(https://i.hizliresim.com/Xbl1j3.png)
Alıntı yapılan: undefinedMerhabalar GTAMulti kullanıcıları !
Bundan 5 sene önce aslında bu ortama giriş yaptık fakat tutunmayı beceremedik. Kimi zamanlar fedakârlık yaptık, kimi zaman ise açgözlü davranarak kendi isteklerimizi ön planda tuttuk. Anladık ki ekibimizde olan düzensizlikler bizi umutsuzluğa götürüyor. Bunun farkına varmamız bize hem maddi hem de manevi anlamda çok ciddi zararlar verdi. Şimdi bu hataları düzeltmiş, detaylı olarak düşünülmüş ve görevlerine tam oturtulmuş bir kadro ile karşınızdayız. Yaptıklarımız ve yapacaklarımız size temenni ediyorum ki kendi menfâtlerimiz dışında olacaktır. Biz bundan sadece 1 yıl önce toplandık ve bunun planlamasına o zaman başladık. Evet çoğumuz bu ortamdan çekildi ama son bir şans için ise tekrardan toplandık ve en iyi yapabileceğimiz işleri yapmaya karar verdik. Gereksiz sorumluluk almayacaktık, şuanda almayacağız da. Anladık ki insana taşıyamayacağı yük vermek yanlış. Bu kadar uzun bir dönem ödevinden sonra sizlere nasıl bir ortam sunacağız ondan bahsedeyim.
Alıntı yapılan: undefinedYaptıklarımız:
Yaptıklarımız aslında sizin bildikleriniz, sizin için sıfırdan mod kodlanmadı ama değişiklikler yapıldı. Size bu değişiklikleri konunun devamında yorum olarak detaylıca anlatacağım. İlk ve burada tek size bahsedeceğim, bu işin aslında ne sistemle ne de kurallarla olacağını biliyoruz. Sıcak bir aile ortamı olduğu süreçte sistem vs. uygulamalar zamanla yerli yerine sizin isteğiniz sonucu oturacaktır. Biz sadece bu sıcak ortamında soğuk olan etkenleri değiştirdik ve size farklı bir yönetim kurgusu olacağını temin ederim. Birçoğunuzun admin ekibimizde olan kişilerle sorunu olacağını ve olduğunu fark ediyoruz. Bu yargıları kırıp, aslında sizi tanımadığınız kadro ile karşılamak isterdik fakat bilgili ve güveneceğimiz bir ekibimiz olduğundan bu değişikliği yapamıyoruz maalesef. Ama şunu temin edebilirim ki size yepyeni bir kadro gibi ilgili, düşünceli ve dikkatli kişiler ile karşınıza çıkacağız. Sistem olarak yaptıklarımızı soracak olursanız eğer ki sizleri sunucumuzu keşfetmeye yönlendiriyorum. Kural olarak ise sizlere aşırı derecede farklı bir kural sistemi ile çıkacağız, sizlerin arasından bu kurallardan neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen kişilerle çalışıyoruz. O yüzden sizlere sadece ön yargılı davranmayıp, sunucumuzu keşfetmeniz için sizden 1 hafta istiyoruz.
Alıntı yapılan: undefinedYapacaklarımız:
Türkiye konsepti olarak çıkacağımız bu dikenli yolda sizleri gerçek hayata uygun olarak karşılıyoruz ve bunu sadece sistemle yapmıyoruz. Evet sistem bu konuda çok yardımcı fakat sadece sistem ile olsaydı her şey çok basit ve başarılabilir olurdu değil mi? Sadece bir sunucuyu sistem için mi oynuyorsunuz yoksa sizi oraya bağlayan başka bir şey mi var? Sizlerden gerçekleştireceğimiz bir kaç gerçekliğe uygun düşünceden bahsetmek istiyorum. Öncelikle sizlere aşırı güçlü olan İEM konusunda bilgi vereceğim. Bildiğimiz üzere SA-MP sadece trolleme yaparak eğlenmek amacı değil mutlu olarak eğleneceğimiz bir platformdur. Bunu sizlere nasıl göstereceğiz, İEM veyahut üstünlük sağlayan bazı kurum ve kuruluşların mülakatlarını gerçek hayata yönelik yaparak. Sizlere temin ediyorum ki bu bizden sonra tüm her yerde görebileceğiniz bir sistemdir. Sizlere sadece mülakata gerçek anlamda çalışacağınızı temin ediyoruz. İBB'ye gelirsek, belediye ne iş yapar, hiç düşündünüz mü? Sadece çevreyi düzenleyip, yolları mı tamir eder? Herkesin yolu muhakkak ki bir belediyeden geçmiştir, geçecektir. Bunun için size oyun oynarken belediye hakkında bilgi sahibi olmanızı da sağlayacağız, eğer ki bu söylediğimden bir şey anlamadıysanız oyunda sadece belediyede bir işlem halletmek için ziyaret etmenizi istiyorum. TV oluşumuna gelir isek günümüz televizyonlarından bir farkı olmayacak, saat saat sizlere program sunacak bir sistem düzenledik, uygulamayı temenni ediyoruz. Örnek verecek olursak, sabah programları, spor programları belirli bir düzende işleyecek. Yeri gelecek radyolarınızda bile biz çıkacağız. Birliklere gelecek olursak, sizler için düzenli ve bir amacı olan sistem geliştirdik. Bunu buradan açıklamak aşırı uzun olurdu ki bunun için kimse burayı okumayacak, direkt olarak geçecektir. O yüzden bu kadar kısa tutmamın sebebi bize zaman vererek tanımanız, sunucumuza zamanla bağlı kalmanız.
Yönetim
@Anka - Proje Sahibi & Geliştirici Kadronun Geri Kalanına Ulaşmak İçin Tıklayınız!!! (http://www.vatan-roleplay.com/yonetimkadrosu/yonetimkadrosu.php)
(https://i.resimyukle.xyz/bSGRba.png)
Sunucu Adresi: samp.vatan-roleplay.com:7777
Sunucu Forum Adresi: www.vatan-roleplay.com/index.php
Harita: İstanbul
Oyun Modu: VT:RP v1.0
Sunucu Durum: Bakım
Teamspeak3 Sunucusu ; ts.vatan-roleplay.com
05/09/2019 Saat 18:00'da Sunucumuz Aktif olacaktır.
Alıntı yapılan: undefined
"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum"
Ooo..- Güzeel.
Başarılar dilerim :helal:
Başarılı olacağını düşündüğüm bir sunucu.. Oynamaya geleceğim
Alıntı yapılan: ZanGe - 04 Eylül 2017, 01:07:07
Başarılı olacağını düşündüğüm bir sunucu.. Oynamaya geleceğim
Alıntı yapılan: Xravy - 04 Eylül 2017, 00:55:20
Başarılar dilerim :helal:
Alıntı yapılan: Ares - 03 Eylül 2017, 23:37:50
Ooo..- Güzeel.
Eyvallah sağolasınız. Hayırlısı bakalım.
Başarılar Kardeşim.
Başarılar.
Sistemler oldukça güzel görünüyor uğraşılmış, umarım istediğin gibi ilerler, kolay gelsin @Vatan
Başarılar.
Alıntı yapılan: Alp - 04 Eylül 2017, 23:07:20
Yusuf varsa tutar
:) Her şeyin hayırlısı en iyisidir. TS'ye bekleriz dostum "Edited: Yusuf"
Alıntı(http://www.vt-gaming.com/forum/Themes/kodac-smf20/images/vatanrpglogo.png)
Herkese merhaba arkadaşlar;
Sunucu Açılış Tarihi; 06.09.2017 tarihinde akşam 18:00 ile 19:00 arasında açılacaktır.
Sunucumuz'a ilk iki kişi olarak kayıt olan kişiye Ev verilecektir.
Sunucumuz'a kayıt olan 3-4-5 sıralı oyunculara ise istediği bir arac verilecektir.Detaylı bilgi Website konumuz (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=74.0)
Hayırlısı olsunç..
Sunucu sahibiyle rol yapmıştım.Kaliteli bir adamdır.Bu işin üstesinden geleceğine eminim.
Eski ortağımdır. TSsine laf ettirmem çıraklık eserimdir. :)
Kardeşimle aynı projede bulunup sunucumda görmek isterdim farklı yol çizmiş başarılar demek düşer.
Alıntı yapılan: Atlas - 05 Eylül 2017, 12:42:11
Sunucu sahibiyle rol yapmıştım.Kaliteli bir adamdır.Bu işin üstesinden geleceğine eminim.
Alıntı yapılan: Jarveus - 05 Eylül 2017, 12:44:05
Eski ortağımdır. TSsine laf ettirmem çıraklık eserimdir. :)
Kardeşimle aynı projede bulunup sunucumda görmek isterdim farklı yol çizmiş başarılar demek düşer.
Eyvallah :)
Jarveus (Atalay)kardeşim sende benim yanımda sunucu açma çıraklığını bitirdin :) eyvallah :)
Alıntı yapılan: Jarveus - 05 Eylül 2017, 12:44:05
Alıntı yapılan: Anka - 05 Eylül 2017, 14:04:00
Eski ortağımdır. TSsine laf ettirmem çıraklık eserimdir. :)
Kardeşimle aynı projede bulunup sunucumda görmek isterdim farklı yol çizmiş başarılar demek düşer.
Eyvallah :)
Jarveus (Atalay)kardeşim sende benim yanımda sunucu açma çıraklığını bitirdin :) eyvallah :)
Çıraklığımı kendi kendime , TS3 üzerinde bitirdim. Sunucu açmak için ustaya ihtiyacım hiç olmadı :)
Sunucumuz 15 kitlelik bir kadro ile açılmıştır aktif olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun.
samp.vt-gaming.com
ts.vt-gaming.com
www.vt-gaming.com
www.vt-gaming.com/forum
(http://www.vt-gaming.com/forum/Themes/kodac-smf20/images/vatanrpglogo.png)
Sunucuya ilk kayıt olan iki kişi (Hediye ve Nicknameleri)
Kristen_Mchardy - (Ev) Son Tarih: 06.09.2017 24:00
Andrew_Garcia - (Ev) Son Tarih: 06.09.2017 24:00
Sunucuda 3-4-5 Numaralı oyuncular. (Hediye ve Nicknameleri)
David_Watson - (Araba) Son Tarih: 06.09.2017 24:00
Damian_Arkwood - (Araba) Son Tarih: 06.09.2017 24:00
Rodney_Fernandes - (Araba) Son Tarih: 06.09.2017 24:00
Bu kişiler Temspeak adresinde A5+ Yetkili beklesin.
Dipnot: 62 Adet oyuncu kayıtı bulunmaktadır.
.
İbrahim kadrodaysa iyidir.İbrahim sağlamdır :D Başarılar.
Alıntı yapılan: DoğancanG. - 06 Eylül 2017, 13:58:36
İbrahim kadrodaysa iyidir.İbrahim sağlamdır :D Başarılar.
İbrahim Yok maalesefki :)
Teamspeak Hizmetimiz
SAMP Server Hizmetimiz
Website Hizmetimiz
07.09.2017 Bakıma alınıp buglar fixlenip düzenlemeler yapılmaktadır. Sevgiler saygılar.
Bakım Saati: 01:00 & 06:00 Arası olacaktır sevgiler ve saygılar.
Ahh bide hilelere 30 dakika sonra ban atmasanız
Yeni Güncelleme Hakkında Bilgilendirme Buraya Tıklayınız Güncelleme Bilgileri için. (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=109)
Başarılı sunucu üstünden geleceğini düşünüyorum başarılar dostum.
Haha ap yok denilen sunucuya bak :D 20 kişinin 3 tanesi 1. seviye kalan 17si en az 15. seviyeden yüksek.Bu konuların roleplay bilgisi olan oyuncular adına ilerde sorun çıkaracağına inanıyorum.Bu şekilde gideceğini de düşünmüyorum..
Alıntı yapılan: Braoth - 08 Eylül 2017, 14:12:28
Haha ap yok denilen sunucuya bak :D 20 kişinin 3 tanesi 1. seviye kalan 17si en az 15. seviyeden yüksek.Bu konuların roleplay bilgisi olan oyuncular adına ilerde sorun çıkaracağına inanıyorum.Bu şekilde gideceğini de düşünmüyorum..
Öncelikle merhabalar;
Dostum karakter aktarımı var forum adresimize baksan anlarsın :) Sırf sadece yorum atmak için yorum atma veya sunucuyu kötülemek için yorum atma biz burada kimseye ama kimseye kendi karakterinden başka bir şey vermedik.
Sunucuya sıfır başlıyacakların çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum hesap aktarımı değişik geliyor açıkçası başarılar
Alıntı yapılan: OmerCan - 09 Eylül 2017, 03:36:45
Sunucuya sıfır başlıyacakların çok sıkıntı çekeceğini düşünüyorum hesap aktarımı değişik geliyor açıkçası başarılar
Zamanında gelen oyuncular gibi gelselerdi daha iyi olacaktı fakat başta yaptığımız kural ve politika böyledir, saygılarımla.
Chakiclar sunucudan gitti artık adam gibi rol dönüyor sunucu 40 kişi çekerse şaşırmam :)
İsmini vermek istemediğim bir sunucunun userleri ile ayakta duruyorsunuz, malvarlığı aktarımı yaparak birşey olduğunu sanmayın, kısa müddet sonra patlak lastik gibi fıss ediceksiniz. Birçok kere açılıp kapanmış sunucu, güven vermiyor. Tavsiye'de etmem.
Alıntı yapılan: ArMy - 09 Eylül 2017, 15:43:37
İsmini vermek istemediğim bir sunucunun userleri ile ayakta duruyorsunuz, malvarlığı aktarımı yaparak birşey olduğunu sanmayın, kısa müddet sonra patlak lastik gibi fıss ediceksiniz. Birçok kere açılıp kapanmış sunucu, güven vermiyor. Tavsiye'de etmem.
Öncelikle merhaba, ismini vermek istemediğin sunucunun userleri kendisi geliyorsa benim yapabileceğim bir şey yoktur bu olaydan dolayı sizin kendi sunucunuzda var ise arada kaynamışsa yapabileceğim bir şey yoktur biz sonuna kadar karakter aktarımı olacak gibi bir şey demedik 4 5 günlük karakter aktarım olduğunu bildirdik ve saat 19:00'da karakter aktarımları bitecektir, ismini vermek istemediğin sunucu zamanında 2014 yıllarında bize yaptığıyla yanında kalsın ismini vermek istemediğin sunucu zamanında ismini vermek istemediğim adminlerini yollayıp neler yaptığını kendisi bilir, ben reklam yapmamışım bir şey yapmamışım milletin emeğini karşılıksız sadece rol yapmak maksadıyla geri verdim, bunuda yapmam en doğal hakkım çünkü Sunucunun sahibibiyim ;)
:helal: helal krdş.
Ayriyetten yetkililere tşk ederim, güzel cevap verilen postları siliyorsunuz :helal:
Alıntı yapılan: Anka - 09 Eylül 2017, 15:51:26
Alıntı yapılan: ArMy - 09 Eylül 2017, 15:43:37
İsmini vermek istemediğim bir sunucunun userleri ile ayakta duruyorsunuz, malvarlığı aktarımı yaparak birşey olduğunu sanmayın, kısa müddet sonra patlak lastik gibi fıss ediceksiniz. Birçok kere açılıp kapanmış sunucu, güven vermiyor. Tavsiye'de etmem.
Öncelikle merhaba, ismini vermek istemediğin sunucunun userleri kendisi geliyorsa benim yapabileceğim bir şey yoktur bu olaydan dolayı sizin kendi sunucunuzda var ise arada kaynamışsa yapabileceğim bir şey yoktur biz sonuna kadar karakter aktarımı olacak gibi bir şey demedik 4 5 günlük karakter aktarım olduğunu bildirdik ve saat 19:00'da karakter aktarımları bitecektir, ismini vermek istemediğin sunucu zamanında 2014 yıllarında bize yaptığıyla yanında kalsın ismini vermek istemediğin sunucu zamanında ismini vermek istemediğim adminlerini yollayıp neler yaptığını kendisi bilir, ben reklam yapmamışım bir şey yapmamışım milletin emeğini karşılıksız sadece rol yapmak maksadıyla geri verdim, bunuda yapmam en doğal hakkım çünkü Sunucunun sahibibiyim ;)
Bunu yapmak en doğal hakkın filan değil insanların oyuncusunu çalmak için saçma sapan birşey bu ve sunucundaki 10 kişinin 7si sadece dm yapmak için giriyor.Yetkililer de nedense tüm rapor edilen yorumları siliyor :) En ufak bir hakarette bile bulunmadıgım halde sunucunu eleştirdim fakat doğrular acıtıyor işte...İnsanların emeğini vermek değil bu.Sadece oyuncuların gözlerini boyamak.Onları gerçekten emekle o sunucuda kastılar ve sen diyorsun ki onlara gelin size burda herşeyinizi verelim extra 10 levelde verelim burda oynayın boşverin o sunucuyu. Kısa vadeli bir sunucu oldugunuz her halinizden belli.Başarılar.
Alıntı yapılan: Braoth - 11 Eylül 2017, 12:48:28
Alıntı yapılan: Anka - 09 Eylül 2017, 15:51:26
Alıntı yapılan: ArMy - 09 Eylül 2017, 15:43:37
İsmini vermek istemediğim bir sunucunun userleri ile ayakta duruyorsunuz, malvarlığı aktarımı yaparak birşey olduğunu sanmayın, kısa müddet sonra patlak lastik gibi fıss ediceksiniz. Birçok kere açılıp kapanmış sunucu, güven vermiyor. Tavsiye'de etmem.
Öncelikle merhaba, ismini vermek istemediğin sunucunun userleri kendisi geliyorsa benim yapabileceğim bir şey yoktur bu olaydan dolayı sizin kendi sunucunuzda var ise arada kaynamışsa yapabileceğim bir şey yoktur biz sonuna kadar karakter aktarımı olacak gibi bir şey demedik 4 5 günlük karakter aktarım olduğunu bildirdik ve saat 19:00'da karakter aktarımları bitecektir, ismini vermek istemediğin sunucu zamanında 2014 yıllarında bize yaptığıyla yanında kalsın ismini vermek istemediğin sunucu zamanında ismini vermek istemediğim adminlerini yollayıp neler yaptığını kendisi bilir, ben reklam yapmamışım bir şey yapmamışım milletin emeğini karşılıksız sadece rol yapmak maksadıyla geri verdim, bunuda yapmam en doğal hakkım çünkü Sunucunun sahibibiyim ;)
Bunu yapmak en doğal hakkın filan değil insanların oyuncusunu çalmak için saçma sapan birşey bu ve sunucundaki 10 kişinin 7si sadece dm yapmak için giriyor.Yetkililer de nedense tüm rapor edilen yorumları siliyor :) En ufak bir hakarette bile bulunmadıgım halde sunucunu eleştirdim fakat doğrular acıtıyor işte...İnsanların emeğini vermek değil bu.Sadece oyuncuların gözlerini boyamak.Onları gerçekten emekle o sunucuda kastılar ve sen diyorsun ki onlara gelin size burda herşeyinizi verelim extra 10 levelde verelim burda oynayın boşverin o sunucuyu. Kısa vadeli bir sunucu oldugunuz her halinizden belli.Başarılar.
Doğrudur sizin anlayışınız bu tipte ve yorumlarınızda bu tipte konu üzerinde böyle yorumların yapılmasını istemiyorum asıl hak çalanlar böyledir. Biz gidipte kimseye ip veripte gel demedik.
(https://i.hizliresim.com/pG4M4n.png)
Sunucunun sistemleri güzel hoş tüm forum üyelerine Tavsiye edeceğim bir sunucu fakat o adminlerin Sunucu Politikalarına biraz daha çalışması gerekli ve sıkı bir disiplin şart herkes kafasına göre hareket ediyor Rol ortamlarında Admin gelip sorun varmı yardım edilecek bir konu varmı deyip bölüyor ama Rol ortamı gayet iyi , Başarılar. - Savaş!
Alıntı yapılan: Xravy - 13 Eylül 2017, 23:05:20
Sunucunun sistemleri güzel hoş tüm forum üyelerine Tavsiye edeceğim bir sunucu fakat o adminlerin Sunucu Politikalarına biraz daha çalışması gerekli ve sıkı bir disiplin şart herkes kafasına göre hareket ediyor Rol ortamlarında Admin gelip sorun varmı yardım edilecek bir konu varmı deyip bölüyor ama Rol ortamı gayet iyi , Başarılar. - Savaş!
Yorumunuz bizi mutlu etti teşekkür ederiz :)
Yönetim ekibi hariç sunucu güzel,tavsiye ederim.
Website ismini vermek istemediğim bir sunucunun zamanında kullandığı tasarım, forum ise alıntı.
Sunucu da ki işleyiş ve sistemler de bildiğiniz sunucuya ait. Kullandığınız grafiklerin bile çoğu online text'den.
Sıfır emek ile başarıya ulaşabileceğini mi sanıyorsunuz? =)
Başarlar :helal:
Alıntı yapılan: Allen - 26 Eylül 2017, 16:50:40
Website ismini vermek istemediğim bir sunucunun zamanında kullandığı tasarım, forum ise alıntı.
Sunucu da ki işleyiş ve sistemler de bildiğiniz sunucuya ait. Kullandığınız grafiklerin bile çoğu online text'den.
Sıfır emek ile başarıya ulaşabileceğini mi sanıyorsunuz? =)
Sana burada hesap sor diyen yok sadece yorum yapman için bu konu var 1.5 ay oldu neredeyse ve stabil halde ilerliyoruz bu aktif olarak ilerliyişimiz demek ki bir yerlerin ucuna dokundu ki böyle sorguluyorsun, Sorgulama sadece yorum yap. O site dediğin tasarımı herşeyini ben yaptım o dediğin konseptte yüksek yönetimdim ve o ekipten bir çok arkadaşım yine benimle. Saygılar.
Başarılar Anka bey.
Alıntı yapılan: Kingslew - 27 Eylül 2017, 20:25:53
Başarılar Anka bey.
Eyvallah Görüşelim senle Kutsi bey :)
Söyliyecek lafa gerek yok başarılar.
Başarılar sunucu hile sistemleri geliştirilmiş.
Alıntı yapılan: orkuntercan100 - 14 Ekim 2017, 18:06:45
Başarılar sunucu hile sistemleri geliştirilmiş.
Hala geliştirilmesi gerekiyor bence başarılar
Alıntı yapılan: Klaus Mikaelson - 14 Ekim 2017, 18:17:54
Alıntı yapılan: orkuntercan100 - 14 Ekim 2017, 18:06:45
Başarılar sunucu hile sistemleri geliştirilmiş.
Hala geliştirilmesi gerekiyor bence başarılar
normalde şuan uygun hile sistemi hala geliştirilecek ama chakıcılar diye veledler var hile açıyolar anlam veremiyorum :D
Alıntı yapılan: orkuntercan100 - 15 Ekim 2017, 08:29:52
Alıntı yapılan: Klaus Mikaelson - 14 Ekim 2017, 18:17:54
Alıntı yapılan: orkuntercan100 - 14 Ekim 2017, 18:06:45
Başarılar sunucu hile sistemleri geliştirilmiş.
Hala geliştirilmesi gerekiyor bence başarılar
normalde şuan uygun hile sistemi hala geliştirilecek ama chakıcılar diye veledler var hile açıyolar anlam veremiyorum :D
Sunucu da yetkilimisin?
Alıntı yapılan: Klaus Mikaelson - 15 Ekim 2017, 23:59:54
Alıntı yapılan: orkuntercan100 - 15 Ekim 2017, 08:29:52
Alıntı yapılan: Klaus Mikaelson - 14 Ekim 2017, 18:17:54
Alıntı yapılan: orkuntercan100 - 14 Ekim 2017, 18:06:45
Başarılar sunucu hile sistemleri geliştirilmiş.
Hala geliştirilmesi gerekiyor bence başarılar
normalde şuan uygun hile sistemi hala geliştirilecek ama chakıcılar diye veledler var hile açıyolar anlam veremiyorum :D
Sunucu da yetkilimisin?
ÖYLEDİR :D
Yusuf abi sunucumuz çok güzel beni hatırladın inşallah eski adminin :helal:
Başarılar :helal:
Alıntı yapılan: Yusuf - 23 Ekim 2017, 16:18:53
Başarılar :helal:
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 23 Ekim 2017, 10:54:12
Tanıtım konusunun güncellenmesi gerekiyor,sunucu başarılı işler yapıyor tebrikler.
Sağolun en yakın zamanda güncellenecek konu :)
Böyle sebepler açıkcası çok üzdü vatan kıyamam ağlama dostum xd adminlerine santaj yapıp mod yaptırıyor mehmetcana a6 yapmasa allah bilir mod yapmazdı o ona güvenerek yola çıkma yakında a8 lik isterse onuda verir a2 den a6 ya atlatmak çok güzel d
Facebook gruplarında karakter aktarımı mevcuttur tarzında bir yazı yazarak adam toplamanız kadar yanlış bir şey yok. Kendi sunucunuzun piyasasını oturtmanız gerekmekte. Sunucu yöneten birisinin bunu zaten en başından beri planlamış olması gerekmektedir. Eğer planlamadıysa sunucunun ilerleyebilecek bir durumu yok demektir, demedi demeyin.
Ares ismine sahip yetkilinin gerçek isminin Ares olduğunu düşünmüyorum sanırım özenme var bu konuda? :cakal:Alıntı yapılan: Anka - 09 Eylül 2017, 15:51:26
Öncelikle merhaba, ismini vermek istemediğin sunucunun userleri kendisi geliyorsa benim yapabileceğim bir şey yoktur bu olaydan dolayı sizin kendi sunucunuzda var ise arada kaynamışsa yapabileceğim bir şey yoktur biz sonuna kadar karakter aktarımı olacak gibi bir şey demedik 4 5 günlük karakter aktarım olduğunu bildirdik ve saat 19:00'da karakter aktarımları bitecektir, ismini vermek istemediğin sunucu zamanında 2014 yıllarında bize yaptığıyla yanında kalsın ismini vermek istemediğin sunucu zamanında ismini vermek istemediğim adminlerini yollayıp neler yaptığını kendisi bilir, ben reklam yapmamışım bir şey yapmamışım milletin emeğini karşılıksız sadece rol yapmak maksadıyla geri verdim, bunuda yapmam en doğal hakkım çünkü Sunucunun sahibibiyim ;)
İsmini vermek istemediğin sunucu sana ne yaptı? Yaptığına karşılık verdi. Sunucunu orada elinde yetki varken açtın ve yetkilerin elinden alındı. Hem orada helper olup hem kendi sunucunu açman neymiş? Hem ayranım dökülmesin hem helperlığım gitmesin demek değil mi bu?
Helperlığını vermek için seni çektiğimde tekrar bir sunucu vukuatın vardı, Yeni Nesil'e reklam atarak iş yapmıştınız yine. Everest mi neydi, hatta sana "eğer tekrar sunucu açıp buradan adam götürmeye kalkacaksan helper olma, iadeni yapalım" demiştim. Sunucuda rol yaptığın süre içerisinde de en büyük desteğini ben verdim, kimse de hakkını yemedi, rol yapmak istiyordun Çete&Aile'leri aktif etmek için, oluşumdan çıkarsan ceza alacaktın, bunu yönetimle görüşüp hallettik, rol yapmanız için sunucu slotundan destek aldınız, ailelere sevk edildiniz, Çete&Aile ile uğraştığın, emek verdiğin için rehberliğine kadar biz vermişken bunu demen doğru mu şimdi? İnsanlara çamur atmadan önce düşün çünkü önce senin ellerin kirlenecek. Sunucuna admin olarak gelen helperların hepsinin atılmasında benimde payım var, takibini vesaire ben yaptım ve YN admin sorumlularına da söyledim kimlerin hangi admin helper olduğunu ve atıldılar.
Forumunda iki üç argo içerikli yorum yaptığım için mi "adminlerini yollayıp" diyorsun he? Güldürme beni rica ediyorum.
Edit:Alıntı yapılan: Anka - 03 Eylül 2017, 23:26:38
Sunucumuz 27/05/2017'de kodlamasına ekip tarafından başlanmıştır.
[2017/7/19 - 19:9:32] AdmKmt: Furkan, Victor Vince adlı kişinin helper levelini 1 olarak değiştirdi.- Kaan
Alıntı yapılan: Eolo - 27 Ekim 2017, 11:16:55
Facebook gruplarında karakter aktarımı mevcuttur tarzında bir yazı yazarak adam toplamanız kadar yanlış bir şey yok. Kendi sunucunuzun piyasasını oturtmanız gerekmekte. Sunucu yöneten birisinin bunu zaten en başından beri planlamış olması gerekmektedir. Eğer planlamadıysa sunucunun ilerleyebilecek bir durumu yok demektir, demedi demeyin.
Ares ismine sahip yetkilinin gerçek isminin Ares olduğunu düşünmüyorum sanırım özenme var bu konuda? :cakal:
Alıntı yapılan: Anka - 09 Eylül 2017, 15:51:26
Öncelikle merhaba, ismini vermek istemediğin sunucunun userleri kendisi geliyorsa benim yapabileceğim bir şey yoktur bu olaydan dolayı sizin kendi sunucunuzda var ise arada kaynamışsa yapabileceğim bir şey yoktur biz sonuna kadar karakter aktarımı olacak gibi bir şey demedik 4 5 günlük karakter aktarım olduğunu bildirdik ve saat 19:00'da karakter aktarımları bitecektir, ismini vermek istemediğin sunucu zamanında 2014 yıllarında bize yaptığıyla yanında kalsın ismini vermek istemediğin sunucu zamanında ismini vermek istemediğim adminlerini yollayıp neler yaptığını kendisi bilir, ben reklam yapmamışım bir şey yapmamışım milletin emeğini karşılıksız sadece rol yapmak maksadıyla geri verdim, bunuda yapmam en doğal hakkım çünkü Sunucunun sahibibiyim ;)
İsmini vermek istemediğin sunucu sana ne yaptı? Yaptığına karşılık verdi. Sunucunu orada elinde yetki varken açtın ve yetkilerin elinden alındı. Hem orada helper olup hem kendi sunucunu açman neymiş? Hem ayranım dökülmesin hem helperlığım gitmesin demek değil mi bu?
Helperlığını vermek için seni çektiğimde tekrar bir sunucu vukuatın vardı, Yeni Nesil'e reklam atarak iş yapmıştınız yine. Everest mi neydi, hatta sana "eğer tekrar sunucu açıp buradan adam götürmeye kalkacaksan helper olma, iadeni yapalım" demiştim. Sunucuda rol yaptığın süre içerisinde de en büyük desteğini ben verdim, kimse de hakkını yemedi, rol yapmak istiyordun Çete&Aile'leri aktif etmek için, oluşumdan çıkarsan ceza alacaktın, bunu yönetimle görüşüp hallettik, rol yapmanız için sunucu slotundan destek aldınız, ailelere sevk edildiniz, Çete&Aile ile uğraştığın, emek verdiğin için rehberliğine kadar biz vermişken bunu demen doğru mu şimdi? İnsanlara çamur atmadan önce düşün çünkü önce senin ellerin kirlenecek. Sunucuna admin olarak gelen helperların hepsinin atılmasında benimde payım var, takibini vesaire ben yaptım ve YN admin sorumlularına da söyledim kimlerin hangi admin helper olduğunu ve atıldılar.
