GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VICE ROLEPLAY] Sunucu Aktif

Başlatan akaRetro, 23 Şubat 2018, 23:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bullythecutie

jensen

Tartışma içerikli iletiler silinmiştir, devam edilmesi halinde cezai işlem uygulanacaktır. İyi forumlar.

Adolphe

«      miss out on fun  »

AdemTR

Türkiye'nin  ilk büyük projesi,  büyük kişilerle oluşturulan kadrosu hafife alınabilir mi? Saçma yorumlar yapanlar motive düşürmüyor elbet. Gerçeğin sonu güzel olduğunu bildiğimiz için bekliyoruz kaç ay , yıl sürse bile bekleriz.

:rockstar:

Jaremy_Lewis

Sunucu açılışı ne zaman olacak merak ediyorum?

Akro

Akro

Adolphe

Basarilar Devamını Dilerim  :)

«      miss out on fun  »

Vice Roleplay

Tüm yorumlar için teşekkürler. Pasifliğin bitimi & Sunucu açılışı Ağustos ayı içerisinde olacağını önceden bildirmiştik, kesinleşti denilebilir.

Bu arada herhangi bir forumda(bir ay önce bir sunucuda olduğu gibi) kurucu yönetim üyeleri arasından(Manifesto, Elien, Omerta, Rosato) herhangi birisinin kullanıcı hesabı yoktur. Genel olarak bu dörtlü henüz vakit bulup Vice'a bile odaklanamadığı için SAMP'ın herhangi bir noktasıyla uğraşmıyor. (samp forum gibi resmi yerler hariç)
Genel olarak kulağımıza gelen x forumunda y forumunda bu isimde hesaplar var siz misiniz soruları için yanıtlama gereği duyduk. Vice Roleplay dışında hiçbir Türk rol platformunda yönetim üyelerinin hesabı, karakteri, ilgisi bulunmamakta.

in the night
no control

Jaremy_Lewis

Ağustosun hangi günü açılacak acaba sunucu? Şimdiden sunucuya geleceğim.

Abdülhamit

Leonssmat

İsmi pek düşünülmemiş gibi. Başarılar.

bullet

Celsius

Beyler şaka bi' yana artık bence bir adım atılması gerek çok merakla beklediğim bir sunucu eğer olmayacaksa boşuna ben ve benim gibileri heveslendirmeyin
Son düzenlenme: 07 Ağustos 2018, 20:11:59 Celsius

bullet

Alıntı yapılan: Celsius - 07 Ağustos 2018, 19:48:06

Beyler şaka bi' yana artık bence bir adım atılması gerek çok merakla beklediğim bir sunucu eğer olmayacaksa boşuna ben ve benim gibileri heveslendirmeyin

Tamam şakanı yaptın ve artık gidebilirsin. Biraz ilerleme, sistemlerden fotoğraflar görmek istiyorsan Vice Roleplay'ın discorduna göz atmalısın. Ayrıyetten bu ay içerisinde bir şeyler yapılacağı söyleniyor, beklemekten başka bir seçenek yok. Umarız beklediğimize değer ki, değeceğini düşünüyorum.

https://discord.gg/AjRUnK

Vice Roleplay

in the night
no control