GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vena RPG - #1.dönem

Başlatan baum224, 19 Kasım 2021, 19:34:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baum224

Vena SA:MP roleplay sunucusu olmakla birlikte ilk hedefimiz herkes için eşit bir rol ortamı sağlamak. Göz yormayacak ve karmaşık olmayan sistemlerle, olabildiğince Roleplay'e müsait, gerçekçi rollerle dolu bir platform oluşturduk. Yılların tecrübesiyle kurduğumuz bu sunucuyu aylar öncesinden planladık. Bir ayın sonrası için bile bir planımız mevcut. Bu şu demek, her türlü sorunlarınızı çözebilecek bir sistem var karşınızda.

Roleplay'in senaryosu olmalı mı? Bu son zamanların sunucularında trend topic olmaya devam ediyor. İlahlaşmış karakterler / oluşumlar, şehrin hükmünü sürmeye ve kendi egolarını tatmin ediyorlar. Bu sadece mafya, çete tarzı değil, valisinden polisine kadar bu tarz karakterler oluşturulup senaryo adı verilerek karakterlerin yanlarına yaklaştırılmıyor ve her denilenin oyuncular tarafından yapılması bekleniyor (yapılmazsa /ajail RP Fear). Biz bu duruma kesinlikle karşıyız. Çoğu sunnucuda oyuncu olarak görev almış kişilerle beraber sunucuların sorunlarını tartışarak burayı oluşturduk. Burası yalnızca bizim değil, sizlerinde sunucusu olacak. Sunucuda yanına ajail almaktan korkup yaklaşmaktan korktuğunuz admin karakterleri olmayacak. Tam tersine siz oyuncuların oluşumları ve ya karakterlerinin yükselmesi için yönetim ekibi sizleri desteklemekle meşgul olacaklar. Başlangıçta silah ve uy****rucu pazarının tabanını oluşturmak için sizlerin rol işleyişinize etki etmeyecek, karışmayacak özel yönetici karakterleri / oluşumları olacak. Daha sonra oluşumunu hakkıyla ilerleten kişiler black market ve diğer illegal materyallere ulaşabilecekler. Özet geçecek olursak, bu platformda oyuncular ve yöneticiler eşit olarak rol yapacaklar.

Legal rol yapmak isteyen oyuncularımız için iyi haberler verebiliriz. Sunucuyu illegale kayırmaktan çok legalde daha fazla tutmak istiyoruz. Bu yüzden legale olan desteğimiz daha çok olacak. Şehirde yapabileceğiniz her türlü legal rol ortamı için gerek sistemsel, gerek harita, gerekse maddi imkanda tüm desteğimizi bir ayrım olmadan sizlerle paylaşacağız. Bir etkinlik şirketi kurabilir; koşu yarışları, maratonlar, konserler vesaire düzenleyebilirsiniz. Bir plak şirketi kurarsınız; harita olarak destek sağlarız. Üstelik bunun için donate olmanıza gerek yok (:. Eğer zaten bu tarz eksikleriniz varsa sunucumuz sizler için yeterli değil demektir. Bizlere bu şekilde ihtiyaçlarınızı ilettiğiniz zaman biz taleplerinizi memnuniyetle tamamlarız.

Sistemler, Roleplay'e en uygun şekilde hazırlandı. Bunun üstüne eklenen küçük "şirket sistemi, laboratuvar vs." sistemlerle sizleri tatmin olabileceğiniz en yüksek seviyeye çıkartıyoruz. Oyun parasına önem vermeyen, en düşük bütçeyle bile inanılmaz roller gerçekleştiren oyuncularla birlikte olmayı istiyoruz. Siz rol yapmak istedikçe zaten biz tüm imkanları size sağlayacağız. Ha durum şu, asla geliştirmeden yan gelip yatmak yok. Sürekli olarak haftalık ve günlük güncellemeler yapacak ve modu olabildiğince geliştireceğiz. Sunucumuz vena0.5 sürümünde açılacak olup sizlerin desteği, önerileri ve talepleriyle beraber gelişecek ve BETA'ya hazırlanacak.

Sunucuda test sürümü aktif!

Discord sunucumuza giriş yaparsanız duyurulardan haberdar olabilirsiniz.

Discord : https://discord.gg/t5QMnSf5Ke
Son düzenlenme: 29 Kasım 2021, 19:36:17 justin
to greatest marina reborn

Lewrond

Bilemiyorum sampta gun rpciler varken zor gibi

Trigger

yine çok klişe bir tag ile karşılaşıyorum, siz kimsiniz? sa-mp platformuna bir şey kanıtladınız mı ki en iyi sunucu oluyorsunuz boş yapmayın yeter be aynı işler adamlar sunucuyu açmadan en iyisiyiz diye lanse ediyor kapa kanka başından kaybettiniz

ProxyExe

daha ortada server olmadan en iyi sunucuyuz diyorsunuz, kapatın. çok klişe...

