GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CODE

@FatherA Değerli yorumların için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bahsi geçen arkadaş Dos,Ddos gibi siber saldırı yapmadı. Yönetim yetkisi olan bir hesabın şifresini brute-force tarzı 3.parti şifre deneme yazılımları ile deneyerek şifresini bulmuş. Yönetim yetkisi ile de foruma p**nografik bir ses ekleyerek temel ayarlara zarar vererek erişimi engellemiş. Tabi bunların hepsini kendi yerel modemi üzerinden yapması işimize geldi açıkçası. Bütün log listesi ve kanıtlar toplanarak avukatlar ile görüşüldü.

Avukatların bize verdiği bilgiye göre bu arkadaş eğer reşit ise;
"Bilişim Sistemini Engelleme, Bozma, Erişilmez Kılma, Verileri Yok Etme veya Değiştirme Suçu (TCK 244/1-2)" 'den 2 ila 6yıl arası yargılanacak. (İyi hal harici.)

Eğer reşit değil ise de tazminat davası açılarak yüklü bir miktar para cezasına çarptırılacak ailesi.

Değerli yorumun ve düşüncelerin için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, keyifli roller diliyorum.  :)

lacosapalm

Konuyla alakası bulunmayan yorumlar silinmiştir. Devamı halinde yaptırım uygulanacaktır.

- S O N

DracDonix

Alıntı yapılan: AlqoliK - 25 Ağustos 2019, 11:14:32
Sunucunuzda MF'den tüm birlik üyelerim kalıcı olarak Jail yediler bir açıklama bekledik ama herhangi bir açıklama yapılmadı madem Mf yapıldı sizden kanıt istiyoruz ama öyle bir olay söz konusu değil.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Lé Spîke

Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Ağustos 2019, 10:32:39
Alıntı yapılan: Mag - 23 Ağustos 2019, 09:05:16
Bu gece saatlerinde yaşanan kendini hacker sanan bir  arkadaş ufak bir güvenlik zaafını kullanarak forum dosyalarına erişim sağlamış. Lakin tedbirlerin alınması neticesinde herhangi bir kayıp olmaksızın bu problemi atlattık. Bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunmak için gerekli mercilere başvuracağım. Unutmayın Victim bir projedir. Victim bir ailedir. Bu aileyi kimse parçalayamaz. Bu projeye kimse çizik çekemez.

Bizimle olan herkese teşekkür ediyorum.
Bende bakımda zannetim sizin yaptığınızı sanıyordum :D geyik bağabında videoda aldım :)

Bu tip asosyal zekasızlar aileleri tarafından karanlık odada büyütülüp stanist olup bu yola düşüyorlar Realde yüze yüze diyince olmuyor :( Başarılar tekrardan

😂 Bu nasıl bir açıklama ya

Alice

başarılar dilemiyorum, iyi başarısızlıklar.

pag

Sunucuyu büyük umutlarla bekledim, fakat beklentimin altında kaldı :(

CODE

Alıntı yapılan: Vanquish - 25 Ağustos 2019, 13:51:19

Başlangıçtan beri birçok ar-ge biriktirerek, birçok oyuncu ile görüşüyoruz. Temel sorumuz "Nasıl daha çok oyuncu çekebiliriz?" olsa idi, piyasada bulunan birkaç sunucu gibi 25-30 bot atıp çaktırmamaya çalışabilirdik. Ancak Victim projesi kısa vadeli bir proje olmadığı için; temel sorumuz "Nasıl daha iyi yapabiliriz."

Arka tarafta çok ciddi ve uğraş gerektiren bir planlama ile çeşitli fikirler üreterek, bu fikirleri geliştirmeye çalışıyoruz. Teşekkürler!

CODE

Destek ekibi başvuruları açıldı! Başvurular belirli bir kotaya gelene kadar devam ettirilecektir.
Başvuru için: https://victimrpg.com/forum/duyurular/destek-ekibi-alimlari-basvuru-formu/

pag

Alıntı yapılan: CODE - 25 Ağustos 2019, 17:46:42
Alıntı yapılan: Vanquish - 25 Ağustos 2019, 13:51:19

Başlangıçtan beri birçok ar-ge biriktirerek, birçok oyuncu ile görüşüyoruz. Temel sorumuz "Nasıl daha çok oyuncu çekebiliriz?" olsa idi, piyasada bulunan birkaç sunucu gibi 25-30 bot atıp çaktırmamaya çalışabilirdik. Ancak Victim projesi kısa vadeli bir proje olmadığı için; temel sorumuz "Nasıl daha iyi yapabiliriz."

Arka tarafta çok ciddi ve uğraş gerektiren bir planlama ile çeşitli fikirler üreterek, bu fikirleri geliştirmeye çalışıyoruz. Teşekkürler!
Doğru bir politika uyguluyorsunuz fakat sunucuya ne zaman girsem 13-14 maksimum 20 kişi oluyor, böyle olunca rol yapacak insan bulmakta zorlanıyorum :(

Mag

Kurucu ekibinde yer alan @Joker, özel sebeplerden dolayı Victim Projesinden ayrılmıştır. Kendisi ile aramızda herhangi bir kırgınlık olmamakla birlikte, gerekli konuşmalar dahilinde yollarımızı ayırdık. Kendisi her zaman dostumdur.

Myth

Alıntı yapılan: Mag - 25 Ağustos 2019, 23:07:41
Kurucu ekibinde yer alan @Joker, özel sebeplerden dolayı Victim Projesinden ayrılmıştır. Kendisi ile aramızda herhangi bir kırgınlık olmamakla birlikte, gerekli konuşmalar dahilinde yollarımızı ayırdık. Kendisi her zaman dostumdur.

Kendisine hayatında başarılar diliyorum iyi ki bu Victim ailesinin bir parçası olmuş.Güle güle güzel insan.

oguzhan545419

Rolün kişi sayısına bağlı olduğunu sanmıyorum gayet zevkli ilerliyor

Krater

Alıntı yapılan: Mag - 25 Ağustos 2019, 23:07:41

umarım güzel yerlere gelmesi dileğiyle, hayatında başarılar dilerim.

lacosapalm

- S O N

AnadoluGaming

Bu adam her tutmayan serverdan ayrılıyor.
hayır server açıyorsun bari bir projenin arkasında dur be adam..