GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Versus Roleplay - "www.versus-roleplay.com" - KONU GÜNCEL!

Başlatan Novley, 03 Mart 2019, 12:48:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Novley

Alıntı yapılan: Zeta - 03 Mart 2019, 19:16:57

Fazla umut vermiyor, başarılar.

Bir önceki projem kadar evet millete umut vermesemde bir önceki projem gibi açılışı 40 50 arası yapacağımıza eminim

HASTAMIZ ÇOK SANADA SIRA GELİR ELBET!

Jarveus

Zamanında Re-Verseus diye bir projem olacaktı olmadı o proje yüzünden bir sunucudan atıldım reklam diye haksız yere anılarım canlandı ya. Neyse başarılar ÇOK ihtiyacınız olacak.

Assesagi

Konu tasarımınız, pek iyi değil düzenlerseniz güzel gözükebilir, yinede başarılar

Novley

Alıntı yapılan: Assesagi - 03 Mart 2019, 20:25:52

Konu tasarımınız, pek iyi değil düzenlerseniz güzel gözükebilir, yinede başarılar

Teşşekürler
Alıntı yapılan: Jarveus - 03 Mart 2019, 19:41:49

Zamanında Re-Verseus diye bir projem olacaktı olmadı o proje yüzünden bir sunucudan atıldım reklam diye haksız yere anılarım canlandı ya. Neyse başarılar ÇOK ihtiyacınız olacak.

Yapacak birşey yok <3

Eamon

Sloganınız bana pek roleplay sunucusuna uygun gelmedi.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Novley

Alıntı yapılan: Ferman - 04 Mart 2019, 01:24:27

Sloganınız bana pek roleplay sunucusuna uygun gelmedi.

Bence yeterli bir slogan

Focus

Alesta, neden fake hesaplar açıp duruyorsun anlamıyorum neyse.
Senin yüzünden Linda Roleplay sunucumuz kapandı, o bahsettiğin 50 kişi açılıştaki olan oyuncularda bizim oyuncumuz senin değil aktif olarak discord sunucumuzda 80 kişi bulunmakta sunucuyu kapattıktan sonra oyuncularımı novelity roleplay'a çekmeye çalıştın, ve oyuncularımızla bir bütünleşme yaptık herkesi discord sunucumuza çektik. Bunu herkes biliyor ama sen kabullenmeyeceksin Alesta.

Desteklemiyorum, desteklemeyeceğim.

Şeytana Şükür!

FurkanA4

PAWN Kodu: Seç
Adalet yiğidin temelidir. Proje uzun süreli gözükmüyor açıldıktan en fazla 1 ay 2 ay sonra kapanır.
Sunucumuzun aktif oyuncularini novality rp ye cekmeye calistin projemiz senin yuzunden kapandi ama suan tekrar daha gelismis mod ve sistemlerle açılcak senin bizden çalmaya çalıştığın oyuncular discord sunucumuzda aktifler sunucumuzun açılmasını bekliyorlar sunucumuzun kapanmasinda buyuk rol oynadin alesta yaptiklarinida focus un ustune attin kendini hakli gosterme cabalarin vardi birde simdi yaptigin hatadan geri donusu olmucak.

Desteklemiyorum, Desteklemeyeceğim.
Son düzenlenme: 09 Mart 2019, 13:43:20 FurkanA4

juqi

İşiniz zor, Yiğit olmak için adam olmanız lazım.  :hayir:

FurkanA4

Alıntı yapılan: Pesimist - 09 Mart 2019, 15:20:20

Katılıyorum. Rejpo

Novley

Alıntı yapılan: Pesimist - 09 Mart 2019, 15:20:20

Bunu milletin sunucusuna vuran bir kişimi söylüyor?

Novley

Alıntı yapılan: Focus - 09 Mart 2019, 13:37:48

Alesta, neden fake hesaplar açıp duruyorsun anlamıyorum neyse.
Senin yüzünden Linda Roleplay sunucumuz kapandı, o bahsettiğin 50 kişi açılıştaki olan oyuncularda bizim oyuncumuz senin değil aktif olarak discord sunucumuzda 80 kişi bulunmakta sunucuyu kapattıktan sonra oyuncularımı novelity roleplay'a çekmeye çalıştın, ve oyuncularımızla bir bütünleşme yaptık herkesi discord sunucumuza çektik. Bunu herkes biliyor ama sen kabullenmeyeceksin Alesta.

Desteklemiyorum, desteklemeyeceğim.

Sunucudaki botları kaldırdığın zaman bana Alesta'de ben Alesta falan değilim bu tanıtımı badCAT'den aldım ve benim sunucum Versus aynı ismi ile kalıyordu açılışımız 50 kişi oldu, lütfen buraya kişisel sorunlarınızı paylaşmayınız.

Joker

Kuralları okuyup konuyu 24 saat içerisinde güncelleyin. 24 saat içerisinde güncellenmezse kilitli konulara taşınacak.

open.mp Turkey Department Manager

Novley

Konu güncellendi , gelen tüm yorumlar için teşşekürlerimi sunuyorum. (Tartışma içerikli yorumlar silinebilirmi?)@Joker

Novley