GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vatan Roleplay | Açıldık! !> [www.vatan-roleplay..com] [05/09/2019]

Başlatan Anka, 03 Eylül 2017, 23:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Shalute1

Alıntı yapılan: Xravy - 24 Şubat 2018, 16:33:18

Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 16:27:20

Alıntı yapılan: Xravy - 24 Şubat 2018, 16:26:04

Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 15:36:23

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 15:34:46

Alıntı yapılan: Viality - 24 Şubat 2018, 14:23:45

Oyuncularınıza, adminlerinize lütfen bir göz atın. Eğer reklamdan kasıtınız farklı sunucuların TS'sine girip ''Vatan roleplay'e gelin, pet var, bedava birlik açıyoruz, karakter aktarımı var, helper alımı var, özgün sistemi var'' diye herkese PM atmaksa gelişemezsiniz, isminiz lekelenir. Reklam yapacaksanız bu şekilde yapmayın. Bir yere gelemezsiniz.

Hiç bir adminimize reklam için başka sunuculara gidip rahatsız etmelerini söylemiyoruz hiç bir şekilde Vatan Roleplay çatısı altında yetkisi bulunan kimseler reklam için gitmez yapan oyuncularımızda olabilir.

Cevap verilen bir şeye tekrardan cevap verilmesi ayrı bir ironi.

Kişi o sunucunun Yönetim ekibinden Sunucu sahibinin yorumundan habersiz yorumu yapmış olabilir Seninde bunu Alay edercesine hortlatman ayrı bir ironi.

Sunucu sahibinden 1  saat sonra paylaşmış

Mantıksız yerlere gidecek galiba konu şu şekilde kapatalım Kişi İleti/Post kısmında özgürlüğe sahiptir Aşırıya kaçmayacak şekilde istediğini yazabilir ve buna karışmak Senin haddine değildir. Sana iyi forumlar dilerim.

Değerli yorumun için teşekkür ederiz sunucumuza bekleriz :)

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

Anka

Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 18:43:11

Beğenmedim yeni nesil modunun aymısı.

Post kasmak için kendi sunucunun daha başarılı oldugunu kendini inandırmak istediğinden için karalamalarından bellidir eğer ki bu konu hakkında devam edeceksen önceki yorumlarınıda alıp teker teker arşivleyip Forum yöneticisine ileteceğim çünkü aynı şeyleri yazmandan bende bıktım.
Saygılarımla.

Jarveus

Sunucuyla eskiden bağım olduğundan değilde forumda çok boş hareketler sergiliyorsun , yapma.

[R]ussell_Savrinn

HyperCharge

Söylediklerine göre sunucuda AP ortamı var. Eğer ap ortamı kalkarsa adminler oyuncularla düzgün ilişkiler kurup oyuncuların çeşitli isteklerini yani ( ilgili bir admin kadrosu ) olursa sunucu iyi yerlere gelir. Benim tavsiyem Son 1/2 Haftanın tüm kayıtlarının silinmesi tabi bu yönetim kararıyla olacak birşey. Nedeni Ap ortamı var demeleri yani sunucunun açılışıyla birlikte para yardımı yapılmış diyorlar. Eğer düzgün bir rol ortamı olursa sunucu tutar diye düşünmeye başladım.

İyi forumlar

Anka

Alıntı yapılan: HyperCharge - 25 Şubat 2018, 11:32:26

Söylediklerine göre sunucuda AP ortamı var. Eğer ap ortamı kalkarsa adminler oyuncularla düzgün ilişkiler kurup oyuncuların çeşitli isteklerini yani ( ilgili bir admin kadrosu ) olursa sunucu iyi yerlere gelir. Benim tavsiyem Son 1/2 Haftanın tüm kayıtlarının silinmesi tabi bu yönetim kararıyla olacak birşey. Nedeni Ap ortamı var demeleri yani sunucunun açılışıyla birlikte para yardımı yapılmış diyorlar. Eğer düzgün bir rol ortamı olursa sunucu tutar diye düşünmeye başladım.

İyi forumlar

Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 25 Şubat 2018, 11:13:25

Sonuna kadar haklısın

En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.

Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.

Anka

Alıntı yapılan: Hawk - 25 Şubat 2018, 13:06:23

Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 12:58:45

İyi forumlar

Sonuna kadar haklısın

En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.

Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.

Sunucu açıldığı gün herkese 100-150K para ve level verdiniz, ts3 de şahit oldum.