Forumunda iki üç argo içerikli yorum yaptığım için mi "adminlerini yollayıp" diyorsun he? Güldürme beni rica ediyorum.
kaanolo_slumberous
Sunucuda oynayıp banlanan kişi olarak yazacağım. İlk günlerinizi hatırlıyorum karakter aktarımıyla 30 kişi çekmiştiniz. Karakter aktarımını kapattıktan sonra sunucu 10 kişiyi zar zor geçiyordu. AP desen yüzde yüz var. 39 level olan adam 2 gün sonra 41 oldu aa ne tesadüf adam 1 dakikada bir maaş alıyor. (MEHMETCAN A6'DAN BAHSEDİYORUZ :D) Rol bilmeyen helper kadrosu desen var.(Akasya durağı rolleri) Sunucuyu eğlencesine açmışsınız. Gerçekleri görüp yan hesapla hile açıp tüm hesaplarımı banlattım.Facebook grubunda KARAKTER AKTARIMI VAR GELİN diyip user çekemezsiniz.Neyse başarılar diliyorum. Umarım DÜZELİRSİNİZ.
DN: Kuyruk acım falan yok , kötülemeye çalışmadım. Bunlar maalesef gerçekler.
DN2: Yetkili yorumumu silmezse sevinirim. Burası özgür bir plaftorm ve eleştiri yapabiliriz. Kötüleme kesinlikle yoktur.
Alıntı yapılan: Raganai - 27 Ekim 2017, 13:40:07
Alıntı yapılan: Eolo - 27 Ekim 2017, 11:16:55
Facebook gruplarında karakter aktarımı mevcuttur tarzında bir yazı yazarak adam toplamanız kadar yanlış bir şey yok. Kendi sunucunuzun piyasasını oturtmanız gerekmekte. Sunucu yöneten birisinin bunu zaten en başından beri planlamış olması gerekmektedir. Eğer planlamadıysa sunucunun ilerleyebilecek bir durumu yok demektir, demedi demeyin.
Ares ismine sahip yetkilinin gerçek isminin Ares olduğunu düşünmüyorum sanırım özenme var bu konuda? :cakal:
Alıntı yapılan: Anka - 09 Eylül 2017, 15:51:26
Öncelikle merhaba, ismini vermek istemediğin sunucunun userleri kendisi geliyorsa benim yapabileceğim bir şey yoktur bu olaydan dolayı sizin kendi sunucunuzda var ise arada kaynamışsa yapabileceğim bir şey yoktur biz sonuna kadar karakter aktarımı olacak gibi bir şey demedik 4 5 günlük karakter aktarım olduğunu bildirdik ve saat 19:00'da karakter aktarımları bitecektir, ismini vermek istemediğin sunucu zamanında 2014 yıllarında bize yaptığıyla yanında kalsın ismini vermek istemediğin sunucu zamanında ismini vermek istemediğim adminlerini yollayıp neler yaptığını kendisi bilir, ben reklam yapmamışım bir şey yapmamışım milletin emeğini karşılıksız sadece rol yapmak maksadıyla geri verdim, bunuda yapmam en doğal hakkım çünkü Sunucunun sahibibiyim ;)
İsmini vermek istemediğin sunucu sana ne yaptı? Yaptığına karşılık verdi. Sunucunu orada elinde yetki varken açtın ve yetkilerin elinden alındı. Hem orada helper olup hem kendi sunucunu açman neymiş? Hem ayranım dökülmesin hem helperlığım gitmesin demek değil mi bu?
Helperlığını vermek için seni çektiğimde tekrar bir sunucu vukuatın vardı, Yeni Nesil'e reklam atarak iş yapmıştınız yine. Everest mi neydi, hatta sana "eğer tekrar sunucu açıp buradan adam götürmeye kalkacaksan helper olma, iadeni yapalım" demiştim. Sunucuda rol yaptığın süre içerisinde de en büyük desteğini ben verdim, kimse de hakkını yemedi, rol yapmak istiyordun Çete&Aile'leri aktif etmek için, oluşumdan çıkarsan ceza alacaktın, bunu yönetimle görüşüp hallettik, rol yapmanız için sunucu slotundan destek aldınız, ailelere sevk edildiniz, Çete&Aile ile uğraştığın, emek verdiğin için rehberliğine kadar biz vermişken bunu demen doğru mu şimdi? İnsanlara çamur atmadan önce düşün çünkü önce senin ellerin kirlenecek. Sunucuna admin olarak gelen helperların hepsinin atılmasında benimde payım var, takibini vesaire ben yaptım ve YN admin sorumlularına da söyledim kimlerin hangi admin helper olduğunu ve atıldılar.
Forumunda iki üç argo içerikli yorum yaptığım için mi "adminlerini yollayıp" diyorsun he? Güldürme beni rica ediyorum.
kaanolo_slumberous
Alıntı yapılan: Alp - 27 Ekim 2017, 15:29:11
Sunucuda oynayıp banlanan kişi olarak yazacağım. İlk günlerinizi hatırlıyorum karakter aktarımıyla 30 kişi çekmiştiniz. Karakter aktarımını kapattıktan sonra sunucu 10 kişiyi zar zor geçiyordu. AP desen yüzde yüz var. 39 level olan adam 2 gün sonra 41 oldu aa ne tesadüf adam 1 dakikada bir maaş alıyor. (MEHMETCAN A6'DAN BAHSEDİYORUZ :D) Rol bilmeyen helper kadrosu desen var.(Akasya durağı rolleri) Sunucuyu eğlencesine açmışsınız. Gerçekleri görüp yan hesapla hile açıp tüm hesaplarımı banlattım.Facebook grubunda KARAKTER AKTARIMI VAR GELİN diyip user çekemezsiniz.Neyse başarılar diliyorum. Umarım DÜZELİRSİNİZ.
DN: Kuyruk acım falan yok , kötülemeye çalışmadım. Bunlar maalesef gerçekler.
DN2: Yetkili yorumumu silmezse sevinirim. Burası özgür bir plaftorm ve eleştiri yapabiliriz. Kötüleme kesinlikle yoktur.
Alıntı yapılan: Eolo - 27 Ekim 2017, 11:16:55
Facebook gruplarında karakter aktarımı mevcuttur tarzında bir yazı yazarak adam toplamanız kadar yanlış bir şey yok. Kendi sunucunuzun piyasasını oturtmanız gerekmekte. Sunucu yöneten birisinin bunu zaten en başından beri planlamış olması gerekmektedir. Eğer planlamadıysa sunucunun ilerleyebilecek bir durumu yok demektir, demedi demeyin.
Ares ismine sahip yetkilinin gerçek isminin Ares olduğunu düşünmüyorum sanırım özenme var bu konuda? :cakal:
Alıntı yapılan: Anka - 09 Eylül 2017, 15:51:26
Öncelikle merhaba, ismini vermek istemediğin sunucunun userleri kendisi geliyorsa benim yapabileceğim bir şey yoktur bu olaydan dolayı sizin kendi sunucunuzda var ise arada kaynamışsa yapabileceğim bir şey yoktur biz sonuna kadar karakter aktarımı olacak gibi bir şey demedik 4 5 günlük karakter aktarım olduğunu bildirdik ve saat 19:00'da karakter aktarımları bitecektir, ismini vermek istemediğin sunucu zamanında 2014 yıllarında bize yaptığıyla yanında kalsın ismini vermek istemediğin sunucu zamanında ismini vermek istemediğim adminlerini yollayıp neler yaptığını kendisi bilir, ben reklam yapmamışım bir şey yapmamışım milletin emeğini karşılıksız sadece rol yapmak maksadıyla geri verdim, bunuda yapmam en doğal hakkım çünkü Sunucunun sahibibiyim ;)
İsmini vermek istemediğin sunucu sana ne yaptı? Yaptığına karşılık verdi. Sunucunu orada elinde yetki varken açtın ve yetkilerin elinden alındı. Hem orada helper olup hem kendi sunucunu açman neymiş? Hem ayranım dökülmesin hem helperlığım gitmesin demek değil mi bu?
Helperlığını vermek için seni çektiğimde tekrar bir sunucu vukuatın vardı, Yeni Nesil'e reklam atarak iş yapmıştınız yine. Everest mi neydi, hatta sana "eğer tekrar sunucu açıp buradan adam götürmeye kalkacaksan helper olma, iadeni yapalım" demiştim. Sunucuda rol yaptığın süre içerisinde de en büyük desteğini ben verdim, kimse de hakkını yemedi, rol yapmak istiyordun Çete&Aile'leri aktif etmek için, oluşumdan çıkarsan ceza alacaktın, bunu yönetimle görüşüp hallettik, rol yapmanız için sunucu slotundan destek aldınız, ailelere sevk edildiniz, Çete&Aile ile uğraştığın, emek verdiğin için rehberliğine kadar biz vermişken bunu demen doğru mu şimdi? İnsanlara çamur atmadan önce düşün çünkü önce senin ellerin kirlenecek. Sunucuna admin olarak gelen helperların hepsinin atılmasında benimde payım var, takibini vesaire ben yaptım ve YN admin sorumlularına da söyledim kimlerin hangi admin helper olduğunu ve atıldılar.
Forumunda iki üç argo içerikli yorum yaptığım için mi "adminlerini yollayıp" diyorsun he? Güldürme beni rica ediyorum.
Edit:
Alıntı yapılan: Anka - 03 Eylül 2017, 23:26:38
Sunucumuz 27/05/2017'de kodlamasına ekip tarafından başlanmıştır.
[2017/7/19 - 19:9:32] AdmKmt: Furkan, Victor Vince adlı kişinin helper levelini 1 olarak değiştirdi.
- Kaan
Kaan Emin ol sadece Emin ol ben orada Yeni Nesil RPG'yi katmadım, orada görev aldığımı sunucuda oynuyan herkes ama herkes biliyor ki bir çok kişide oradan benle geldi hala da yanımda benim orada kastettiğim sunucu farklı, baya üstünüze almışsınız demekki bu da bizi iyi yerlere ulaştığımızın kanıtıdır ;), Bizim Forum adresimizde ne yaptığını sende bende çok iyi biliyoruzki o yüzden gönderdim bir kaç kişiyi oraya sadece bizim sizinle sorunumuz yok sizinde bizimle olmasın biz Yeni Nesil RPG'nin forumuna tek bir sakıncalı bir şeyde bulunmadık moderatorlugumuz olduğu halde bu da bizim size karşı ne kadar saygılı ve sevgili olduğumuzun kanıtıdır. Sevgiler & Saygılar
kaanolo_slumberous :) Cevabı yukarıda verdim tatmin olmuşsundur umarım.
Senin iki kez banını açtım ve ikisindede sağol abi falan dedin ama sen benim bu yaptığım iyiliği suistimal ettin ve her defasında bir şeyler bulmaya kalkıştın ki sonrada banlandın burada sözüm meclisden dışarı köpek gibi havlamaya başladın ilk yorumunda süper sunucu falan diyordun şimdi kötülüyorsun insan oğlunun nankörlüğü işte :) Kuyruk acın olmasa burada konuşmassın vesselam.
Roleplay ile pek alakam yok ama başarılar dilerim. :helal:
Alıntı yapılan: KuraPie - 31 Ekim 2017, 11:12:49
Roleplay kelimesinin R'si yok sunucuda..
Adam'a merhaba diyorum şahıs pmden bana dönüş yaparak "Role girmek istemiyorum." şeklinde dönüş yapıyor, ve bu şahıs admin.. :@
Sırf sizin bu tür yazdığınız yazı için loglara girdim pm loglarına girdim ve tüm all server log'larına girdim hiç birindede böyle bir cümle kuran ne admin ne de oyuncu logu yoktu. İftira atmayın boş yere...
#REZ
31.10.2017 - Tanıtım konusu güncellendi.
Alıntı yapılan: KuraPie - 31 Ekim 2017, 18:55:09
Alıntı yapılan: Anka - 31 Ekim 2017, 17:47:04
Alıntı yapılan: KuraPie - 31 Ekim 2017, 11:12:49
Roleplay kelimesinin R'si yok sunucuda..
Adam'a merhaba diyorum şahıs pmden bana dönüş yaparak "Role girmek istemiyorum." şeklinde dönüş yapıyor, ve bu şahıs admin.. :@
Sırf sizin bu tür yazdığınız yazı için loglara girdim pm loglarına girdim ve tüm all server log'larına girdim hiç birindede böyle bir cümle kuran ne admin ne de oyuncu logu yoktu. İftira atmayın boş yere...
3 Gün önceydi sanırsam, vip di hatta kişi, Dolaptan silah çekti maverick'e binip gitti turuncu maverick
Ismide, Jack Carter
KASTTETİĞİNİZ PM :)
15/10/2017 11:01:05] [cmd] [Jack Carter]: /pm 13 hocam yok ya o role girmek istemiyorum
FAKATTTT
[15/10/2017 11:00:49] [cmd] [Jack Carter]: /pm 13 rol dell
BUDA ÖNCESİ ROL'E DELL ÇEKİLMİŞ KİŞİDE ROLE GİRMEK İSTEMEDİĞİNİ DİLE GETİRMİŞ VE KİŞİ ADMİN DEĞİLDİR iftira atarken biraz düşünürseniz sevineceğim saygılar. Bu konunun buradan uzatılmasını istemiyorum. Yalnız birde tarihlere bakmanızı isterim 3 gün önce değil 16 gün önce ve hani adam role girmek istemiyorum değil o role girmek istemediğini belirtiyor...
Alıntı yapılan: Anka - 31 Ekim 2017, 20:28:03
Alıntı yapılan: KuraPie - 31 Ekim 2017, 18:55:09
Alıntı yapılan: Anka - 31 Ekim 2017, 17:47:04
Alıntı yapılan: KuraPie - 31 Ekim 2017, 11:12:49
Roleplay kelimesinin R'si yok sunucuda..
Adam'a merhaba diyorum şahıs pmden bana dönüş yaparak "Role girmek istemiyorum." şeklinde dönüş yapıyor, ve bu şahıs admin.. :@
Sırf sizin bu tür yazdığınız yazı için loglara girdim pm loglarına girdim ve tüm all server log'larına girdim hiç birindede böyle bir cümle kuran ne admin ne de oyuncu logu yoktu. İftira atmayın boş yere...
3 Gün önceydi sanırsam, vip di hatta kişi, Dolaptan silah çekti maverick'e binip gitti turuncu maverick
Ismide, Jack Carter
KASTTETİĞİNİZ PM :)
15/10/2017 11:01:05] [cmd] [Jack Carter]: /pm 13 hocam yok ya o role girmek istemiyorum
FAKATTTT
[15/10/2017 11:00:49] [cmd] [Jack Carter]: /pm 13 rol dell
BUDA ÖNCESİ ROL'E DELL ÇEKİLMİŞ KİŞİDE ROLE GİRMEK İSTEMEDİĞİNİ DİLE GETİRMİŞ VE KİŞİ ADMİN DEĞİLDİR iftira atarken biraz düşünürseniz sevineceğim saygılar. Bu konunun buradan uzatılmasını istemiyorum. Yalnız birde tarihlere bakmanızı isterim 3 gün önce değil 16 gün önce...
İbretlik tespit, bu arada konu göze hoş geliyor. Ellerinize sağlık Vatan Gaming ekibi.
Alıntı yapılan: KuraPie - 01 Kasım 2017, 00:53:30
:@ low rp bile değil medium diyorsunuz 2 tane bot atmışsınız neymiş client testiymisde falanda filanda..
Kimse kimseye ne yaptığını anlatmak zorunda değil. Açıklamışlar zaten client botu vardır diye. Gizli gizli bot atmaktan, oyuncuları kandırmaktan iyidir. Bu arada ne işleve yaradığını bilmeden konuşmak seni küçültür, zaten daha ne kadar küçüleceksin merak ediyorum.
Başarılar!
2 Kasım 2017 - Yapılan önemli değişiklikler
•Sunucu politikaları düzenlendi, yeni politikalar eklendi.
•Tanıtım konusu genişletildi, düzeltildi.
•v3.4 güncellemesi yapıldı!
güncelemeler gelmiş
Alıntı yapılan: Anka - 02 Kasım 2017, 15:15:59
2 Kasım 2017 - Yapılan önemli değişiklikler
•Sunucu politikaları düzenlendi, yeni politikalar eklendi.
•Tanıtım konusu genişletildi, düzeltildi.
•v3.4 güncellemesi yapıldı!
Gerekliydi, başarılar tekrardan!
Merhabalar Pawno-TÜRK!
Sunucumuza gelen oyuncularımıza teşekkür niyetinde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, yapacağız da!
Sunucumuzda oynayan kişilere çekiliş yapmaya karar verdik, katılmak isterseniz aşağıdaki forum konumuzdan bilgi sahibi olabilirsiniz!
Unutma 07 Kasım 2017'da sona erecek, acele et!
Bilgi için tıklayınız! (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1215.0)
Hello I am Level 8 Admin I am 14 years old.
Hi I am Level 6 Admin , I am 14 Years old.
Roleplaymı? Ben Freeroam sanmıştımda.
Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:55:51
Roleplaymı? Ben Freeroam sanmıştımda.
Yok kardeş Minecraft Server adminleri 13-14 yaşında çoluk çocuk yani.
Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:52:43
Hello I am Level 8 Admin I am 14 years old.
Hi I am Level 6 Admin , I am 14 Years old.
Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:55:51
Roleplaymı? Ben Freeroam sanmıştımda.
Alıntı yapılan: First - 04 Kasım 2017, 22:12:25
Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:55:51
Roleplaymı? Ben Freeroam sanmıştımda.
Yok kardeş Minecraft Server adminleri 13-14 yaşında çoluk çocuk yani.
Gerçekten güldürdün, konu başlığından anlayabilirsin. Yaşı bu kadar dert ettiğine göre büyük problemlerin olması mümkün. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: Anka - 05 Kasım 2017, 12:24:03
Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:52:43
Hello I am Level 8 Admin I am 14 years old.
Hi I am Level 6 Admin , I am 14 Years old.
Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:55:51
Roleplaymı? Ben Freeroam sanmıştımda.
Alıntı yapılan: First - 04 Kasım 2017, 22:12:25
Alıntı yapılan: Xlor7 - 04 Kasım 2017, 21:55:51
Roleplaymı? Ben Freeroam sanmıştımda.
Yok kardeş Minecraft Server adminleri 13-14 yaşında çoluk çocuk yani.
Gerçekten güldürdün, konu başlığından anlayabilirsin. Yaşı bu kadar dert ettiğine göre büyük problemlerin olması mümkün. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Çoluk çocukla iş yapıyorsunuz benden öneri bu platformda yükselmek için çoluk çocukla iş yapılmaz ben teşekkür ederim.
Çok paragöz bir yüksek yönetim var terfi için para bulamayıp steam hesabını veren var yani veya uyarı yememek için devamlı para veren adminlerde var terfi işi emekle yapılır parayla pulla yapılmaz Örn; Yasin ilk defa A4 olarak gördüm 1 hafta sonra A7 olmuş artık nasıl bir emekse bu , developerinize gelelim developeriniz olmasa sunucu birşeye benzemez sunucunun 10-20 birşey çekiyorsa oda onun sayesindedir elinizdeki emek verenlerin kıymetini bilin sunucunuza birdaha adım atmayı düşünmüyorum taki revizyon gelene kadar...
Birde sunucudaki yapılan rollerlerle ilgili konuşacağım sunucudaki Most Wanted teslimatına LSPD'den çok GOV geliyor ve dur darbe rolüne gelelim 1 tank , 1 hydra , 1 Hunter ile millete sıkarak rol yapıldığı sanıldı ve bu araçları indirdiklerine göre sanırım bunları yapan adminler yani diyecek birşey bulamıyorum rol bilmeyen adminler , komut bilmeyen adminler bir admin /c kanalından helpere komut soruyordu bunu yapanda bir A5 bir başka konuya gelelim server 14 kişiyken sunucuda aktif LSFMD , LSTV yok ama nedense Hitman aktif rol yaparken birden sniper mermisiyle öldürüldüm ve sebebini sordum bana söylenen cümle "Kontrakt vardı dm değil" Yani yapılan rolemi yorum yapayım LSFMDnin LSTV'nin olmadığı yerde Hitman'ın aktif olmasınamı yorum yapayım bilemedim.
Birde sunucudaki "Legal" rol kavramına gelelim;
Biri Legal rolmü dedi? saçmalama silahımı alıp geleyim...
Taksiciler adam kaçırıp keleş çeker.
LSFMD adam kaçırır.
Modifiyeciler çatışır.
LSPD hepsi KOR yapar.
Gelelim sunucudaki tek iyi kavram olan şeye "İl-Legal Rol"
İl-Legal severler kesinlikle burda oynayabilirler.
2 Oynama saatinizi doldurup materyel kasıp bir silah yapıp dilediniz gibi catışma.vb yapabilirsiniz.
Bu sunucuda silah bulmak para toplamaktan daha kolay.
Şimdiden kolay gelsin.
Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:47:32
Birde sunucudaki "Legal" rol kavramına gelelim;
Biri Legal rolmü dedi? saçmalama silahımı alıp geleyim...
Taksiciler adam kaçırıp keleş çeker.
LSFMD adam kaçırır.
Modifiyeciler çatışır.
LSPD hepsi KOR yapar.
Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:53:30
Gelelim sunucudaki tek iyi kavram olan şeye "İl-Legal Rol"
İl-Legal severler kesinlikle burda oynayabilirler.
2 Oynama saatinizi doldurup materyel kasıp bir silah yapıp dilediniz gibi catışma.vb yapabilirsiniz.
Bu sunucuda silah bulmak para toplamaktan daha kolay.
Şimdiden kolay gelsin.
Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:41:10
Birde sunucudaki yapılan rollerlerle ilgili konuşacağım sunucudaki Most Wanted teslimatına LSPD'den çok GOV geliyor ve dur darbe rolüne gelelim 1 tank , 1 hydra , 1 Hunter ile millete sıkarak rol yapıldığı sanıldı ve bu araçları indirdiklerine göre sanırım bunları yapan adminler yani diyecek birşey bulamıyorum rol bilmeyen adminler , komut bilmeyen adminler bir admin /c kanalından helpere komut soruyordu bunu yapanda bir A5 bir başka konuya gelelim server 14 kişiyken sunucuda aktif LSFMD , LSTV yok ama nedense Hitman aktif rol yaparken birden sniper mermisiyle öldürüldüm ve sebebini sordum bana söylenen cümle "Kontrakt vardı dm değil" Yani yapılan rolemi yorum yapayım LSFMDnin LSTV'nin olmadığı yerde Hitman'ın aktif olmasınamı yorum yapayım bilemedim.
Gerçekten güzel tespit, kuyruğuna fazla mı bastılar da böyle vıyaklamaya başladın? Daha 1 hafta önce abi ben burada oynamak istiyorum, nolur alın demesini biliyordun :) Bazıları iki yüzlüdür bazıları da yüzsüzdür, seni hangi kategoriye koysak bilemedim, aşırı tartışma konusu olur. Neyse konuya hala yorum atıyorsun, bilmeden sunucunun tanıtımını öne çıkartıyorsun. Bu arada multi accounttan yönetime şikayet edileceksin. Yeni hesap açmakla gizlenmek olmuyor ;) Dikkat et Federaller peşinde!
Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:47:32
Birde sunucudaki "Legal" rol kavramına gelelim;
Biri Legal rolmü dedi? saçmalama silahımı alıp geleyim...
Taksiciler adam kaçırıp keleş çeker.
LSFMD adam kaçırır.
Modifiyeciler çatışır.
LSPD hepsi KOR yapar.
Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:53:30
Gelelim sunucudaki tek iyi kavram olan şeye "İl-Legal Rol"
İl-Legal severler kesinlikle burda oynayabilirler.
2 Oynama saatinizi doldurup materyel kasıp bir silah yapıp dilediniz gibi catışma.vb yapabilirsiniz.
Bu sunucuda silah bulmak para toplamaktan daha kolay.
Şimdiden kolay gelsin.
Alıntı yapılan: First - 05 Kasım 2017, 21:41:10
Birde sunucudaki yapılan rollerlerle ilgili konuşacağım sunucudaki Most Wanted teslimatına LSPD'den çok GOV geliyor ve dur darbe rolüne gelelim 1 tank , 1 hydra , 1 Hunter ile millete sıkarak rol yapıldığı sanıldı ve bu araçları indirdiklerine göre sanırım bunları yapan adminler yani diyecek birşey bulamıyorum rol bilmeyen adminler , komut bilmeyen adminler bir admin /c kanalından helpere komut soruyordu bunu yapanda bir A5 bir başka konuya gelelim server 14 kişiyken sunucuda aktif LSFMD , LSTV yok ama nedense Hitman aktif rol yaparken birden sniper mermisiyle öldürüldüm ve sebebini sordum bana söylenen cümle "Kontrakt vardı dm değil" Yani yapılan rolemi yorum yapayım LSFMDnin LSTV'nin olmadığı yerde Hitman'ın aktif olmasınamı yorum yapayım bilemedim.
Yorumunuz için Teşekkür ederiz. Hatalarımızın farkına varmamızı sağladınız, en kısa sürede düzeltilecektir. Verilen rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. DİPNOT: Dediklerinizi biz sunucuda göremedik.
Gerçekten istenildiği zaman kaliteli roller yapılabilen bir sunucu başarılar dilerim daha ileriye hep beraber.
Sırf yukardaki yorumu yapmak için yıllar sonra üye oldum :D
Alıntı yapılan: WesleyBlack - 06 Kasım 2017, 00:43:22
Sırf yukardaki yorumu yapmak için yıllar sonra üye oldum :D
Alıntı yapılan: WesleyBlack - 06 Kasım 2017, 00:24:42
Gerçekten istenildiği zaman kaliteli roller yapılabilen bir sunucu başarılar dilerim daha ileriye hep beraber.
Yorumunuz için teşekkür ederiz, gerçekten bizi çok sevindirdi, siz değerli oyuncularımız için daha da fazlası için çabalıyoruz. Allah'ın izniyle sizin yardımınızla oynanabilir bir sunucu haline geleceğiz.
Başarılar. Yorumlar kafamı karıştırdı girip vakit harcamakta kararsızım. Yine de başarılar.
Alıntı yapılan: DeliOqlan - 06 Kasım 2017, 01:58:45
Başarılar. Yorumlar kafamı karıştırdı girip vakit harcamakta kararsızım. Yine de başarılar.
Sizi aramızda görmekten şeref duyarız, Yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Aytuğ - 06 Kasım 2017, 16:10:52
Her ne kadarda Vatan Gaming ailesine kısa süre ara versemde hiç bir zaman gelişmeyeceğinden şüphem olmadı yeni dostlar yeni arkadaşlar kazandım bu sunucuda oynadığımdan ve vakit geçirdiğimden pişman değilim yönetim ekibi ve Helper ekibi hepsi iyi güzel insanlar Yusuf kardeşimle bu sene içerisinde tanıştım çok iyi bir insan. Ne sistem ne öneri göstersek gecikmeden yapan bir developer Mehmetcan var ve samimi bir yönetim var saygılarımla sevgilerimle teşekkürler Vatan Gaming ailesi...
Seni tanımakta anlattıkların kadar güzeldi, dediğin gibi kısa süre olacak değil mi? Biz bir kardeş daha kaybetmeyi kaldıramayız. Her zaman yerin var, ne zaman istersen gel. Gelmek eylemi sadece ekipte bulunmak değil, zaten halen ekiptesin. Yorumun için teşekkür ederim.
Bütün BOŞ yorumları okudum ve YUSUF abimizinde saygısızlık içermeyen (helal valla ben olsam dayanamazdim) ben kendimden örnek vereyim beyler kötü yorumlar yapan oyunda Troll veya başka bir şey yapıp kesin jail veya admin insiyatifinde ban yemiş ki burda kötü yorum yapıyor yalancı değilim ben roleplay sunucusnda 1 DKK bile geçirmeden yorumları okuyup yorum yaziyorum. Süper roller döndüğüne eminim bende sizin roleplay serverinize gelmek isterim ha ayrıca yok demişsiniz hard değil low ulan zaten açıklamada fazla kasmiyacaksiniz medium roleplay. Neyse Jose Rodriguez ile yanınızda olmak isterim :) :) İYİ ROLLERRRRRRRR
DN: Yazım yanlışları için özür dilerim androidden yaziyorum
Alıntı yapılan: KraLKaan - 06 Kasım 2017, 19:42:00
Bütün BOŞ yorumları okudum ve YUSUF abimizinde saygısızlık içermeyen (helal valla ben olsam dayanamazdim) ben kendimden örnek vereyim beyler kötü yorumlar yapan oyunda Troll veya başka bir şey yapıp kesin jail veya admin insiyatifinde ban yemiş ki burda kötü yorum yapıyor yalancı değilim ben roleplay sunucusnda 1 DKK bile geçirmeden yorumları okuyup yorum yaziyorum. Süper roller döndüğüne eminim bende sizin roleplay serverinize gelmek isterim ha ayrıca yok demişsiniz hard değil low ulan zaten açıklamada fazla kasmiyacaksiniz medium roleplay. Neyse Jose Rodriguez ile yanınızda olmak isterim :) :) İYİ ROLLERRRRRRRR
DN: Yazım yanlışları için özür dilerim androidden yaziyorum
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Sizde hiç değilse yazım yanlışı var diğerleri gibi karakter eksikliği yok. Biz de sizi aramızda görmek isteriz.
Alıntı yapılan: KraLKaan - 06 Kasım 2017, 19:42:00
Bütün BOŞ yorumları okudum ve YUSUF abimizinde saygısızlık içermeyen (helal valla ben olsam dayanamazdim) ben kendimden örnek vereyim beyler kötü yorumlar yapan oyunda Troll veya başka bir şey yapıp kesin jail veya admin insiyatifinde ban yemiş ki burda kötü yorum yapıyor yalancı değilim ben roleplay sunucusnda 1 DKK bile geçirmeden yorumları okuyup yorum yaziyorum. Süper roller döndüğüne eminim bende sizin roleplay serverinize gelmek isterim ha ayrıca yok demişsiniz hard değil low ulan zaten açıklamada fazla kasmiyacaksiniz medium roleplay. Neyse Jose Rodriguez ile yanınızda olmak isterim :) :) İYİ ROLLERRRRRRRR
DN: Yazım yanlışları için özür dilerim androidden yaziyorum
Katılıyorum
Sunucuya Troll için gelip Jail veya ban aldıktan sonra Yediremeyip Tanıtımın altına biryerlerinden element uydurarak Post kasmaya çalışıyorlar Adam gibi rol yapsanız Sunucunun kalitesini anlayacaksınız fakat o seviyede değilsiniz. :@ :@
Alıntı yapılan: Xravy - 06 Kasım 2017, 20:36:23
Alıntı yapılan: KraLKaan - 06 Kasım 2017, 19:42:00
Bütün BOŞ yorumları okudum ve YUSUF abimizinde saygısızlık içermeyen (helal valla ben olsam dayanamazdim) ben kendimden örnek vereyim beyler kötü yorumlar yapan oyunda Troll veya başka bir şey yapıp kesin jail veya admin insiyatifinde ban yemiş ki burda kötü yorum yapıyor yalancı değilim ben roleplay sunucusnda 1 DKK bile geçirmeden yorumları okuyup yorum yaziyorum. Süper roller döndüğüne eminim bende sizin roleplay serverinize gelmek isterim ha ayrıca yok demişsiniz hard değil low ulan zaten açıklamada fazla kasmiyacaksiniz medium roleplay. Neyse Jose Rodriguez ile yanınızda olmak isterim :) :) İYİ ROLLERRRRRRRR
DN: Yazım yanlışları için özür dilerim androidden yaziyorum
Katılıyorum
Sunucuya Troll için gelip Jail veya ban aldıktan sonra Yediremeyip Tanıtımın altına biryerlerinden element uydurarak Post kasmaya çalışıyorlar Adam gibi rol yapsanız Sunucunun kalitesini anlayacaksınız fakat o seviyede değilsiniz. :@ :@
Aynen bro, ben sunucuda oynuyorum LSPD olarak, sabahları az olmasına rağmen rol döndürüyoruz. Bunu göremeyenlerde hemen "Sunucu b*k gibi, oynanmaz."
