, bu kuralı bilmeden çiğneyince de hiç yardımcı olmaması ve oyunculara olan ilgisizliği sunucuyu düşürecek cinstendir. Sunucuya girerken bunları göz önünde bulundurup ona göre girin ki benim yaşadığım olayları yaşamayın.
Son düzenlenme: 15 Haziran 2020, 20:56:16 Lebron

Xchatt

Alıntı yapılan: Lebron - 15 Haziran 2020, 20:37:20
Oyunculara ilgi 0, chatt isimli arkadaş cidden ilgili ona bir lafım yok ama diğer sahip arkadaşın herkesin bildiği HP konseptinin temel kurallarını değişip, bu kuralı bilmeden çiğneyince de hiç yardımcı olmaması ve oyunculara olan ilgisizliği sunucuyu düşürecek cinstendir. Sunucuya girerken bunları göz önünde bulundurup ona göre girin ki benim yaşadığım olayları yaşamayın.
Teşekkürler yönetim ekibinin ilgisizliği farketmeye başladım kısa sürede bu konuya bir çözüm üretmeye çalışacağım yaşadığın olaylardan ötürü ben özür dilerim :)

Sa-Mp 2014-2020

sDahdal

Şimdi, yönetim ilgisiz olduğunu biliyoruz lakin şunu unutma biz hiçbir hırsız polis sunucuları ile kıyaslama bizim kurallarımız farkli. Emin ol ki kuralları çok iyi biliyorum lakin diğer sunucular ile bizi bir tutmayın :) ve ilgisiz demişsin sana kuralları söyledik lakin sen onu ters tepkimeye başladın ve sonra o sinirden çıktın sonrada bu platforma üye olup sunucuyu kötüledin bence bu yanlış her sunucun kuraları mevcut o ne yapıyorsa bizimde onu yapmamıza gerek yok biz kendi içeriklerimizle ilerliyoruz

Not: Sunucuda yeni adminler olduğu için yönetim düzene giricek
Son düzenlenme: 15 Haziran 2020, 22:19:41 sDahdal
"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Lebron

Alıntı yapılan: sDahdal - 15 Haziran 2020, 22:15:21
Şimdi, yönetim ilgisiz olduğunu biliyoruz lakin şunu unutma biz hiçbir hırsız polis sunucuları ile kıyaslama bizim kurallarımız farkli. Emin ol ki kuralları çok iyi biliyorum lakin diğer sunucular ile bizi bir tutmayın :) ve ilgisiz demişsin sana kuralları söyledik lakin sen onu ters tepkimeye başladın ve sonra o sinirden çıktın sonrada bu platforma üye olup sunucuyu kötüledin bence bu yanlış her sunucun kuraları mevcut o ne yapıyorsa bizimde onu yapmamıza gerek yok biz kendi içeriklerimizle ilerliyoruz

Not: Sunucuda yeni adminler olduğu için yönetim düzene giricek

1. si bu platforma zaten üyeydim.
Diğer konuya gelecek olursak ben size defalarca kez sordum ama yanıtlamadınız sorumu sizin forum adresinize gönderdiğim SS'lerde hepsi mevcut, + bu sebepten işlem yapıyorsunuz.
Neyse ne olan oldu girecek arkadaşlar bunları göz önünde bulundurup kurallarda yazmayan şeyleri de sormalı ki benim düştüğüm duruma düşmesinler. İyi forumlar ve iyi oyunlar.