baum224

Alıntı yapılan: ProxyExe - 20 Kasım 2021, 01:26:41
Alıntı yapılan: Trigger - 20 Kasım 2021, 00:38:28
yine çok klişe bir tag ile karşılaşıyorum, siz kimsiniz? sa-mp platformuna bir şey kanıtladınız mı ki en iyi sunucu oluyorsunuz boş yapmayın yeter be aynı işler adamlar sunucuyu açmadan en iyisiyiz diye lanse ediyor kapa kanka başından kaybettiniz

Bu bir slogan iken, en ufak bir şeyi ciddiye alan ve henüz forum üzerinde yeni olup 0 ve 5 iletiye sahip olan birinin sözüne güvenip sunucuyu kapatmayacağım tabikide. Fakat, sunucuyu eleştirin sloganı değil.
Aksine iyi yorum sunan

Alıntı yapılan: Lewrond - 19 Kasım 2021, 20:35:38
Bilemiyorum sampta gun rpciler varken zor gibi

Adlı üye'de teşekkür ederim...

sharax

bu tag'la açılan sunucuların sonunu izlerken benim eşgal 🤡

Narisca

Domaininizi azureden free çekmişsiniz, hostingi beleşe almışsınız, milletin bu sunucudan beklentisi nedir? Her neyse başarılar.

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

Feick

Enescim, senlik değil bu işler anla artık.

Trigger

Alıntı yapılan: justin - 20 Kasım 2021, 01:57:23

Bu bir slogan iken, en ufak bir şeyi ciddiye alan ve henüz forum üzerinde yeni olup 0 ve 5 iletiye sahip olan birinin sözüne güvenip sunucuyu kapatmayacağım tabikide. Fakat, sunucuyu eleştirin sloganı değil.

kayıt tarihime bakarsan anlarsın, bütün zamanımı forumda geçirmiyorum ve eleştirinin ciddiyetini ileti sayısına vuracak kadar sözel eleştiri kaldıramayan foruma dün kayıt olmuş bir insanla muhattap olmayı kesiyorum.
Son düzenlenme: 20 Kasım 2021, 14:55:49 Trigger

Feick

bestonthesampserver böyle bir ingilizce, böyle bir sloganı Meta şirketi bile yapamazdı...

Caner K.

Bu tarz sloganlar ile görüldüğü üzere zayıf bir aura yaratıyorsunuz. Bazı değişikliklere gitmelisiniz, unutmayın ki mevcut konuda kullandığınız her kelime sunucuyu temsil ediyor. Bunu yapmak için rahat davranmanız ancak yeri gelince ciddi olmasını bilmeniz yeterli olucaktır. Her eleştiriye ve insana gereksiz ciddiyet ile yaklaşırsanız&kafayı fazla takarsanız olan size olur.

Konuya ağır eleştiri ve karalama iletisi atan herkes büyük ihtimalle kavgalı olduğunuz veya yeni sunucuları baltalamadan duramayan kişiliklerdir. Fazla takmayın hiçbirisi buradaki gibi gerçek dünyada mafya değil.

Nhympex

Normalde hiç bir konuya olumsuz yorum yapmam ancak bu proje şimdiden başarısız gibi duruyor. Her şeyi anladığım kadarıyla bedavaya getirmişsiniz. Şuana kadar kaç projeniz oldu, kaçı başarılı oldu? Neden sizin sunucunuza gelsinler, niye siz??

© 2013 - 2019 Başlangıç ve bitiş...
Despierto - Crounte - Ranthiel - Beastra - Beastly - WizcarL - Nietszche - Friedrich - Dystopian Nam'ı Değer "Nurettin"
Tüm hakları mahfuzdur, mahfuz acı verir.

laéx

Alıntı yapılan: justin - 20 Kasım 2021, 01:57:23

Merhaba, sunucuya yönelik yapılan yorumlar kullanıcının kayıt tarihine ve ileti sayısına göre değerlendirilemez. Sunucunuzda umarım başarılı olabilirsiniz fakat ben başarılı olabileceğinizi düşünmüyorum.

baum224

Yapılan tüm yorumlar için teşekkür ederim olumlu olumsuz, yönde olsa bile.
Fakat şuana kadar yorum atan çoğu kişi bana kinli veya sunucudaki bir şeyi beğenmedi diye sunucuyu kapatmayacağız aksineki tekrardan söylüyorum olumlu yönde yorum yapan kişilere teşekkür ederim.
Son düzenlenme: 20 Kasım 2021, 18:03:56 justin

Feick

Alıntı yapılan: justin - 20 Kasım 2021, 18:01:46
Yapılan tüm yorumlar için teşekkür ederim olumlu olumsuz, yönde olsa bile.
Fakat şuana kadar yorum atan çoğu kişi bana kinli veya sunucudaki bir şeyi beğenmedi diye sunucuyu kapatmayacağız aksineki tekrardan söylüyorum olumlu yönde yorum yapan kişilere teşekkür ederim.
Niye sana kinli olalım mı canım, eski projelerinden davranışlarından yola çıkarak burada gerçekleri belirtiyoruz. Ama diyorsan ki o tavırlarımı bıraktım, olgunlaştım ve başaracağıma inanıyorum o zaman rastgele bir ihtiyacın olursa gel bize.