-Helper olmak için çabalıyorum fakat 5 level istiyor :D Son 3 oynama saatim kaldı :D
Zevk almak istiyorsanız harbiden öneririm. Oyunda adım Scott_McGarett buradan adminlere duyrulur!!!
Alıntı yapılan: WantedAlone - 06 Kasım 2017, 20:48:30
Alıntı yapılan: Xravy - 06 Kasım 2017, 20:36:23
Alıntı yapılan: KraLKaan - 06 Kasım 2017, 19:42:00
Bütün BOŞ yorumları okudum ve YUSUF abimizinde saygısızlık içermeyen (helal valla ben olsam dayanamazdim) ben kendimden örnek vereyim beyler kötü yorumlar yapan oyunda Troll veya başka bir şey yapıp kesin jail veya admin insiyatifinde ban yemiş ki burda kötü yorum yapıyor yalancı değilim ben roleplay sunucusnda 1 DKK bile geçirmeden yorumları okuyup yorum yaziyorum. Süper roller döndüğüne eminim bende sizin roleplay serverinize gelmek isterim ha ayrıca yok demişsiniz hard değil low ulan zaten açıklamada fazla kasmiyacaksiniz medium roleplay. Neyse Jose Rodriguez ile yanınızda olmak isterim :) :) İYİ ROLLERRRRRRRR
DN: Yazım yanlışları için özür dilerim androidden yaziyorum
Katılıyorum
Sunucuya Troll için gelip Jail veya ban aldıktan sonra Yediremeyip Tanıtımın altına biryerlerinden element uydurarak Post kasmaya çalışıyorlar Adam gibi rol yapsanız Sunucunun kalitesini anlayacaksınız fakat o seviyede değilsiniz. :@ :@
Aynen bro, ben sunucuda oynuyorum LSPD olarak, sabahları az olmasına rağmen rol döndürüyoruz. Bunu göremeyenlerde hemen "Sunucu b*k gibi, oynanmaz."
-Helper olmak için çabalıyorum fakat 5 level istiyor :D Son 3 oynama saatim kaldı :D
Zevk almak istiyorsanız harbiden öneririm. Oyunda adım Scott_McGarett buradan adminlere duyrulur!!!
Yorumlarınız için teşekkürler, keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa. Sizler için sunucuyu açık tutuyoruz, tutmaya devam edeceğiz Allah'ın izniyle.
Alıntı yapılan: Anka - 28 Ekim 2017, 12:10:29
Senin iki kez banını açtım ve ikisindede sağol abi falan dedin ama sen benim bu yaptığım iyiliği suistimal ettin ve her defasında bir şeyler bulmaya kalkıştın ki sonrada banlandın burada sözüm meclisden dışarı köpek gibi havlamaya başladın ilk yorumunda süper sunucu falan diyordun şimdi kötülüyorsun insan oğlunun nankörlüğü işte :) Kuyruk acın olmasa burada konuşmassın vesselam.
Ben senin sunucunda oynamadım bile, ne banı?
Alıntı yapılan: Eolo - 07 Kasım 2017, 18:56:43
Alıntı yapılan: Anka - 28 Ekim 2017, 12:10:29
Senin iki kez banını açtım ve ikisindede sağol abi falan dedin ama sen benim bu yaptığım iyiliği suistimal ettin ve her defasında bir şeyler bulmaya kalkıştın ki sonrada banlandın burada sözüm meclisden dışarı köpek gibi havlamaya başladın ilk yorumunda süper sunucu falan diyordun şimdi kötülüyorsun insan oğlunun nankörlüğü işte :) Kuyruk acın olmasa burada konuşmassın vesselam.
Ben senin sunucunda oynamadım bile, ne banı?
Onu üzerine alınmana gerek yoktu orada bir den fazla kişiye cevap vermiştim, zaten sen anlamışsındır cevabını kaan :) Sarı Renkten dolayı.... Seni tanıyorum ona göre cevap verdim bakabilirsin :) Zaten o yorumdada belirtmişim. Benim sana cevabım şuydu ve Senin kendi yaptığın ilk yorumu oku ona göre cevap verdim.
AlıntıKaan Emin ol sadece Emin ol ben orada Yeni Nesil RPG'yi katmadım, orada görev aldığımı sunucuda oynuyan herkes ama herkes biliyor ki bir çok kişide oradan benle geldi hala da yanımda benim orada kastettiğim sunucu farklı, baya üstünüze almışsınız demekki bu da bizi iyi yerlere ulaştığımızın kanıtıdır ;), Bizim Forum adresimizde ne yaptığını sende bende çok iyi biliyoruzki o yüzden gönderdim bir kaç kişiyi oraya sadece bizim sizinle sorunumuz yok sizinde bizimle olmasın biz Yeni Nesil RPG'nin forumuna tek bir sakıncalı bir şeyde bulunmadık moderatorlugumuz olduğu halde bu da bizim size karşı ne kadar saygılı ve sevgili olduğumuzun kanıtıdır. Sevgiler & Saygılar
Çekiliş diye tutturdunuz neden açıklanmadı? Bu arada sunucu sayısı sınav haftası bitince eski haline dönecek mi umudunuz var mı?
Alıntı yapılan: WantedAlone - 07 Kasım 2017, 22:14:41
Çekiliş diye tutturdunuz neden açıklanmadı? Bu arada sunucu sayısı sınav haftası bitince eski haline dönecek mi umudunuz var mı?
Öncelikle Merhabalar, yorumunuz için teşekkür ederiz.
Çekilişin açıklanma süresi uzatılmıştır. Detaylı bilgiyi Buraya Tıklayarak (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1215.msg3830#new) öğrenebilirsiniz.
Oyuncularımızın çoğunun sınav haftası olduğunu biliyoruz, biliyoruz ki bizi bu kadar yalnız, çaresiz bırakmazlar. Sınav Haftası bitince sunucumuza geri döneceklerine şüphesiz inanıyoruz. Evet, umudumuz var.
Başarılar,oynadığım bir server :)
(https://i.hizliresim.com/g9bQg2.png)
Sunucumuza sizler için daha iyi hizmet vermek niyetiyle Karakter Paneli kodlandı, eklendi.
Karakter Paneline ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. (http://vt-gaming.com/panel/)
Sunucumuz sizin oylamanız, yönetim ekibinin kararı ile Türk Konsepte geçiş yapmıştır.
Nedir bu Türk-Konsept?
Artık Los Santos haritası üzerinde Amerikan rolleri değil, Türk rolleri yapacaksınız. Nasıl olacak diye sorarsanız, günlük hayatta kullandığınız kelimeleri, yaptığınız işlevleri yapabileceksiniz. Hangi bölgenin vatandaşıysanız o bölgeye ait şiveyi de kullanabileceksiniz. İkinci dil ile yabancı dilleri seçebilir, ona uygun rolleri yapabilirsiniz.
Ne gibi güncellemeler getirildi?
Sunucumuzda bulunan oluşumlar tamamiyle değişti, yeni Türk konsepte uygun sistemler kodlandı, ufak tefek olan sizi rahatsız eden buglar kapatıldı. Sizler için oyuncu paneli eklendi.
Daha fazlası için buraya tıklayınız. (http://www.vt-gaming.com/forum)
Alıntı yapılan: Anka - 10 Kasım 2017, 20:24:07
(https://i.hizliresim.com/g9bQg2.png)
Sunucumuza sizler için daha iyi hizmet vermek niyetiyle Karakter Paneli kodlandı, eklendi.
Karakter Paneline ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. (http://vt-gaming.com/panel/)
Sunucumuz sizin oylamanız, yönetim ekibinin kararı ile Türk Konsepte geçiş yapmıştır.
Nedir bu Türk-Konsept?
Artık Los Santos haritası üzerinde Amerikan rolleri değil, Türk rolleri yapacaksınız. Nasıl olacak diye sorarsanız, günlük hayatta kullandığınız kelimeleri, yaptığınız işlevleri yapabileceksiniz. Hangi bölgenin vatandaşıysanız o bölgeye ait şiveyi de kullanabileceksiniz. İkinci dil ile yabancı dilleri seçebilir, ona uygun rolleri yapabilirsiniz.
Ne gibi güncellemeler getirildi?
Sunucumuzda bulunan oluşumlar tamamiyle değişti, yeni Türk konsepte uygun sistemler kodlandı, ufak tefek olan sizi rahatsız eden buglar kapatıldı. Sizler için oyuncu paneli eklendi.
Daha fazlası için buraya tıklayınız. (http://www.vt-gaming.com/forum)
İyi hoş güncellemeler gelmiş, bu karakter paneli için şifreyi nereden alacağız? Karakter şifresini giriyorum kabul etmiyor?
Her ne kadar hileli oyuncular tarafından baskı altında kalsak da sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz!
Bizleri TR-Konseptte yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ederiz!
(https://i.hizliresim.com/V3zRgv.png)
Duyurmadan geçmeyelim çekiliş bu gün 21.00'da açıklanacak, forum adresimizi (http://vt-gaming.com/forum) takipte kalınız.
Çekilişe hala katılmadıysan, şartlarını okumak istiyorsan;
buraya tıklayabilirsin! (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1215.0)
Alıntı yapılan: WantedAlone - 11 Kasım 2017, 10:02:58
Alıntı yapılan: Anka - 10 Kasım 2017, 20:24:07
(https://i.hizliresim.com/g9bQg2.png)
Sunucumuza sizler için daha iyi hizmet vermek niyetiyle Karakter Paneli kodlandı, eklendi.
Karakter Paneline ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. (http://vt-gaming.com/panel/)
Sunucumuz sizin oylamanız, yönetim ekibinin kararı ile Türk Konsepte geçiş yapmıştır.
Nedir bu Türk-Konsept?
Artık Los Santos haritası üzerinde Amerikan rolleri değil, Türk rolleri yapacaksınız. Nasıl olacak diye sorarsanız, günlük hayatta kullandığınız kelimeleri, yaptığınız işlevleri yapabileceksiniz. Hangi bölgenin vatandaşıysanız o bölgeye ait şiveyi de kullanabileceksiniz. İkinci dil ile yabancı dilleri seçebilir, ona uygun rolleri yapabilirsiniz.
Ne gibi güncellemeler getirildi?
Sunucumuzda bulunan oluşumlar tamamiyle değişti, yeni Türk konsepte uygun sistemler kodlandı, ufak tefek olan sizi rahatsız eden buglar kapatıldı. Sizler için oyuncu paneli eklendi.
Daha fazlası için buraya tıklayınız. (http://www.vt-gaming.com/forum)
İyi hoş güncellemeler gelmiş, bu karakter paneli için şifreyi nereden alacağız? Karakter şifresini giriyorum kabul etmiyor?
Oyun içinde v3.5 güncellemesinden sonra ilk girişinizde sizlere şifre sormaktadır, bu şifre sizin panel şifreniz olacaktır.
Türk konsepte geçmişsiniz,başarılar.
Başarılar..
Aslen hiç bir sunucu boşa kürek çekmez.
Baltalamak isteyen sunucuyu kirletmek isteyen kişiler, oyunda yaşadığı sebepden veya sunucunun platforma oturmasını istemeyen kişilerce baltalanır. Dürüstlük ve saygı kapsamında olan oyuncular bunları yapmaz.
Başarılar diyelim. Yolunuz açık olsun. :)
Alıntı yapılan: Silver - 12 Kasım 2017, 17:03:28
Aslen hiç bir sunucu boşa kürek çekmez.
Baltalamak isteyen sunucuyu kirletmek isteyen kişiler, oyunda yaşadığı sebepden veya sunucunun platforma oturmasını istemeyen kişilerce baltalanır. Dürüstlük ve saygı kapsamında olan oyuncular bunları yapmaz.
Başarılar diyelim. Yolunuz açık olsun. :)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Silver - 12 Kasım 2017, 17:03:28
Aslen hiç bir sunucu boşa kürek çekmez.
Baltalamak isteyen sunucuyu kirletmek isteyen kişiler, oyunda yaşadığı sebepden veya sunucunun platforma oturmasını istemeyen kişilerce baltalanır. Dürüstlük ve saygı kapsamında olan oyuncular bunları yapmaz.
Başarılar diyelim. Yolunuz açık olsun. :)
Katılıyorum, sunucuda kendi istediği olmayınca iftira atanlara inanamıyorum.
Öncelikle merhabalar, sunucunuzun tanıtımını face grubundan gördüm. Grup ismi vermeyeceğim, o grupta BOT diye tabirler gördüm, sunucuya girdim ve hiç bot göremedim, ne kadar oyuncu varsa sadece 1-2 tane bot var galiba onu da açıklamışsınız client bot diye, sizin gibi dürüst insanların kıymetini bilmiyorlar, sunucuda oynamıyorum fakat herkese tavsiye ederim. Rol seviyeleri düşük fakat geliştirmek için aşırı çaba gösteriyorlar. Tek dikkatimi çeken karakter aktarımı oldu, önceden yapılmış karakter aktarımı olmasına rağmen piyasayı düzgün ayarlamışsınız. Sunucuda emek yok diyenlere karşın emeğinizi göstermişsiniz, eğer ki pawn coder ekibinde eksiklik varsa ekibinizin bir parçası olmak isterim. Yusufu başka sunuculardan tanırım, dürüst ve saygılı birisi. Zaten o şekilde gönülleri fethediyor. Başarılar dilerim, BOT tabirleri asılsız olduğunu söylemek için sırf pawnotürke kayıt oldum, bu sitenin olduğundan haberim bile yoktu. Böyle devam edin, geleceği siz yönlendireceksiniz.
Alıntı yapılan: GusülsüzPawnocu - 13 Kasım 2017, 17:14:46
Öncelikle merhabalar, sunucunuzun tanıtımını face grubundan gördüm. Grup ismi vermeyeceğim, o grupta BOT diye tabirler gördüm, sunucuya girdim ve hiç bot göremedim, ne kadar oyuncu varsa sadece 1-2 tane bot var galiba onu da açıklamışsınız client bot diye, sizin gibi dürüst insanların kıymetini bilmiyorlar, sunucuda oynamıyorum fakat herkese tavsiye ederim. Rol seviyeleri düşük fakat geliştirmek için aşırı çaba gösteriyorlar. Tek dikkatimi çeken karakter aktarımı oldu, önceden yapılmış karakter aktarımı olmasına rağmen piyasayı düzgün ayarlamışsınız. Sunucuda emek yok diyenlere karşın emeğinizi göstermişsiniz, eğer ki pawn coder ekibinde eksiklik varsa ekibinizin bir parçası olmak isterim. Yusufu başka sunuculardan tanırım, dürüst ve saygılı birisi. Zaten o şekilde gönülleri fethediyor. Başarılar dilerim, BOT tabirleri asılsız olduğunu söylemek için sırf pawnotürke kayıt oldum, bu sitenin olduğundan haberim bile yoktu. Böyle devam edin, geleceği siz yönlendireceksiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederiz, hala böyle karakterli kişiler olması bizi mutlu ediyor.
Safari'nin ardından gelebilecek bir umutsunuz , Türk RP kavramını düzeltin.Günlük yaşam odaklı çalışın lütfen dikkate aldık demeyin , yapın.
Your's motto must be "Just do it"
Alıntı yapılan: akaRussian - 13 Kasım 2017, 21:08:45
Safari'nin ardından gelebilecek bir umutsunuz , Türk RP kavramını düzeltin.Günlük yaşam odaklı çalışın lütfen dikkate aldık demeyin , yapın.
Your's motto must be "Just do it"
Yorumunuz için teşekkür ederiz. Tavsiyelerinizi dikkate alacağız.
Güzel görünüyor, size buradanda pm attım okursunuz- şahsımca başarılar dilerim. :hm:
Sunucu hayırlı olsun tebrik ediyorum rol ortamı falan çok iyi burdayım.. :) <3
ÇOK GÜZEL OLMUŞ BAŞARILAR
Alıntı yapılan: Kronos - 14 Kasım 2017, 10:47:46
Güzel görünüyor, size buradanda pm attım okursunuz- şahsımca başarılar dilerim. :hm:
Alıntı yapılan: GokayA99 - 14 Kasım 2017, 18:44:13
ÇOK GÜZEL OLMUŞ BAŞARILAR
Alıntı yapılan: RasimTutuncu - 14 Kasım 2017, 18:38:59
Sunucu hayırlı olsun tebrik ediyorum rol ortamı falan çok iyi burdayım.. :) <3
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sizler için en iyisini yapmak için gayret ediyoruz.
Foruma girilmiyor neden?
Alıntı yapılan: WantedAlone - 15 Kasım 2017, 10:44:27
Foruma girilmiyor neden?
Hosting firmasıyla yaşadığımız sıkıntılar yüzünden kapanmıştır, en geç 15.11.2017(Bugün) 19:00'da açılacaktır.
Sunucumuz cok iyi ilerliyor bi yıla kalmaz 100 kişi oluruz inşallah
Sunucu iyi gelisiyor,arada girip takiliyorum.
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 16 Kasım 2017, 12:47:23
Sunucu iyi gelisiyor,arada girip takiliyorum.
Alıntı yapılan: Nihat - 16 Kasım 2017, 12:42:40
Sunucumuz cok iyi ilerliyor bi yıla kalmaz 100 kişi oluruz inşallah
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Anka - 15 Kasım 2017, 17:36:11
Alıntı yapılan: WantedAlone - 15 Kasım 2017, 10:44:27
Foruma girilmiyor neden?
Hosting firmasıyla yaşadığımız sıkıntılar yüzünden kapanmıştır, en geç 15.11.2017(Bugün) 19:00'da açılacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim.
Alıntı yapılan: WantedAlone - 16 Kasım 2017, 22:39:14
Alıntı yapılan: Anka - 15 Kasım 2017, 17:36:11
Alıntı yapılan: WantedAlone - 15 Kasım 2017, 10:44:27
Foruma girilmiyor neden?
Hosting firmasıyla yaşadığımız sıkıntılar yüzünden kapanmıştır, en geç 15.11.2017(Bugün) 19:00'da açılacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim.
Biz Teşekkür ederiz, sizin memnuniyetiniz bizim gülümsememiz.
Başarılar dilerim, sunucuya girmedim fakat bu akşam gireceğim. Tanıtım güzel gözüküyor ve popülarite konu.
Alıntı yapılan: hellyumquards - 18 Kasım 2017, 13:32:23
Başarılar dilerim, sunucuya girmedim fakat bu akşam gireceğim. Tanıtım güzel gözüküyor ve popülarite konu.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Gelelim ki sunucumuza bir kaç saldırı yapılmaya çalışıldı, denendi. Biz biraz uğraştık, bizim tek kaybımız zamandı. Sunucuyu tekrardan aktif hale getirdik ve sadece 20.11.2017 tarihi içerisinde balık oranları yükseltilmiştir, sizlerden özür diler iyi oyunlar dileriz.
Alıntı yapılan: Anka - 19 Kasım 2017, 02:17:42
Alıntı yapılan: hellyumquards - 18 Kasım 2017, 13:32:23
Başarılar dilerim, sunucuya girmedim fakat bu akşam gireceğim. Tanıtım güzel gözüküyor ve popülarite konu.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Gelelim ki sunucumuza bir kaç saldırı yapılmaya çalışıldı, denendi. Biz biraz uğraştık, bizim tek kaybımız zamandı. Sunucuyu tekrardan aktif hale getirdik ve sadece 20.11.2017 tarihi içerisinde balık oranları yükseltilmiştir, sizlerden özür diler iyi oyunlar dileriz.
Yılmadık, yılmayacağız. Balık eventi doğru bir karar bence sunucu da geriye alındı, kayıpların telafisi niyetine.
Alıntı yapılan: WantedAlone - 19 Kasım 2017, 16:01:33
Alıntı yapılan: Anka - 19 Kasım 2017, 02:17:42
Alıntı yapılan: hellyumquards - 18 Kasım 2017, 13:32:23
Başarılar dilerim, sunucuya girmedim fakat bu akşam gireceğim. Tanıtım güzel gözüküyor ve popülarite konu.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Gelelim ki sunucumuza bir kaç saldırı yapılmaya çalışıldı, denendi. Biz biraz uğraştık, bizim tek kaybımız zamandı. Sunucuyu tekrardan aktif hale getirdik ve sadece 20.11.2017 tarihi içerisinde balık oranları yükseltilmiştir, sizlerden özür diler iyi oyunlar dileriz.
Yılmadık, yılmayacağız. Balık eventi doğru bir karar bence sunucu da geriye alındı, kayıpların telafisi niyetine.
Yorumunuz için Teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Anka - 18 Kasım 2017, 01:26:48
Alıntı yapılan: WantedAlone - 16 Kasım 2017, 22:39:14
Alıntı yapılan: Anka - 15 Kasım 2017, 17:36:11
Alıntı yapılan: WantedAlone - 15 Kasım 2017, 10:44:27
Foruma girilmiyor neden?
Hosting firmasıyla yaşadığımız sıkıntılar yüzünden kapanmıştır, en geç 15.11.2017(Bugün) 19:00'da açılacaktır.
İlginiz için teşekkür ederim.
Biz Teşekkür ederiz, sizin memnuniyetiniz bizim gülümsememiz.
21.11.2017 - Bilgilendirme
Tanıtım konumuz güncellendi.
Yayınlanan politikaları halen okumadınız mı? Politikaları okumak için tıklayınız! (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?board=8.0)
Sunucumuzda ki avatanjlardan biri de sunucu kurallarını Yönetim Ekibi olarak değil, siz değerli oyuncularımızla oluşturuyoruz, düzenliyoruz. Rol Yönetim ekibine katılmak için aktif olmanız yeterli!
Balık eventi hala devam ediyor! 22.11.2017(Çarşamba) tarihinde saat 23:00'da sonlanacaktır.
Sunucu son günlerde çok kötü olmaya başladı,bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz bence.
Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.
Jarveus'a katılıyorum ciddiyet yok,yüksek yönetime olgun adamlar yönetebilecek adamlar almanız lazım ben elimden geleni yaptım sunucu düştükçe düştü yinede başarılar.
Hiç emek verilmeden , düzenlenmeden yayına sokulmuş bir sunucu.Klonlardan farkı yok.Başarılı olacağınızı sanmıyorum.
Alıntı yapılan: Xobho - 22 Kasım 2017, 22:51:25
Hiç emek verilmeden , düzenlenmeden yayına sokulmuş bir sunucu.Klonlardan farkı yok.Başarılı olacağınızı sanmıyorum.
Alıntı yapılan: Aytuğ - 22 Kasım 2017, 22:28:36
Jarveus'a katılıyorum ciddiyet yok,yüksek yönetime olgun adamlar yönetebilecek adamlar almanız lazım ben elimden geleni yaptım sunucu düştükçe düştü yinede başarılar.
Çok sert bir yorum Xobho (ama yine de katılıyorum gibi..) , Aytuğ düzenlenmesi gerek !
Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Kasım 2017, 21:41:45
Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.
Haklısınız,sunucuda oynuyordum son iki üç haftadır millet trollemeye ve ciddiyetini kaybetmeye başladı.
Başarılar İnşallah Tutar Kolay Gelsin.... :helal: :helal: :helal:
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 21 Kasım 2017, 16:41:35
Sunucu son günlerde çok kötü olmaya başladı,bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz bence.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Kasım 2017, 21:41:45
Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, dikkate alınacaktır.
Alıntı yapılan: Aytuğ - 22 Kasım 2017, 22:28:36
Jarveus'a katılıyorum ciddiyet yok,yüksek yönetime olgun adamlar yönetebilecek adamlar almanız lazım ben elimden geleni yaptım sunucu düştükçe düştü yinede başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, dikkate alınacaktır.
Alıntı yapılan: Xobho - 22 Kasım 2017, 22:51:25
Hiç emek verilmeden , düzenlenmeden yayına sokulmuş bir sunucu.Klonlardan farkı yok.Başarılı olacağınızı sanmıyorum.
Değersiz yorumunuz için sizi kınıyoruz. Biraz araştırma yapmayı düşünseydiniz belki böyle bi olay ortada kalmayacaktı.
Alıntı yapılan: UltraAslan - 23 Kasım 2017, 13:32:03
Başarılar İnşallah Tutar Kolay Gelsin.... :helal: :helal: :helal:
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Bu kadar eleştiri arasında yüzümüz güldü. Hayla bize inananlar varmış. Tekrardan teşekkürler!
25.11.2017 - Bilgilendirme
Merhabalar PawnoTürk!
Forum adresimizde artık sunucumuzda bulunan yetkilileri görüntüleyebileceksiniz. Forum adresine giriş yaptığınız vakit üst bar'da Yönetim Ekibi yazmaktadır. Bağlantıya tıkladığınız anda Yönetim Ekibini görevleri ile görebilirsiniz;
Yönetim Ekibi için tıklayınız! (http://www.vt-gaming.com/yonetimkadrosu.php)
Helper Kadromuz yakın bir zamanda bu bağlantı ile açıklanacaktır, takipte kalınız!
Bugün abuse yapıp yasaklı olmasaydım iyidi 1.5 - 2 ay emek verdim ama yasaklı oldum, benim hatam zaten bug abuse yapmamalıydım umarım 50 kişiyi 60, 70 kişiyi görürsünüz iyi günler :)
Oynamayan oyuncu TS3'de olunca 1 saat konuşuluyor , oynamaya başlayınca 2 saat bakmıyorlar , geri dönmeyi düşündüğüm bir yerde ekibimle şu gün zerre umurumda değiller eski ortağım Yusuf'a tekrardan başarılar ciddiyetsiz kadrosuyla biliyorum ağır konuşuyorum ama hak edildi..
Alıntı yapılan: YusufAli - 25 Kasım 2017, 20:39:22
Bugün abuse yapıp yasaklı olmasaydım iyidi 1.5 - 2 ay emek verdim ama yasaklı oldum, benim hatam zaten bug abuse yapmamalıydım umarım 50 kişiyi 60, 70 kişiyi görürsünüz iyi günler :)
Yorumun için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 20:56:25
Oynamayan oyuncu TS3'de olunca 1 saat konuşuluyor , oynamaya başlayınca 2 saat bakmıyorlar , geri dönmeyi düşündüğüm bir yerde ekibimle şu gün zerre umurumda değiller eski ortağım Yusuf'a tekrardan başarılar ciddiyetsiz kadrosuyla biliyorum ağır konuşuyorum ama hak edildi..
Bu hayatta ne ekilirse o biçilir. Eğer ki ilgi gösterirsen, ilgi alırsın. Yorumun için teşekkürler. Ciddiyet sahibi kişilerden ciddiyet öğrenmek isteriz.
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 20:56:25
Alıntı yapılan: Anka - 25 Kasım 2017, 22:16:11
Oynamayan oyuncu TS3'de olunca 1 saat konuşuluyor , oynamaya başlayınca 2 saat bakmıyorlar , geri dönmeyi düşündüğüm bir yerde ekibimle şu gün zerre umurumda değiller eski ortağım Yusuf'a tekrardan başarılar ciddiyetsiz kadrosuyla biliyorum ağır konuşuyorum ama hak edildi..
Bu hayatta ne ekilirse o biçilir. Eğer ki ilgi gösterirsen, ilgi alırsın. Yorumun için teşekkürler. Ciddiyet sahibi kişilerden ciddiyet öğrenmek isteriz.
Bir şey yapmadığım halde yapmış gibi konuşuyorsun , ilgi gösterdik oyuna girdik sizin ilginiz gitti TS3 ve oyundan bakan admin bile olmadı ? Ağır konuştum hep sana Yusuf böyle olacak artık da gerekirse girer yine oynarım ama üslubum ağır olacak sana çünkü anlamıyorsun laftan.
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 22:35:49
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 20:56:25
Alıntı yapılan: Anka - 25 Kasım 2017, 22:16:11
Oynamayan oyuncu TS3'de olunca 1 saat konuşuluyor , oynamaya başlayınca 2 saat bakmıyorlar , geri dönmeyi düşündüğüm bir yerde ekibimle şu gün zerre umurumda değiller eski ortağım Yusuf'a tekrardan başarılar ciddiyetsiz kadrosuyla biliyorum ağır konuşuyorum ama hak edildi..
Bu hayatta ne ekilirse o biçilir. Eğer ki ilgi gösterirsen, ilgi alırsın. Yorumun için teşekkürler. Ciddiyet sahibi kişilerden ciddiyet öğrenmek isteriz.
Bir şey yapmadığım halde yapmış gibi konuşuyorsun , ilgi gösterdik oyuna girdik sizin ilginiz gitti TS3 ve oyundan bakan admin bile olmadı ? Ağır konuştum hep sana Yusuf böyle olacak artık da gerekirse girer yine oynarım ama üslubum ağır olacak sana çünkü anlamıyorsun laftan.
''Nush ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!'' demiş Atalarımız.
Herkes her zaman müsait olacak diye bir kaide yok, sabırla bekleseydiniz bakılırdı. Yorumun için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Anka - 26 Kasım 2017, 10:44:19
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 22:35:49
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 20:56:25
Alıntı yapılan: Anka - 25 Kasım 2017, 22:16:11
Oynamayan oyuncu TS3'de olunca 1 saat konuşuluyor , oynamaya başlayınca 2 saat bakmıyorlar , geri dönmeyi düşündüğüm bir yerde ekibimle şu gün zerre umurumda değiller eski ortağım Yusuf'a tekrardan başarılar ciddiyetsiz kadrosuyla biliyorum ağır konuşuyorum ama hak edildi..
Bu hayatta ne ekilirse o biçilir. Eğer ki ilgi gösterirsen, ilgi alırsın. Yorumun için teşekkürler. Ciddiyet sahibi kişilerden ciddiyet öğrenmek isteriz.
Bir şey yapmadığım halde yapmış gibi konuşuyorsun , ilgi gösterdik oyuna girdik sizin ilginiz gitti TS3 ve oyundan bakan admin bile olmadı ? Ağır konuştum hep sana Yusuf böyle olacak artık da gerekirse girer yine oynarım ama üslubum ağır olacak sana çünkü anlamıyorsun laftan.
''Nush ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!'' demiş Atalarımız.
Herkes her zaman müsait olacak diye bir kaide yok, sabırla bekleseydiniz bakılırdı. Yorumun için teşekkür ederiz.
Evet, ben de çok bekledim fakat sabır gösterdim, yaklaşık bi yarım saatte geldiler.
Bunu düzene sokmaları gerek. Düzene de sokacaklarından hiç şüphem yok.
Tüm baskılara rağmen yılmadınız, başarılar!
