GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Venta Roleplay - "Perseverance is necessary for success!"

Başlatan Goddeww, 20 Aralık 2018, 21:26:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Goddeww

Önsöz

Herkese selamlar, dostlarım uzun zamandır sunucu açma hakkında çalışmalar üzerinde devam etmekteyim yavaş yavaş gelişmeye devam eden bir sunucudur Venta Roleplay bir çok sistemleri neredeyse oldu sayılır fakat hâla gelişmesi gereken sistemler ve sizlerin dakikanızı en değerli vaktinizi çalmamak adına güzel bir sunucu ortaya çıkartmak için çalışmalarımı sürdürmekteyim.

Soru 1:Sunucuyu neden tercih etmeliyim?

2016.02.11, tarihinde başladığım kodlama çalışmalarında kendimi geliştirmeye devam ettim, etmeyede devam ediyorum diğer sunucularla rekabetde olmak hiç bir şekilde amacımız değildir bizim amacımız her türlü sizlerin isteğiniz üzerine sunucuyu geliştirmek ve diğer oyuncuların dikkatini çeken bir sunucu olmamızdır ve güzel rollerin döndüğü bir sunucu olmamız bizim 1.tercihimizdir, bizi tercih edip etmemeniz bizim son derece en haklı bulduğumuz konudur.

Soru 2: Sunucudaki oluşumun başlarında kimler olacak?

Oluşumların başlarında görevli, görevsiz olmaksızın geçebileceksiniz ilk atamaları yapmamız için ilk başlarda açık önemli kurumların başına üst düzey (High Senior+) yetkili kişiler atanacaktır fakat bu atanma süresince yetkiliye 3 ay müddet tanınacaktır 3 ay boyunca gözüne kestirdiği bir kişiyi izlemeli(NOT: Bu yetkilide olabilir fakat hiç bir şekilde ayrım yapılmayacaktır.) 3 ay süresi bittiğinde o gözüne kestirdiği kişi görevlerini yerine getiriyor her işini tam yapabiliyorsa en önemlisi LİDERLİK vasfı dediğimiz duyguya sahipse o kişi yönetim tarafından o kurumun başına atanır o kurum başındaki yetkili ise isterse tekrardan oluşumda sıfır bir şekilde devam eder (Örnek: POI POLICE OFFICER I olarak devam eder)

Soru 3: Sunucudaki rollerin işleyişi nasıl olacak?

Gerçek hayatta nasıl oluyor ise bu eylemleri oyundada gerçekleştirmenize izin vereceğiz fakat sizleri çok zorlayacak politikalar ortaya koymayacağız sizin rollerinizi kısıtlamak istemeyiz (ÖRNEK: Kalıcı hasar rolü.) bu kalıcı hasar rolü gibi rolleri yaparkende karakterinize bir senaryo yapıp forumumuz aktif olduğunda (KALICI HASARLAR) bölümüne şablona uyarak atarsanız rollerinizde kişiye karşı kalıcı hasar rolleri yaptığınızda hiç bir şekilde admin işlemi görmezsiniz fakat o kişiye kalıcı hasar rolü yaptınız ve forumda kalıcı hasar bölümünde konunuz yok eğer o kişi şikayetçi olursa veya farkederse sizi şikayet eder ve işlem görürsünüz o yüzden gerçek hayattaki bir çok işi sizlere serbest
olarak sunacağız ve buda sizin daha keyifli rol yapmanız için güzel bir seçenek olacaktır.

Soru 4: Bu eline silahı alıp bizlere sıkan adamlara ne olacak?

Onay sistemimiz var bu sistem sırf bunun önüne geçilmek için yapılmıştır, bu onay sistemi açılan birliklerin forumda tanıtım konusu açmasıyla gerçekleşir fakat birliğin onaylanması için bir çok işlemden geçmesi gerekiyor nasıl işlem bu?: BIRLIK iyice izlenir, birliğin DeathMatch yapmak gibi bir niyeti olmadığına saptanılırsa o birliğe gerekli silah onayı verilir tüccardan silah alması için fakat birlik kurucusu üyelerini alırken titiz davranmazsa onay verilmeyecektir ve siviller silah alırken birazda olsa cebini zorlaması gerekecektir silah satın almak gerçek hayattaki gibi zor olacaktır Silah ruhsatı için kişi bir çok işlemden geçer (Polisler tarafından) o ruhsatı satan polis onun kayıdını tutmak zorunda DeathMatch olaylarının çok yaşanmaması için bu konularda biraz titiz olacağız.

Soru 5: Piyasa nasıl olacak?

Mülk satın almanız biraz zor olabilir fakat, Los Santos başkanına bağlı olarak piyasa değişecektir başkan atamaları itinalı olacaktır oyunda siyaset sistemi olacaktır seçimler olacaktır piyasayı başkanlar yönetecektir, bundan dolayı pek net birşey söyleyemeyeceğiz.