Sen eminmisin herkese verdiğimize dair bana bunu söyle.
Biz söz vermiştik sunucu karakterleri sıfırlanmayacaktır diye fakat milletin 5msi 4msi 2m miktarında paraları vardı aracları son modeldi levelleri baya yüksekti bizde herkesi 2 level 15 saat ve bankalarında 100.000 TL baslattık ve araçlarını sildik ama şunu söyliyeyim bu eski karakterler için sunucunun öncesinde oynuyan oyuncular mağdur kalmaması için yaptık, sen sunucumuzu detaylı takip ediyordun ve oynuyordun seninde bilmen gerekir ve bu saatten sonra yalan ithamlarda bulunmanızın kanıtı bu hadi bakalım vesselam iyi forumlar. Siz daha benim konum üzerinden prim kasmaya çalısmayın.

Paradox

Öncelikle zamanında sunucuda bulundum ve AP ortamını oldukça gördüm ve şahit oldum ki AP yaptığını admi dahi kabul etti ki kendi kendine Can Zırh veremediği için admin arkadaşından isteyip canını zırhını doldurtup çatışmaya giren adminler gördüm bunu kendileride kabul etti,anlattı.Daha sonra kural ihlali yapıp oyuncular şikayet açacağım deyince ts odasına baskın atıp ben sizi jail e atmadım sizde şikayet açmayın banlarım diyen bir admin kadron var yusuf,daha çok sayarım ki zamanında bunları dilede getirdim bir admin'e karşı adını söylemek istemiyorum demek istediğim şu ki sen sw ye başlayan herkezi 100 k ile başlattın ya buda bir AP dir sonuçta kimin ne parası vardı ne aracı vardı kaydı yok sanırım olsaydı zaten o sql ile açardın sunucuyu yok demekki o yüzden kimisi beleşten 100k ile başladı bunuda geçtim para için yapmıyacağın iş bilmiyorum,sırf para kazanıyorsun diye 13 yaşındaki çocugu A8 yapıp onca kural ihlali yapmasına rağmen genede susup birşey diyemediğin günleri hatırlıyorum kimseye burada AP yapmıyoruz demene gerek yok herşey ortada.

Shalute1

Alıntı yapılan: Paradox - 25 Şubat 2018, 13:42:48

Öncelikle zamanında sunucuda bulundum ve AP ortamını oldukça gördüm ve şahit oldum ki AP yaptığını admi dahi kabul etti ki kendi kendine Can Zırh veremediği için admin arkadaşından isteyip canını zırhını doldurtup çatışmaya giren adminler gördüm bunu kendileride kabul etti,anlattı.Daha sonra kural ihlali yapıp oyuncular şikayet açacağım deyince ts odasına baskın atıp ben sizi jail e atmadım sizde şikayet açmayın banlarım diyen bir admin kadron var yusuf,daha çok sayarım ki zamanında bunları dilede getirdim bir admin'e karşı adını söylemek istemiyorum demek istediğim şu ki sen sw ye başlayan herkezi 100 k ile başlattın ya buda bir AP dir sonuçta kimin ne parası vardı ne aracı vardı kaydı yok sanırım olsaydı zaten o sql ile açardın sunucuyu yok demekki o yüzden kimisi beleşten 100k ile başladı bunuda geçtim para için yapmıyacağın iş bilmiyorum,sırf para kazanıyorsun diye 13 yaşındaki çocugu A8 yapıp onca kural ihlali yapmasına rağmen genede susup birşey diyemediğin günleri hatırlıyorum kimseye burada AP yapmıyoruz demene gerek yok herşey ortada.

Sunucuda AP yok ben a2yim dün 1 saat hapis yedim eğer AP Gibi bir durum olsaydı ben kendimi çıkarırdım.

Nedense sunucuda birine zarar veren kural ihlali yapan banlanan bu konuya sunucuyu karalamak için geliyor amacınızı biliyoruz kin tutmuşsun hemde çok farkındayım ama bu kadar olmaz

Kinini kusman için teamspeak 3 adresimize gelebilirsin veya ap yapıldığından eminsen bana derdini anlatabilirsin :)

Değerli yorumun için teşekkürler.

Web : www.alliance-hp.com (Açık)
İP : samp.alliance-hp.com (Açık)
TS : ts.alliance-hp.com:9185 (Açık)

Paradox

Alıntı yapılan: Hayrettin. - 25 Şubat 2018, 14:52:07

Alıntı yapılan: Paradox - 25 Şubat 2018, 13:42:48

Sunucuda AP yok ben a2yim dün 1 saat hapis yedim eğer AP Gibi bir durum olsaydı ben kendimi çıkarırdım.