Alıntı yapılan: WantedAlone - 26 Kasım 2017, 10:53:01
Alıntı yapılan: Anka - 26 Kasım 2017, 10:44:19
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 22:35:49
Alıntı yapılan: Jarveus - 25 Kasım 2017, 20:56:25
Alıntı yapılan: Anka - 25 Kasım 2017, 22:16:11
Oynamayan oyuncu TS3'de olunca 1 saat konuşuluyor , oynamaya başlayınca 2 saat bakmıyorlar , geri dönmeyi düşündüğüm bir yerde ekibimle şu gün zerre umurumda değiller eski ortağım Yusuf'a tekrardan başarılar ciddiyetsiz kadrosuyla biliyorum ağır konuşuyorum ama hak edildi..
Bu hayatta ne ekilirse o biçilir. Eğer ki ilgi gösterirsen, ilgi alırsın. Yorumun için teşekkürler. Ciddiyet sahibi kişilerden ciddiyet öğrenmek isteriz.
Bir şey yapmadığım halde yapmış gibi konuşuyorsun , ilgi gösterdik oyuna girdik sizin ilginiz gitti TS3 ve oyundan bakan admin bile olmadı ? Ağır konuştum hep sana Yusuf böyle olacak artık da gerekirse girer yine oynarım ama üslubum ağır olacak sana çünkü anlamıyorsun laftan.
''Nush ile uslanmayana etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!'' demiş Atalarımız.
Herkes her zaman müsait olacak diye bir kaide yok, sabırla bekleseydiniz bakılırdı. Yorumun için teşekkür ederiz.
Evet, ben de çok bekledim fakat sabır gösterdim, yaklaşık bi yarım saatte geldiler.
Bunu düzene sokmaları gerek. Düzene de sokacaklarından hiç şüphem yok.
Ekibe yardımcı olmak isterken buna maruz kalmam kötü oldu.
agam ne olmuş bilmiyorum ama modunuzu birisi paylaşmış ve mod yayılıyor, bilginiz olsun
Alıntı yapılan: Leture - 26 Kasım 2017, 19:15:43
agam ne olmuş bilmiyorum ama modunuzu birisi paylaşmış ve mod yayılıyor, bilginiz olsun
Bizim kullandığımız mod, daha gelişmiş bir moddur. Bu bizim eski modumuzdur. Paylaşılabilir, bizlik sıkıntı yok. Ona emek veren kendi emeğini hiçe sayar. Bilgilendirme için teşekkürler.
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 23 Kasım 2017, 13:31:28
Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Kasım 2017, 21:41:45
Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.
Haklısınız,sunucuda oynuyordum son iki üç haftadır millet trollemeye ve ciddiyetini kaybetmeye başladı.
Bunu sunucunun developerimi söylüyor?, pardon kişiliksiz olan developer. Hala yüzsüz yüzsüz yorum yazmaktasın, Yorum kasmayı kes artık.
Alıntı yapılan: Panars - 27 Kasım 2017, 16:59:58
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 23 Kasım 2017, 13:31:28
Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Kasım 2017, 21:41:45
Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.
Haklısınız,sunucuda oynuyordum son iki üç haftadır millet trollemeye ve ciddiyetini kaybetmeye başladı.
Bunu sunucunun developerimi söylüyor?, pardon kişiliksiz olan developer. Hala yüzsüz yüzsüz yorum yazmaktasın, Yorum kasmayı kes artık.
Sunucunun developeri değilim , orada hiç bir görevim yok şuan eskiden A8'dim lafını anlayamacak kadar önyargılı birisi :)
Sunucunuza son iki haftada birseyler olmaya basladi surekli forumunuz veya sunucunuz hackleniyor sebebi nedir?
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 27 Kasım 2017, 23:41:43
Sunucunuza son iki haftada birseyler olmaya basladi surekli forumunuz veya sunucunuz hackleniyor sebebi nedir?
Hackleniyormu? Yok #sessizcenöbetteyiz iki gereksiz oyuna girip hile açıyor sonra server hacklendi ohh ne ala memleket.
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 27 Kasım 2017, 23:51:21
Alıntı yapılan: Anka - 27 Kasım 2017, 23:43:27
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 27 Kasım 2017, 23:41:43
Sunucunuza son iki haftada birseyler olmaya basladi surekli forumunuz veya sunucunuz hackleniyor sebebi nedir?
Siz ve sizin gibi haysiyetsizler, kendilerine verilen imkanı hak etmeyince böyle oluyor.
Alıntı yapılan: Jarveus - 27 Kasım 2017, 19:07:41
Alıntı yapılan: Panars - 27 Kasım 2017, 16:59:58
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 23 Kasım 2017, 13:31:28
Alıntı yapılan: Jarveus - 21 Kasım 2017, 21:41:45
Güzel bir AR-GE ekibi (admin,helper veya user) bolca düzen ve profesyonel grafik ile bir eksik olmaz.Birde rol ortamına azıcık çeki düzen..Rol veya senaryo ekibi şart! Güzel bir ortam eskiden A8'i olduğum bir sunucu ama objektif bir bakışla net sululuk var..ciddiye alınmıyor hiç bir şey.
- godofectasy comeback.
Haklısınız,sunucuda oynuyordum son iki üç haftadır millet trollemeye ve ciddiyetini kaybetmeye başladı.
Bunu sunucunun developerimi söylüyor?, pardon kişiliksiz olan developer. Hala yüzsüz yüzsüz yorum yazmaktasın, Yorum kasmayı kes artık.
Sunucunun developeri değilim , orada hiç bir görevim yok şuan eskiden A8'dim lafını anlayamacak kadar önyargılı birisi :)
Sunucumuzun developeri olarak bilinen haysiyetsiz şahıstır, Jarveus developerimiz değil eski adminimizdir.
Pardon anlamadim durduk yere neden bana hakaret ettiniz?
Hak edene hak ettiği verilir. Saygısız ve ahlaksız kişilerin hakkına kötek düşer. Değersiz yorumun için seni kınıyorum.
Sunucu ekonomisi düzenlenirse iyi olur.
Alıntı yapılan: raptores16 - 28 Kasım 2017, 17:04:44
Sunucu ekonomisi düzenlenirse iyi olur.
Düzenli zaten, niye böyle yazdın ki?
19.11.2017 - Bilgilendirme
Bazı kıskançların, evet kıskançların. Artık bu kelimeleri kullanıyorum o kendini iyi bilir. Tanıtım konumuzu, benim hesabıma erişip silmeye kalktı. Kalktığı gibi oturdu çünkü biz zaten olayı yetkililere bildirdik. Sağolsun ki onlar da yardımcı oldu.
-Tanıtım konusu tekrardan düzenlenip, eklendi.
Bol şans böyle giderse büyük kayıp yaşıyacaksınız fakat ben ve diğer oynayan arkadaşlar Bırakmayı düşünmüyoruz.
Alıntı yapılan: Xravy - 29 Kasım 2017, 18:16:27
Bol şans böyle giderse büyük kayıp yaşıyacaksınız fakat ben ve diğer oynayan arkadaşlar Bırakmayı düşünmüyoruz.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Çabamız sizler için, sizlere daha iyi oynanabilir bir sunucu tasarlamak, ortaya çıkartmak istiyoruz. Bunu kıskanıp, sabote etmeye çalışanlar var. Biz yılmadık, yılmayacağız da.
Güzel bir server, umarım oyuncu sayısı artar :helal:
Alıntı yapılan: YusufAli - 29 Kasım 2017, 19:02:02
Güzel bir server, umarım oyuncu sayısı artar :helal:
Sanmiyorum bu saatten sonra yinede basarilar diliyorum arkadaslara.
Kolay gelsin,başarılar.
Ben oynuyorum cidden çok güzel
Alıntı yapılan: GokayA99 - 29 Kasım 2017, 21:43:58
Ben oynuyorum cidden çok güzel
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: GokayA99 - 30 Kasım 2017, 20:20:49
Çok güzel roller dönüyor Herkezi bekliyorum rol yapalmı
Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 20:22:55
Alıntı yapılan: GokayA99 - 30 Kasım 2017, 20:20:49
Çok güzel roller dönüyor Herkezi bekliyorum rol yapalmı
Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.
anlamıyorum, neden sürekli buraya kin kusuyorsun?
Alıntı yapılan: Leture - 30 Kasım 2017, 21:24:23
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 20:22:55
Alıntı yapılan: GokayA99 - 30 Kasım 2017, 20:20:49
Çok güzel roller dönüyor Herkezi bekliyorum rol yapalmı
Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.
anlamıyorum, neden sürekli buraya kin kusuyorsun?
Dostum sunucuyla alakasi yok baska bir tanitim konusuna yapsa yine tepkim ayni olurdu.
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 21:25:37
Alıntı yapılan: Leture - 30 Kasım 2017, 21:24:23
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 20:22:55
Alıntı yapılan: GokayA99 - 30 Kasım 2017, 20:20:49
Çok güzel roller dönüyor Herkezi bekliyorum rol yapalmı
Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.
anlamıyorum, neden sürekli buraya kin kusuyorsun?
Dostum sunucuyla alakasi yok baska bir tanitim konusuna yapsa yine tepkim ayni olurdu.
Mehmetcan, Bu kadar kıskanma. Sen sandın ki ben gidersem sunucu kapanır. Yok öyle bir şey. Kendini de fazla büyütme ne olduğunu herkes biliyor artık. Kuzenin cuma denen şahsiyetsizi de al, kıskançlığına bi son ver. Bu arada saldırdım zannettiğin olaya devam et, sen her zannettiğinde ben yeni bir şey öğreniyorum.
Alıntı yapılan: WantedAlone - 01 Aralık 2017, 07:51:23
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 21:25:37
Alıntı yapılan: Leture - 30 Kasım 2017, 21:24:23
Alıntı yapılan: FeelsBadMan - 30 Kasım 2017, 20:22:55
Alıntı yapılan: GokayA99 - 30 Kasım 2017, 20:20:49
Çok güzel roller dönüyor Herkezi bekliyorum rol yapalmı
Tamam anladik sunucu güzel,konuyu aktif tutmak ve post kasmak icin yorum yapiyorsun uzak dur.
anlamıyorum, neden sürekli buraya kin kusuyorsun?
Dostum sunucuyla alakasi yok baska bir tanitim konusuna yapsa yine tepkim ayni olurdu.
Mehmetcan, Bu kadar kıskanma. Sen sandın ki ben gidersem sunucu kapanır. Yok öyle bir şey. Kendini de fazla büyütme ne olduğunu herkes biliyor artık. Kuzenin cuma denen şahsiyetsizi de al, kıskançlığına bi son ver. Bu arada saldırdım zannettiğin olaya devam et, sen her zannettiğinde ben yeni bir şey öğreniyorum.
Değerli - Değersiz yorumlarınız için teşekkür ederiz. Lütfen tartışma çıkartıcak yorumlar atmayınız.
Dun adam geldı vurdu yaa
Alıntı yapılan: GokayA99 - 02 Aralık 2017, 20:46:40
Dun adam geldı vurdu yaa
Şikayet açın yetkililer ilgilenir :D
Alıntı yapılan: GokayA99 - 02 Aralık 2017, 20:46:40
Dun adam geldı vurdu yaa
Adminlere söyle hapise atsınlar.
:D Beyler Beyler :hm:
Alıntı yapılan: GokayA99 - 02 Aralık 2017, 22:48:41
:D Beyler Beyler :hm:
bişey mi batıyor, ne bu çekememezlik?
Ya çok güzel bir sw ama keşke haftada 2 kere güncelleme gelse :D
(https://i.hizliresim.com/9DZ3Dk.png) (http://www.vt-gaming.com)
Herkese tekrardan Merhabalar!
Uzun süredir araştırmalar yaptığımız, bu araştırmalar sonucunda öğrendiğimiz bir sistemi sizlerin huzuruna sunmak için hazırlanıyoruz. Dediğim gibi bir oylama olacağı için, kabul edilebilir ya da edilmeyebilir, buna siz karar vereceksiniz. Bizim için iki karar da uygun, kabul edilirse yapacağız ama kabul edilmez ise yapmayacağız farklı bir güncelleme üzerine çalışacağız.
Tüm sunucumuzun değerli oyuncularını ankette bize destek olması için bekliyoruz!
Ankete katılmak için, buraya tıklayınız! (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1670.msg5068#msg5068)
Oynanabilecek bir yer hiç bir sıkıntısı yok, biraz admin kadrosu zayıf olabilir.
RolePlay Sunucunda Başarılar kardeşim.
Alıntı yapılan: Diedbloed - 04 Aralık 2017, 19:01:39
Oynanabilecek bir yer hiç bir sıkıntısı yok, biraz admin kadrosu zayıf olabilir.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, eğer bir kusurumuz olduysa affola.
Alıntı yapılan: Matite - 04 Aralık 2017, 19:04:40
RolePlay Sunucunda Başarılar kardeşim.
Teşekkürler, size de başarılar dileriz.
Yeni gelecek güncelleme efsane olucak, spoiler vereyim de :)
Alıntı yapılan: WantedAlone - 06 Aralık 2017, 17:24:02
Yeni gelecek güncelleme efsane olucak, spoiler vereyim de :)
Developer benim oğlum
Oğuzhan Temur aylardır oyunda ve hala 1 level :) Bot koktu.
Alıntı yapılan: Bebeq - 07 Aralık 2017, 00:03:18
Geliştirilmeli başarılar.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Alıntı yapılan: Cybert! - 06 Aralık 2017, 23:44:38
Oğuzhan Temur aylardır oyunda ve hala 1 level :) Bot koktu.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz. Heralde sunucumuzda detaylı bir araştırma yapmadınız. Bu video yardımcı olur umarım ki...
Alıntı yapılan: Cybert! - 06 Aralık 2017, 23:44:38
Oğuzhan Temur aylardır oyunda ve hala 1 level :) Bot koktu.
Client Botuymuş,yani yetkililer öyle söylüyor.
Vatan RPG serverinde oynuyorum(Z) haftada 2 güncelleme geliyor, öneririm.
En'lerin öneriside olmuş sunucu Kesinlikle 10 numara diyeceğim bir sunucu Yeni güncelleme bekliyoruz.
Sunucu sarmıyor ya.
Başlarda oldukça güzel olan,sonradan sonraya sunucu sahibinin tavırlarından dolayı bıraktığım, .2.5 ay elimden geldiğince modlarını geliştirdiğim,şu an ki haliyle oynamaya elverişli olmayan,Kimsenin emeklerinin önemsenmediği,sadece parası olanın (ooc para) borusunun öttüğü sıradan bir sunucudur.
Alıntı yapılan: ReDDooM - 09 Aralık 2017, 10:39:26
Başlarda oldukça güzel olan,sonradan sonraya sunucu sahibinin tavırlarından dolayı bıraktığım, .2.5 ay elimden geldiğince modlarını geliştirdiğim,şu an ki haliyle oynamaya elverişli olmayan,Kimsenin emeklerinin önemsenmediği,sadece parası olanın (ooc para) borusunun öttüğü sıradan bir sunucudur.
Katılıyorum, yönetime göre "Parayı veren düdüğü çalar".
Alıntı yapılan: squad - 09 Aralık 2017, 22:18:04
sunucunuzda ziya adlı admin herkesi banladı sonra tsde herkes banlandı ardından forum gitti ?????????????
Ziya adlı admin değil sunucuyla uğraşmayı seven ve Ziya adminin ismini almış birkaç kişi herkesi banladı. TS3'e ve foruma saldırı yapıldı. Yakında client gelecek ve tüm bu hilelerden kurtulacağız.
Sunucuya 3 koldan saldırı gerçekleşti,ayrıyetten sunucu şuan sinek avlıyor sebebi nedir?
Siz bu düzenle devam eder,onun bunun hakkını yemeye devam edersiniz emin olun bu tür durumlarla daha fazla karşılaşırsınız.
Alıntı yapılan: ReDDooM - 09 Aralık 2017, 23:59:08
Siz bu düzenle devam eder,onun bunun hakkını yemeye devam edersiniz emin olun bu tür durumlarla daha fazla karşılaşırsınız.
:) haklısın
Eski ortaklarımdan olan Yusuf'a yazık oldu , hataları ve yanlışları oldu ama yinede destek oldum.Sunucusu kapandı artık diye biliyorum hakkınızda hayırlısı kardeşim , her alanda başarılarınızın devamını dilerim..
Bazı adminlerim oldu beni arkamdan vurdu burada bir de yüzsüz yüzsüz yorumlar attılar ne oldu şu oldu bu oldu diye fakat artık bunların hiç birini şahsıma yönelik umursamıyorum SAMP Serverları arasında belli bir dereceye geldiğmizinde farkındayız yaklaşık 40 50 kişilik kitlemiz de oluştu fakat hem maddi hemde manevi alandan yorulduk 5 Ayı geçik bir uğraştan sonra sunucumuza yapılan saldırılardan dolayı kapatmayı değerlendiriyoruz, Şuanlık kapatıldı diye bir şey demiyorm. Can kardeşim bir tane dostum Batuhan ile son kez değerlendirme yapacağız ve ona göre buradan kapanacağını veya kapanmayacağını bildireceğim fakat alenen buradan bildirdiğim anda bazı kişilerin isimlerini vereceğim sunucu acacak arkadaşlar bu kişilerden uzak durmasını ve nasıl karaktersiz olduklarınıda bir video çekip Forum Yön. tarafından izin alıp burada yayınlayacağım.
Bu arada Atalay kardeşim Teşekkür ederim.. :)
Suan Sunucu Durumu: Bakım - Bildirilecektir. Sevgiler.
Ziya bence en başı.Dün gece herkesi banladı.Neyse daha iyi projeler bekliyorum.
Alıntı yapılan: ReDDooM - 09 Aralık 2017, 23:59:08
Siz bu düzenle devam eder,onun bunun hakkını yemeye devam edersiniz emin olun bu tür durumlarla daha fazla karşılaşırsınız.
Aynen :D
Alıntı yapılan: TalhaBGT - 10 Aralık 2017, 05:58:16
Ziya bence en başı.Dün gece herkesi banladı.Neyse daha iyi projeler bekliyorum.
Ziya dediğiniz kişi benim ooc arkadaşım, kardeşim diyebileceğim kişi. Bazı karaktersizlerin onun karakterini kullanarak böyle bir işe kalkıştı. Ziya adlı admine yapılan tüm hakaretler tarafıma yapıldı sayarım ve karşılığını misliyle geri veririm. Sunucu kapanmadı, kapanmayacak. Biz artık başka şerefsiz kişilerin baskısı yüzünden kapatmayacağız. Eğer kapatırsak kendi şerefimizle kapatırız, başka bir söze gerek yok! RedDoom denen şahıs kendini bi şey sanıyor, gerçek hayatta adminlik değil adamlık konuşur. Bunu da hiç bi zaman unutma.
Yeni sistemlerle karşınızda olacağız, Pawn Coderimizle görüştük modda daha da geliştirip, sunucuyu öyle aktif edeceğiz.
Vatan Roleplay olarak kimsenin emeğini yarıda bırakıp, belli belirsiz nedenler ile aranızdan ayrılmayacağımızın garantisini veriyorum.
-Level 8 Admin Batuhan.
Biraz yüzünüz olsa kapatır giderdiniz,ama yusuf beyin küçük çocuklardan para kaldırması gerekiyor :D
Alıntı yapılan: ReDDooM - 10 Aralık 2017, 17:51:03
Biraz yüzünüz olsa kapatır giderdiniz,ama yusuf beyin küçük çocuklardan para kaldırması gerekiyor :D
Işte, ekip çalışmasını bilmeyen bir şahıs.
İşinizin hakkını veriyordunuz bikaç defa sunucunuzda rol yaptım gayet güzeldi lakin gördüğüm kadar sunucuda bazı tatsızlıklar olmuş samp platformunu bırakmıştım lakin şuan bi sunucu var orada tekrardan samp hayatıma döndüm gidip ekibinizle beraber rol yapabilirsiniz beraber yapabiliriz herşey sunucudan ibaret değil insanlar 4 GB lik bir oyun için birbirlerini kırıyorlar illaki bir sunucuda hakettiğiniz yere gelip yer bulacaksınızdır başarılar dilerim arkadaşlar.
Bahsettiğim sunucu 66 roleplay tabi bi çok sunucu var oralardada rol yapabilirsiniz lakin şuanlık baktıgımda başka sunucu göremiyorum oynamaya değer tekrardan başarılar keyifli roller :)
Alıntı yapılan: Tyusuf - 11 Aralık 2017, 00:47:32
İşinizin hakkını veriyordunuz bikaç defa sunucunuzda rol yaptım gayet güzeldi lakin gördüğüm kadar sunucuda bazı tatsızlıklar olmuş samp platformunu bırakmıştım lakin şuan bi sunucu var orada tekrardan samp hayatıma döndüm gidip ekibinizle beraber rol yapabilirsiniz beraber yapabiliriz herşey sunucudan ibaret değil insanlar 4 GB lik bir oyun için birbirlerini kırıyorlar illaki bir sunucuda hakettiğiniz yere gelip yer bulacaksınızdır başarılar dilerim arkadaşlar.
Bahsettiğim sunucu 66 roleplay tabi bi çok sunucu var oralardada rol yapabilirsiniz lakin şuanlık baktıgımda başka sunucu göremiyorum oynamaya değer tekrardan başarılar keyifli roller :)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz, biz de sizin gibi düşünen kardeşlerimizi/abilerimizi bırakmak istemiyoruz. Sizin için hizmet vermeye devam edeceğiz.
Server geri açılacak mı ? cidden böyle güzel bir serverin aktif hale gelmesi güzel olurdu.
Admin kadrosundan tut servera kadar her şey çok kötüydü, bu kadar dayanmasına şaşırdım ben. Sunucuya saldırı dediğiniz şey de 13 yaşındaki çocuğun sobeitle weapon hack açıp milleti öldürmesi, sanki 300 kişilik ekip ddos atıyor xd
Merhaba PawnoTürk!
Sunucumuzda olan olaylar neticesiyle sizden özür diliyorum(z). Biz de bu şekilde duraklatılmasını istemezdik fakat kullanmış olduğumuz modun günümüze uyarlı olmadığını anladık, modu geliştirmemiz gerektiği kararına vardık. Anka(Yusuf) ile görüşmemiz sonucunda sunucunun şuanlık kapatılmasına ve Şubat ayında tekrardan açılmasına karar verdik. Bu kapatılma sonucu emekleriniz kaybolmayacak, Şubat ayında tekrardan aynı kayıtlar ile açacağız. Şimdilik sadece bu platformdan uzaklaşıp, gözlemci haline geçiyoruz ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Sevgilerle esen kalın!
''Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş'' diye de bize karşı yapılan sözleri reddediyorum, hepsinin asılsız olduğunu ve bu bildirgeden başka bir bildirge de yayınlanmadığını size belirtiyorum. Kim ne derse desin biz sizin yanınızda mutluyuz!
-Level 8 Admininiz Batuhan.
Konu kilitlenip, arşiv bölümüne taşınabilir.
Alıntı yapılan: WantedAlone - 15 Aralık 2017, 20:10:58
Merhaba PawnoTürk!
Sunucumuzda olan olaylar neticesiyle sizden özür diliyorum(z). Biz de bu şekilde duraklatılmasını istemezdik fakat kullanmış olduğumuz modun günümüze uyarlı olmadığını anladık, modu geliştirmemiz gerektiği kararına vardık. Anka(Yusuf) ile görüşmemiz sonucunda sunucunun şuanlık kapatılmasına ve Şubat ayında tekrardan açılmasına karar verdik. Bu kapatılma sonucu emekleriniz kaybolmayacak, Şubat ayında tekrardan aynı kayıtlar ile açacağız. Şimdilik sadece bu platformdan uzaklaşıp, gözlemci haline geçiyoruz ve çalışmalarımıza başlıyoruz. Sevgilerle esen kalın!
''Kedi ulaşamadığı ciğere mındar dermiş'' diye de bize karşı yapılan sözleri reddediyorum, hepsinin asılsız olduğunu ve bu bildirgeden başka bir bildirge de yayınlanmadığını size belirtiyorum. Kim ne derse desin biz sizin yanınızda mutluyuz!
-Level 8 Admininiz Batuhan.
Konu kilitlenip, arşiv bölümüne taşınabilir.
"Hani nerde o pes etmeme inancı? :/ Uzun soluklu bir sunucu olacağınızı söylemiştiniz ama maalesef dükkanı 'geçici' kapattığınızı duyuruyorsunuz, üzüldüm açıkcası. Şubat ayında yeni modunuzla görüşmek üzere. :pc:"
üzüldüm böyle güzel bir sunucunun kapanmasına
Turk konsept fazla abartılıyor ama yinede başarılar.
Ne kadar kötü bir sonla ayrılsamda 2 ayımı bu sunucuda geçirdim,hayırlısı olsun ne diyelim.
Hayırlısı olsun ilk zamanlar iyiydi sonradan kötüleşmeye başladı
Konu kilit. Sunucu tekrar aktif olduğunda konu sahibi pm yoluyla ulaşabilir.
Konu sahibi isteği üzerine konu tekrar aktif.
Paşam , yine sektörde faaliyet gösteriyor galiba yardıma ihtiyacın olursa burdayım başarılar :)
Umarım sunucunuz yakın bir zamanda tekrar faaliyete girer başarılar.
Alıntı yapılan: MythArrow - 12 Şubat 2018, 15:01:18
Umarım sunucunuz yakın bir zamanda tekrar faaliyete girer başarılar.
Alıntı yapılan: Jarveus - 12 Şubat 2018, 13:42:55
Paşam , yine sektörde faaliyet gösteriyor galiba yardıma ihtiyacın olursa burdayım başarılar :)
Teşekkür ederiz baylar sunucuyu inaktif duruma alırken ŞUBAT Ayında açacağımızı belirttik ve sözümüzde duruyoruz karakterler sıfırlanmadan en sonki yedeğimiz ile inaktif aldığımız günün yedekleri ile yakın bir zamanda aktif olacaktır. Saygılarımla.
Jarveus Ulaşırsın bana be paşa :)
Alıntı yapılan: Anka - 12 Şubat 2018, 17:08:52
Alıntı yapılan: MythArrow - 12 Şubat 2018, 15:01:18
Umarım sunucunuz yakın bir zamanda tekrar faaliyete girer başarılar.
Alıntı yapılan: Jarveus - 12 Şubat 2018, 13:42:55
Paşam , yine sektörde faaliyet gösteriyor galiba yardıma ihtiyacın olursa burdayım başarılar :)
Teşekkür ederiz baylar sunucuyu inaktif duruma alırken ŞUBAT Ayında açacağımızı belirttik ve sözümüzde duruyoruz karakterler sıfırlanmadan en sonki yedeğimiz ile inaktif aldığımız günün yedekleri ile yakın bir zamanda aktif olacaktır. Saygılarımla.
Jarveus Ulaşırsın bana be paşa :)
Bekliyoruz hocam!
Tekrar açılması güzel birşey, Mutlaka sunucuya gelecem.
(https://i.hizliresim.com/p6W4vq.gif)
Alıntı yapılan: HyperCharge - 12 Şubat 2018, 19:41:27
Tekrar açılması güzel birşey, Mutlaka sunucuya gelecem.
(https://i.hizliresim.com/p6W4vq.gif)
Alıntı yapılan: Egehanknds - 12 Şubat 2018, 19:40:56
Alıntı yapılan: Anka - 12 Şubat 2018, 17:08:52
Alıntı yapılan: MythArrow - 12 Şubat 2018, 15:01:18
Umarım sunucunuz yakın bir zamanda tekrar faaliyete girer başarılar.
Alıntı yapılan: Jarveus - 12 Şubat 2018, 13:42:55
Paşam , yine sektörde faaliyet gösteriyor galiba yardıma ihtiyacın olursa burdayım başarılar :)
Teşekkür ederiz baylar sunucuyu inaktif duruma alırken ŞUBAT Ayında açacağımızı belirttik ve sözümüzde duruyoruz karakterler sıfırlanmadan en sonki yedeğimiz ile inaktif aldığımız günün yedekleri ile yakın bir zamanda aktif olacaktır. Saygılarımla.
Jarveus Ulaşırsın bana be paşa :)
Bekliyoruz hocam!
Beni çok çok gururlandırdınız çok teşekkür ediyorum size sözümüzü tutmak için elimizden geleni yapıyoruz... Saygılarımla.
Yine kapanacağından adım gibi eminim,yinede başarılar.
Oo efsane geri dönüyor :kro: O zaman tam destek devam. :)
Alıntı yapılan: Zeta - 12 Şubat 2018, 21:14:29
Yine kapanacağından adım gibi eminim,yinede başarılar.
Biz kapanmadık farkındaysan karakterler aktif bir şekilde devam edecek diye belirttik sadece uzun bir bakıma girdik dedik :) Yorumları galiba düzgün okumamıssın... Demekki adından bu kadar emin değilsin.
Yorumun için teşekkürler :kahkaha:
Bizi destekleyen herkese çok teşekkür ederim bu arada :)
Sistem eklenecek demiştiniz, neler eklendi yazabilirsiniz.
Alıntı yapılan: Zeta - 12 Şubat 2018, 21:14:29
Yine kapanacağından adım gibi eminim,yinede başarılar.
Kim dediki kapandı diye ? :helal:
Hayırlı olsun başarılar.
Sağolun Yorumlarınız için teşekkürler.
Makinalar alındı ve kurulum işlemine başlandı sevgiler & saygılar.
Tüm bilgiler en kısa zamanda belirtilecek.
Alıntı yapılan: Anka - 13 Şubat 2018, 20:12:02
Makinalar alındı ve kurulum işlemine başlandı sevgiler & saygılar.
Tüm bilgiler en kısa zamanda belirtilecek.
Açılış ne zaman açılış
Serverimiz Allahın iziniyle Açılacaktır Hayırlı olsun
beautiful
Inşallah bu seferki mod eskisinden süperdir , başarılar :helal:
Karakter aktarımı olmadan daha iyi bir mod ve 15 yaşında server ortağı olmadan açarsanız iyi yerlere gelirsiniz. :helal:
Anılaaar , Vatan ROLEPLAY GERİ DÖNÜYOR çok sevindim gelde şu ortamı bi değiştir
Yusufun yaptığı serverde bir başka olur haa
Gümbür gümbür geliyor, eskileri kaldırmaya geliyor. :D
Hayırlısı..
Şuan Server Kapalımı :allaalla: Açık Olsa Oynamaya Gelirdim
Bu arada Başarılar Tutacağına İnanıyorum :helal:
Alıntı yapılan: ByGold - 14 Şubat 2018, 01:02:33
Şuan Server Kapalımı :allaalla: Açık Olsa Oynamaya Gelirdim
Bu arada Başarılar Tutacağına İnanıyorum :helal:
Açılış tarihini belirlemedik ama şubat ayı içerisinde olucak. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Başarılar
Hadi bakalım kolay gelsin ordayım sunucudaki çeteler silinmediyse Kara Çete iş başında olacak :)
Alıntı yapılan: xantos - 14 Şubat 2018, 17:54:43
Başarılar
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim(z).Alıntı yapılan: -Poseidon- - 14 Şubat 2018, 20:26:42
Hadi bakalım kolay gelsin ordayım sunucudaki çeteler silinmediyse Kara Çete iş başında olacak :)
Teşekkür ederim(z). Sunucunun verileri eski veriler ile aynıdır, hiç bir şekilde değişiklik/silinme olmayacaktır. Bu olaya birlikler de dahildir, eğer ki silindiyse aktif etme/oluşturma işlemini zevkle yapmak isteriz.
