GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vecy State - New Season & New Start

Başlatan Nine Roleplay, 21 Şubat 2022, 21:25:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nine Roleplay

Vecy State Roleplay
New Season &. New Start
Discord: https://discord.gg/vecyrpg 

Vecy Roleplay projesi 30 Mar 2020 tarihinde duyurulmuş ve kapanmıştı. Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan oyun modunun geliştirilme süreci tamamlandı ve tekrardan sunucu piyasasına hakim olmak istiyoruz. X sunucusu ile anlaşmaya varıldı ve isim değişikliğine gidilerek tekrardan Vecy ismini duyurmaya karar verdik.
Amacımız kesinlikle yüksek oyuncu sahibi olup tanınmak değil, amacımız piyasada ki bazı klon sunuculardan uzaklaşıp rol yapmak isteyen insanlar için oynanabilir bir ortam oluşturmak. Eğer bir sorunuz & sorununuz var ise discord adresimiz üzerinden bizlere ulaşabilir, #soru-cevap kanalından destek alabilirsiniz. Unutmayın ki bu proje diğer klon sunucuların aksine oynanabilir realistik bir ortam oluşturmak amacıyla tekrardan aktif edilmiştir. Eski yönetim hataları ve anlaşmazlıkları bu projede olmayacaktır. Biz tekrardan elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz vermekteyiz. Daha fazla bilgi ve duyurulardan haberdar olmak için discord sunucumuza katılabilirsiniz!

Vizyon & Misyonumuz
Piyasada klon sistemlerden ibaret sunuculara dur demeye geldik. VState sunucusunu  oluşturma vizyonumuz, San Andreas Multiplayer Türkiye oyuncuları ile birlikte sunucumuzu geliştirerek güzel bir roleplay sunucusu ve oynanabilir bir ortam oluşturmak için çalışmaktayız. Sistem bolluğundan & Bug çokluğunu en aza indirip sunucuda oynayacak & rol yapıcak arkadaşlara destek vermek için çabalıyoruz. Amacımız sistem çokluğu yerine eğlenceli ve realistik bir rol ortamı sunabilmek.

Son düzenlenme: 21 Şubat 2022, 22:41:44 Merus

Nine Roleplay

Razbit

Başarılar, fakat bu tanıtım konusunu bir çok roleplay sunucusunda gördüm. (aynı kişilermisiniz bilmiyorum fakat değişik birşeyler çıkartmak istiyorsanız özgün şeyler yapmanız gerekmekte tekrardan başarılar.)

Nine Roleplay

Alıntı yapılan: Razbit - 21 Şubat 2022, 21:47:46
Başarılar, fakat bu tanıtım konusunu bir çok roleplay sunucusunda gördüm. (aynı kişilermisiniz bilmiyorum fakat değişik birşeyler çıkartmak istiyorsanız özgün şeyler yapmanız gerekmekte tekrardan başarılar.)
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Konu tasarımımız tamamen ekip içinde ki üyeler ile birlikte tasarlandı ve düşünüldü. Farklı bir sunucuda varsa eğer o sunucu bizden ister, değişiriz.

Hasan Sangrento

ne zaman bir yardıma ihtiyacınız olursa yanınızdayım biliyorsunuz, başarılar ^^

Nine Roleplay

Alıntı yapılan: Hasan Sangrento - 21 Şubat 2022, 22:16:03
ne zaman bir yardıma ihtiyacınız olursa yanınızdayım biliyorsunuz, başarılar ^^
Değerli yorumun için teşekkür ederiz, teşekkürler. <3

Nine Roleplay

Son düzenlenme: 21 Şubat 2022, 22:26:08 Merus

Captain

You can't understand me without learning the police profession.

Nine Roleplay

Rodri

Başarılar, gönlünüzce olması dileğiyle.

Discord: rodriqu3z
Full Stack Developer. - Network Manager.

Katya

Başarılar diliyorum tanıtım konusu geliştirilebilir. Her şey gönlünüzce olsun.

Nine Roleplay

Alıntı yapılan: Katya - 22 Şubat 2022, 16:50:50
Başarılar diliyorum tanıtım konusu geliştirilebilir. Her şey gönlünüzce olsun.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.
Son düzenlenme: 22 Şubat 2022, 18:28:25 Merus

Nine Roleplay

Alıntı yapılan: Rodri - 22 Şubat 2022, 10:26:03
Başarılar, gönlünüzce olması dileğiyle.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.