GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

| Vega Roleplay | www.vega-roleplay.com | server.vega-roleplay.com |

Başlatan Eamon, 20 Ekim 2018, 03:58:02

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selale

Begetloo

İllegal birlikler için uy****rucu kaçakcılığı mesleği ve level sistemi eklendi.

- En az 3 level olmalısınız.
- Bir illegal birlikte olmalısınız.
- Oyunda en az 2 polis aktif olmalı.
- Yük taşırkene polise yakalanma ihtimaliniz.(Her yük aldığınızda şansınıza göre polislere bildirim gidebilir, yüzde 33 oranında bir şansınız var.)
- Her yük teslim ettiğinizde birliğinize saygınlık eklenir. Her levelda saygınlık 100 oranında artar ve level sınırsız bir şekilde devam edebilir.
- /fbilgi komutu ile birliğin levelına ve saygınlığına bakabilirsiniz. (/birlikler yazdığınızda da levellar görünür.)

Diğer düzenlemeler

- Adminler için sokaktan gelen söylentiler komutu eklendi.
- /hediyebilgileri komutunda olan küçük bir sorun düzeltildi.
- Helperların /b'den yazdıklarında yazı renkgi değiştirildi.
- Rodeo Bankası ve Mulholland bankası GBİ'den çıkarıldı.
- Banka soygununda polislere bildirim gitmeme sorunu düzeltildi.
- Adminler banka soygununda onay verdiklerinde, onay 15 saniye içerisnde kapanıyordu, bu süre 5 dakika olarak düzeltildi.
- Paintball' da oyunculara silah verme engellendi.
- Paintball'da yere silah atma engellendi.

Banka soygununda haritada işaret gelmeme sorunu ve polislere geç bildirim gitme sorunu düzeltildi.

Yeni Maplar eklendi!

https://vg-gaming.net/forum/viewtopic.php?f=47&t=205

selale

:rockstar: :rockstar: :rockstar: :rockstar: :rockstar: :rockstar: :rockstar:

Eamon

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

cudless

Eamon

Eamon

Sunucu ortalama 1 aylık bir süre ile bakıma alınmıştır. Bir çok sistem üzerinde düzenleme ve kolaylık sağlanacaktır.
Büyük önemli olan bir çok eksik sistem bu güncelleme ile sunucuya dahil edilecektir. Yeni açılan bir sunucu olarak, kolay olması gereken bir çok şey kolaylaştırılacaktır. Örnek olarak oluşum başvurular gibi şeyler oyun içerisinden yapılacaktır. Duruma göre karakter kayıtları adminler tarafından onaylanacaktır.

Eamon

Eamon

Sunucumuz bir müddet bakım sürecinde, bu süreçte eksik sistemler ve yeni sistemler yapılıyor..

Eamon

Jarveus

Ferman bize YN tadında bir sunucu vermeye çalışıyorsun kendi stilinle ama kimse değerini anlamıyor. Şuan bu Just , Atlantis , Vega ve başka sunucuların üstünde var. Onlar da YN tarzı yapıyor demiyorum. Onlarında değeri anlaşılmıyor. SAMP kitlesi artık değer bilmiyorum Ferman Vegaya büyük umutlarla girmiştim ilk gün ama hiç kimse bunu umursamadı. Neyse bir gün emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle..

Eamon

Alıntı yapılan: Jarveus - 08 Mart 2019, 17:58:31

Ferman bize YN tadında bir sunucu vermeye çalışıyorsun kendi stilinle ama kimse değerini anlamıyor. Şuan bu Just , Atlantis , Vega ve başka sunucuların üstünde var. Onlar da YN tarzı yapıyor demiyorum. Onlarında değeri anlaşılmıyor. SAMP kitlesi artık değer bilmiyorum Ferman Vegaya büyük umutlarla girmiştim ilk gün ama hiç kimse bunu umursamadı. Neyse bir gün emeğinizin karşılığını almanız dileğiyle..

Yorumun için teşekkürler her şeyin hayırlısı olması dileğiyle.

Eamon

Bir çok düzenleme ve yeniliklerle sunucumuz bu hafta sonuna doğru tekrar aktif olucak.

Sir Ahmet John