GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vera Roleplay - www.verarpg.com [23.04.2019]

Başlatan Nymph, 17 Nisan 2019, 22:06:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nymph

Öncelikle merhabalar Vera RPG ailesi, sunucumuz IExlusive, Synche ile açacağız. Arcenia Network friması ile yaptığımız anlaşma ile hard roleplay üzerinde çalışmaktayız. Sunucumuzda hiç bir kural ihlali olmayacaktır onu söylemek isterim öncellikle merak ettiğiniz sorulları teamspeak3 adresimize gelip sora bilirsiniz.

Herkeze merhaba, sunucu hakkında bir kaç bilgi vermek istiyorum. Projemiz 2018 yılında başlamıştır, Synche ve IExlusive devam ettireceğim projemiz şöye temellerden oluşmaktadır. Sunucumuzda oyuncunun zevkine önem veriyoruz, Araştırma ve Geliştirme ofisinde yazılan, istekleri inceliyoruz uygunsa ekliyoruz. Sunucumuz sağlam alt yapıdan oluşmaktadır, yaklaşık 1 senedir uğraşıyoruz sizlerde bizlere destek verirseniz seviniriz. Öncelikle sunucumuz Hard Roleplay olarka alt yapısı atmış bulunmaktayız. Moddan bahsetmem gerekirse modu 2 aydır üzerinden değinerek söylemek istiyorum sıfırdan kodladığımız bir sunucudur, sistemler olsun beğeceneğinizden hiç şüpem yoktur, destek veren herkeze şimdiden teşekkürler.

Sunucumuzda güzel oyuncular ve rol bilgisi olan oyuncular
almak ilk planımızdır. Hard Roleplay olarak sunucuda güzel sistemler olacaktır. Aktif rol ortamı oluşturmak istiyoruz en ufak hatağda jaile mahkum etedeceğiz buda sunumuz için ve bizler için iyi olacağını düşünüyoruz. Sunucumuz açılı zaman ilk olarak Balık eventi yapmayı planlıyoruz ve ek olarakta $30,000 vereceğiz bu sizin için çok iyi bir fırsat bence kaçırmayın. Sunucumuzda aldığım kişilere dikkat edeceğiz geliştirmekte olduğumuz sistemler ile oyuncuları mutlu edeceğiz, sunucuda fazla map olmayacak Los Santos dışında olacak ilk projemiz Konuk Evler olacak orasını teamspeak3 adresimize gelerek öğrene bilirsiniz, destekleyen herkeze teşekkürler.

Sunucu:server.verarpg:7777[Bakım]

Web:www.verarpg.com[Bakım]

TeamSpeak3:89.252.164.159:10119[Aktif]

"Sunucu tanıtım konusunda" Tanıtım Kurallarını okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."

Son düzenlenme: 17 Nisan 2019, 22:52:35 Nymph

Nymph

Birlik Destekleri Hakkında;

Genel manada yönetim olarak verdiğimiz karara göre birlik desteklerini aktif tutacağız, Birlik destekleri yetkililer tarafından özenle takip edileceğinden ötürü hiçbir oyuncuya problem yaratmayacağını da kesinleştirmiş bulunuyoruz. Verdiğimiz desteklerin suistimali karşılığında gereken işlemleri de uygulamaktan yönetim olarak çekinmeyeceğimizi belirtmek isteriz. Sağlayacağımız birlik destekleri çok abzürt planları olan birlikleri içerisinde barındırmamaktadır, realistik ve yaratıcı olan rol planlamaları birlik desteklerine artı sağlayacaktır.

Meslekler Hakkında - Sunucu Ekonomisi;

Sunucuda rol ortamını geliştirmek üzere birçok mesleği pasif hale getirdik, Tabi ki de meslek yapmak isteyen arkadaşlarımız için de Elektrik mesleğini aktif olarak bıraktık. Sunucu ekonomisi daha realistik olarak ayarlandığından kaynaklı kazançlarda herhangi bir zoruluk çekmeyeceksiniz. Meslek dışında yaptığınız roller sayesinde para kazanma oranını yüksek bırakarak yönetim ekibi tarafından desteklenen para kazanabileceğiniz farklı rol ortamları da oluşturulacaktır.

Duzenlenecek

Son düzenlenme: 17 Nisan 2019, 22:43:24 Nymph

elyesa.

Utherz

Diyecek bir şey yok, sunucu açıldığında göreceğiz her şeyi.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Nymph

Teşekkürler herkeze.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2019, 22:54:38 Nymph

StarAmcaGG

Başarılar umarım gönlünüzce olur herşey.

Nymph

Açıllış[23.04.2019]tarihi olarak belirlenmiştir bir aksaklık çıkmassa haftaya salı günü 20:00'da sunucumuz aktif olacaktır.

Enkei

Alıntı
Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenecektir.

Kilit.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2019, 23:05:27 Marionetta