GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Victim Roleplay ~ to die for | victimrpg.com

Başlatan Joker, 08 Temmuz 2019, 22:17:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mag

Alıntı yapılan: AnadoluGaming - 26 Ağustos 2019, 15:06:28
Bu adam her tutmayan serverdan ayrılıyor.
hayır server açıyorsun bari bir projenin arkasında dur be adam..

Projenin tutup tutmadığını neye dayanarak söylüyorsunuz? Bu kanıya nasıl vardınız gerçekten merak ediyorum. Siz dahil Jokerin özel hayatı kimseyi ilgilendirmiyor. Bu şekilde gördü ayrıldı. Ben gocunmazken neden sen gocunuyorsun.

NikolaiS

Sunucu içerisi ile yetkililiğimi sona erdirdim, yolları açık ve temiz bir sunucu.
Amaçları oyuncu sayısı değil tamamen oyuncu kalitesi ve oyuncu mutluluğu olan bir sunucu, kendilerini bu naçizhane fikirlerinde destekledim. Hakettiği değeri eninde sonunda alacak bir sunucu, başarılar dostlar.

Myth

Alıntı yapılan: NikolaiS - 27 Ağustos 2019, 18:50:35
Sunucu içerisi ile yetkililiğimi sona erdirdim, yolları açık ve temiz bir sunucu.
Amaçları oyuncu sayısı değil tamamen oyuncu kalitesi ve oyuncu mutluluğu olan bir sunucu, kendilerini bu naçizhane fikirlerinde destekledim. Hakettiği değeri eninde sonunda alacak bir sunucu, başarılar dostlar.

Görüşürüz yeni SAMP Roleplay kariyerinde başarılar güzel insan.

Mag

Sunucu tutmuş tutmamış ne benim için nede ekibim için önemli değil. Biz amacımızı gerçekleştirip kendi rol ortamımızı oluşturduk. Biz devam edeceğiz. Victim sezonluk değil. Victim devam edecek. Ayrılan arkadaşların kendi kararları. Kimseyi zorla almadık, zorla tutmuyoruz ve zorla çıkarmayacağız. Bizimle olmak isteyen bizimle kalır. Unutmayın Victim bir aile.

Herşey Victim için.

To Die For !

Myth

Victim'de roller son hızla devam ediyor! Eğer sen de bu rol serüvenine dahil olmak istersen denemelisin.

FatherA

Alıntı yapılan: Mag - 27 Ağustos 2019, 20:46:00
Sunucu tutmuş tutmamış ne benim için nede ekibim için önemli değil. Biz amacımızı gerçekleştirip kendi rol ortamımızı oluşturduk. Biz devam edeceğiz. Victim sezonluk değil. Victim devam edecek. Ayrılan arkadaşların kendi kararları. Kimseyi zorla almadık, zorla tutmuyoruz ve zorla çıkarmayacağız. Bizimle olmak isteyen bizimle kalır. Unutmayın Victim bir aile.

Herşey Victim için.

To Die For !
Sunucu tutmadıktan sonra 10 kişi ile rol ortamı oluşturmanın ne anlamı ve mantığı var ki?
Ayrıca Victim'i aile olarak değilde proje olarak görürseniz daha yüksek hedeflere ulaşırsınız. Aile kavramı artık acemileşti.

"Sunucunun tutup tutmadığı önemli değil" demek yerine "Sunucuyu tutturacağız ve daha iyi yerlere getireceğiz" diyebilirsiniz ve tutturmak için azim ile çalışıp büyük işlere imza atmanız gerekiyor ve tüm piyasaya isminizi duyurmanız gerekiyor.
Tekrardan başarılar.
Son düzenlenme: 27 Ağustos 2019, 23:19:25 FatherA

Mag

Alıntı yapılan: FatherA - 27 Ağustos 2019, 23:14:38
Alıntı yapılan: Mag - 27 Ağustos 2019, 20:46:00

Herşey Victim için.

To Die For !
Sunucu tutmadıktan sonra 10 kişi ile rol ortamı oluşturmanın ne anlamı ve mantığı var ki?
Ayrıca Victim'i aile olarak değilde proje olarak görürseniz daha yüksek hedeflere ulaşırsınız. Aile kavramı artık acemileşti.

"Sunucunun tutup tutmadığı önemli değil" demek yerine "Sunucuyu tutturacağız ve daha iyi yerlere getireceğiz" diyebilirsiniz ve tutturmak için azim ile çalışıp büyük işlere imza atmanız gerekiyor ve tüm piyasaya isminizi duyurmanız gerekiyor.
Tekrardan başarılar.

Yorumun için teşekkür ediyorum kendim ve ekip adına. Çalışmalarımıza hızımızı kesmeden devam ediyoruz. Hayırlısıyla iyi yerlere geleceğiz.

Eleanor

Yaprak dökümü başladı bile, çok uzun sürmez kapanması. Ekipten ayrılanlar var, aktif rol ortamı sadece lspd anlaşmalı rolleriyle dönmez. Umarım başarırsiniz ama beklentileri karsilayamadiniz ve oyuncu kaçtı. Hayırlısı bakalim

Mag

Alıntı yapılan: Eleanor - 28 Ağustos 2019, 12:51:54
Yaprak dökümü başladı bile, çok uzun sürmez kapanması. Ekipten ayrılanlar var, aktif rol ortamı sadece lspd anlaşmalı rolleriyle dönmez. Umarım başarırsiniz ama beklentileri karsilayamadiniz ve oyuncu kaçtı. Hayırlısı bakalim

Hayırlısı 😏

FatherA

Boş konuşma.

oguzhan545419

Attığın iletilerin yarısı kapanır-tutmaz olm sen kimin kuklasını oynuyosun bu adamlara sallıyosun

Mag

Arkadaşlar herkese iyi geceler. Victim projesi tutmuş veya tutmamış olabilir. Bu kimsenin sunucuya küfür etmesi anlamına gelmez. Artık sabrım taştı yani oradan güvendiğimiz bir kişi yönetici hesaplarından birine girip p**no sesi yükler. Oradan birisi bilmem victimi ne yapayım yazar sosyal medyadan. Açık söylüyorum derdiniz ne arkadaşlar? Victimin sahibi benim. İsmim Barış Soyadım Özdemir. Eskişehir Odunpazarında yaşıyorum varsa bir derdi olan pm atsın telefon numaramı vereyim birebir görüşelim. Nasıl bir zihniyet yapısı var bu aptal düşünceli kişilerin ama sunucuyu karalamaya yetmeyecek. Victim herkese inat devam edecek. İçinde kimse olmasa bile ben sunucusuna para vermeye devam edeceğim. Kapatmayacağım bu sunucuyu. Neyse bu yorumum burada kalsın yöneticiler rica ediyorum silmeyin. Derdi olan pm den yazsın bana adam gibi halledelim sorunu

FatherA

AnadoluGaming