GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vine Roleplay ~ Senin için! [Forum tekrar aktif!]

Başlatan viathegod32, 23 Kasım 2019, 04:30:28

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Poine

Kaliteli olacak gibi duruyor.

Orkun

kutsi

benle de kürtaj yapın

Darly

Darly

Episode 1.1: Philip Neal, halkıyla hükümet binasının önünde buluşuyor. Son zamanlardaki sorunlardan konuşup, çözüm arama yolunda. Onu uzun zamandır çekemeyen ve yerini seve seve dolduracak olan, Wilson'un bakışları hiçte hoş görünmüyor. Yardımcısı olduğunu söylemeyi unuttum, değil mi? O herif tam bir şerefsiz. Ve beklenen an gerçekleşiyor. O şerefsiz, düzenlediği plana devreye sokuyor. Konuşma esnasında Neal, göğsüne aldığı üç mermi ile can veriyor. Bu hareketin bir bedeli var, bu bedeli hepimiz ödeyeceğiz, hahaha. Halk ayaklanıyor, herkes bunun Wilson tarafından yapıldığını biliyor. Ama somut bir kanıt olmadıkça o şerefsize kimse bir şey yapamaz. Şehrin taşaklıları ve vergi rekortmenleri tarafından destekleniyor.

☨Gaviria☨

Güzel güzel başarılar.

Orkun

Episode 1.2: Daha ilk günden eyalet üzerinde birkaç yasa değişti bile, bu değişimi kabullenemeyen; devlet yetkilileri istifa ediyor. Bunun başında da Şef Corleone geliyor. Ama bu kimin umurunda? Yerine geçirilecek yandaş herifler varken, hahaha. Sana, hiç Pennings Building Co.'dan bahsetmedim, değil mi? O bu eyalet hakkında, validen daha fazla söz sahibi. Şehrin tüm silah ve keyif verici madde ihtiyacını karşılıyor. Kendi krallığını kurmuş durumda, yeni valinin onunla bir bağı var gibi görünüyor. Burnuma kötü kokular geliyor!

Orkun

Yapılan yorumlar için teşekkürler, son altı gün.

Darly

Sunucu Tanıtım Videosu geliyor....
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 02:10:05 Darly

Darly

Sunucumuzun Trailer videosu yayındadır. Videoyu beğenip, abone olmayı unutmayın!

kutsi

Uuuu, so cute. Emeği geçen herkese başarılar, sıkı trailer.
Son düzenlenme: 13 Ocak 2020, 08:10:51 Kingslew

Darly

Cavanagh.

Hikaye ilgi çekici, devamı gelsin.

you should see me in a crown.

viathegod32

Selamlar, haberdar etme konusunda sizleri biraz boşladığımızın farkındayım. Kişisel hayatımdan dolayı gereken zamanı sadece kodlama aşamasına ayırdığım için bazı problemleri beraberinde getirdi. Lakin söylemek isterim ki her şey iyi durumda, hatta sizlere bir süprizim daha var. 18 Ocak 2020 tarihinde açılışımızı yapacağımızı söylemiştik ama saat konusunda hiç bir şey belirtmemiştik. Saat 18:00 civarlarında, büyük bir problem yaşanmadığı süreçte oyun sunucumuz aktif hale gelecek.

Evet gelelim kayıtlar konusuna, kayıtlar için forum hesabınızın olması şart. Kısaca bahsetmek gerekirse forumdaki mini panelimiz üzerinden kendinize bir şifre belirleyerek oyun hesabınızı oluşturmuş olacaksınız devamına oyunda devam ederek size verilen slotlar kadar karakter oluşturabileceksiniz. Ek olarak maksimum bir hafta boyunca ödeme sistemlerimiz aktif olamayacak, bu konuda çıkan hataları teker teker anlatmak isterdim lakin biraz derinlere inen sorunlu konular. Oyun içerisinde direkt olarak ne yapacağız konusuna gelirsek, gezip görmek ve eğlenmek size kalmış. Sistemleri merak ediyorsanız açılış günü her biri tarafımca yavaş yavaş forum üzerinden paylaşılacaktır.

Ve gelelim çekilişler konusuna, oyun içerisinde yapacağımız çekilişlerin ödülleri çekiliş yapılmadan önce herkesin görebileceği duyurularla birlikte yapılacaktır. Buna ek forumda belirttiğimiz aktiflik ödülleri sahipleri 18 Ocak 2020 günü 15:00 civarında belirlenecek olup ödülünü almak isteyen kullanıcıların oyun içerisinden(/rapor) bana ulaşmaları gerekmektedir.

Soru ve sorunlarınız için, burada - forumda ve discordda olacağım. İstediğiniz her noktadan ulaşabilirsiniz, gösterilen ilgi için ekip adına teşekkürlerimi sunarım.

Son düzenlenme: 17 Ocak 2020, 23:33:50 via
developer & producer

CtOS

Açılsın'da kaliteli bir ortam görsek.