GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VICE ROLEPLAY] Sunucu Aktif

Başlatan akaRetro, 23 Şubat 2018, 23:57:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

0FM3S

bu sunucuyu gerçekten kapapatmamalısınız, ne olursa olsun. bağış yapabileceğimiz destek olabileceğimiz bir şey varsa bilelim. burası kapanırsa bir çok oyuncu samp platformunu bırakır, buna eminim. bu arada vice city mapi, rol hakkında sistemleriniz MÜKEMMEL.

Dyternal

Aylardır bekliyorum. Atlantis ve Vice Roleplay, Roleplay tarihini tekrar yazacak. Özellikle Vice Roleplay.

Jaremy_Lewis

Açmadınız açmadınız şimdi açıyorsunuz okullar başlıyor nasıl girelim şimdi? :D

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Vice Roleplay

Herkese tekrar Merhaba.

Vice Roleplay sunucusu Kapalı Beta olarak bu akşam(5 Eylül Çarşamba) açılıyor.

Bu açılışa daha önceden başvurularla belirlenmiş olan 50 kullanıcı dahil olabilecek.
Beta Süreci bir nevi sunucu testi olacak. Oluşabilecek bug tespitlerine göre süre uzayabilir, kısa sürüp  hemen akabinde v1 sürümüyle rol yapmaya da geçebiliriz.

Bu sürece seçilen 50 kişinin dışında zamanla 10'arlı gruplar halinde oyuncular dahil edilecek, bu da yine forumdan seçilenlerle olacak. Ek olarak, 50 kişinin pasif kalması/çıkartılması durumunda yine oyuncular alınarak 50'ye tamamlayacağız.

Daha fazla detay ve bilgi için foruma göz atabilirsiniz, ilginiz için teşekkürler!

www.vice-roleplay.com/forum

in the night
no control

Vice Roleplay

Kapalı Beta başladı. Detaylar ve katılım forumda!

in the night
no control

Dwain

Harika bir sunucu, umarım Eylül ayı içerisinde açılır.

lacosapalm

Tartışmasız ortamda ki en iyi sunucu. Gerisi fıss...

Sabırla beklemedeyiz.

- S O N

Vice Roleplay

Açılış tanıtım videosu ile karşınızdayız!

Vice Şehri'ne dönmeye çok az kaldı! Son model telefonlarınızla ve Justin Bieber'la vedalaşın. 1986'nın tadını çıkarmaya gidiyoruz!

in the night
no control

pawnwhite

Trailer'daki uçağı süren arkadaş kimse uçak nasıl iner bir izlesin.

Umut Furkan Sancaktar
attcaksaw
PawnWhite
Agent 47

Vice Roleplay

Tüm yorumlara teşekkürler! Vice Roleplay bu akşam aktif.

Alıntı yapılan: pawnwhite - 15 Eylül 2018, 01:04:50

Trailer'daki uçağı süren arkadaş kimse uçak nasıl iner bir izlesin.

Freeroam'larda bolca uçak indirmeyi öğrenebilirsiniz, rol yapmak istiyorsanız da Vice Roleplay'e bekliyoruz.

in the night
no control

Vice Roleplay

in the night
no control

LeadSXSniper

Cavanagh.

Tanıtım videosu gerçekten efsane olmuş, başarılar dilerim. Bu gidişle başarılı olacağınız kesin, umarım başarıyı yanınızda tutmayı başarırsınız. Orada olacağım, kolay gelsin.

you should see me in a crown.

TRSinan28

Trailerdeki gibi rol ortamı olsa ne güzel olur.Başaracağınıza can-ı gönülden inanıyorum,başarılar diliyorum Vice ekibi.