Nedense sunucuda birine zarar veren kural ihlali yapan banlanan bu konuya sunucuyu karalamak için geliyor amacınızı biliyoruz kin tutmuşsun hemde çok farkındayım ama bu kadar olmaz

Kinini kusman için teamspeak 3 adresimize gelebilirsin veya ap yapıldığından eminsen bana derdini anlatabilirsin :)

Değerli yorumun için teşekkürler.

Bir ara uğruyacam.

Anka

Alıntı yapılan: Hawk - 25 Şubat 2018, 13:37:56

Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 13:31:49

Alıntı yapılan: Hawk - 25 Şubat 2018, 13:06:23

Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 12:58:45

İyi forumlar

Sonuna kadar haklısın

Sunucu açıldığı gün herkese 100-150K para ve level verdiniz, ts3 de şahit oldum.

Sen eminmisin herkese verdiğimize dair bana bunu söyle.
Biz söz vermiştik sunucu karakterleri sıfırlanmayacaktır diye fakat milletin 5msi 4msi 2m miktarında paraları vardı aracları son modeldi levelleri baya yüksekti bizde herkesi 2 level 15 saat ve bankalarında 100.000 TL baslattık ve araçlarını sildik ama şunu söyliyeyim bu eski karakterler için sunucunun öncesinde oynuyan oyuncular mağdur kalmaması için yaptık, sen sunucumuzu detaylı takip ediyordun ve oynuyordun seninde bilmen gerekir ve bu saatten sonra yalan ithamlarda bulunmanızın kanıtı bu hadi bakalım vesselam iyi forumlar. Siz daha benim konum üzerinden prim kasmaya çalısmayın.

Sizin sunucunuzda oynayan biri değilim, o gün teamspeak3 de bulunan yeni/eski herkese o para level oynama saati verildi.

Hawk az konus düzgün konuş sadece eski karakterlere verildi bir yerlerinden uydurup söyleme bak eski mesajlara dahil bak yalan yanlış konuşma önce sen kendini bil ve haddini bil. Benim yaptığım anlatımları yalan yanlış ortaya koyma Sunucu 2 Haftadan beri hiç bir admin birbirlerine veya oyuncular AP Yapmadı ve şuanda yapılmamaktadır sadece ben eski kayıtlı oyuncuların hesaplarını düzenledim.

Cagatay.Bey

WantedAlone

Alıntı yapılan: Cagatay.Bey - 26 Şubat 2018, 01:02:36

Beklentim "0"

Kimse zaten senin beklentini sormuyor, ileti kasmak için attığın yorumu dikkate alan bile yok.

Şunu unutmayın, siz kötü yorum atsanız bile VatamRPGn lehine yarıyor.

Hayat kime gülerse kendini şanslı hisseder ama şunu unutma ki her gülüşün bir de ağlayışı vardır.

darkshadow

Başarılar En İyi Serverlardan Bir Tanesi Yakın Zamanda 100 Kişilik Bir Aile Oluruz  :helal:

trabzon

Sunucu bir takım kişilerce çamurlanmaya çalışıyor.
Postlardan dahi anlayabiliyoruz, bir üyelik açıp bütün postlarını Vatan Roleplay reklam konusunda sunucuyu kötüleyerek kasıyor.
Gerçekten bir sorunu olan kişi sunucu sahibini veya sunucunun yüksek yönetiminde ki kişiyle iletişime geçmesi gerekir. Burada reklam konusunu kirleterek bir yere varacağınızı sanmayın.
Gerçekten konuşmaya derdini anlatmaya çekinmeyen, reklam konusunu kirletmeye çalışan fakat başaramayan kişiler Teamspeak adresine gelip derdini bana Emre admine Yiğit admine veya Vatan admine anlatabilir, adam yemiyoruz.

Sunucuya 2. günde girdim yüksek yönetim de bulunduğum günden beri, Admin Power'a ufakcık olanak gösteren her şahsı kadrodan bizzat kendim çıkardım.

Zaten reklam konusunu kötüleyen kitle, Vatan Roleplay sunucusundan ya banlanmıştır, ya hapis cezası almıştır, yada ekipten atılmıştır.
Ön yargılarından kurtulması gereken bir kaç kanser insan var SAMP platformunda..
Son düzenlenme: 26 Şubat 2018, 16:09:13 Silver