Teşekkürler.
Kapanma gibi bir şey tekrar olmazsa, oyuna girip adam akıllı oynamaya başlayabilirim.
Şubatta açacağız diyordunuz,açtınız,geçen seferki olanlardan ders çıkarırsanız iyi yerlere gelebilirsiniz,birde veritabanındaki bazı karakterlerde açıklar var bilen bir kişi sunucuya zarar verebilir.BAŞARILAR.
SUNUCUMUZ 16.02.2018 TARİHİNDE 19:00'DA TEKRARDAN AKTİF HALE GELECEKTİR... KARAKTERLER DE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAMISTIR, HEPİNİZİ BEKLİYORUZ SAYGILAR...
FORUM. http://vt-gaming.com/
SAMP. samp.vt-gaming.com
TS. ts.vt-gaming.com
Alıntı yapılan: Anka - 15 Şubat 2018, 21:09:00
SUNUCUMUZ 16.02.2018 TARİHİNDE 19:00'DA TEKRARDAN AKTİF HALE GELECEKTİR... KARAKTERLER DE HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPILMAMISTIR, HEPİNİZİ BEKLİYORUZ SAYGILAR...
FORUM. http://vt-gaming.com/
SAMP. samp.vt-gaming.com
TS. ts.vt-gaming.com
Cuma günü yapmanız iyi oldu , inşallah bu sefer daha sağlam olursunuz , birde en son benim karakterimdeki herşey gitmişdi verilicekmi geri param vs. ??
Sqlite ve php açığınız mevcut. Kısa sürede düzeltmeniz gerekli, niyeti bozuk kişiler tarafınca sunucunuz da hasar oluşabilir, kayıp yaşayabilirsiniz.
Başarılar.
Silver teamspeak 3 sunucusuna gelirmisin
Sunucu açılmıştır ! herkezi bekleriz :)
Sunucu açılmıştır.
samp.vt-gaming.com
ts.vt-gaming.com
www.vt-gaming.com
Çetem ve araçlarımın hepsi gitmiş gitti.Param da öyle sanırım nedense levelim ve silahlarım duruyor hatırlıyorum da cephanelik gibiymişim.MP5 mi dersin AK47 mi dersin Deagle mı dersin :D -Mucahid_Talha_Begit
Evet sunucu çöktü :D
sunucuya göz attım eskisi gibisiniz. bug dolu hiç yenilik yok. sunucu çöküyor karakter sıfırlama işleri falan olmuyor. başarılar bakalım
Alıntı yapılan: Jetta - 16 Şubat 2018, 20:49:27
sunucuya göz attım eskisi gibisiniz. bug dolu hiç yenilik yok. sunucu çöküyor karakter sıfırlama işleri falan olmuyor. başarılar bakalım
Hiç bir yerde herşey dört dörtlük değil elbette eksik ve olmayacak şeyler olacaktır.
Sunucu daha yeni açıldı değişik kadro değişik sistemler farklılığı getiriyor,
Kusura bakmayın ama biz gölde yüzüyoruz şuan okyanustan başlamadık yüzme öğrenmeye :)
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 16 Şubat 2018, 20:52:30
Alıntı yapılan: Jetta - 16 Şubat 2018, 20:49:27
sunucuya göz attım eskisi gibisiniz. bug dolu hiç yenilik yok. sunucu çöküyor karakter sıfırlama işleri falan olmuyor. başarılar bakalım
Hiç bir yerde herşey dört dörtlük değil elbette eksik ve olmayacak şeyler olacaktır.
Sunucu daha yeni açıldı değişik kadro değişik sistemler farklılığı getiriyor,
Kusura bakmayın ama biz gölde yüzüyoruz şuan okyanustan başlamadık yüzme öğrenmeye :)
Sunucu 2014 de açılmış ve hala devam ediyor.Hala okyanusda yüzmeyi öğrenememeniz üzücü bir durum.
Alıntı yapılan: Hawk - 16 Şubat 2018, 20:53:40
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 16 Şubat 2018, 20:52:30
Alıntı yapılan: Jetta - 16 Şubat 2018, 20:49:27
sunucuya göz attım eskisi gibisiniz. bug dolu hiç yenilik yok. sunucu çöküyor karakter sıfırlama işleri falan olmuyor. başarılar bakalım
Hiç bir yerde herşey dört dörtlük değil elbette eksik ve olmayacak şeyler olacaktır.
Sunucu daha yeni açıldı değişik kadro değişik sistemler farklılığı getiriyor,
Kusura bakmayın ama biz gölde yüzüyoruz şuan okyanustan başlamadık yüzme öğrenmeye :)
Sunucu 2014 de açılmış ve hala devam ediyor.Hala okyanusda yüzmeyi öğrenememeniz üzücü bir durum.
Eleştirilere açığız.
2 yılda bir şeylerden ders alınmıştır emin ol şimdi hayata geçiriliyor
Okyanusta yüzemememizin sebebi ise oyuncuların bizim kafamızdan tutup boğmasıdır
Anlatmak istediğim şu oyuncuların gerekli desteği vermemesi ön yargılarını kırıp bir sunucuya göz atmaları tek isteğim bu rol ortamı tecrübeli insanlar tarafından oluşturulmakta sunucuyu yöneten sadece biz yönetim ekibi değil oyuncularda burda rol üstlenmekte onun farkına vararak oynarlarsa seviniriz :)
Batuhan diye o çocuğu bir admin vardı eğer o hala duruyorsa bir daha oynamam eğer gittiyse geliyorum
Alıntı yapılan: Paddon34 - 16 Şubat 2018, 21:11:27
Batuhan diye o çocuğu bir admin vardı eğer o hala duruyorsa bir daha oynamam eğer gittiyse geliyorum
LAN
ELWQEİWQKÖSAŞLFOAELEWŞİŞÖASİDLSAŞİGKARELSAİ,YTKLWAÜĞDSALŞĞPAPĞDASŞÜ,DSAL
Sunucu neden kapalı?
Sunucu otomatik olarak kendini restartladığı için onun ile uğraşıyorlar.
Alıntı yapılan: -Poseidon- - 16 Şubat 2018, 21:24:30
Sunucu otomatik olarak kendini restartladığı için onun ile uğraşıyorlar.
Sorun halloldu.Artık kapanmayacak.
Şükürler olsun.
Vatan Roleplay
Sunucu aktiftir, domain sorunları sebebiyle 5.39.125.224 ip adresini favori listenize ekleyerek sunucuya giriş sağlayabilirsiniz. Domain sorunu kısa süre içerisinde düzeltilecektir, iyi roller dileriz.
Alıntı yapılan: Paddon34 - 16 Şubat 2018, 21:11:27
Batuhan diye o çocuğu bir admin vardı eğer o hala duruyorsa bir daha oynamam eğer gittiyse geliyorum
(https://i.hizliresim.com/LbOzvz.jpg) (https://hizliresim.com/LbOzvz)
Ahahhahaa :D
Teamspeak 3 ne zaman aktif edilecek ?
Alıntı yapılan: HyperCharge - 17 Şubat 2018, 08:20:02
Teamspeak 3 ne zaman aktif edilecek ?
Sunucunun TS si zaten aktif ?
ts.vt-gaming.com
Alıntı yapılan: -Poseidon- - 17 Şubat 2018, 06:57:43
Alıntı yapılan: Paddon34 - 16 Şubat 2018, 21:11:27
Batuhan diye o çocuğu bir admin vardı eğer o hala duruyorsa bir daha oynamam eğer gittiyse geliyorum
(https://i.hizliresim.com/LbOzvz.jpg) (https://hizliresim.com/LbOzvz)
Ahahhahaa :D
Öncelikle sunucumuza girmek isteyen kişiler saygı ile geliyor sen ondan mahrumsun o yüzden gelemiyorsun :)
Alıntı yapılan: Silver - 17 Şubat 2018, 01:52:35
Yusuf`un ısrarına karşılık 16 şubat saat 22:30+ itibari ile birlikte ekipte developer olarak bulunacağım.
Gelişme içerisinde sunucunun aktifliğini koruyabilmesi amacında, Vatan RPG oyun modunda gelişimlere tam anlamıyla katkım olacak.
Sunucuya girişler aktif, gelişmeler dışında sunucu modunda ki açıklar yarın tam anlamıyla hata tespitleriyle birlikte fixlenecektir.
Aktif bug bildirimlerini Vatan roleplay forum üzerinden bana ulaştırabilirsiniz.
Oyun modunda ki bazı sonradan keşfedilen hataların tam anlamıyla giderilmesi halinde yeni versiyon olacak 3.6 sürümünde yeni sistemler sizlerle olacaktır.
Sunucunun çökme sorunu tarihe karıştı.
Bu yolda VT ekibinde ve helper takımına başarılar dilerim.
Edit bir modda bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız, ayrıca alışa gelinmiş modlar olduğu için sizi tercih edeceklerini sanmam horizon modu isteseler başka sunucularda mevcut.
Alıntı yapılan: Hawk - 17 Şubat 2018, 12:38:28
Alıntı yapılan: Silver - 17 Şubat 2018, 01:52:35
Yusuf`un ısrarına karşılık 16 şubat saat 22:30+ itibari ile birlikte ekipte developer olarak bulunacağım.
Gelişme içerisinde sunucunun aktifliğini koruyabilmesi amacında, Vatan RPG oyun modunda gelişimlere tam anlamıyla katkım olacak.
Sunucuya girişler aktif, gelişmeler dışında sunucu modunda ki açıklar yarın tam anlamıyla hata tespitleriyle birlikte fixlenecektir.
Aktif bug bildirimlerini Vatan roleplay forum üzerinden bana ulaştırabilirsiniz.
Oyun modunda ki bazı sonradan keşfedilen hataların tam anlamıyla giderilmesi halinde yeni versiyon olacak 3.6 sürümünde yeni sistemler sizlerle olacaktır.
Sunucunun çökme sorunu tarihe karıştı.
Bu yolda VT ekibinde ve helper takımına başarılar dilerim.
Edit bir modda bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız, ayrıca alışa gelinmiş modlar olduğu için sizi tercih edeceklerini sanmam horizon modu isteseler başka sunucularda mevcut.
İsteyen istediği sunucuda oynayabilir ben 10 kişiylede oynarım rol yaparım eğlendiririm onları zamanlarını çalmam diğer serverler gibi :) Edit mod diyorsunda bunu derken içinden bir şeyler geçmiyor mu eski bir modla pawn bilgin olmadan yalan dolanla sunucu açmaya kalkıştın 6 yıldır bu platformdayım beni tanıyan tanır tanımayan yoktur Bu kadar basit edit mod diye geçilmemeli hangi sunucu sıfırdan kodlandı varsa çıksın bir baba yiğit bütün servetimi önüne dökecem ya impact ya horizon yada heranın modu editi dolu ne yani seni sunucuma pawn coder alıp afedersin ama b*k ettiğinimi izleyeceğim ?
Şurada 2 3 kuruşluk bilgin ile konuşma Sen yokken bizler vardık yüzsüzlüğünde bu kadarı sunucuma gelip oynuyorsun teamspeak 3 de iyi ilişkiler kuruyorsun burda çatışma çıkarıyorsun yüzsüzlük başka bir şey demiyorum :)
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 17 Şubat 2018, 12:50:54
Alıntı yapılan: Hawk - 17 Şubat 2018, 12:38:28
Alıntı yapılan: Silver - 17 Şubat 2018, 01:52:35
Yusuf`un ısrarına karşılık 16 şubat saat 22:30+ itibari ile birlikte ekipte developer olarak bulunacağım.
Gelişme içerisinde sunucunun aktifliğini koruyabilmesi amacında, Vatan RPG oyun modunda gelişimlere tam anlamıyla katkım olacak.
Sunucuya girişler aktif, gelişmeler dışında sunucu modunda ki açıklar yarın tam anlamıyla hata tespitleriyle birlikte fixlenecektir.
Aktif bug bildirimlerini Vatan roleplay forum üzerinden bana ulaştırabilirsiniz.
Oyun modunda ki bazı sonradan keşfedilen hataların tam anlamıyla giderilmesi halinde yeni versiyon olacak 3.6 sürümünde yeni sistemler sizlerle olacaktır.
Sunucunun çökme sorunu tarihe karıştı.
Bu yolda VT ekibinde ve helper takımına başarılar dilerim.
Edit bir modda bir çok sıkıntı ile karşılaşırsınız, ayrıca alışa gelinmiş modlar olduğu için sizi tercih edeceklerini sanmam horizon modu isteseler başka sunucularda mevcut.
İsteyen istediği sunucuda oynayabilir ben 10 kişiylede oynarım rol yaparım eğlendiririm onları zamanlarını çalmam diğer serverler gibi :) Edit mod diyorsunda bunu derken içinden bir şeyler geçmiyor mu eski bir modla pawn bilgin olmadan yalan dolanla sunucu açmaya kalkıştın 6 yıldır bu platformdayım beni tanıyan tanır tanımayan yoktur Bu kadar basit edit mod diye geçilmemeli hangi sunucu sıfırdan kodlandı varsa çıksın bir baba yiğit bütün servetimi önüne dökecem ya impact ya horizon yada heranın modu editi dolu ne yani seni sunucuma pawn coder alıp afedersin ama b*k ettiğinimi izleyeceğim ?
Şurada 2 3 kuruşluk bilgin ile konuşma Sen yokken bizler vardık yüzsüzlüğünde bu kadarı sunucuma gelip oynuyorsun teamspeak 3 de iyi ilişkiler kuruyorsun burda çatışma çıkarıyorsun yüzsüzlük başka bir şey demiyorum :)
Pawn coder alın mı dedim?
Sunucu içindeki durumları arkadaşlık ilişkime yansıtmıyorum.
Eski dediğin mod şuan piyasadaki tüm modlardan gelişmiş, bukadar çekememezlik ne anlamadım.
Her şey birden olacak diye bir şey yok buglar en yakın zamanda düzeltilecektir önemli olan oyun içerisindeki arkadaşlık ve aile ortamı, bu konu hakkında buradan daha uzatmanızı istemiyorum sevgiler & saygılar.
AHAHAHA ÜNLÜ OLDUM HELLO Mucahid_Talha_Begit
Alıntı yapılan: Anka - 17 Şubat 2018, 13:14:34
Sunucu Tanıtım Videosu
(https://i.hizliresim.com/Z9OG4G.png)
Yeni Güncelleme
* IEM araçlarının renkleri düzeltildi, özel araçlara siren eklendi.
* Yeni özel skinler eklendi. (ADET: 18)
* Bölge/Zone isimleri Istanbul'a göre uyarlandı.
* Server bilgi textdraw'ı değiştirildi, oyuncu isimi textdraw'a eklendi.
* '/levelatla' komutu kaldırıldı, sistemsel her saat başı exp kontrolü yapılacak. (Level ücreti kaldırıldı.)
Güncelleme Hakkında Daha fazla detaya ulaşmak istiyen tıklasın (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1746.0)
Tartışma icerikli iletiler silindi. Lutfen tartışma yaratacak iletiler atmayın.
(https://i.hizliresim.com/rOOMdM.png)
Sunucuda aktif rol ortamları sağlanmıştır !
Yavaş yavaş sizler sayesinde büyüyoruz !
Vatan roleplay Ailesi !
(https://i.hizliresim.com/W77054.png)
Elbet bir gün...
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 18 Şubat 2018, 18:34:26
(https://i.hizliresim.com/W77054.png)
Elbet bir gün...
Yakındır.
Alıntı yapılan: WantedAlone - 19 Şubat 2018, 13:41:43
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 18 Şubat 2018, 18:34:26
(https://i.hizliresim.com/W77054.png)
Elbet bir gün...
Yakındır.
Yavaş yavaş büyüyoruz bizi destekleyen herkeze teşekkürler
-Ekibi ile gelen kişilere birlik açılacaktır !
-Araçlar ve mekan verilecek !
Sunucu Adresi : samp.vt-gaming.com
Teamspeak 3 Adresi : ts.vt-gaming.com
İlk öncelikle başarılar, samp piyasasına bir çok kez gelip ve bir çok kezde bırakıp gittiğinizi söylemek isterim. Umarım bir daha, daha düzenli olarak gelmişsinizdir.
Alıntı yapılan: matchless - 20 Şubat 2018, 19:02:56
İlk öncelikle başarılar, samp piyasasına bir çok kez gelip ve bir çok kezde bırakıp gittiğinizi söylemek isterim. Umarım bir daha, daha düzenli olarak gelmişsinizdir.
Emin olun daha düzenli ve sağlam adımlarla ilerliyoruz. Saygılarımla & İyiroller dilerim :)
umarım tekrar kapanmazsınız, başarılar
Alıntı yapılan: 1stanbul - 20 Şubat 2018, 23:03:41
umarım tekrar kapanmazsınız, başarılar
Emin olabilirsiniz, kapatmayacağız.
Hayrettin diye bir admin var yeni galiba, diğer adminler o kadar çok hatalı rol yapıyor ki gün içerisinde defalarca yanlışıkla onları jaile atıp duruyor :kahkaha:
Kapatıldıgında mod yetersiz diye kapatılmıştı şimdi aynı modla tekrar açıldı :anons:
Birde bugsuz birtane sistemleri yok herşey buglu hergün ev bugundan evler siliniyor boşa oynamayın defolup gitsinler piyasadan
Kötü yorum atanların şuanda sunucu da hesabı var ve günlük giriyor. Kandırmaya çalışmayın, öncelikle kendiniz bile yazdıklarınıza inanmıyorsunuz 😀.
15 güne forumlarının indexi ve server modları paylaşılacaktır beklemede kalınız.
SülümanPRO banlanan Yılmaz galiba :D Kendi dediklerine inanmayan malın teki.
acısı olan gocunur forumda cihad başlamıştır diye post paylaşmakla olmaz bu işler. Yaşına veriyorum sadece.
Alıntı yapılan: SülümanPRO - 22 Şubat 2018, 15:44:33
Alıntı yapılan: Trying - 22 Şubat 2018, 15:38:31
SülümanPRO banlanan Yılmaz galiba :D Kendi dediklerine inanmayan malın teki.
acısı olan gocunur forumda cihad başlamıştır diye post paylaşmakla olmaz bu işler. Yaşına veriyorum sadece.
Hadi hadi sen yusufun biryerini yalamaya devam et iki güne admin yaparlar
O yüzden yalıyordun. Ayrıca sunucuda az oynuyorum senin gibi asosyal değilim işim gücüm var yani birde işim gücüm yok yalayıp helper admin mi olayım senin gibi :D
Hayırlı olsun!
Adminleriniz platformlarda olsun, sosyal medyalarda olsun üslubunu korumuyor. Revizyon belki iyi gelebilir. Göz atmanızı öneririm.
bkz. Üstteki yorumlar topluluğu.
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 22 Şubat 2018, 17:02:16
Alıntı yapılan: SülümanPRO - 22 Şubat 2018, 13:29:56
15 güne forumlarının indexi ve server modları paylaşılacaktır beklemede kalınız.
Şimdi bana burda laga luga yapma index paylaşırsa mahkemede yüz yüze oluruz sanalda klavye ile değil okey Kuyruk acın var anlıyorum istifa ediyorsun sonra yusufa gidiyorsun eğğğ eğğğ yusuf beni al yusufff admin al beni yoksa gelmiyorum sen kimsin olum sıkıyorsa paylaş hadi sıkıyorsa paylaş paylaştıgın zaman seni görücem ben
Öncelikle geçmiş olsun cidden güvendiğiniz kişilerin sizi bu şekilde arkanızdan vurması çok karaktersizce bir davranış.
Mahkemeye başvurmanız için indexin size ait olduğuna dair elinizde elinizde bir lisans belgesi olması gerekir.
Alıntı yapılan: Viality - 22 Şubat 2018, 17:05:35
Adminleriniz platformlarda olsun, sosyal medyalarda olsun üslubunu korumuyor. Revizyon belki iyi gelebilir. Göz atmanızı öneririm.
bkz. Üstteki yorumlar topluluğu.
Tüm hakları saklıdır footerde bulunan yazı yeterli diye biliyorum.
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 22 Şubat 2018, 17:14:22
Tüm hakları saklıdır footerde bulunan yazı yeterli diye biliyorum.
Kullanım hakları Vatan RPGye aittir.
Oyuncularınıza, adminlerinize lütfen bir göz atın. Eğer reklamdan kasıtınız farklı sunucuların TS'sine girip ''Vatan roleplay'e gelin, pet var, bedava birlik açıyoruz, karakter aktarımı var, helper alımı var, özgün sistemi var'' diye herkese PM atmaksa gelişemezsiniz, isminiz lekelenir. Reklam yapacaksanız bu şekilde yapmayın. Bir yere gelemezsiniz.
Alıntı yapılan: Viality - 24 Şubat 2018, 14:23:45
Oyuncularınıza, adminlerinize lütfen bir göz atın. Eğer reklamdan kasıtınız farklı sunucuların TS'sine girip ''Vatan roleplay'e gelin, pet var, bedava birlik açıyoruz, karakter aktarımı var, helper alımı var, özgün sistemi var'' diye herkese PM atmaksa gelişemezsiniz, isminiz lekelenir. Reklam yapacaksanız bu şekilde yapmayın. Bir yere gelemezsiniz.
Bizim tarafımızdan böyle bir şey yapılmadı geçen böyle bir şey olduguna dair bir sunucudan biri geldi fakat gerekeni yaptık ben böyle işlere adminlerimi giriştirmem eğer bir sorununuz veyahut bir sıkıntınız var ise ts adresinde benimle konusabilirsiniz.. Burada karalamanıza gerek yoktur. Saygılarımla.
Alıntı yapılan: Viality - 24 Şubat 2018, 14:23:45
Oyuncularınıza, adminlerinize lütfen bir göz atın. Eğer reklamdan kasıtınız farklı sunucuların TS'sine girip ''Vatan roleplay'e gelin, pet var, bedava birlik açıyoruz, karakter aktarımı var, helper alımı var, özgün sistemi var'' diye herkese PM atmaksa gelişemezsiniz, isminiz lekelenir. Reklam yapacaksanız bu şekilde yapmayın. Bir yere gelemezsiniz.
Hiç bir adminimize reklam için başka sunuculara gidip rahatsız etmelerini söylemiyoruz hiç bir şekilde Vatan Roleplay çatısı altında yetkisi bulunan kimseler reklam için gitmez yapan oyuncularımızda olabilir.
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 15:36:23
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 15:34:46
Alıntı yapılan: Viality - 24 Şubat 2018, 14:23:45
Oyuncularınıza, adminlerinize lütfen bir göz atın. Eğer reklamdan kasıtınız farklı sunucuların TS'sine girip ''Vatan roleplay'e gelin, pet var, bedava birlik açıyoruz, karakter aktarımı var, helper alımı var, özgün sistemi var'' diye herkese PM atmaksa gelişemezsiniz, isminiz lekelenir. Reklam yapacaksanız bu şekilde yapmayın. Bir yere gelemezsiniz.
Hiç bir adminimize reklam için başka sunuculara gidip rahatsız etmelerini söylemiyoruz hiç bir şekilde Vatan Roleplay çatısı altında yetkisi bulunan kimseler reklam için gitmez yapan oyuncularımızda olabilir.
Cevap verilen bir şeye tekrardan cevap verilmesi ayrı bir ironi.
Kişi o sunucunun Yönetim ekibinden Sunucu sahibinin yorumundan habersiz yorumu yapmış olabilir Seninde bunu Alay edercesine hortlatman ayrı bir ironi.
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 16:27:20
Alıntı yapılan: Xravy - 24 Şubat 2018, 16:26:04
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 15:36:23
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 15:34:46
Alıntı yapılan: Viality - 24 Şubat 2018, 14:23:45
Oyuncularınıza, adminlerinize lütfen bir göz atın. Eğer reklamdan kasıtınız farklı sunucuların TS'sine girip ''Vatan roleplay'e gelin, pet var, bedava birlik açıyoruz, karakter aktarımı var, helper alımı var, özgün sistemi var'' diye herkese PM atmaksa gelişemezsiniz, isminiz lekelenir. Reklam yapacaksanız bu şekilde yapmayın. Bir yere gelemezsiniz.
Hiç bir adminimize reklam için başka sunuculara gidip rahatsız etmelerini söylemiyoruz hiç bir şekilde Vatan Roleplay çatısı altında yetkisi bulunan kimseler reklam için gitmez yapan oyuncularımızda olabilir.
Cevap verilen bir şeye tekrardan cevap verilmesi ayrı bir ironi.
Kişi o sunucunun Yönetim ekibinden Sunucu sahibinin yorumundan habersiz yorumu yapmış olabilir Seninde bunu Alay edercesine hortlatman ayrı bir ironi.
Sunucu sahibinden 1 saat sonra paylaşmış
Mantıksız yerlere gidecek galiba konu şu şekilde kapatalım Kişi İleti/Post kısmında özgürlüğe sahiptir Aşırıya kaçmayacak şekilde istediğini yazabilir ve buna karışmak Senin haddine değildir. Sana iyi forumlar dilerim.
Alıntı yapılan: Xravy - 24 Şubat 2018, 16:33:18
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 16:27:20
Alıntı yapılan: Xravy - 24 Şubat 2018, 16:26:04
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 15:36:23
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 15:34:46
Alıntı yapılan: Viality - 24 Şubat 2018, 14:23:45
Oyuncularınıza, adminlerinize lütfen bir göz atın. Eğer reklamdan kasıtınız farklı sunucuların TS'sine girip ''Vatan roleplay'e gelin, pet var, bedava birlik açıyoruz, karakter aktarımı var, helper alımı var, özgün sistemi var'' diye herkese PM atmaksa gelişemezsiniz, isminiz lekelenir. Reklam yapacaksanız bu şekilde yapmayın. Bir yere gelemezsiniz.
Hiç bir adminimize reklam için başka sunuculara gidip rahatsız etmelerini söylemiyoruz hiç bir şekilde Vatan Roleplay çatısı altında yetkisi bulunan kimseler reklam için gitmez yapan oyuncularımızda olabilir.
Cevap verilen bir şeye tekrardan cevap verilmesi ayrı bir ironi.
Kişi o sunucunun Yönetim ekibinden Sunucu sahibinin yorumundan habersiz yorumu yapmış olabilir Seninde bunu Alay edercesine hortlatman ayrı bir ironi.
Sunucu sahibinden 1 saat sonra paylaşmış
Mantıksız yerlere gidecek galiba konu şu şekilde kapatalım Kişi İleti/Post kısmında özgürlüğe sahiptir Aşırıya kaçmayacak şekilde istediğini yazabilir ve buna karışmak Senin haddine değildir. Sana iyi forumlar dilerim.
Değerli yorumun için teşekkür ederiz sunucumuza bekleriz :)
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 18:43:11
Beğenmedim yeni nesil modunun aymısı.
Post kasmak için kendi sunucunun daha başarılı oldugunu kendini inandırmak istediğinden için karalamalarından bellidir eğer ki bu konu hakkında devam edeceksen önceki yorumlarınıda alıp teker teker arşivleyip Forum yöneticisine ileteceğim çünkü aynı şeyleri yazmandan bende bıktım.
Saygılarımla.
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 18:43:11
Beğenmedim yeni nesil modunun aymısı.
Sunucuyla eskiden bağım olduğundan değilde forumda çok boş hareketler sergiliyorsun , yapma.
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 18:43:11
Beğenmedim yeni nesil modunun aymısı.
Sonuna kadar haklısın
Söylediklerine göre sunucuda AP ortamı var. Eğer ap ortamı kalkarsa adminler oyuncularla düzgün ilişkiler kurup oyuncuların çeşitli isteklerini yani ( ilgili bir admin kadrosu ) olursa sunucu iyi yerlere gelir. Benim tavsiyem Son 1/2 Haftanın tüm kayıtlarının silinmesi tabi bu yönetim kararıyla olacak birşey. Nedeni Ap ortamı var demeleri yani sunucunun açılışıyla birlikte para yardımı yapılmış diyorlar. Eğer düzgün bir rol ortamı olursa sunucu tutar diye düşünmeye başladım.
İyi forumlar
Alıntı yapılan: HyperCharge - 25 Şubat 2018, 11:32:26
Söylediklerine göre sunucuda AP ortamı var. Eğer ap ortamı kalkarsa adminler oyuncularla düzgün ilişkiler kurup oyuncuların çeşitli isteklerini yani ( ilgili bir admin kadrosu ) olursa sunucu iyi yerlere gelir. Benim tavsiyem Son 1/2 Haftanın tüm kayıtlarının silinmesi tabi bu yönetim kararıyla olacak birşey. Nedeni Ap ortamı var demeleri yani sunucunun açılışıyla birlikte para yardımı yapılmış diyorlar. Eğer düzgün bir rol ortamı olursa sunucu tutar diye düşünmeye başladım.
İyi forumlar
Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 25 Şubat 2018, 11:13:25
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 18:43:11
Beğenmedim yeni nesil modunun aymısı.
Sonuna kadar haklısın
En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.
Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.
Alıntı yapılan: Hawk - 25 Şubat 2018, 13:06:23
Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 12:58:45
Alıntı yapılan: HyperCharge - 25 Şubat 2018, 11:32:26
Söylediklerine göre sunucuda AP ortamı var. Eğer ap ortamı kalkarsa adminler oyuncularla düzgün ilişkiler kurup oyuncuların çeşitli isteklerini yani ( ilgili bir admin kadrosu ) olursa sunucu iyi yerlere gelir. Benim tavsiyem Son 1/2 Haftanın tüm kayıtlarının silinmesi tabi bu yönetim kararıyla olacak birşey. Nedeni Ap ortamı var demeleri yani sunucunun açılışıyla birlikte para yardımı yapılmış diyorlar. Eğer düzgün bir rol ortamı olursa sunucu tutar diye düşünmeye başladım.
İyi forumlar
Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 25 Şubat 2018, 11:13:25
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 18:43:11
Beğenmedim yeni nesil modunun aymısı.
Sonuna kadar haklısın
En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.
Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.
Sunucu açıldığı gün herkese 100-150K para ve level verdiniz, ts3 de şahit oldum.
Sen eminmisin herkese verdiğimize dair bana bunu söyle.
Biz söz vermiştik sunucu karakterleri sıfırlanmayacaktır diye fakat milletin 5msi 4msi 2m miktarında paraları vardı aracları son modeldi levelleri baya yüksekti bizde herkesi 2 level 15 saat ve bankalarında 100.000 TL baslattık ve araçlarını sildik ama şunu söyliyeyim bu eski karakterler için sunucunun öncesinde oynuyan oyuncular mağdur kalmaması için yaptık, sen sunucumuzu detaylı takip ediyordun ve oynuyordun seninde bilmen gerekir ve bu saatten sonra yalan ithamlarda bulunmanızın kanıtı bu hadi bakalım vesselam iyi forumlar. Siz daha benim konum üzerinden prim kasmaya çalısmayın.
