GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VICE ROLEPLAY] Sunucu Aktif

Başlatan akaRetro, 23 Şubat 2018, 23:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AdemTR

Kendim için söyleyecek olursam Gta Vice hayranıyım ve Gta Vice yi 5-6 sene oynadım o oyunun ruhunu enerjisini yaşamak bambaşka ve Gta san üzerinden ve bir multiplayer olaraktan insanlarla oynamak bambaşka bir şey olacak hayal edilse bu kadar olmazdı helal olsun iyiki varsınız bu sunucu 10 yıl bile ayakta duracağına inanıyorum. Umarım sistemler zevke odaklı ve rollerde cabası olur hayal kırıklığına uğramayacağımıza inanıyorum.

akaRetro

Görüş ve destekleriniz için teşekkürler.

Poine

Açılmasını merakla beklediğim sunuculardan birisi, sağlam bir şeyler çıkacak gibi duruyor.

akaRetro

EKİBE ALIMLAR

Çalışmaların sonuna gelindiğimiz şu günlerde, forumu açtığımızda yapacağımız bir duyuruyu buradan da yapmak istedik. İşlerin hızlanması ve bize de vakit kazandırması amaçlı ekibe bazı üyeler alacağız. Teknik anlamda SA:MP üzerinde geçmiş tecrübesi olan kişiler özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir. Kafa olarak olgun, tecrübeli ve platform adına bir şeyler yapmak isteyen, çabalayan herkesi değerlendireceğiz ve ekibin değişmez bir üyesi yapmak istiyoruz.

lenny

Çok sağlam olacak gibi ki eğer açılırsa buradayız.

AdemTR

Alıntı:Kendi sitesinden.         

Cecan

Artık tahminide olsa bir tarih aralığı verilmeli açılış ile ilgili. Hergün duyuru yapılmışmı diye bakmak istemiyorum.

Zeta

Alıntı yapılan: Cecan - 30 Mayıs 2018, 17:59:01

Artık tahminide olsa bir tarih aralığı verilmeli açılış ile ilgili. Hergün duyuru yapılmışmı diye bakmak istemiyorum.

Dostum şuanda çalışma yapıyorlar,farklı bir konsept üzerine değişik bir mod sunacaklar.Yaptıkları iş güç ister.En kısa sürede duyurusunu yaparlar merak etme.

AdemTR

Alıntı yapılan: Zeta - 30 Mayıs 2018, 19:20:14

Alıntı yapılan: Cecan - 30 Mayıs 2018, 17:59:01

Dostum şuanda çalışma yapıyorlar,farklı bir konsept üzerine değişik bir mod sunacaklar.Yaptıkları iş güç ister.En kısa sürede duyurusunu yaparlar merak etme.

Vice roleplay çalışmaları 1 sene sürse beklerim çünkü diğer başka sunucularda  vice mapı getiremedi ve mapı gözükmüyor çizemeyiz falan diyip ilgilenmediler bu adamlar mapı haritayı bile yapmış helal olsun.

Armen

Adobe Illustrator - Adobe PhotoShop CS6 - GFX Pack
Designer - Logo Designer - Graphic Editor - Index Designer

GodOfArmen#0437

YuzarTR

Böyle görünce valla canımız çok istiyor , az verinde 5 dakika tur atak  :D

Flavor

Rhea

akaRetro

Yorumlar için teşekkürler, çalışmalar devam ediyor. Texas Hold'em Poker sistemi paylaşıldı.