GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Lekarz - 16 Temmuz 2019, 18:27:55
Forum tasarımınızı daha önce başka bir sunucuda görmüştüm. Başarılar, göz atmaya gireceğim.

Forum temamızı başka yerlerde görmeniz muhtemel çünkü SmfTrick adlı siteden Premium olarak satın alındı ardından üzerinde değişiklikler uygulandı. Şu anki hali editli halidir ve ücretli olduğu içinde lisanslarımızı elimizde saklamaktayız. Teşekkürler.

Joker

Tüm çalışmalarımız olumlu sonuç vermesi durumunda, artık açılabileceğimizi duyurmaktan şeref duyarız. 19/07/2019, 20.00 Cuma tarihinde karakter başvurularımız aktif olacaktır. Kural ve düzen konusunda hala çalışmalarımız devam ediyor. Sizi kısıtlamayan ve yaşadığınız rol deneyimini en gerçekçi seviyeye ulaştırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bizi takip etmeye devam edin.
İlginiz için teşekkürler, ben Joker | Victim Roleplay Ekibi

Karakter başvurusu yap.

open.mp Turkey Department Manager

NikolaiS

#18.07.2019 / Santos Airport Tamir & Benzinlik Çalışması

#18.07.2019 / Santos Port Çalışması

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NikolaiS

Bugün saat 18:00'da tamamen In Character olacak Sosyal Medya platformu aktif edilecektir.
Sosyal medya hakkında bilgilendirme gün içerisinde forum üzerinden paylaşılacaktır.
İlginize teşekkürler,
ekip adına NikolaiS.

Alice

Asıl Hard Roleplay severler isteyenler, vendetta varken başka bir sunucuya gitmez.
Tutmaz ama, başarılar.

Joker

Alıntı yapılan: Alice - 18 Temmuz 2019, 15:35:13
Asıl Hard Roleplay severler isteyenler, vendetta varken başka bir sunucuya gitmez.
Tutmaz ama, başarılar.
Görüşleriniz için teşekkürler. Son zamanlarda olanlardan pek bilginiz ve ilginiz olmadığı görüşündeyim. Vendetta ne halde, neler yapıyor? Bir incelemenizi isterim. Vendetta'nın yeri her zaman ayrı fakat başka bir sunucuya gitmeme olayını gerçekten merak ediyorum. Şu an aktif olarak SA:Mp oynayan yaklaşık 4000 Türk var. Sunuculara dağılım açıkça belli oluyor. Gidenler gerçekten roleplay sevmeyen, istemeyen kısım sanırım. Tekrardan teşekkürler.

NikolaiS

Sosyal medya için gerekli bilgilendirmeler geçilmiştir.
BURADAN ulaşabilirsiniz.

NikolaiS

"San Andreas Social" platformu açılmıştır!
Hemen aklınızdaki karakteri oluşturabilir ve temellerinizi atabilirsiniz.
https://victimrpg.com/social

Joker

Sunucu açılışına kadar gelin, birlikte birbirimizi tanıyalım.

Sosyal ağ
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2019, 19:30:56 Joker

DracDonix

Telefondayim social cok efsane.Yanliz problem su kendi real nickim ile kayit oldum jdmxmsmjjdfj

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NikolaiS

Alıntı yapılan: DracDonix - 18 Temmuz 2019, 21:09:58
Telefondayim social cok efsane.Yanliz problem su kendi real nickim ile kayit oldum jdmxmsmjjdfj

Kendiniz kullanıcı adınızı değiştirebiliyorsunuz, problem yok.
Sosyal medyaya kendi kodlarımızı da ekleyerek daha güzel ve daha konsepte uygun hazırlamaya çalışıyoruz hala daha V1 kapsamında, bunun V2'si ve ilerleyen zamanlarda V3 kodlamaları da olacak. Her türlü fikir ve önerilerinize açığız, teşekkürler.

Sciuga

Facebook'u uzun süre önce kullanıyordum şuanda ne kadar değişti bilemem ama birebir benziyor gibi. Social sistemi gerçekten güzel yapmışsınız fakat çok absürte mi kaçmış diyeyim bilemedim. Çok sadeleşmesi gerektiğini düşünüyorum, yine de başarılı olmuş.. elinize sağlık.

İletişim;
Discord: Sciuga#3617

NikolaiS

Alıntı yapılan: Sciuga - 19 Temmuz 2019, 12:26:24
Facebook'u uzun süre önce kullanıyordum şuanda ne kadar değişti bilemem ama birebir benziyor gibi. Social sistemi gerçekten güzel yapmışsınız fakat çok absürte mi kaçmış diyeyim bilemedim. Çok sadeleşmesi gerektiğini düşünüyorum, yine de başarılı olmuş.. elinize sağlık.

Bana özel mesaj yoluyla nelerin çıkartılması gerektiğini veya nerede ne yapılması gerektiğini belirtir iseniz bundan sonraki güncellemeler de istediğiniz yönde çalışmalar yapabiliriz. Desteğiniz için teşekkürler.