Öncelikle zamanında sunucuda bulundum ve AP ortamını oldukça gördüm ve şahit oldum ki AP yaptığını admi dahi kabul etti ki kendi kendine Can Zırh veremediği için admin arkadaşından isteyip canını zırhını doldurtup çatışmaya giren adminler gördüm bunu kendileride kabul etti,anlattı.Daha sonra kural ihlali yapıp oyuncular şikayet açacağım deyince ts odasına baskın atıp ben sizi jail e atmadım sizde şikayet açmayın banlarım diyen bir admin kadron var yusuf,daha çok sayarım ki zamanında bunları dilede getirdim bir admin'e karşı adını söylemek istemiyorum demek istediğim şu ki sen sw ye başlayan herkezi 100 k ile başlattın ya buda bir AP dir sonuçta kimin ne parası vardı ne aracı vardı kaydı yok sanırım olsaydı zaten o sql ile açardın sunucuyu yok demekki o yüzden kimisi beleşten 100k ile başladı bunuda geçtim para için yapmıyacağın iş bilmiyorum,sırf para kazanıyorsun diye 13 yaşındaki çocugu A8 yapıp onca kural ihlali yapmasına rağmen genede susup birşey diyemediğin günleri hatırlıyorum kimseye burada AP yapmıyoruz demene gerek yok herşey ortada.
Alıntı yapılan: Paradox - 25 Şubat 2018, 13:42:48
Öncelikle zamanında sunucuda bulundum ve AP ortamını oldukça gördüm ve şahit oldum ki AP yaptığını admi dahi kabul etti ki kendi kendine Can Zırh veremediği için admin arkadaşından isteyip canını zırhını doldurtup çatışmaya giren adminler gördüm bunu kendileride kabul etti,anlattı.Daha sonra kural ihlali yapıp oyuncular şikayet açacağım deyince ts odasına baskın atıp ben sizi jail e atmadım sizde şikayet açmayın banlarım diyen bir admin kadron var yusuf,daha çok sayarım ki zamanında bunları dilede getirdim bir admin'e karşı adını söylemek istemiyorum demek istediğim şu ki sen sw ye başlayan herkezi 100 k ile başlattın ya buda bir AP dir sonuçta kimin ne parası vardı ne aracı vardı kaydı yok sanırım olsaydı zaten o sql ile açardın sunucuyu yok demekki o yüzden kimisi beleşten 100k ile başladı bunuda geçtim para için yapmıyacağın iş bilmiyorum,sırf para kazanıyorsun diye 13 yaşındaki çocugu A8 yapıp onca kural ihlali yapmasına rağmen genede susup birşey diyemediğin günleri hatırlıyorum kimseye burada AP yapmıyoruz demene gerek yok herşey ortada.
Sunucuda AP yok ben a2yim dün 1 saat hapis yedim eğer AP Gibi bir durum olsaydı ben kendimi çıkarırdım.
Nedense sunucuda birine zarar veren kural ihlali yapan banlanan bu konuya sunucuyu karalamak için geliyor amacınızı biliyoruz kin tutmuşsun hemde çok farkındayım ama bu kadar olmaz
Kinini kusman için teamspeak 3 adresimize gelebilirsin veya ap yapıldığından eminsen bana derdini anlatabilirsin :)
Değerli yorumun için teşekkürler.
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 25 Şubat 2018, 14:52:07
Alıntı yapılan: Paradox - 25 Şubat 2018, 13:42:48
Öncelikle zamanında sunucuda bulundum ve AP ortamını oldukça gördüm ve şahit oldum ki AP yaptığını admi dahi kabul etti ki kendi kendine Can Zırh veremediği için admin arkadaşından isteyip canını zırhını doldurtup çatışmaya giren adminler gördüm bunu kendileride kabul etti,anlattı.Daha sonra kural ihlali yapıp oyuncular şikayet açacağım deyince ts odasına baskın atıp ben sizi jail e atmadım sizde şikayet açmayın banlarım diyen bir admin kadron var yusuf,daha çok sayarım ki zamanında bunları dilede getirdim bir admin'e karşı adını söylemek istemiyorum demek istediğim şu ki sen sw ye başlayan herkezi 100 k ile başlattın ya buda bir AP dir sonuçta kimin ne parası vardı ne aracı vardı kaydı yok sanırım olsaydı zaten o sql ile açardın sunucuyu yok demekki o yüzden kimisi beleşten 100k ile başladı bunuda geçtim para için yapmıyacağın iş bilmiyorum,sırf para kazanıyorsun diye 13 yaşındaki çocugu A8 yapıp onca kural ihlali yapmasına rağmen genede susup birşey diyemediğin günleri hatırlıyorum kimseye burada AP yapmıyoruz demene gerek yok herşey ortada.
Sunucuda AP yok ben a2yim dün 1 saat hapis yedim eğer AP Gibi bir durum olsaydı ben kendimi çıkarırdım.
Nedense sunucuda birine zarar veren kural ihlali yapan banlanan bu konuya sunucuyu karalamak için geliyor amacınızı biliyoruz kin tutmuşsun hemde çok farkındayım ama bu kadar olmaz
Kinini kusman için teamspeak 3 adresimize gelebilirsin veya ap yapıldığından eminsen bana derdini anlatabilirsin :)
Değerli yorumun için teşekkürler.
Bir ara uğruyacam.
Alıntı yapılan: Hawk - 25 Şubat 2018, 13:37:56
Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 13:31:49
Alıntı yapılan: Hawk - 25 Şubat 2018, 13:06:23
Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 12:58:45
Alıntı yapılan: HyperCharge - 25 Şubat 2018, 11:32:26
Söylediklerine göre sunucuda AP ortamı var. Eğer ap ortamı kalkarsa adminler oyuncularla düzgün ilişkiler kurup oyuncuların çeşitli isteklerini yani ( ilgili bir admin kadrosu ) olursa sunucu iyi yerlere gelir. Benim tavsiyem Son 1/2 Haftanın tüm kayıtlarının silinmesi tabi bu yönetim kararıyla olacak birşey. Nedeni Ap ortamı var demeleri yani sunucunun açılışıyla birlikte para yardımı yapılmış diyorlar. Eğer düzgün bir rol ortamı olursa sunucu tutar diye düşünmeye başladım.
İyi forumlar
Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 25 Şubat 2018, 11:13:25
Alıntı yapılan: Hawk - 24 Şubat 2018, 18:43:11
Beğenmedim yeni nesil modunun aymısı.
Sonuna kadar haklısın
En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.
Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.
Sunucu açıldığı gün herkese 100-150K para ve level verdiniz, ts3 de şahit oldum.
Sen eminmisin herkese verdiğimize dair bana bunu söyle.
Biz söz vermiştik sunucu karakterleri sıfırlanmayacaktır diye fakat milletin 5msi 4msi 2m miktarında paraları vardı aracları son modeldi levelleri baya yüksekti bizde herkesi 2 level 15 saat ve bankalarında 100.000 TL baslattık ve araçlarını sildik ama şunu söyliyeyim bu eski karakterler için sunucunun öncesinde oynuyan oyuncular mağdur kalmaması için yaptık, sen sunucumuzu detaylı takip ediyordun ve oynuyordun seninde bilmen gerekir ve bu saatten sonra yalan ithamlarda bulunmanızın kanıtı bu hadi bakalım vesselam iyi forumlar. Siz daha benim konum üzerinden prim kasmaya çalısmayın.
Sizin sunucunuzda oynayan biri değilim, o gün teamspeak3 de bulunan yeni/eski herkese o para level oynama saati verildi.
Hawk az konus düzgün konuş sadece eski karakterlere verildi bir yerlerinden uydurup söyleme bak eski mesajlara dahil bak yalan yanlış konuşma önce sen kendini bil ve haddini bil. Benim yaptığım anlatımları yalan yanlış ortaya koyma Sunucu 2 Haftadan beri hiç bir admin birbirlerine veya oyuncular AP Yapmadı ve şuanda yapılmamaktadır sadece ben eski kayıtlı oyuncuların hesaplarını düzenledim.
Alıntı yapılan: Cagatay.Bey - 26 Şubat 2018, 01:02:36
Beklentim "0"
Kimse zaten senin beklentini sormuyor, ileti kasmak için attığın yorumu dikkate alan bile yok.
Şunu unutmayın, siz kötü yorum atsanız bile VatamRPGn lehine yarıyor.
Başarılar En İyi Serverlardan Bir Tanesi Yakın Zamanda 100 Kişilik Bir Aile Oluruz :helal:
Sunucu bir takım kişilerce çamurlanmaya çalışıyor.
Postlardan dahi anlayabiliyoruz, bir üyelik açıp bütün postlarını Vatan Roleplay reklam konusunda sunucuyu kötüleyerek kasıyor.
Gerçekten bir sorunu olan kişi sunucu sahibini veya sunucunun yüksek yönetiminde ki kişiyle iletişime geçmesi gerekir. Burada reklam konusunu kirleterek bir yere varacağınızı sanmayın.
Gerçekten konuşmaya derdini anlatmaya çekinmeyen, reklam konusunu kirletmeye çalışan fakat başaramayan kişiler Teamspeak adresine gelip derdini bana Emre admine Yiğit admine veya Vatan admine anlatabilir, adam yemiyoruz.
Sunucuya 2. günde girdim yüksek yönetim de bulunduğum günden beri, Admin Power'a ufakcık olanak gösteren her şahsı kadrodan bizzat kendim çıkardım.
Zaten reklam konusunu kötüleyen kitle, Vatan Roleplay sunucusundan ya banlanmıştır, ya hapis cezası almıştır, yada ekipten atılmıştır.
Ön yargılarından kurtulması gereken bir kaç kanser insan var SAMP platformunda..
Ya bir unsur var,aktif olmayıp birlik üyelerimin her gün her saat aktif olduğu birliğim kapandı.
Alıntı yapılan: Silver - 26 Şubat 2018, 15:09:25
Sunucu bir takım kişilerce çamurlanmaya çalışıyor.
Postlardan dahi anlayabiliyoruz, bir üyelik açıp bütün postlarını Vatan Roleplay reklam konusunda sunucuyu kötüleyerek kasıyor.
Gerçekten bir sorunu olan kişi sunucu sahibini veya sunucunun yüksek yönetiminde ki kişiyle iletişime geçmesi gerekir. Burada reklam konusunu kirleterek bir yere varacağınızı sanmayın.
Gerçekten konuşmaya derdini anlatmaya çekinmeyen, reklam konusunu kirletmeye çalışan fakat başaramayan kişiler Teamspeak adresine gelip derdini bana Emre admine Yiğit admine veya Vatan admine anlatabilir, adam yemiyoruz.
Sunucuya 2. günde girdim yüksek yönetim de bulunduğum günden beri, Admin Power'a ufakcık olanak gösteren her şahsı kadrodan bizzat kendim çıkardım.
Zaten reklam konusunu kötüleyen kitle, Vatan Roleplay sunucusundan ya banlanmıştır, ya hapis cezası almıştır, yada ekipten atılmıştır.
Ön yargılarından kurtulması gereken bir kaç kanser insan var SAMP platformunda..
Bulunduğun konumda önceden ben vardım zaman zaman ben hatta sunucu sahibi dahi herkes AP yapıyordu bilmiyorum belki yüksek yetkiye sahip olduğumuzdan ya da iyi niyetimizdendi fakat yorumlarda hiçbir zaman AP yapıyorsunuz,burada oynanmaz tarzı yorumlar görmedim.
Yorumlar sanırsam seninde dediğin gibi atılan yasaklanan kişilerce yapılıyor.Sizlere tavsiyem bu tarz kişilerce oturup uzlaşma yoluna gidin aksi takdirde 2-3 ay önce yaşanan "CİHAD" diye tabir edilen trollükler yine başınıza dert olabilir,tekrardan başarılar :cakal:
Alıntı yapılan: ReDDooM - 26 Şubat 2018, 17:50:09
Alıntı yapılan: Silver - 26 Şubat 2018, 15:09:25
Sunucu bir takım kişilerce çamurlanmaya çalışıyor.
Postlardan dahi anlayabiliyoruz, bir üyelik açıp bütün postlarını Vatan Roleplay reklam konusunda sunucuyu kötüleyerek kasıyor.
Gerçekten bir sorunu olan kişi sunucu sahibini veya sunucunun yüksek yönetiminde ki kişiyle iletişime geçmesi gerekir. Burada reklam konusunu kirleterek bir yere varacağınızı sanmayın.
Gerçekten konuşmaya derdini anlatmaya çekinmeyen, reklam konusunu kirletmeye çalışan fakat başaramayan kişiler Teamspeak adresine gelip derdini bana Emre admine Yiğit admine veya Vatan admine anlatabilir, adam yemiyoruz.
Sunucuya 2. günde girdim yüksek yönetim de bulunduğum günden beri, Admin Power'a ufakcık olanak gösteren her şahsı kadrodan bizzat kendim çıkardım.
Zaten reklam konusunu kötüleyen kitle, Vatan Roleplay sunucusundan ya banlanmıştır, ya hapis cezası almıştır, yada ekipten atılmıştır.
Ön yargılarından kurtulması gereken bir kaç kanser insan var SAMP platformunda..
Bulunduğun konumda önceden ben vardım zaman zaman ben hatta sunucu sahibi dahi herkes AP yapıyordu bilmiyorum belki yüksek yetkiye sahip olduğumuzdan ya da iyi niyetimizdendi fakat yorumlarda hiçbir zaman AP yapıyorsunuz,burada oynanmaz tarzı yorumlar görmedim.
Yorumlar sanırsam seninde dediğin gibi atılan yasaklanan kişilerce yapılıyor.Sizlere tavsiyem bu tarz kişilerce oturup uzlaşma yoluna gidin aksi takdirde 2-3 ay önce yaşanan "CİHAD" diye tabir edilen trollükler yine başınıza dert olabilir,tekrardan başarılar :cakal:
Mehmetcan burada kimseye bugüne dek uslubumu bozmadım Pawnoturk adresindki tüm yetkililerde bilir olayları ben karaktersizlerle ne anlaşırım ne bir şey yaparım hele de bu karaktersizlerin başı sensen ve sen hangi yüz bulup da benim konuma yorum atıyorsun haddini bil haddini biz seni sildik... Senin yaptığından sonra.
18/11/2017 Hatırlatırım
http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1492.0
Alıntı yapılan: ReDDooM - 26 Şubat 2018, 17:50:09
Alıntı yapılan: Silver - 26 Şubat 2018, 15:09:25
Sunucu bir takım kişilerce çamurlanmaya çalışıyor.
Postlardan dahi anlayabiliyoruz, bir üyelik açıp bütün postlarını Vatan Roleplay reklam konusunda sunucuyu kötüleyerek kasıyor.
Gerçekten bir sorunu olan kişi sunucu sahibini veya sunucunun yüksek yönetiminde ki kişiyle iletişime geçmesi gerekir. Burada reklam konusunu kirleterek bir yere varacağınızı sanmayın.
Gerçekten konuşmaya derdini anlatmaya çekinmeyen, reklam konusunu kirletmeye çalışan fakat başaramayan kişiler Teamspeak adresine gelip derdini bana Emre admine Yiğit admine veya Vatan admine anlatabilir, adam yemiyoruz.
Sunucuya 2. günde girdim yüksek yönetim de bulunduğum günden beri, Admin Power'a ufakcık olanak gösteren her şahsı kadrodan bizzat kendim çıkardım.
Zaten reklam konusunu kötüleyen kitle, Vatan Roleplay sunucusundan ya banlanmıştır, ya hapis cezası almıştır, yada ekipten atılmıştır.
Ön yargılarından kurtulması gereken bir kaç kanser insan var SAMP platformunda..
Bulunduğun konumda önceden ben vardım zaman zaman ben hatta sunucu sahibi dahi herkes AP yapıyordu bilmiyorum belki yüksek yetkiye sahip olduğumuzdan ya da iyi niyetimizdendi fakat yorumlarda hiçbir zaman AP yapıyorsunuz,burada oynanmaz tarzı yorumlar görmedim.
Yorumlar sanırsam seninde dediğin gibi atılan yasaklanan kişilerce yapılıyor.Sizlere tavsiyem bu tarz kişilerce oturup uzlaşma yoluna gidin aksi takdirde 2-3 ay önce yaşanan "CİHAD" diye tabir edilen trollükler yine başınıza dert olabilir,tekrardan başarılar :cakal:
Belki eskiden yerimde olabilirdin fakat, benim gibi asla olmazsın.Alıntı yapılan: -Poseidon- - 26 Şubat 2018, 17:44:08
Ya bir unsur var,aktif olmayıp birlik üyelerimin her gün her saat aktif olduğu birliğim kapandı.
Belli ki bir sebep yüzünden kapatılmış birliğiniz, sebep olmadan hiç bir şekilde birlik kapatma olayları olmuyor.. Birlik kapandığında kapanma sebebini forumda ki birlik başvurusunda birlik yönetim kişileri tarafından paylaşılıyor. Teamspeak adresinde birlik yetkilisi beklemeniz gerekir, gerekirse bende yardımcı olurum size.
Siz yeterki isteyin "Cihad" denilen şeyi yapın oyuncuları rahatsız edin ama biz izin vermeyiz Client sistemi geliyor Client ban diye bir şey var değil mi ? :) Hiç bir şekilde oyuncuları rahatsız etme gibi bir söz konusu bile olamaz basit insanlar yapar o trollükleri.
Hani diyorsunuz sunucu kapanır falan bırakın o işleri yeri geldiğinde sunucunun admini oyuncusu bile sunucuyu ayakta tutmaya yetecek herkez saygı çerçevesi içerisinde devam ediyor.
Yürüdüğümüz yolda ayağımıza çelme takanlar olacak farkındayız şuanda karşılaşıyoruz.Ama hepsi bizim yararımıza :)
Alıntı yapılan: Anka - 26 Şubat 2018, 18:22:29
Alıntı yapılan: ReDDooM - 26 Şubat 2018, 17:50:09
Alıntı yapılan: Silver - 26 Şubat 2018, 15:09:25
Sunucu bir takım kişilerce çamurlanmaya çalışıyor.
Postlardan dahi anlayabiliyoruz, bir üyelik açıp bütün postlarını Vatan Roleplay reklam konusunda sunucuyu kötüleyerek kasıyor.
Gerçekten bir sorunu olan kişi sunucu sahibini veya sunucunun yüksek yönetiminde ki kişiyle iletişime geçmesi gerekir. Burada reklam konusunu kirleterek bir yere varacağınızı sanmayın.
Gerçekten konuşmaya derdini anlatmaya çekinmeyen, reklam konusunu kirletmeye çalışan fakat başaramayan kişiler Teamspeak adresine gelip derdini bana Emre admine Yiğit admine veya Vatan admine anlatabilir, adam yemiyoruz.
Sunucuya 2. günde girdim yüksek yönetim de bulunduğum günden beri, Admin Power'a ufakcık olanak gösteren her şahsı kadrodan bizzat kendim çıkardım.
Zaten reklam konusunu kötüleyen kitle, Vatan Roleplay sunucusundan ya banlanmıştır, ya hapis cezası almıştır, yada ekipten atılmıştır.
Ön yargılarından kurtulması gereken bir kaç kanser insan var SAMP platformunda..
Bulunduğun konumda önceden ben vardım zaman zaman ben hatta sunucu sahibi dahi herkes AP yapıyordu bilmiyorum belki yüksek yetkiye sahip olduğumuzdan ya da iyi niyetimizdendi fakat yorumlarda hiçbir zaman AP yapıyorsunuz,burada oynanmaz tarzı yorumlar görmedim.
Yorumlar sanırsam seninde dediğin gibi atılan yasaklanan kişilerce yapılıyor.Sizlere tavsiyem bu tarz kişilerce oturup uzlaşma yoluna gidin aksi takdirde 2-3 ay önce yaşanan "CİHAD" diye tabir edilen trollükler yine başınıza dert olabilir,tekrardan başarılar :cakal:
Mehmetcan burada kimseye bugüne dek uslubumu bozmadım Pawnoturk adresindki tüm yetkililerde bilir olayları ben karaktersizlerle ne anlaşırım ne bir şey yaparım hele de bu karaktersizlerin başı sensen ve sen hangi yüz bulup da benim konuma yorum atıyorsun haddini bil haddini biz seni sildik... Senin yaptığından sonra.
18/11/2017 Hatırlatırım
http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1492.0
Üslubumu koruyup olumlu bir yorum yapayım dedim onda bile bir art niye arıyorsunuz,Bu sunucunun 0 çektiği zamanları hatırlatırım sen dahil hiç kimse sunucuya girmiyordu,bu sunucu benim sayemde 50 kişiyi gördü,hakkım yenildiği için sunucuyu bırakıp "kendi emeğimle" hazırladığım modu paylaştığım için düşman kesildiniz.
2 aydır hiçbir şekilde samp oynamıyorum tüm tanıdık çevreyle iletişimi kestim ve hâla cihatcı diyorsunuz ben size daha ne diyim yapacak olsam bir ton sql,php,mod açığınız var neden forumdan konunuzu baltalamakla uğraşayım :şeytan: :cakal:
Herneyse bu konunuza yazdığım son yorumum olsun.
Birde sunucuya yeni başlayacak arkadaşlara bir tavsiyem olacak,bir iki hafta yusuf abinizle iyi geçinin üçüncü hafta helper dördüncü hafta admin beşinci haftada bir miktar para yardımı yaparak sunucu ortağı dahi olabilirsiniz,rol-emek vs. Uğraşmayın basın parayı keyfinize bakın İYİ FORUMLAR :helal:
Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 12:58:45
En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.
Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.
Canım kardeşim burada tartışma yaratmıyorum ben adam birşey demiş bende onu haklı buluyorum eleştiri yapıyorum , eleştiri kaldıramayacaksanız yorum yapmayın git nereye şikayet edersen et ben burada tartışma yaratmıyorum Hawk adlı arkadaşta yaratmıyor eleştiri yapmış beğenmemiş neden tepki veriyorsunuz sizene kardeşim eleştiri yapmış çekemeyeceksen kapat konuyu gelmiş hala tepki veriyon tartışma çıkartıyorsun ben kendi eleştirimi yaptım adamın yorumunu haklı buldum istediğin yere şikayet edebilirsin, kolay gelsin iyi forumlar.
Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 26 Şubat 2018, 20:14:32
Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 12:58:45
En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.
Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.
Canım kardeşim burada tartışma yaratmıyorum ben adam birşey demiş bende onu haklı buluyorum eleştiri yapıyorum , eleştiri kaldıramayacaksanız yorum yapmayın git nereye şikayet edersen et ben burada tartışma yaratmıyorum Hawk adlı arkadaşta yaratmıyor eleştiri yapmış beğenmemiş neden tepki veriyorsunuz sizene kardeşim eleştiri yapmış çekemeyeceksen kapat konuyu gelmiş hala tepki veriyon tartışma çıkartıyorsun ben kendi eleştirimi yaptım adamın yorumunu haklı buldum istediğin yere şikayet edebilirsin, kolay gelsin iyi forumlar.
Bir bakarsan sevinirm Hawk'ın yorumu hala duruyormu orada.
Alıntı yapılan: Anka - 26 Şubat 2018, 21:48:58
Alıntı yapılan: NovaCrawlS. - 26 Şubat 2018, 20:14:32
Alıntı yapılan: Anka - 25 Şubat 2018, 12:58:45
En baştaki arkadaşın yorumuna cevabım; emin olabilirsinki sunucuda her hangi bir AP yoktur hiç bir admin hiç bir oyuncumuza hiç bir admin kendi hesaplarına hiç bir türlü yardımda bulunmamaktadır ki bunu tespit ettiğimde her ne olursa olsun ben o admin'i atacağım. Çübkü Admin Haber sisteminde ben bunu bildirdim ve yalan atıflarda bulunmayın eğer Admin Power'in yapıldığına inanıyorsanız TS Adresimizden benimle iletişime geçiniz.
Nova'nın yorumuna cevap ; Baylar sizde diğer sunucunun yönetimleri olarak iyice cıvığını çıkardınız forumda gerekli yerlere sizin için başvuracağım yeter diye üstte yazdım siz hala devam ediyorsunuz. İyi forumlar görüşmek üzere.
Canım kardeşim burada tartışma yaratmıyorum ben adam birşey demiş bende onu haklı buluyorum eleştiri yapıyorum , eleştiri kaldıramayacaksanız yorum yapmayın git nereye şikayet edersen et ben burada tartışma yaratmıyorum Hawk adlı arkadaşta yaratmıyor eleştiri yapmış beğenmemiş neden tepki veriyorsunuz sizene kardeşim eleştiri yapmış çekemeyeceksen kapat konuyu gelmiş hala tepki veriyon tartışma çıkartıyorsun ben kendi eleştirimi yaptım adamın yorumunu haklı buldum istediğin yere şikayet edebilirsin, kolay gelsin iyi forumlar.
Bir bakarsan sevinirm Hawk'ın yorumu hala duruyormu orada.
Benim derdim sunucuyla yada vatanla değil, derdim gereksiz adminler ileydi ve bunların yüzünden konunun kirlenmesini istemedim.
Konuyu yanlış yanlış mantığa aykırı yerlere niye sürüklüyorsunuz ki, Geçmişe dönelim desek Adamın biri YNG modunu editler sunucu açar batırır sunucuyu kapar, Sonra YNG modunu sevmiyorum der iki yüzlülük yapar bir adamda bunu haklı bulur, Yüzünüzdeki maskenin altında yatan kişiliğinizi belli etmeyin insanlar sizden dahada soğumaya başlayacak hiç değilse Platformdaki ortamdan kopmaya çalışmayın İyi forumlar.
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 18:22:33
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 24 Şubat 2018, 15:34:46
Değerli yorumun için teşekkür ederiz sunucumuza bekleriz :)
Ben zaten sunucunuzda oynuyorum :)
-K. Atahanli
Öncelikle sunucuda bir gram açık yoktur kodları denerken bile 3 4 kere bakıyorum yanlışlık varmı diye Yönetim ekibi profesyonel kişiler tarafınca yönetilmekte işinin ehli olan kişiler bulunmakta Silver olsun vatan olsun yönetim ekibi sağlam
Konuyu baltalamayın
İyi forumlar.
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 28 Şubat 2018, 17:13:38
Öncelikle sunucuda bir gram açık yoktur kodları denerken bile 3 4 kere bakıyorum yanlışlık varmı diye Yönetim ekibi profesyonel kişiler tarafınca yönetilmekte işinin ehli olan kişiler bulunmakta Silver olsun vatan olsun yönetim ekibi sağlam
Konuyu baltalamayın
İyi forumlar.
Yıllar geçtikten sonra konuyu üstte tutma çabana hayranım.
uslubumu bozmak istemiyorum.
Saygı ve sevgi çerçevesi içinde
Konuyu üste çıkardığın için sağol yukarıda kaç mesaj birikmiş ve bunlara bile cevap atmam yasak Hawk Bey değil mi ? istediğim postu yollayabilirim.
Bir daha eleştiri değilde saldırı tipinde post atarsan yüksek mevkilere çıkaracağım gerekli şeyleri yaptıracağım iyi forumlar.
(https://resmim.net/f/aU9G9c.png)
Sunucumuza sizler için daha iyi hizmet vermek niyetiyle ve daha iyi oyun keyfi için Client kodlandı, eklendi.
detaylı bir bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1859.msg5573#new)
Ne gibi güncellemeler getirildi?
* Kumar sistemi kodlandı, min ve max değer olarak kumarhanede zar oyunu oynayabilirsiniz.
* Benzin sistemi yeniden kodlandı.
* Özel araçlarda ve bisiklette benzin gitmeyecek.
* Birlik araçlarına birlik üyesi dışındakiler binemeyecek.
* Maaş sisteminde ki kritik sorun çözüldü.
Daha fazlası için buraya tıklayınız. (http://www.vt-gaming.com/forum)
Alıntı yapılan: Aytuğ - 02 Mart 2018, 09:16:30
(https://resmim.net/f/aU9G9c.png)
Sunucumuza sizler için daha iyi hizmet vermek niyetiyle ve daha iyi oyun keyfi için Client kodlandı, eklendi.
detaylı bir bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=1859.msg5573#new)
Ne gibi güncellemeler getirildi?
* Kumar sistemi kodlandı, min ve max değer olarak kumarhanede zar oyunu oynayabilirsiniz.
* Benzin sistemi yeniden kodlandı.
* Özel araçlarda ve bisiklette benzin gitmeyecek.
* Birlik araçlarına birlik üyesi dışındakiler binemeyecek.
* Maaş sisteminde ki kritik sorun çözüldü.
Daha fazlası için buraya tıklayınız. (http://www.vt-gaming.com/forum)
Sunucuya hayırlı uğurlu olsun..
Her ne olursa olsun WantedAlone ekipten ayrılsanda hep aileyiz bize küfür yakışmaz biz yüzüne vurmuyoruz diye ortalığı boş buldular admin yetkisi için emekliliğe ayrıldılar geri dönmek için a6 kadrosu boş diye istediler hepsinin de kanıtı var kadrodan ayrılan -1 rütbe ie döner ama bunlar +1 +2 rütbe ile sözde dönecekler Di bende kabul etmedim diye istemediler ben onların mapine kalmadım sunucuma girerse zaten ondan istediğimi kendimiz yaptık kahpe içerden oldun mu kapı kilit tutmaz bizim .......'lar da bu arkadaşlar galiba Moderatorden yorumların silinmesini istedim kişinin youtube kanalı ile bağımız yoktur kişi sunucuya hakaretten banlandilar Her türlu kanıt forum adresimize atılacaktır bu konun yorum yapıldığı yer yanlıştıe. Kişiler kendilerı sütten çıkma ak kasıktır gerekli işlemi Moderatorden istiyorum saygılarımla - Vatan ( YUSUF)
Alıntı yapılan: Hawk - 02 Mart 2018, 14:54:46
CalderoN un paylaştığı vb.net ile kodlanmış clienti sunucunuza eklemişsiniz en azından kendiniz bi C# dili bilen birini alıp kodlatabilirdiniz.
Sen bir Calderon un yaptığını araştırsana mysql falan varmi 😉 vb tabanı o fakat bizim bağlantı kurulumu falan her şey bizim sağolsun Calderon bu konuda bize yardımcı oldu fakat kurulumu mysql ayarını biz yaptık ve bu daa v1 güncellemesi böyle bir yorum bizi üzdü.
Her söylememde de neden bilmiyorum ama inkar ediyorsunuz, saygı çerçevesinde yorum yaparak söylüyorum lütfen yanlış anlamayın.
<17:50:13> "*** ** *****": Vatan Gaming !!! Sunucumuz Aktiftir! V3.7 Sürümüne geçiş yaptık. ts.vt-gaming.com - samp.vt-gaming.com:7777 Clienti indirmek için http://vt-gaming.com/
İsmi gizledim
Alıntı yapılan: Viality - 02 Mart 2018, 18:04:05
Her söylememde de neden bilmiyorum ama inkar ediyorsunuz, saygı çerçevesinde yorum yaparak söylüyorum lütfen yanlış anlamayın.
<17:50:13> "*** ** *****": Vatan Gaming !!! Sunucumuz Aktiftir! V3.7 Sürümüne geçiş yaptık. ts.vt-gaming.com - samp.vt-gaming.com:7777 Clienti indirmek için http://vt-gaming.com/
İsmi gizledim
Reklam yapıp konularınıda üstte tutmaya çalışıyor, sanırım bu adminlerden kaynaklı.
Başarılar :helal:
Bi açılıp bi kapanıyor sebebi nedir ?
Acaba saat 20:00 da sunucunun uykusu gelip uyuyor mu ?
Alıntı yapılan: -Poseidon- - 02 Mart 2018, 20:46:25
Acaba saat 20:00 da sunucunun uykusu gelip uyuyor mu ?
