GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

juqi

Başarılar umarım istediğiniz kitleye ulaşırsınız.

Girayy

Kadro iyi, tanıtım çok hoş görünüyor, başarılar diliyorum.

Dreizen

santiagocss

Başarılar.
Son düzenlenme: 08 Temmuz 2019, 23:59:54 Prank

Roleplayer

Forum sitesi ve logo sanırsam biraz DayZ sunucularına ait logoyu andırıyor, veyahut bana öyle bir şeyi andırıyor. Forum sitesine girdiğinde bir anda kontrol ettim, kazaren internetin derin katmanlara mı geçiş yaptım? Forum sitenizde ufak tefek kısımların İngilizce olması dışında konu tanıtımı düzeni göze hitap ediyor ve hoş görünüyor.

Fakat bahsettiğiniz işleyiş açılan çoğu yeni sunucuda bulunuyor, umarım sadece ekonominin ağır olduğu bir sunucu olarak değil farklı sistemlerle göze hitap edersiniz. Arkadaşlar, SA:MP platformu bunu arıyor insanlar artık oldukça değişik sistemler arıyor. Tabii ki birisi / bir sunucu bir sistem üretti diye o sistem kullanılmayacak diye bir mantık yok, bu hatalı ve ölümcül bir mantık zaten. Fakat yeni sistemler ve yenilikçilik her zaman olmalı ve geleceğini sürdürmeli. Başarılar diliyorum, uğrayabilirim.

Dipnot: Eğer logonuzu ve siteye giriş logolarını değiştirirseniz daha uygun olabilir, fakirliğin ele geçirdiği bir şehir konsepti için kanlı bir logo sanırsam fazla uygun olmamış  :yardim:
Son düzenlenme: 09 Temmuz 2019, 00:16:25 Roleplayer

5YPEXE

Zoxy & Joker birleşimi... Hadi bakalım, bol şanslar & başarılar!

Joker

Alıntı yapılan: Roleplayer - 09 Temmuz 2019, 00:10:59

Forum sitesi ve logo sanırsam biraz DayZ sunucularına ait logoyu andırıyor, veyahut bana öyle bir şeyi andırıyor. Forum sitesine girdiğinde bir anda kontrol ettim, kazaren internetin derin katmanlara mı geçiş yaptım? Forum sitenizde ufak tefek kısımların İngilizce olması dışında konu tanıtımı düzeni göze hitap ediyor ve hoş görünüyor.

Fakat bahsettiğiniz işleyiş açılan çoğu yeni sunucuda bulunuyor, umarım sadece ekonominin ağır olduğu bir sunucu olarak değil farklı sistemlerle göze hitap edersiniz. Arkadaşlar, SA:MP platformu bunu arıyor insanlar artık oldukça değişik sistemler arıyor. Tabii ki birisi / bir sunucu bir sistem üretti diye o sistem kullanılmayacak diye bir mantık yok, bu hatalı ve ölümcül bir mantık zaten. Fakat yeni sistemler ve yenilikçilik her zaman olmalı ve geleceğini sürdürmeli. Başarılar diliyorum, uğrayabilirim.

Dipnot: Eğer logonuzu ve siteye giriş logolarını değiştirirseniz daha uygun olabilir, fakirliğin ele geçirdiği bir şehir konsepti için kanlı bir logo sanırsam fazla uygun olmamış  :yardim:

Değerli yorumlarınız için teşekkürler,
Logo ve isimimizi bulvarda bulunan "Victim" mağazasından esinlendik, esinlendiğimiz alanları da hikaye ile birleştirerek güzel bir konsept ve rol ortamı çıkarmak asıl amacımız.

open.mp Turkey Department Manager

batuu03

Jizzy

NikolaiS

FrtdnYLDZ

FrankL

Tanıtım konusu çok hoş, başarılar dilerim.  :helal:

Bosphorus Roleplay Community ® Co-Founder, Server Management
UI/UX Designer & Graphic Designer & Video Producer

lacosapalm

Cânı gönülden destekliyorum. Başarılar arkadaşlar, Roleplay kavramını gerçekliğiyle taşıyan ve GTA SA konseptine uygun bir proje..

- S O N

Joker

Alıntı yapılan: lacosapalm - 09 Temmuz 2019, 01:23:47

Cânı gönülden destekliyorum. Başarılar arkadaşlar, Roleplay kavramını gerçekliğiyle taşıyan ve GTA SA konseptine uygun bir proje..

Teşekkür ediyoruz, elimizden geleni yapacağız. İyi dileklerin için minnettarız.

open.mp Turkey Department Manager

OzayKeskin

Önünüze çıkana engel değil basamak deyin. Her çıktığınız basamakta bir basamak yükselirsiniz. Umarım başlangıcı gibi devamı da güzel olur.