0.1.1 GÜNCELLEMESİ.

Helperlik sisteminde değişikliklere gidildi.
Bazı ufak tefek yazım hataları ve buglar giderildi.
Mapdaki bazı buglar çözüldü.
Adminlik sistemindeki bazı görünmeyen komutlar yinelenip tekrardan aktif hale getirildi.
Yeni bir kaç skin ve ev sistemi geldi.
Sunucudaki yazı renkleri düzeltildi.
Habercilik değiştirildi.

0.1.2B:

Helperlik sistemi baştan aşşağı değiştirildi helper 2 level üstü artık araç çekme ve benzeri olaylarla ilgilenebilecek.
Adminlik sistemindeki bir kaç hata giderildi.
Artık yetkililer iş başı yaptığında üstünde admin levelleri ve helper levelleri yazıcak.
OOC MARKET GELİŞTİRİLDİ.
İlan panosu eklendi.
Oluşumlara genel revizyon getirildi.
Kıyafetlere özel skinler eklendi.
Ehliyet alma sistemi güncellendi. ((DEVAM EDİCEK.))

Vsec (Genel Sorumlu + Geliştirici)

Ekipdeki diğer kişiler şu anlık değişikliklik gösterebileceği için paylaşılmamaktadır.

Son düzenlenme: 20 Aralık 2018, 21:28:33 Quintx

Radless

Hiç rp serverlerinde oynamadım ve pek meraklıda değilim ama başarılar dilerim  :helal:

"Life's too short to hold grudges."

ReaptioS

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Artık Bir Ölü.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Goddeww

Alıntı yapılan: ReaptioS - 20 Aralık 2018, 21:53:07

Hera...Hera...Hera   :anons:

Pekii, siz neden Hera kullanıyorsunuz? bu arada Hera kullanmamızın sebebi alt yapıdır alt yapısına güvendiğim için kullanıyorum, yorumun için teşekkürler.

Goddeww

Alıntı yapılan: Radless - 20 Aralık 2018, 21:52:24

Hiç rp serverlerinde oynamadım ve pek meraklıda değilim ama başarılar dilerim

Teşekkürler.   :helal:

pag

Pek başarılı olacağını düşünmüyorum, yine de iyi şanslar.

Goddeww

Alıntı yapılan: Vanquish - 20 Aralık 2018, 21:59:40

Teşekkürler, bu arada ne gibi konuda başarısız olacağımızı düşünüyorsunuz? açıklarsanız düzeltmeye çalışırım, eğer sizi çok kısıtlamadığımızdan kaybediyorsak yanılıyorsunuz biz sizlere her türlü rol için serbest bırakıyoruz ki sıkılmayın aklınıza gelen rolleri yapın hayatınızı canlandırın karakterinizi istediğiniz gibi canlandırın, bu fırsatları bu sebeplerden dolayı sizlere tanıyoruz.
Son düzenlenme: 20 Aralık 2018, 22:02:39 Quintx

pag

Alıntı yapılan: Quintx - 20 Aralık 2018, 22:00:45

Teşekkürler, bu arada ne gibi konuda başarısız olacağımızı düşünüyorsunuz? açıklarsanız düzeltmeye çalışırım. :)

-Tanıtım konusunda eksikler var. (Sistem videoları, görsel içerik vs.)
-Forum adresi yok.
-Yönetim ekibi yok.
Bu saydıklarım olmadığı için bu tür bir yorumda bulundum.

Goddeww

Alıntı yapılan: Vanquish - 20 Aralık 2018, 22:04:51

Alıntı yapılan: Quintx - 20 Aralık 2018, 22:00:45

Teşekkürler, bu arada ne gibi konuda başarısız olacağımızı düşünüyorsunuz? açıklarsanız düzeltmeye çalışırım. :)

-Tanıtım konusunda eksikler var. (Sistem videoları, görsel içerik vs.)
-Forum adresi yok.
-Yönetim ekibi yok.
Bu saydıklarım olmadığı için bu tür bir yorumda bulundum.

Bir sunucunun olması için Forum adresine ihtiyaç var şu anlık VDS ve Domain elimizde yok TIRCILAR Mekanının sahibi ile anlaştık halledeceğiz onlar bekletiliyor tanıtım konusuna gelirsek, biz şu an açtığımız için konuyu sistemlerin tanıtımı yok evet haklısın, en yakın zamanda ekleyeceğim çekimlerine başladım ve aynı zamanda Yönetim ekibi paylaşılacak bir şey değildir, her an değişebilir ben kalıcı olarak kalacak yönetim ekibini paylaştım.

Oxygen

Jizzy

İPŞİR

Alice.

Vlay