Bu kadar takip ettiğinizi bilmiyorduk Client ile ilgili bir sıkıntı çıktı malum client sifrelemessek millet googleden aradıgı programlarla mysql tabanına erişebiliyor yapacak bir şey yok sunucu bu gece içerisinde aktif hale gececektir iyi forumlar.
Sunucudaki client sorunları düzelmiştir sorunsuz bir şekilde sunucuya girebilirsiniz.
Yaşanan sorunlar için özür dileriz.
VT:RP Yönetim Ekibi.
http://dosya.co/lxti3xbnqm17/Vatan_Roleplay.rar.html (http://dosya.co/lxti3xbnqm17/Vatan_Roleplay.rar.html)
(https://i.hizliresim.com/3ElRP5.png)
Client ile giriş yapamayanlar için vericeğim linkten girip oyuna giriş yapabilirsiniz indirmek için
buraya tıklayabilirsiniz. (http://dosya.co/lxti3xbnqm17/Vatan_Roleplay.rar.html)
Daha fazlası için buraya tıklayınız. (http://www.vt-gaming.com/forum)
Sonunda.Bir de birlik başvurularına kısa süre içerisinde bakılsa.
Sunucunuza daha önce hiç girmedim ama client yazılımınızda çok büyük bir açık var. Veritaban bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor, bilginize.
Alıntı yapılan: NexoR - 03 Mart 2018, 14:05:25
Sunucunuza daha önce hiç girmedim ama client yazılımınızda çok büyük bir açık var. Veritaban bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor, bilginize.
Aynen veritabanı bilgilerine bende ulaştım.
Alıntı yapılan: HyperCharge - 03 Mart 2018, 14:25:48
Alıntı yapılan: NexoR - 03 Mart 2018, 14:05:25
Sunucunuza daha önce hiç girmedim ama client yazılımınızda çok büyük bir açık var. Veritaban bilgilerine kolayca ulaşılabiliyor, bilginize.
Aynen veritabanı bilgilerine bende ulaştım.
Teamspeak 3 gelirmisin bi ?
Hallettim.
Adeta çölde görünen bir serap.
@Nexor adlı arkadaşa buradan yardımları için teşekkür ederiz. Clientteki gerekli buglar ve acıklar temizlenmiştir.
Son clientte açık var bilginiz olsun, smartassembly ile korumaya almışsınız ama yetersiz.
MySQL bilgileri görünmekte.
Alıntı yapılan: Hera - 04 Mart 2018, 09:08:36
Son clientte açık var bilginiz olsun, smartassembly ile korumaya almışsınız ama yetersiz.
MySQL bilgileri görünmekte.
Yorumun için teşekkürler fakat son güncellemede ki clienti smartassembly ile yapmadık bu konuda gerekli yardımı bize @Nexor yaptı isterseniz ona sorabilirsiniz. İyi forumlar.
(https://i.hizliresim.com/lONQ9b.png)
Sunucunun sistemleri bu ileti altından paylaşılacaktır.(https://i.hizliresim.com/EPAO5A.png)
(https://i.hizliresim.com/0Ep0XD.png)
(https://i.hizliresim.com/3ElRP5.png)
Client KALDIRILDI !
Clientte bulunan açıklar nedeni ile client kaldırılmıştır! Samptan sunucuya giriş yapabilirsiniz !
Eksikler ; kadro düzeni , rol bölümleri, yapılanma , sunucu açık kalmıyor , pawn ekibi iyi iş çıkaramıyor , rol bilgisi olmayan admin-helper ekibi , bunların üstüne hiç bir şey yapmayan hepsini yapamam zamanla olur diyen Yusuf. Karalama yapmıyorum, düzeltilmesi gerekiyor yoksa yine ve yine kapanır veyahut sıfır kişi görürsünüz.
Alıntı yapılan: Jarveus - 06 Mart 2018, 16:28:25
Eksikler ; kadro düzeni , rol bölümleri, yapılanma , sunucu açık kalmıyor , pawn ekibi iyi iş çıkaramıyor , rol bilgisi olmayan admin-helper ekibi , bunların üstüne hiç bir şey yapmayan hepsini yapamam zamanla olur diyen Yusuf. Karalama yapmıyorum, düzeltilmesi gerekiyor yoksa yine ve yine kapanır veyahut sıfır kişi görürsünüz.
Eleştiriniz için teşekkür ederiz.Dediklerinizi dikkate alacağız.
Tekrardan Başarılar Dilerim :helal:
Başarılar...
Alıntı yapılan: Viality - 07 Mart 2018, 13:09:23
Alıntı yapılan: Aytuğ - 07 Mart 2018, 00:36:10
Alıntı yapılan: Viality - 06 Mart 2018, 20:09:49
Alıntı yapılan: Hayrettin. - 06 Mart 2018, 20:08:16
Alıntı yapılan: Viality - 06 Mart 2018, 19:47:54
Lütfen...
https://hizliresim.com/bBZLEd
Yönetim ekibinden kimse reklama teşvik etmiyor helalin peşindeyiz !
Umarım peşindesinizdir, bıktık.
Merhaba,Biz ne Admin Ekibine neden Helper Ekibine reklam yapmayı teşvik etmeyi veya reklam yapmalarını söylemiyoruz bunu son kez söylüyoruz.Lütfen sizden rica ediyorum birdaha bize böyle bir suçlama atmayınız,iyi forumlar.
Suçlama mı, lütfen suçlama diyip geçiştirmeyin. Sizce kendi kendimize bunu yapıp sonrasında SS alacak kadar aciz miyiz? Umarım artık bir şeyler yaparsınız.
Biz ne sizi suçluyoruz nede başkasını konuyu yanlış yere çarpıtmayın.Elinizde bizim yaptırdığımıza dair bir kanıt varsa buyrun ve bu konuda burada bitsin lütfen.
Dönmek güzel olacak :D
Alıntı yapılan: DracDonix - 07 Mart 2018, 18:22:25
Dönmek güzel olacak :D
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
(https://i.hizliresim.com/A1X96q.png)
Merhaba değerli, pawnoturk üyeleri...
05.03.2018 itibari ile tüm oluşumların alımları pasif duruma getirilmiş olup başvuru konuları silinmiştir. Başvurular yavaş yavaş açılacaktır.
Bunun sebebi ise tamamen oluşumları sıfırlamaktır ve İn-Aktif üyeleri men etmek amaçlıdır.
Daha fazlası için Buraya (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php) tıklayabilirsiniz.
İyi forumlar dilerim!
Sunucuyu en iyi hale getirmek için çalışıyoruz, başarılar bize :)
Alıntı yapılan: ZeRoSyeS - 07 Mart 2018, 23:02:24
Sunucuyu en iyi hale getirmek için çalışıyoruz, başarılar bize :)
Güzel yorumunuz ve bizi motive ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Sunucuyu HARD düzene getirip, İngilizceye çevirmelisiniz bu devirde Türk medium saçma eğer dediğim olursa size her türlü yardım ederim...
Alıntı yapılan: Darlyn - 07 Mart 2018, 23:29:05
Sunucuyu HARD düzene getirip, İngilizceye çevirmelisiniz bu devirde Türk medium saçma eğer dediğim olursa size her türlü yardım ederim...
Öncelikle yorumunuz ve öneriniz için teşekkürler, "Sunucuyu Türk Konsept'e çevirsek Nasıl olur?" diye bir Anket oluşturmuştuk ve %90 bir oyla Türk Konsept çıkmıştı ve Türk Konsept rolüne geçmiştik.Eğer yine bir konsept değiştirme isteği olursa zamanla onunda konusunu ön planda turarız.
İyi Forumlar!
Anlatmak istediğim o oyu verenlerin yarısı sunucuda olmalıydı, deme ki yanlış giden bir şey var.
HARD'a çevirdiğinizde sizi destekleyeceğim sizede iyi forumlar.
Alıntı yapılan: RyzeeN - 07 Mart 2018, 23:39:44
Anlatmak istediğim o oyu verenlerin yarısı sunucuda olmalıydı, deme ki yanlış giden bir şey var.
HARD'a çevirdiğinizde sizi destekleyeceğim sizede iyi forumlar.
Tekrardan teşekkürler bu dediğinizi düşüneceğiz. :)
Başarılar :helal:
Konu çok güzel olmuş,başarılar diliyorum.
Alıntı yapılan: enes020020 - 09 Mart 2018, 14:14:01
Konu çok güzel olmuş,başarılar diliyorum.
Güzel yorumunuz için teşekkürler. :)
(https://i.hizliresim.com/RnNmnn.png)
V3.7 - Update III
* Girişte çalan müzik sistem tarafından rastgele seçilecektir.
* '/ssmod' geliştirildi, artık tüm textdrawlar kaybedilip tekrar çıkartılabiliyor.
* '/panelsifre' eklendi.
* Zanaatkar mesleğinden kol saati kaldırıldı.
* Paten satın alma seviye 3 olarak değiştirildi.
* TL textdraw kaldırıldı.
* Kamyon şoförü, teslimat fiyatı güncellemesi;
- Seviye 1: 350
- Seviye 2: 500
- Seviye 3: 950
- Seviye 4: 1200
- Seviye 5: 1600
* KGS geçiş fiyatı 5 TL olarak değiştirildi.
* Kiralık araçların fiyatı, 150 TL olarak değiştirildi.
* Boombox yetkileri, A1+ H2+ VIP1+ olarak değştirildi.
* Taksicilik meslek yakınlarında bulunan map bozan görünmez obje düzeltildi.
* Aracın cam sistemi düzeltildi, obje açılıp kapanıcak.
* Bir kaç bölgeye kasis eklendi, maplerin bir kaçında düzeltme/ekleme yapıldı.
* Özel skinler kıyafetçiye eklendi.
* Admin duty chat say değiştirildi.
* Chat animasyonu eklendi, konuşma uzunluğuna göre otomatik animasyon gerçekleşecek.
* Bisiklet, motor, bot tarzı araçlardan cam kaldırıldı.
* Açık yaratan bir komut kaldırıldı.
* Helper yönetim için helper takip fiziği geliştirildi.
* '/id' komutuna FPS eklendi.
* Süreli ban kodlandı.
Güncelleme Hakkında Daha fazla detaya ulaşmak istiyen tıklasın (http://www.vt-gaming.com/forum/index.php?topic=2016.msg6325#msg6325)
v3.7.u3-2
* Açlık, susuzluk sistemi kaldırıldı. (yeniden kodlanacak.)
* Hurt sistemi kaldırıldı.(yeniden kodlanacak.)
* Hapiste skin değişimi kaldırıldı.
* Özel skinler ve normal skinler, erkek bayan olarak ayırt edildi.
(https://i.hizliresim.com/VrRDLR.png)
(https://i.hizliresim.com/Pldpob.png)
Merhaba arkadaşlar, sunucuda pet harici bulunan tüm özel kıyafetler kaldırılmıştır.
Kaldırılma nedeni ise, oyuncularımızın modelleri yüklerken ki sabrından dolayıdır.
Modeller, eşit şekilde erkek ve bayan olarak kıyafetçiye yavaş yavaş eklenecektir.
Sistem tarafından önceden özel kıyafeti olanlara, erkek iseniz 240 kadın iseniz 93 olarak iade edilecektir..
Helper alımları aktiftir, ekibe dahil olabilmek için tek yapmanız gereken aktif olarak çıkartabildiğiniz roller ile helper yönetimin gözüne girmektir. Karakter tanıtımı açarak ve multimedya paylaşarak daha fazla kendinizi gösterme fırsatını elde etmiş olursunuz.
Sunucunun daha iyi bir hal alabilmesi için bug bildirimleri adına Teamspeak adresine gelmeyi veya AR-GE bölümüne gelişme ve bug bildirimleri amacında yazmayı unutmayınız..
Sevgiler VT:RP ailesi.
Başarılar.
Suncunuza Geldim Biara Umarım Sunucunuz Tutar :helal:
Sunucu Panelinde sıkıntı var.Giriş yapılmıyor.
Mükemmel Helper Yönetim Aytuğ bey(@Silver) iş başında :D
(https://i.resimyukle.xyz/9W4IB4.jpg) (https://resimyukle.xyz/resim/9W4IB4)
silver ben değilim ben normal aytuğ nick kullanmam ben yanlış anlaşılma olmasın
Sunucu panelinde sıkıntı var.
Tartışma içerikli iletiler silindi. Devamında cezalar dağıtılacaktır, lütfen devam etmeyin.
Desteklemiyorum -1 zaten Medium sunuculara gerek yok ilk giren kisiye evmis sanki gercekte hayata baslayan ilk kisiye ev hediye edilmis.
Alıntı yapılan: -Poseidon- - 24 Mart 2018, 21:38:21
Mükemmel Helper Yönetim Aytuğ bey(@Silver) iş başında :D
(https://i.resimyukle.xyz/9W4IB4.jpg) (https://resimyukle.xyz/resim/9W4IB4)
ünlemden sonra nokta koymuşusunuz siteyi kuran kimse :D
Alıntı yapılan: ArMy - 03 Nisan 2018, 15:17:35
Desteklemiyorum -1 zaten Medium sunuculara gerek yok ilk giren kisiye evmis sanki gercekte hayata baslayan ilk kisiye ev hediye edilmis.
İlk giren kişiye veyahut çekilişle ev verme vaatimiz hiçbir zaman olmadı lütfen eleştirdiğiniz konuyu iyice gözlemleyin sonra yorum yapın ;)
Başarılar bize...
Alıntı yapılan: ArMy - 03 Nisan 2018, 15:17:35
Desteklemiyorum -1 zaten Medium sunuculara gerek yok ilk giren kisiye evmis sanki gercekte hayata baslayan ilk kisiye ev hediye edilmis.
Öyle realistik düşüneceksen bu konu bitmezki ozaman örneğin gerçek hayatta sana ev vermezler doğru ama ona bakarsan SAMP'Daki Roleplay %100 gerçeğe uyumlu değilki.
Alıntı yapılan: Aytuğ - 06 Nisan 2018, 20:01:16
Alıntı yapılan: TheLife - 06 Nisan 2018, 11:34:12
(https://i.hizliresim.com/Z9P73a.jpg)
Gerçekten bu kadar düştünüz mü?
Yazık.
Ben yaklaşık 1 aydır aktif değilim arada bir girip çıkıyorum bu reklamın kimin yaptığını tespit edebiliyorsanız sizden ricam bana pm yolu ile bildirmenizi rica ediyorum gerekli işlemi ben yapacağım. - Vatan
Alıntı yapılan: Silver - 07 Nisan 2018, 13:08:55
Böyle bir şeyi herkes yapabilir biraz mantıklı düşünürseniz, mesela bende başka bir sunucunun reklamını yapıp screen shot çekip o sunucuya reklam yaptınız amacın da bir post atabilirim, ama sizin kendi seviyenizdir, kadromuzda böyle bir şeye yer verilmediğini herkes bilmekte. Seviyenize saygı duyarım, iyi forumlar. :sigara:
Silver, ben böyle birşey yapmam zaten yapmak istesem bunu 3 4 kere yapardım 3'tür tekrarlanıyor sonuncusunda bir bilgilendirme amaçlı sizin yaptığınızı veya yapmadığınızı da bilmiyorum ama sunucunuzdakileride bu konuda uyarırsanız sevinirim.
bu konu niye açık ya
başarılar
iki yüzlülüğünde daniskası be oğlum yiğit, vds parasını ödemeyip userleri yüz üstü bıraktınız. ekip olarak milleti soğuttunuz. neyin geri dönüşünü yapıyorsunuz?
Merhabalar Ahmet beni ne kadar tanıyorsun ne kadar tanımıyorsun bilemem benim en son sunucu kapatma sebebimi burda bilen bilirbilmeyen bilmez VDS parasından kaynaklanmadı tam aksine aynı evde yaşayan birini kaybettin mi hiç ? Bence kaybetmedin kaybettiysen de Allah Rahmet eylesin ki öyle bir durumda iken Dedem vefat etmişken ben giremem giripte bir şey yapamam ki örf ve adetlerimizde geleneklerimizde böyle bir şey yok yaklaşık 40 güne yakın uzaktan yakından akrabalarınız size gelir gider mevlitler vs. vs. okunur bende aktif olamadım o zaman Yüksek Yönetimimde bulunan adminler ilgilenebildikleri kadar ilgilendiler. Belli bir karar alındı ve sunucuyu belli bir süre inaktifliğe alındı falandı filandı ki ben yine söz verdiğim insanlar var sunucuyu daha sağlam ve kaliteli bir şekilde aktif edip Nisan ayına kadar aktif olamayacağım fakat benim arkamda sağlam bir admin ekibi bırakacağıma söz verebilirim Rica ediyorum ki beni tanıyorsan veya tanımıyorsan bana PM yoluyla şikayetini ve bu tarz yorumlarını bildirirsen sevinirim. Burada PAWNOTÜRK halkına özelimi açtım ben yanlış bir şey yapmadığıma eminim. Sevgiyle Kal Esen kal.
-----------------
Sunucu konusu güncellenmeye devam edecektir.
@Hwang adminimize ayrıca teşekkürlerimi sunarım tekrardan özürlerimizi iletirim.
Eski bir sunucu güzel bir sunucu, girdiğimde zevk alarak oynadığım sunuculardan birisiydi az çok neden kapandığını duymuştum aileviydi galiba, güzel bir ekip güzel bir sunucu olmasını düşünüyorum başarılar arkadaşlar.
anladım, peki o eski kanser horizon modunu mu kullanıcaksınız?
Alıntı yapılan: kellyy - 30 Ocak 2019, 22:43:26
Alıntı yapılan: Rivera - 30 Ocak 2019, 22:38:58
Eski bir sunucu güzel bir sunucu, girdiğimde zevk alarak oynadığım sunuculardan birisiydi az çok neden kapandığını duymuştum aileviydi galiba, güzel bir ekip güzel bir sunucu olmasını düşünüyorum başarılar arkadaşlar.
Teşekkürler.
Alıntı yapılan: Ahmet - 30 Ocak 2019, 22:40:55
anladım, peki o eski kanser horizon modunu mu kullanıcaksınız?
Anladım, O halde Yeni Nesil Roleplay ve Safari Roleplay kanser bir horizon modu değil mi?
Ayrıca neden böyle kötüledeğini anlamıyorum, iyi/kötü yorumların için teşekkür ederiz.
yanlız o 2 sunucuda buglu ve kanser. rina neden değil?
Alıntı yapılan: Ahmet - 30 Ocak 2019, 22:40:55
anladım, peki o eski kanser horizon modunu mu kullanıcaksınız?
Yakın bir zamanda göreceksiniz bu bilgi şimdilik bizimle beraber olanlarla var. ://
Başaracağınıza inaniyorum. Başarılar
Güzel bir şey çıkacağına inanıyorum, zevkle gelip oynayacağım.
Tekrar kapanmaması dileklerimle kardeşim.Hep yanındayız biliyorsun. -Kenan
Başarılar, Yusuf.
Konu 2017'de açılmış, neden horlattınız ki?
Alıntı yapılan: cyberlife - 31 Ocak 2019, 23:48:09
Konu 2017'de açılmış, neden horlattınız ki?
Kardeşim sunucuyu tekrardan açıyorlar o yüzden. Hayırlısı olsun Yusuf ! Inşallah dilediğin gibi olur.
Hayırlısı diyelim.
Başarılar..
Yeniden??
Başarılar bir aralar ekibim ile oynuyordum baya iyi eğleniyorduk 2015 zamanlarıydı yanlış hatırlamıyorsam RolePlayı bu serverde sevdim
İnşallah hepmize hayırlı olacak yorumlarınız için ve destekleriniz için şimdiden hepinize tek tek teşekkür ederim admin kadrosunu daha yeni yavaş yavaş yapilandiriyorum en kısa zamanda teaser videomuz ve gerekli bilgiler gelecek. Daha sağlam ve emin adımlarla düzgün adamlarla ve beraber başaracağız. Beni ve sunucumu şartlar ne olursa olsun yanlız bırakmayan eski arkadaşlarım (adminlerle vs.) hepsine yeniden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Özlemiştim, iyi oluyor. :)
Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 19:41:28
İnşallah hepmize hayırlı olacak yorumlarınız için ve destekleriniz için şimdiden hepinize tek tek teşekkür ederim admin kadrosunu daha yeni yavaş yavaş yapilandiriyorum en kısa zamanda teaser videomuz ve gerekli bilgiler gelecek. Daha sağlam ve emin adımlarla düzgün adamlarla ve beraber başaracağız. Beni ve sunucumu şartlar ne olursa olsun yanlız bırakmayan eski arkadaşlarım (adminlerle vs.) hepsine yeniden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
Teamspeak veya discord adresiniz varsa eklermisiniz ?
Alıntı yapılan: Darly - 03 Şubat 2019, 20:25:09
Özlemiştim, iyi oluyor. :)
Alıntı yapılan: Kingslew - 03 Şubat 2019, 22:36:10
Alıntı yapılan: Darly - 03 Şubat 2019, 20:25:09
Özlemiştim, iyi oluyor. :)
+1
Sanki bu Admin kadrosuyla daha önceden bir sunucu daha açılmıştı, Rivere miydi rivero muydu hatırlamıyorum ilk gün 8 çekip 29 gün boyunca boş yere açık kalıp kapanmıştı diye hatırlıyorum. inşallah tutar, istediğiniz yerlere...
Alıntı yapılan: kellyy - 03 Şubat 2019, 23:26:03
Alıntı yapılan: Darly - 03 Şubat 2019, 20:25:09
Özlemiştim, iyi oluyor. :)
Alıntı yapılan: Kingslew - 03 Şubat 2019, 22:36:10
Alıntı yapılan: Darly - 03 Şubat 2019, 20:25:09
Özlemiştim, iyi oluyor. :)
+1
Sanki bu Admin kadrosuyla daha önceden bir sunucu daha açılmıştı, Rivere miydi rivero muydu hatırlamıyorum ilk gün 8 çekip 29 gün boyunca boş yere açık kalıp kapanmıştı diye hatırlıyorum. inşallah tutar, istediğiniz yerlere...
Yok kanka onlar biz değildik.
Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.
Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019
*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.
Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.
Tekrardan başarılar Yusuf :helal: umarım güzel bir proje ile samp'a damga vurman dileğiyle.
Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22
Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.
Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019
*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.
Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.
tr konsept hiç bir zaman tutmaz. yine yüz üstü kalıcaksınız
Alıntı yapılan: Ahmet - 04 Şubat 2019, 17:23:32
Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22
Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.
Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019
*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.
Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.
tr konsept hiç bir zaman tutmaz. yine yüz üstü kalıcaksınız
Zoru denemek daha iyidir ve eğlencelidir. Alışılmışın dışında olması daha iyi. Herkes yabancı açıyor ama TR konsepti Türkiye platformunda az bulunuyor ve tutan sunucu çok az.
Alıntı yapılan: Ahmet - 04 Şubat 2019, 17:23:32
Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22
Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.
Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019
*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.
Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.
tr konsept hiç bir zaman tutmaz. yine yüz üstü kalıcaksınız
Bu yorumu galiba şaşırdın yanlış konuya yazdın varsayıyorum Türkiye'de TR Konseptin adı düzgün yokken suanki aktif bir kaç TR konsept sunucularından birini kastediyorum onlar ortada yokken bizim sunucumuz aktifti zamanında eski admin kadrolarında bulunan karaktersiz insanlar olmasaydı onların kadrosunda (hilen ve cebren yollara başvurulmasaydı) şuan hala Vatan Roleplay TR Konsept ile aktifti dostum. Bunu da 2014 Yılından beri belki daha önceden beri şu SAMP RP Konseptinde oynuyanların bir çoğu iyi bilir. İyi forumlar dilerim. Şu atacağım video en düşük user sayımızdı bu arada user sayısı bizi bağlamaz ben 0 kişi çekerken bile kapatmadım beni o konuda da çok iyi tanıyanlar var. (Şimdi soracak olanlar var peki niye kapadın önceki sayfada belirttim değerli dostum.) Tekrardan iyi forumlar - VATAN (YUSUF)
Gerçekten bu sunucu ve sahibi ile her projesinde bulundum. Yaptığımız tüm projelerde ne kadar yenilik olmasada yaptığımız işten zevk aldık ve buralara kadar geldik. Şimdi onlara başarılar diliyorum. Yolları açık olsun, istedikleri yerlere inşallah gelirler. Yanlarında olacağım. Bu sunucu ve yönetim bu yorumları haketmiyor.
Alıntı yapılan: Anka - 04 Şubat 2019, 19:54:28
Alıntı yapılan: Ahmet - 04 Şubat 2019, 17:23:32
Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22
Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.
Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019
*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.
Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.
tr konsept hiç bir zaman tutmaz. yine yüz üstü kalıcaksınız
Bu yorumu galiba şaşırdın yanlış konuya yazdın varsayıyorum Türkiye'de TR Konseptin adı düzgün yokken suanki aktif bir kaç TR konsept sunucularından birini kastediyorum onlar ortada yokken bizim sunucumuz aktifti zamanında eski admin kadrolarında bulunan karaktersiz insanlar olmasaydı onların kadrosunda (hilen ve cebren yollara başvurulmasaydı) şuan hala Vatan Roleplay TR Konsept ile aktifti dostum. Bunu da 2014 Yılından beri belki daha önceden beri şu SAMP RP Konseptinde oynuyanların bir çoğu iyi bilir. İyi forumlar dilerim. Şu atacağım video en düşük user sayımızdı bu arada user sayısı bizi bağlamaz ben 0 kişi çekerken bile kapatmadım beni o konuda da çok iyi tanıyanlar var. (Şimdi soracak olanlar var peki niye kapadın önceki sayfada belirttim değerli dostum.) Tekrardan iyi forumlar - VATAN (YUSUF)
Bu cevaba uygun bir cevabım vardı fakat yetkililer tarafından silinmiş. Her neyse o videoda ben de varım. Hatta sunucunuzun eski yetkilisiyim(A5-HSA-GBY-HY). İnan bana o etkinlikteki herkesin amacı paradan ziyade eğlence/troll ortamıydı. O ortamı kurup ortadan yok oldular. O 35 kişiyi sonradan göremedik. Ben, ailevi sebeplerimden dolayı sunucunuzdan 'emekli yetkili' olarak ayrıldım. Arada girip oynama şansım oldu. Ben oynarken sunucunun başında hep "Yavuz/Silver" vardı. Sunucuda çok DM vardı ve millet TR konseptin çöp olduğunu bilip tüm kural ihlallerini yapıp birbirine sövüyorlardı. Fakat Yavuz gelince, ortada bir hiyerarşi oluşmuştu. Kural ihlallerini göremez olmuştuk. Sunucu hep düşüşte olsada, çok çaba gösterdi fakat VDS süresi bittiğinden ve geri açılamadığından tüm emekler heba edildi. Aytuğ gibi yetkililerin emeğide heba oldu. Ayrıca ben sunucuda A4'ken sunucu TR konseptteyken ING konsepte dönme kararı alınmıştı fakat sonradan iptal edilmişti. Sebebi ise 0 kişiden hiç yükselme yoktu. Ayrıca sunucuyada çok saldırı olmuştu. Bunun sebebi ise eski yetkililerdi. Ayrıca bu devirde 35 kişiyle övünme, nicelerini görelim. 50-60-70 veya 100 görelim ben lafımı geri alıp senden özür dileyeceğim. Dediğim gibi bu devirde TR konsept ile şansınızı denemeyin. O elit kesme/kısma hitap edemiyorsunuz. Selametle, tartışmak istersen alıntı yapabilirsin. Haksız olduğumuda düşünmüyorum. Bunlar hep yaşanan şeylerdi.
Alıntı yapılan: Ahmet - 04 Şubat 2019, 20:46:44
Alıntı yapılan: Anka - 04 Şubat 2019, 19:54:28
Alıntı yapılan: Ahmet - 04 Şubat 2019, 17:23:32
Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22
Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.
Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019
*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.
Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.
tr konsept hiç bir zaman tutmaz. yine yüz üstü kalıcaksınız
Bu yorumu galiba şaşırdın yanlış konuya yazdın varsayıyorum Türkiye'de TR Konseptin adı düzgün yokken suanki aktif bir kaç TR konsept sunucularından birini kastediyorum onlar ortada yokken bizim sunucumuz aktifti zamanında eski admin kadrolarında bulunan karaktersiz insanlar olmasaydı onların kadrosunda (hilen ve cebren yollara başvurulmasaydı) şuan hala Vatan Roleplay TR Konsept ile aktifti dostum. Bunu da 2014 Yılından beri belki daha önceden beri şu SAMP RP Konseptinde oynuyanların bir çoğu iyi bilir. İyi forumlar dilerim. Şu atacağım video en düşük user sayımızdı bu arada user sayısı bizi bağlamaz ben 0 kişi çekerken bile kapatmadım beni o konuda da çok iyi tanıyanlar var. (Şimdi soracak olanlar var peki niye kapadın önceki sayfada belirttim değerli dostum.) Tekrardan iyi forumlar - VATAN (YUSUF)
Bu cevaba uygun bir cevabım vardı fakat yetkililer tarafından silinmiş. Her neyse o videoda ben de varım. Hatta sunucunuzun eski yetkilisiyim(A5-HSA-GBY-HY). İnan bana o etkinlikteki herkesin amacı paradan ziyade eğlence/troll ortamıydı. O ortamı kurup ortadan yok oldular. O 35 kişiyi sonradan göremedik. Ben, ailevi sebeplerimden dolayı sunucunuzdan 'emekli yetkili' olarak ayrıldım. Arada girip oynama şansım oldu. Ben oynarken sunucunun başında hep "Yavuz/Silver" vardı. Sunucuda çok DM vardı ve millet TR konseptin çöp olduğunu bilip tüm kural ihlallerini yapıp birbirine sövüyorlardı. Fakat Yavuz gelince, ortada bir hiyerarşi oluşmuştu. Kural ihlallerini göremez olmuştuk. Sunucu hep düşüşte olsada, çok çaba gösterdi fakat VDS süresi bittiğinden ve geri açılamadığından tüm emekler heba edildi. Aytuğ gibi yetkililerin emeğide heba oldu. Ayrıca ben sunucuda A4'ken sunucu TR konseptteyken ING konsepte dönme kararı alınmıştı fakat sonradan iptal edilmişti. Sebebi ise 0 kişiden hiç yükselme yoktu. Ayrıca sunucuyada çok saldırı olmuştu. Bunun sebebi ise eski yetkililerdi. Ayrıca bu devirde 35 kişiyle övünme, nicelerini görelim. 50-60-70 veya 100 görelim ben lafımı geri alıp senden özür dileyeceğim. Dediğim gibi bu devirde TR konsept ile şansınızı denemeyin. O elit kesme/kısma hitap edemiyorsunuz. Selametle, tartışmak istersen alıntı yapabilirsin. Haksız olduğumuda düşünmüyorum. Bunlar hep yaşanan şeylerdi.
Tartışma yaratmaya gerek yok sen beni tanımışsın eğer ki adminim olmuşsan o zaman bana burada ciddi ciddi muhalefet olmaman gerekirdi demek ki ben ne kadar yanlış seçimler yapmışım bunlaır görüyorum neyse sağlıcakla kal iyi forumlar yorumunu olumlu algıladım konuyu uzatmayalım.
