GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VICE ROLEPLAY] Sunucu Aktif

Başlatan akaRetro, 23 Şubat 2018, 23:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rooper

AdemTR

Alıntı yapılan: Rooper - 14 Haziran 2018, 04:38:53

Böyle beklenen bir sunucunun yaptığı şey,

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=419263&highlight=poker

Her şey elle kodlanıp yapılacak diye bir zorunluluk şey yok yada alıntı modu aldı diye de sunucunun düşmesi söz konusuda değil.O modu paylaşan kişiler herkes kullansın diye paylaşmış,hazır varken neden elle tekrardan kodlansın ki.

lastdon

Alıntı yapılan: Rooper - 14 Haziran 2018, 04:38:53

Böyle beklenen bir sunucunun yaptığı şey,

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=419263&highlight=poker

Paylaşılma tarihi 2013 olan bir script. (mod değil) Oyun moduyla filterscript'in farkını bilmeyenlere laf anlatmaya çalışıyorum şuan o yuzden belirttim :)
28/02/2013

Acaba bu kadar basit çalınabilecek bir şeyi senin zihniyetine göre 5 yıldır hiç bi türk sunucusu neden  alıp kullanmadı da hala /zar yaptırıyorlar?
Ayrıca aynı sistem kaç yıldır lsrp gibi sunucularda da var.
https://www.youtube.com/watch?v=qucKulb2uVY

Yani ararsan 50 tane benzer Poker sistemi/Videosu bulursun. Vice City mapide mi başka yerden alınma, ya da launcherı? Ha bu sunucu modumuz orjinal sıfırdan yazıyoruz ya da tüm sistemlerimiz kendimiz tarafından kodlandı diye bir açıklama yaptı mı bilmiyorum ama insanların buna takılacağını sanmam.
Son olarak samptan zerre anlamayan sadece rol yapanlara bir ipucu: Piyasadaki sunucuların çoğu sistemlerini/filterscriptlerini sağdan soldan alıp ekleme yapabilir-kendi moduna uyarlar. Ama sizin sandığınız gibi aa şurada golf sistemi varmış tüm kodlarına kopyala yapıştır yapıp ekleyim sunucuma diye bir olay yok. Hiçbir sistemi neredeyse o şekilde ekleyemezsin. Hepsini oturup kendi sunucuna en baştan yazman gerekir.

Kayıt Tarihi: Dün, 10:34:30 olup 0 mesajı bulunan bir üye tüm gerçekleri ortaya döktü. Hadi Vice'ı bırakalım arkadaşlar başka yerde de buna benzeyen bir poker sistem ivarmış. Artık kesinlikle girmem bu sunucuya  :D :D :D

Rooper

İnsanların buna oldukça takar, hera yada yeni nesil moduyla açılan sunuculara direk tutmaz yorumunu yapıştırıyorlar, buda öyle alıntıysa bir farkı kalmaz, ama vice city mapini getirmeleri güzel.
Alıntı
Yani ararsan 50 tane benzer Poker sistemi/Videosu bulursun. Vice City mapide mi başka yerden alınma, ya da launcherı? Ha bu sunucu modumuz orjinal sıfırdan yazıyoruz ya da tüm sistemlerimiz kendimiz tarafından kodlandı diye bir açıklama yaptı mı bilmiyorum ama insanların buna takılacağını sanmam.

Cecan

Beyler zaten bunu ilk biz yaptık diye bir şey demediler. Buna benzer bir mod yapmışlar ama scriptleri çalmamışlardır 0 dan kendilerine göre kodlamışlar. Sanki bunu ilk biz yaptık diye bir şey demişler gibi davranmayın.

Cagatay.Bey

akaRetro

deli dumrul

konuyu açmanıza gerek yoktu bence duyuru yapmadan konuyu kapatıp gittiniz

yinede başarılar umarım açılır.

lenny

yaz bitti bitecek sunucu açılmayacak heralde..

Vice Roleplay

Selam arkadaşlar.

Konumuzun arşive alınmasının sebebi kapatmamız veya projemizden vazgeçmemiz değil, ufak bir karışıklıktır sadece. Türk SA:MP Roleplay'inde gerek sistemsel, gerekse konsept açısından bu kadar zengin ve farklı bir oyun kültürünü vaat eden projemizde, bizi bu şekilde sabırla bekleyen oyuncu kitlemizden habersiz yanlışlar yapacak değiliz. Bu konuda lütfen bir kuşkunuz olmasın.

Evet, bir süre boyunca duyuru yapmadık ve sizi habersiz bıraktık fakat bunun da sebepleri elbette ki oyun içi gelişmelerin istediğimiz aşamaya gelmesini beklemekti. Ara sıra Steam grubumuza gelen sorulara küçük cevaplar vermeye çalıştık fakat kitlemizin kesin ve net cevaplar almasını istediğimiz için, bu cevapları elimizden geldiğince kısa tuttuk.

Yakın zamanda sunucumuzun durumu, forum açılışı, oyuncu paneli ve hem konsept hem de sisteme yönelik geliştirmelerden resmi bir duyuru ile haberdar olmanızı sağlayacağız. Bizi bu kadar beklediğiniz için teşekkür ederiz, emin olun buna değecek.

in the night
no control

AdemTR

Tabi ki tüm umutlarımızı kaybetmedik bekliyoruz.  :kro:  :rockstar:

Cra$h

kelly

I want everything

Liotta

İlk başlarda çok hype'lıydım sıkça siteye girip duyuruları kontrol ederdim, fakat artık açıkçası pek de önemsemiyorum. Çok ütopik bir proje, yapılması zor sizde haklısınız. Fakat en azından gelişmeleri aktif tutsanız hoş olabilirdi. Ramazanda bol bol oynayacaksınız dediniz fakat bırakın oyunu, daha forumun açılma tarihinin duyurusu belli değil. Kim bilir karakter başvuruları ve oyun için ne kadar bekleyeceğiz. En azından sistem videoları ya da test server'ınızdan birkaç görüntü atsanızda, "Aa Vice-RP'i bekliyorduk biz..." diyebilsek. Umarım yakında tekrardan bir açıklama yaparsınız.

Viality

Ya beyler, bir şey söylemeyeyim diyorum ama çok bekliyorsunuz. Sunucu sahipleri bile Breeze'de kendimizi tanıtın alanı açtıysa daha ne bekleyeceksiniz?