GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NikolaiS

Dakikalar kısaldıkça heyecanımız artıyor.
20:00'da oyunda buluşuyoruz.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Vanquish - 20 Ağustos 2019, 19:47:12
Son 14 dakika  :oku2:  :oku2:  :oku2:

:kalp:  :kalp:  :anons:

Dipnot: Sosyal medyamız da 20:00'da siz kullanıcıların kullanımına açılacaktır.

Sinoks

Dreandy

wildclaWZ

Ücretli grafik tasarım
İletişim için; wildclawz#8853
https://www.behance.net/semhbkn

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Gratex

Kesinlikle karalamak için yazmıyorum bu yazıyı ama sunucuyu incelemek modu tanımak için gireyim dedim, 8 dosya indiriyor duruyor. İkinci girişimde hiç bağlanmıyor. Problemli...

Alice

sunucuyu eleştirince ağlayan, insanlara üslubu olmayan, eleştiriyle dalga geçen sunucudan, sunucu yönetiminden ne beklenebilir. yazık.

NikolaiS

Alıntı yapılan: Gratex - 20 Ağustos 2019, 21:07:48
Kesinlikle karalamak için yazmıyorum bu yazıyı ama sunucuyu incelemek modu tanımak için gireyim dedim, 8 dosya indiriyor duruyor. İkinci girişimde hiç bağlanmıyor. Problemli...

Sunucumuza bugün yaklaşık 60+ kişi girdi ve herhangi bir problemle karşılaşılmadı, problem sizden kaynaklı olabilir. Benimle veya yardımcı ekibimiz ile iletişime geçerseniz ilgilenebiliriz. İyi günler dilerim.

Alıntı yapılan: Alice - 20 Ağustos 2019, 21:33:42
sunucuyu eleştirince ağlayan, insanlara üslubu olmayan, eleştiriyle dalga geçen sunucudan, sunucu yönetiminden ne beklenebilir. yazık.

Bir çok kişi bizden beklentilerini sundu ve bu beklentileri gerçekleştirmek için uğraşıyoruz. Herhangi bir probleminizde şikayet oluşturabilirsiniz, iyi günler dilerim.
Son düzenlenme: 20 Ağustos 2019, 22:21:45 NikolaiS

Crountê

Bazı arkadaşlarım kuyruk acısı var sanırsam neyse başarılar dilerim, iyi yerlere gelirsiniz umarım.

FatherA

Sen ki daha vendettaya bile giremeyen, safariden başka hiçbir sunucuya girmeyen çocuksun. Eleştiri sandığın şeyi burada paylaşırsam rezil olursun o yüzden boş yapmayı kes. Seni tanıyan tanıyor bu piyasada, kendini rezil edip kanıtlamış bir isimsin 'Ömer'. Ayrıca iletilerine baktığım zaman seni ciddiye almak benim hatam olur. Sırf çekilişi kazanamadın diye kötüleme yapıyorsun, eğer birazcık adam olsaydın çekiliş günü attığın yorum iyimser değil, farklı olurdu. Çekiliş ve mal-mülk peşinde koşan klasik veletlerdensin seni takmamak lazım. Tipik GTAMulti üyesi, ne beklersin ki şaşırmadım hiç. (Eğer iletim silinecekse bu çocuğunda iletisi silinsin, tartışma yaratacak bir ileti.)
https://prntscr.com/ov9mub

Başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 20 Ağustos 2019, 22:23:45 FatherA

NikolaiS

Alıntı yapılan: Crountê - 20 Ağustos 2019, 22:20:43
Bazı arkadaşlarım kuyruk acısı var sanırsam neyse başarılar dilerim, iyi yerlere gelirsiniz umarım.

Yapılan her üsluplu eleştiri ve tavsiyeler bizler için baş tacıdır, desteğiniz için teşekkür ederiz. Kelimeler kifayetsiz kalabiliyor bazen...

Alıntı yapılan: FatherA - 20 Ağustos 2019, 22:22:33
Sen ki daha vendettaya bile giremeyen, safariden başka hiçbir sunucuya girmeyen çocuksun. Eleştiri sandığın şeyi burada paylaşırsam rezil olursun o yüzden boş yapmayı kes. Seni tanıyan tanıyor bu piyasada, kendini rezil edip kanıtlamış bir isimsin 'Ömer'. Ayrıca iletilerine baktığım zaman seni ciddiye almak benim hatam olur. Sırf çekilişi kazanamadın diye kötüleme yapıyorsun, eğer birazcık adam olsaydın çekiliş günü attığın yorum iyimser değil, farklı olurdu. Çekiliş ve mal-mülk peşinde koşan klasik veletlerdensin seni takmamak lazım. Tipik GTAMulti üyesi, ne beklersin ki şaşırmadım hiç. (Eğer iletim silinecekse bu çocuğunda iletisi silinsin, tartışma yaratacak bir ileti.)
https://prntscr.com/ov9mub

Başarılar dilerim.

Desteğiniz için teşekkürler, sırf amacı 'karalama' olan arkadaşlara ödün vermemek en iyisi olacaktır bizler için.

twoground

Sağlam ekip, başarılar. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.

NikolaiS