Ha,siz şu TR konspert diye açıp RDM sunucusuna dönenlersiniz,tekrar açıyor olmanız güzel :D
Eveeet şimdi başlayalım öncelikle kardeşlerim sürekli kötüleme amacındasınız siz de bir sunucu açın sizide görelim, Yusuf karakter olarak iyi bir kişiliğe sahip, ufak tefek aksaklıklar oldu aramızda onu bir tarafa koyup değerlendirmek istiyorum. Öncelikler geçmişi olan bir sunucu geçmişi biryana koyup açmanız gerekmekte geçmişteki durumları görmezden gelip başlamalısınız diye düşünüyorum ama TR tutturmanız zor ve uğraş gerektirir bunu yapar mısınız bilemem oyun modunda ufak tefek komut bugu var bu komut bugunu sizlere söyledim safaride bile çalışmakta tek bugla bitmiyor satırları baştan aşşağı incelemeniz gerekmekte bir kişiliksiz arkadaş girip sürekli komut bugu dediğim olayı yapar sunucu ayakta durmaz bunlara dikkat edin, demedi demeyin. Silver moduyla yani Vatan roleplay oyun moduyla açılan tüm sunucuları kapıyorum uğraş istiyor bu işler Sağlıcakla kalın uzun süre yokum uğrarım arada. Tutmaz, deneyin yine şansınızı. Başarılar, istediğiniz yerlere...
Efsane bir sunucu olacak gibi
tutmaz, başarılar
Zamanında bu sunucu için bir çok şey yaptım bu göz ardı edilmedi fakat Yusufun sıkıntıları yüzünden getirilen seviyesiz bilgisiz bir pawncoder vardı o aramızı bozdu. Bu tip olayların tekrarlanmaması dileğiyle Başarılar Yusuf.
-Hayrettin
güzel sunucuydu, admin kadrosu bir iki kişi dışında leşti. Umarım düzgün eleman seçersiniz, gelirim sanırım.
bu serverde helpırlık amdinlik yaptım server güzeldi hiç kötü yönünü görmedim umarım eskisi gibi başarılı olur ve birdaha ara vermezz.
Herkesin yorumlarına teker teker teşekkür ederim sizlere ve pawnoturk ailesine daha iyi hizmet verebilmek işimizi odaklanarak yapıp ugrasmaktayiz en yakın zamanda trailer videosu gelecektir.
Alıntı yapılan: Anka - 03 Şubat 2019, 23:37:22
Kelly yorumun için teşekkür ederim fakat admin kadrosunu yeniden yapılandırıyorum.
Sunucu Hakkında Alınan Kararlar 03.02.2019
*Sunucu Konsepti TR olacaktır.
*Sunucu da ben yokken en yetkili 3 kişi belirlenmiştir. Yetkileri (KURUCU) olacaktır.
*@Hestia - Kenan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2017 Yılı Sunucu Adminim
*@Darly - Batuhan (Eski Yüksek Yönetim Adminim) 2016 Yılı Sunucu Adminim
*---------- (Eski Yüksek Yönetim Adminim) - Kişi ile görüşme aşamasındayız.
Saygılarım ve Sevgilerimle Pawnoturk Halkı kendinize iyi bakın.
Meraklandırdı o kişi her kimse.
Merhaba, umarım günün iyi geçiyordur Allah rahatlık versin.
Göze daha hoş hitap etmesi için düzeltilmesini istediğim bir kaç konu ve araştırma-geliştirme üzerine fikirlerimi sunacağım, umarım olumlu algılarsın;
#Yazıların büyük olması tamamen göze kötü geliyor, divbox kullanılmamalı aksine resimlendirilmeli.
#Bir trailer çekilmeli.
#Başkalarının yorumuna alçaltası yorumlara cevap verip onun seviyesine düşmemelisin.
#Sunucuda ki kimseyene olursa olsun güvenmemelisiniz.
#ParKStrikeSTR(Çağatay)
Umarım mesajımı olumsuz algılamazsın, tamamen geliştirmeye yönelik mesajlar. İyi geceler.
Ne zaman açılıyor?
Server ip ve ts ip atar misin
Türk Roleplay olursa birde anka modunda, tutmaz.
(https://i.resimyukle.xyz/757OKN.png)
Senayo ; Bölüm I - Emniyet
2018 yılı çökertilen bir mafya..devletin yozlaşmış ajanları ve memurları terhis edildi.Manşetler de yer kaplamasa da bu haber hala akıllarda veyahutta arka sayfalarda. Bakanlık tarafından İstanbul'a yeni bir emniyet müdürü atandı yıllarca Hakkari ve Şırnak çevrelerinde görev yapmış bir özel tim müdürü. Yaşının verdiği rehavetle masa başına alındı "Rahim Balbay". Herkesin ihraç edildiği bir yere atanan şansız adam diyordu gazeteler. Kendine yeni bir ekip , güzel bir düzen oluşturması gerektiğini herkes ve en çokta o biliyordu.Yeniden küçük çeteler etrafa yayılmaya başlayacaktı kaos düzeni tekerrür edecekti o kesindi.Engellemek amacıyla her ilmiği sağlam olması ve sağlam kazıklara dolanması lazım.
(https://i.resimyukle.xyz/QQdWAd.png)
Senayo ; Bölüm II - Sokak Delikanlıları
Yıkılan örgütlerin arkasında kalan maşalar sahneye çıkacak! Komplo teorileri ürüyor , Ölüm Meleği adıyla anılan Velid Seyit'in veliahtı ortalarda gezdiğinin hakkında.Tüm sokakta kalan torbacı , yankesici , değnekçileri toplamaya çalışıyormuş. Baş kaldıran çok çünkü onu tanıyan kimse yok. Herkes başarısız olacağını düşünüyor sokaktakiler.Girişimin zorlu olduğu ve emniyet karşı çıkarsa direk son yasa dışı yapılanmaların yıkılacağı söyleniyor.Kim bilebilir ? Belki başarırlar ve yine devlete sızarlar. Tüm para gücünü ellerinde toplarlar ve barları , kafeleri , restaurantları haraca bağlarlar..
Alıntı yapılan: Anka
Sunucu tanıtımı tekrardan düzenlendi ! Discord adresi eklendi >> https://discord.gg/3RDBAMQ
Tekrardan başarılar.
Başarılar.!
AlıntıYorumlarınız için teşekkür ederim hepinize sağolun varolun.
Başarılar o zaman.
Roleplay sunucunda Monster Truck etkinliği nedir ya?TDM sunucusu aç daha iyi böyle bir etkinlik yüzünden tutacağını sanmıyorum.Roleplay kavramını tam anlayamamışsınız galiba.
gözümde canlanır koskoca mazi
Sunucu aktifliğini korumalıdır. Konu kilitlenip arşive atılmıştır. Aktifleşeceği zaman ya da bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız yöneticiyle iletişime geçin.
Geri döndüüük, şimdi ise kalıcı oluyoruuuz!!!
Bizleri desteklediğiniz ve geri dönmemiz için mesajlarınızı attığınız için teşekkür ederiz.
Başarılar, açılınca uğrarım.
Başarılar tekrardan, ilk roleplay sunucum.
Eskisi gibi olmaz inşallah. Eskileri hatırladığım kadarı ile tecrübesiz bir yönetim ekibi ve bug ile dolu bir mod vardı(Horizon Modu). Başarılar diliyorum.
Başarılar kardeşim benim, inşallah çok güzel yerlere geleceksin.
Yusuf, okullar açılıncamı insanın aklı başına geliyor anlayamadımki discord sunucusu fosilleşmiş.
Alıntı yapılan: Quick - 29 Ağustos 2019, 23:08:38Başarılar, açılınca uğrarım.
Değerli ve güzel yorumun için teşekkür ederim, her zaman bekleriz. Muhabbet içinde gelebilirsiniz.Alıntı yapılan: DracDonix - 29 Ağustos 2019, 23:14:52Başarılar tekrardan, ilk roleplay sunucum.
Yorumun bizi gerçekten mutlu etti, sizi roleplaye bağladıysak ne mutlu bize.Alıntı yapılan: FatherA - 29 Ağustos 2019, 23:27:06Eskisi gibi olmaz inşallah. Eskileri hatırladığım kadarı ile tecrübesiz bir yönetim ekibi ve bug ile dolu bir mod vardı(Horizon Modu). Başarılar diliyorum.
Bizim temennimiz de o, modu kendim uğraşarak geçen seneden beri eksiklikleri ve yenilikleri hallediyorum. Kendimce güzel bir mod olduğunu düşünüyorum o yüzden sizlere değerlendirmesi için modumuzu sunuyorum. Teşekkür ederim.Alıntı yapılan: xestalo - 30 Ağustos 2019, 02:22:08Başarılar kardeşim benim, inşallah çok güzel yerlere geleceksin.
Hep birlikte bir yerlere geleceğiz, ben bunu tek başıma yapamam. Tek başıma yapabileceğim tek şey size bir sunucu sunmak, geri kalanını zaten siz başarıyorsunuz. Teşekkür ederim değerli yorumun için.Alıntı yapılan: AyazDuru - 30 Ağustos 2019, 07:31:57Yusuf, okullar açılıncamı insanın aklı başına geliyor anlayamadımki discord sunucusu fosilleşmiş.
Finansal açıdan ve ekibimin hazırlıklarını tamamlaması sonucu bu tarihlere kadar ilerledi. Aslında daha önce açmayı da düşünüyorduk fakat bazı sorunlar bizim elimizi ve kolumuzu bağladı. O yüzden bu tarihlere kadar ilerledik. Discord sunucusu bu sefer kullanmıyoruz çünkü TS3 yeterli ve discord ek olaraktan gereksiz diye düşünüyoruz. Yorumun için teşekkür ederim.
Başarılar dilerim. Zamanında iyi roller çevirmiştim.
Başarılar umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz.
Başarılar dilerim, iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.
Başarılar dilerim..
Alıntı yapılan: bilek.cs - 30 Ağustos 2019, 14:18:21Başarılar dilerim. Zamanında iyi roller çevirmiştim.
Teşekkür ederim, tekrardan sizi aramızda görmek isteriz.Alıntı yapılan: AlqoliK - 30 Ağustos 2019, 14:58:33Başarılar umarım dilediğiniz yerlere gelirsiniz.
Teşekkür ederim, sizlerin yardımı ile bunu başarabiliriz.Alıntı yapılan: Proteus - 30 Ağustos 2019, 18:05:08Başarılar dilerim, iyi yerlere gelmeniz dileğiyle.
Teşekkür ederim, sizin sayenizde bizim çabamızla iyi yerlere geleceğiz.Alıntı yapılan: Ceto. - 30 Ağustos 2019, 20:42:30Başarılar dilerim..
Teşekkür ederim, iyi dilekleriniz için.Bunu tekrar söylüyorum, sizler bizi görmek isterseniz biz hep burada kalırız. Bizim kalıcı olmamız sadece çabamızla değil, sizin bizi tercih etmenizle olacaktır. Bunun içinde elbette bir çaba vereceğiz. En kısa sürede size detaylı bilgileri aktaracağız, beklemede kalınız lütfen.
Gerçekten yönetiminde bulunup, sevdiğim sunuculardan. Herkese tavsiye ederim, bi şans tanıyın sonrasında kopamayacaksınız. Başarılar bize.
Başarılar yakışıklı
Diğer Türk konseptli sunucudan karakter aktarımıyla belirli bir rakamı görmüştünüz umarım tekrar aynısı olmaz. Kolay gelsin.
Alıntı yapılan: Cruza - 31 Ağustos 2019, 14:43:55Diğer Türk konseptli sunucudan karakter aktarımıyla belirli bir rakamı görmüştünüz umarım tekrar aynısı olmaz. Kolay gelsin.
Alıntı yapılan: MehmetDmr - 31 Ağustos 2019, 14:39:29Başarılar yakışıklı
Teşekkür ederim :) Umarım o başarıyı yakalarız.Alıntı yapılan: Cruza - 31 Ağustos 2019, 14:43:55Diğer Türk konseptli sunucudan karakter aktarımıyla belirli bir rakamı görmüştünüz umarım tekrar aynısı olmaz. Kolay gelsin.
Değerli yorumun için teşekkür ederim, endişeniz olmasın sunucumuz high-rp olacağı için her hangi bir şekilde oyunculara Admin Komutları ile yardım yapılmayacaktır. Hediye sistemi sadece ilk başlarda aktif olup, sunucuya adapte amaçlı eklenecektir. Aşırı hediyelerden kaçınılacaktır, size temin ederim.
Vatan RP süper be ilk başladığım sunucu görmeye geleceğim
Eskiden admindim burda güzel server iyi hoş yani, başarılar dilerim.
Çok güzel şeyler olacak bundan emin olabilirsiniz yönetim ekibi acemi değil hepsi zamanında bir çok platformda yetkili olan isimler bende dahil sadece sizden istediğimiz sunucumuzu açtığımızda oyuna girip göz atmanız pişman olmayacaksınız. :)
Alıntı yapılan: #Schuwes - 01 Eylül 2019, 20:49:06Başarılar dilerim :)
Yorumunuz için teşekkür ederim, Sunucumuza bekliyor olacağız.Alıntı yapılan: rekcahml - 01 Eylül 2019, 20:51:06Vatan RP süper be ilk başladığım sunucu görmeye geleceğim
Yorumunuz için Tteşekkür ederim, bekliyor olacağız.Alıntı yapılan: YılmazEren - 02 Eylül 2019, 01:18:54Açıldığı ilk günden beri sürekli ekibinde yüksek yönetimde yer aldığım sunucu tekrar görmek ve tekrar ekip arkadaşlarımızla beraber güzel yerlere geliceğimizi ve eskisi gibi kısa bir süre artık durmucaz verilen emekleri kimi zaman bazı sorunlardan dolayı acil kapanış verdik fakat artık bütün yaptığımız acemilikler ve hataları düzeltmek ve sizlere yeniden en eskilerde olan roleplayı sevdirmek için helper ve admin kadromuzla elimizden geleni yapıcaz.Bizlere verdiğiniz destekten dolayı bütün herkese teşekkürler iyi roller.
Hep beraber bu işin üstesinden geleceğimize eminim.Alıntı yapılan: yali - 02 Eylül 2019, 11:09:30Eskiden admindim burda güzel server iyi hoş yani, başarılar dilerim.
Yorumunuz için Teşekkür ederim sizi de sunucumuza bekliyor olacağız.Alıntı yapılan: Emir - 02 Eylül 2019, 12:14:27Çok güzel şeyler olacak bundan emin olabilirsiniz yönetim ekibi acemi değil hepsi zamanında bir çok platformda yetkili olan isimler bende dahil sadece sizden istediğimiz sunucumuzu açtığımızda oyuna girip göz atmanız pişman olmayacaksınız. :)
Teşekkür ederiz. ;)
Eski ortamları yakalayacağınızdan eminim.
İstediğiniz yerlere, istediğiniz seviyelere..
Sunucu sahibinin gereksiz tavırları ve egoist davranışları yanı sıra "paragöz" olmanın kattığı eksilikler illaki olacaktır. Umarım ki bir daha **MIT** veyahutta benzeri oluşum tarzı şeyleri satmazsın milletin hakkına girmezsin tekrardan umarım, ve söylemem gereken tek önemli husus hiç bir zaman eski VATAN ROLEPLAY'da yaptığın a5 den a6'ya para verip çıkma v.b şeyleri tekrarlama ve son önemli bir şey eklemek istiyorum **(önceden senin yanında olanları sonradan olanlara tercih etme.)** dediğimi anlamayabilirsiniz biraz daha derine inersen ve detaylı okursan anlarsın, artık ben bu Camiâ'da yokum ama bunları bilin.
Bunlar sizlere zarar yaratabilecek hususlar bunlar düzelmediği sürece bunların arkası gelmeye devam eder yani kısacası emeğinizin boşa suya karışmasına izin vermeyin.
Sayın, Goddew.
Alıntı yapılan: kellyy - 02 Eylül 2019, 19:50:38Eski ortamları yakalayacağınızdan eminim.
İstediğiniz yerlere, istediğiniz seviyelere..
Yorumunuz için teşekkür ederim sizleri de en kısa zaman içerisinde sunucumuza bekliyor olacağız.Alıntı yapılan: Alphalead - 03 Eylül 2019, 01:54:30Sunucu sahibinin gereksiz tavırları ve egoist davranışları yanı sıra "paragöz" olmanın kattığı eksilikler illaki olacaktır. Umarım ki bir daha **MIT** veyahutta benzeri oluşum tarzı şeyleri satmazsın milletin hakkına girmezsin tekrardan umarım, ve söylemem gereken tek önemli husus hiç bir zaman eski VATAN ROLEPLAY'da yaptığın a5 den a6'ya para verip çıkma v.b şeyleri tekrarlama ve son önemli bir şey eklemek istiyorum **(önceden senin yanında olanları sonradan olanlara tercih etme.)** dediğimi anlamayabilirsiniz biraz daha derine inersen ve detaylı okursan anlarsın, artık ben bu Camiâ'da yokum ama bunları bilin.
Bunlar sizlere zarar yaratabilecek hususlar bunlar düzelmediği sürece bunların arkası gelmeye devam eder yani kısacası emeğinizin boşa suya karışmasına izin vermeyin.
Sayın, Goddew.
Nazik bir tutumla yorumunu hoşgörüyle karşılıyorum belki bir şeylerin üzerini çizmek gerekecek bu konustuklariniz mazide kaldı ama şunu unutmayalım böyle tutarlı yorum yapabilmek için herkes elini taşın altına koymasını bilecek ki gün gelip bumerang gibi bu sözler kimseyi geri vurmasin eğer tanıtım konumuzu okuduysaniz zaten bu konuda açıklama getirdik böyle bu tarz eleştiriyi şuan haketmedigimizi çok iyi biliyorsunuz milleti uyarmayip da siz de geri samp camiasına dönüş yapmayı planlarsaniz bekleriz. Şartlar ne olursa olsun herkes ikinci şansı hakeder ben kimlere ne 2ler ne 3ler verdim ki şuan o kişiler bana sağolsun sadık bir şekilde yanimdalar. Saygılarımla ;) 🙋🏻♂️
Başarılar.
99999 Kere açtınız sunucuyu, kapatmayın artık?
Alıntı yapılan: Prank - 03 Eylül 2019, 14:59:0899999 Kere açtınız sunucuyu, kapatmayın artık?
Bu sefer su akar yolunu bulur diyeceğiz bakalım hayırlısı İnşallah kapatma gibi sorunla karşılaşmayacağız.
(https://i.hizliresim.com/Xb3aLj.png)
Herkese Selamlar Gtamulti Halkı;
Biliyorsunuz aksaklıklardan dolayı sunucumuz baya bir gecikti fakat artık tüm aksaklıkları atlattık ve bizler sizleri ağırlamak için hazırız diyoruz. Saat 16:00'da Forum adresimizi ve Teamspeak adresimizi sizlerin hizmetine sokacağız. Ayrıca Yarın yani 05/09/2019'da saat 18:00'da sizleri daha fazla bekletmeden sunucumuzu açıyoruz. Tabiki bunlarla kalmadık. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için Forum adresimizde Oyun çekilişi yapıyoruz sizlerinde katılmanızı bekliyor olacağız.
Saygılarımızla Vatan RoleplayEkibiDipnot: Yetkili Alımlarımız Aktiftir!
Website: www.vatan-roleplay.com
Forum: https://vatan-roleplay.com/forum/index.php
Yönetim Kadrosu: Yönetim Kadrosu için Tıkayınız! (http://www.vatan-roleplay.com/yonetimkadrosu/yonetimkadrosu.php)
SA:MP: samp.vatan-roleplay.com:7777
Teamspeak 3: ts.vatan-roleplay.com
Başarılı, bu sv de oynanır.
Başarılar.
Alıntı yapılan: C.L - 04 Eylül 2019, 15:29:11Başarılı, bu sv de oynanır.
Yorumunuz için Teşekkür EderizAlıntı yapılan: Aytuğ - 04 Eylül 2019, 15:49:54Başarılar.
Yorumunuz için Teşekkür EderizForum Adresimiz aktif edili.
www.vatan-roleplay.com
Alıntı
Başarılar, yarın uğrayacağım
Hâla benden izler taşıyor sunucu :D
Başarılar,sunucunun sürümü kaç olacak 0.3.7'de ise hiç açmayın çünki orada Türk oyuncu kalmadı 0.3DL sürümünde açmanızı öneririm.
Alıntı yapılan: !Adrogos - 04 Eylül 2019, 19:07:03Başarılar, yarın uğrayacağım
Yorumunuz için Teşekkür ederiz. Bekliyor olacağız.
Alıntı yapılan: Vanquish - 04 Eylül 2019, 19:19:06Hâla benden izler taşıyor sunucu :D
Zamanında (Yavuzdan Önce @Silver ) modumu editleyen bir admindin sanırım senden tek değil bir çok kişiden iz kalması mümkün. Bunu belirtirken karaktersizliğinide galiba belirtiyorsun suan bu yorum tek karalamak gibi bir şey sen dün söv bugün gel konuma yorum yap Ne güzel dünya be :) Neyse Hadi kolay gelsin. Alıntı yapılan: DARK. - 04 Eylül 2019, 19:50:09Başarılar,sunucunun sürümü kaç olacak 0.3.7'de ise hiç açmayın çünki orada Türk oyuncu kalmadı 0.3DL sürümünde açmanızı öneririm.
0.3 dl R1 sürümü ile yarın akşam 18:00'da aktif olacağız.
Acil olarak bir grafiker bulmalısınız aynı şekilde bir web developerda lazım, her şey karman çorman diyebilirim.
Bir çok kez açıldı ve Vatan Roleplay ismi artık kötülendi, sonucun değişeceğini sanmıyorum.
Alıntı yapılan: NikolaiS - 04 Eylül 2019, 20:58:08Acil olarak bir grafiker bulmalısınız aynı şekilde bir web developerda lazım, her şey karman çorman diyebilirim.
Bir çok kez açıldı ve Vatan Roleplay ismi artık kötülendi, sonucun değişeceğini sanmıyorum.
Önerilerinizi dikkate alarak grafikerimizi değiştirdik, web developer olarak kendim yapıyorum, ön safhalarda sizlere çok daha iyi işler çıkartmak isterdik fakat kadromuz sınırlı olduğundan dolayı bunu gerçekleştiremiyoruz. İsim konusunda ise Vatan Roleplay ismini kötüleyen kişilerin kim olduğunu her daim biliyoruz, kadromuz değişti ve en önemlisi bakış açımızı geliştirdik, bu sebepten dolayı eskiyi silip yeniyi yerine koyacağımıza inanıyoruz. Değerli yorumun için teşekkür ederim, objektif olarak desteğin çok önemliydi, sağolasın.
Sunucunun açılmasına son 01:30 saat! Sizlerin karşınıza çıkacağımız için aslında ekip olarak çok heyecanlıyız, bir hatamız olursa affınıza sığınıyorum, sunucuya giriş yaparken sanki hiç duymadığınız bir sunucu gibi giriş yapmanız ve o şekilde bize görüşlerinizi bildirmenizi istiyoruz. TS bağlandığınızda ekibimin *PM* kanalları fikirlerinizi almak için her daim açık olacaktır. Saat 18:00'da açılışımızda görüşmek üzere, iyi forumlar dilerim. Bu arada TS adresimize giriş yaparak sohbet edebilirsiniz, *ts.vatan-roleplay.com*.
Sunucumuz şu dakikadan itibaren açılmış bulunmaktadır. Sizleri sunucumuza bekleriz... *samp.vatan-roleplay.com*
Sunucumuzda yapılan çekilişe katılmayı unutmayın!
Çekilişe katılmak için tıklayınız. (https://vatan-roleplay.com/forum/index.php?topic=85.msg134#new)
Başarılar Tutacağından Eminim , Mod Sıfırdan kodlama mı?
Alıntı yapılan: Shaeoriz - 05 Eylül 2019, 18:12:52Başarılar Tutacağından Eminim , Mod Sıfırdan kodlama mı?
Malesef, sizlere öyle bir mod ile çıkmak isterdik ki elimizde olan bütün imkanları zorlayarak bu şekilde bir mod çıkarttık ortaya. Zamanla sizlerin fikirleri ve bizim deneyimimiz ile geliştirip çok farklı bir mod yapacağız. Yorumun için teşekkür ederim.
Yusuf neyi daha fazla zorluyorsun onu anlamıyorum. Tamam ismi tanıdık bir mod ve bir çok Türk rolünü seven oyuncunun uğrak geldiği ve rol yapmaya çalıştığı bir sunucu oldu. Fakat defalarca açılıp kapatılıp güven ortamını yok ettiğin zaman bu tamamen platforma zarar veriyor. Bir süre heves edip "hadi tekrar açalım sunucuyu" demek yerine farklı bir mod ile güzel işler çıkarabilirsin. Bu sunucunun adı ve verilen sıradan emekleri gördüğüm zaman diğer sunuculara oranla pek şansınız olduğunu düşünmüyorum. Çalışmalarınızda başarılar.
Alıntı yapılan: Zeta - 06 Eylül 2019, 15:26:18Yusuf neyi daha fazla zorluyorsun onu anlamıyorum. Tamam ismi tanıdık bir mod ve bir çok Türk rolünü seven oyuncunun uğrak geldiği ve rol yapmaya çalıştığı bir sunucu oldu. Fakat defalarca açılıp kapatılıp güven ortamını yok ettiğin zaman bu tamamen platforma zarar veriyor. Bir süre heves edip "hadi tekrar açalım sunucuyu" demek yerine farklı bir mod ile güzel işler çıkarabilirsin. Bu sunucunun adı ve verilen sıradan emekleri gördüğüm zaman diğer sunuculara oranla pek şansınız olduğunu düşünmüyorum. Çalışmalarınızda başarılar.
Tamda içimden geleni yazmışsın bin yaşa
Alıntı yapılan: AlphaCode - 06 Eylül 2019, 16:19:24Alıntı yapılan: Zeta - 06 Eylül 2019, 15:26:18Yusuf neyi daha fazla zorluyorsun onu anlamıyorum. Tamam ismi tanıdık bir mod ve bir çok Türk rolünü seven oyuncunun uğrak geldiği ve rol yapmaya çalıştığı bir sunucu oldu. Fakat defalarca açılıp kapatılıp güven ortamını yok ettiğin zaman bu tamamen platforma zarar veriyor. Bir süre heves edip "hadi tekrar açalım sunucuyu" demek yerine farklı bir mod ile güzel işler çıkarabilirsin. Bu sunucunun adı ve verilen sıradan emekleri gördüğüm zaman diğer sunuculara oranla pek şansınız olduğunu düşünmüyorum. Çalışmalarınızda başarılar.
Tamda içimden geleni yazmışsın bin yaşa
Dediğinize sizde inanıyor olamazsınız dimi? Sunucunun gene oyuncular yüzünden kapandığının farkındasındır umarım. Biz bu ortama aslında para kazanmaya gelmedik. Önceden öyle bir düşüncemiz vardı çünkü harçlık ihtiyacı vardı, lakin şimdi ise bir işimiz var ve eğlence için açıyoruz sunucuyu. Kendimiz olsak bile açık olmaya devam edecek. İsim değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü farklı bir isim ile açsak bile kendini bilmez bi kaç üye gelecek ve "Bu Vatan Roleplayın sunucusu, aynı şeyler yine olacaktır." diyecek ve Vatanın ismini çıkartan oyuncular o ismi de çıkartacaktır. Oyuncular şu düşünceyi yapamıyor, bu yeni sunucu her şeyi geride bırakmış bir sunucu diyemiyor. Herkesin işi çakallık olmuş. Sizlere bu konuda daha fazla açıklama da yaparım fakat bu sorunu çözmeyecektir. Hala böyle düşünen varsa niye bizimle konuşma gereği duymuyor? Söyledikleriniz hiç samimi değil. Ve bu söylenenleri reddediyorum. Bu konu hakkında bi daha açıklama yapmayacağım, bu yorumu yapan oyuncular cidden bizim iyiliğimizi düşünmeyip kendi egosunu şişirmek isteyenlerdir. Ego fazla bi işe yaramaz fakat siz devam edeceksiniz, edin de.
Bu arada sunucumuzun çekilişi bugün 21:00'de sonuçlanacaktır, katılmanızı tavsiye ederim..
Başarılar dilerim.
Alıntı yapılan: RuLinGS - 06 Eylül 2019, 18:58:12Başarılar dilerim.
Değerli yorumun için teşekkür ederiz. Bu yorumlardan sonra ilaç gibisin gerçekten :)Sunucumuzda yapılan rollerin sadece birinden kesitler paylaşıyorum size; (Ne kadar az olsak da rol bilen ve isteyen olunca eğlenceli oluyor.)
Başarılar, <3
Sunucu Silver Roleplay Modu Tutmaz başarılar.
Alıntı yapılan: thekdr13 - 07 Eylül 2019, 09:47:34Sunucu Silver Roleplay Modu Tutmaz başarılar.
Kendi sunucunun tanıtım konusuna gelen hoş olmayan yorumların yarattığı öfkeni burada kusmaya karar vermişsin sanırım. Öfkeni, bir şeyler için çabalayan insanlara yöneltmek yerine hırsa dönüştürüp sunucunu geliştirmek adına kullanabilirsin.
Dün geceki rolde ben de vardım, ilk kez Türk konsepti denedim ve hoşuma gitti. 10-15 kişi olmasına rağmen verimli roller vardı, umarım sayı ilerleyen günlerde daha da yükselir.
Başarılar dilerim.
Sunucu aktif.
Forum: https://vatan-roleplay.com/forum/index.php
SA:MP: samp.vatan-roleplay.com:7777
Teamspeak 3: ts.vatan-roleplay.com
07.09.2019 Tarihinde yapılacaktır.
(https://i.hizliresim.com/Z5jyXa.jpg) (https://hizliresim.com/Z5jyXa)
Alıntı yapılan: Cavanagh. - 07 Eylül 2019, 12:12:24Alıntı yapılan: thekdr13 - 07 Eylül 2019, 09:47:34Sunucu Silver Roleplay Modu Tutmaz başarılar.
Kendi sunucunun tanıtım konusuna gelen hoş olmayan yorumların yarattığı öfkeni burada kusmaya karar vermişsin sanırım. Öfkeni, bir şeyler için çabalayan insanlara yöneltmek yerine hırsa dönüştürüp sunucunu geliştirmek adına kullanabilirsin.
Dün geceki rolde ben de vardım, ilk kez Türk konsepti denedim ve hoşuma gitti. 10-15 kişi olmasına rağmen verimli roller vardı, umarım sayı ilerleyen günlerde daha da yükselir.
Başarılar dilerim.
Gayet hoş yorumlar geldi ve net sunucu tutmaz.
Arkadaşlar hayırlı olsun , benim kişisel düşüncem Türk temalı roleplay tarzının berbat olması yani ben kişisel olarak keyif almıyorum. Ama bu herkesin benim gibi düşüneceği anlamına gelmiyor. Uğrayacağım bakmaya hayırlı olsun tekrardan.
Yanlış zamanda açtığınız için tutmuyacak ama yinede başarılar dilerim.
Selamlar GtaMulti Halkı;
Artık özel hayatımdan ötürü bu işlerle uğraşamıyorum ki kadromunda yetersizliğinden kaynaklı sunucumuzu artık tamamen raf'a kaldırıyoruz. Kalbini kırdığım tüm arkadaşlarım ve arkadaş dediklerimden tek tek özür dileyerek veda ediyoruz. Allah'a emanet olun. Kendinize iyi bakın saygılarımla.
Konu Kilit ve Arşiv@Hwang @Prisonero
Konu kilitlenip arşive taşınmıştır.