GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

Alıntı yapılan: CODE - 02 Ağustos 2019, 18:26:42

Tekrar merhabalar! Düzenli olarak yayın yapacağımız kanalımızı aktif etmiş bulunuyoruz. Yarın ilk yayınımıza davetlisiniz! Soru-Cevap şekilde işlenecek olan konseptimiz, sonraki yayınlarda farklı içerikler ile sizlerin karşısında olacak. Takip etmeyi unutmayın, sağlıcakla kalın. To die for!
Victim Twitch Kanalı

Güzel SA-MP twitch kayıyor

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Leviathan

Sistem, yönetim/admin ekibi tarafınca kalite kokan bir sunucu. Beklentileri karşılayacağına eminim. Başarılar diliyorum!

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

get4low

Alıntı yapılan: CODE - 02 Ağustos 2019, 18:26:42

Tekrar merhabalar! Düzenli olarak yayın yapacağımız kanalımızı aktif etmiş bulunuyoruz. Yarın ilk yayınımıza davetlisiniz! Soru-Cevap şekilde işlenecek olan konseptimiz, sonraki yayınlarda farklı içerikler ile sizlerin karşısında olacak. Takip etmeyi unutmayın, sağlıcakla kalın. To die for!
Victim Twitch Kanalı

İşte beklenen olay, SA-MP oyuncuları sanırım ilk kez düşündüklerini rahatça yazıp, bir sunucuyu ekip ile beraber geliştirebilecekler. Tebrik etmek gerekli, güzel düşünce.  Düzenli olarak yayın açıldığı taktirde çok güzel yerlerde görüyorum.

_TrusteD_

Başarılı bir şeyler geliyor sanırsam

CODE

NikolaiS

NikolaiS

• Kanruff Projesi Nedir?

Asıl amacı hastalıklı ve zihinsel engelli kişilerin tekrar normal yaşantısına dönmesini sağlamak ardından da hasta deneyimleri ile gelecekte daha kolay yöntemler ile hastaları iyileştirmek idi. Bir yıl öncesine kadar bu işi gayet iyi ilerleten Kanruff şirket sahipleri aldıkları kararlar ile artık "Kanruff Rüya Terapisi" dedikleri birleştirilmiş görüntüler ile tedavi ilerletmeye başladılar, bu görüntüler durmaksızın izlendiğinde kişinin beyninde farklı bir yol izliyor ve bu yolun sonunda kişiyi farklı bir kişiliğe büründürüyor. İlk başlarda amaç hala aynı idi fakat ilerleyen zamanlarda hastalarda görülen aşırı delilik ve aşırı agresiflik sonucu proje bir süre ertelendi, devlet denetleyicilerine rüşvet işi ayarlandıktan sonra proje tekrardan yoluna devam etmeye başladı fakat devamı daha ağır bir şekilde geçmeye başladı. Hastalar normalde yarım saat gibi bir süre bu terapi altında kalması gerekirken artık bu süre ikiye, üçe ve hatta beşe katlanınca işler çığırından çıkmıştı.

Kanruff'a yatırılan hastalar akıl almaz derecede daha kötüye gidince Kanruff şirketi sahte bir raporlama ile hastaların görüşünü yasakladı ve görüşmek isteyen aile yakınlarına ise "Hastanın iyileşmesi için sadece deneyimli doktorlar ile görüşmesi gerekiyor, tamamen iyileştiğinde sizlerle görüştüreceğiz." gibi bir yalanla olaylardan kurtulabiliyordu.

Kanruff projesi hakkında ilerleyen zamanlarda sizlere daha çok bilgiler vereceğiz. Şu anda olayın akışını azda olsa anlamanız bizler için çok önemli.

• Sizlerin Görevi Nedir?

Oyuncularımız arasından meraklı karakter özelliğine sahip kişiler zaten ara senaryoyu ilerletmek için elinden geleni yapacaklardır. Bu konuda çok fazla bilgi vermek istemiyoruz, senaryoyu okuyarak senaryo içerisinde konumlardan veya farklı bilgilerden yola çıkarak kendiniz ilerletmek zorundasınız. Unutmayın ki senaryo kapsamında karşınıza ölümde çıkabilir, bu yüzden dikkatli olmak zorundasınız. Senaryoyu basitçe ilerletemezsiniz, bu olanaksız.

• Bilinmeyen Dosya

CODE

DracDonix

Allahım sana şükürler olsun ki ileti yasağım kalktı ve Victim konusuna ileti attım teşekkür ederim allahım bana bu günleride gösterdiğin için

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Dreandy

Başarılı bir server olacağına inanıyorum, artık buradayım ve burada rol yapacağım :)

NikolaiS

Alıntı yapılan: DracDonix - 05 Ağustos 2019, 00:35:07
Allahım sana şükürler olsun ki ileti yasağım kalktı ve Victim konusuna ileti attım teşekkür ederim allahım bana bu günleride gösterdiğin için
:melek:  :melek:  :melek:

Alıntı yapılan: Dreandy - 05 Ağustos 2019, 07:48:11
Başarılı bir server olacağına inanıyorum, artık buradayım ve burada rol yapacağım :)

Aramızda görmekten mutluluk duyarız, desteğiniz için teşekkürler.

Ernesto

NikolaiS

CODE

VC NETWORK

Victim Roleplay olarak yine benzersiz fikirler / sistemler ile karşınızdayız!
Victim Roleplay forumu ile entegre şekilde çalışabilen ağ sistemi benzeri
bir arama motoru diyebiliriz.Çeşitli oluşumların websitelerini barındıracak, ek olarak oyuncular IC şekilde hosting alarak websitelerini bu sistem üzerinde barındırabilecek. IC yollar ile web / grafik tasarımcı bularak websitelerini tasarlatabilecekler. Hatta veri merkezinde çalışabilecekler!

Sistem gelişim aşamasında olup, yakın bir süreç içerisinde aktif olarak forumda canlı olarak görülebilecek.

Son düzenlenme: 05 Ağustos 2019, 21:22:25 CODE