GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vinewood Roleplay - www.vw-roleplay.com

Başlatan Vinewood, 09 Mayıs 2018, 16:58:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

JudaX

Paddon34

Sokakta serseri olmaması rolsel bir fakirlik belirtisidir, adminlerin görevi halk güvenliğini sağlamak değil illegal rolleri kaliteleştirmektir. Azaltmak değil.

Inked

Makina ile ilgili servis problemleri nedeni ile 22:00'a kadar oyun servisleri bakım moduna alınmıştır. Bu süreç içerisinde servis sağlayıcı ile ilgili problemleri düzeltirken aynı zamanda ani çökme sebebiyeti veren hata konusunda çözüme gidilecektir.

Zeta

Sunucu diğer sunuculardan oldukça farklı.Oyuncular genelde olgun bir yapıya sahip,rol kalitesi olarak ileri yönlü bir sunucu.Başarılarınızın devamını dilerim.

HiImLucifer

Rol kalitesi güzel,yönetim ekibi güzel,ortamı güzel..Herkesin zevk alarak rol yapacağı ve güzel zaman geçireceği bir sunucu.

Inked

2.0 sürümü ile birlikte tekrar sizlerleyiz!

Daha fazla bilgi için Discord adresi;

https://discord.gg/8crmjjg

Jarveus

Alıntı yapılan: Inked - 09 Ağustos 2018, 21:15:26

2.0 sürümü ile birlikte tekrar sizlerleyiz!

Daha fazla bilgi için Discord adresi;

https://discord.gg/8crmjjg

Hadi bakıyıımmm

Dwain

lacosapalm

- S O N

umuuuT

Innovation roleplay - An geçer anılar kalır.. (2013-2014)

Bitroast

Novelty Roleplay adlı projenin discord sunucusuna girip reklam yapmanız harika, tam gaz devam edin.  :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

lacosapalm

Alıntı yapılan: Somepawn - 10 Ağustos 2018, 03:23:04

Novelty Roleplay adlı projenin discord sunucusuna girip reklam yapmanız harika, tam gaz devam edin.  :kahkaha: :kahkaha: :kahkaha:

Alıntı yapılan: Mithos

Vinewood yönetim ekibi başka bir projede reklam yapacak yaptıracak kadar düşük kalitede profesyonellikten uzak bir ekip değildir. Burada oynayan bizleri seven bir kişi reklam yaptıysa da ben hiç tanımadığım birisine sen reklam yapmışsın yapma diyemem dersem de onun için bir önemi olmaz.

- S O N

Akro

Akro

Akro

5-10 kişi çeken sunucunuzda bu denli kaliteli insanların reklam yapacağını katiyen düşünmüyorum. :D

Akro

Mithos

Benim veya yönetim ekibimin herhangi bir reklam yapma gibi bir faaliyeti hiç bir sunucuda olmamıştır. Benim reklam yaptığımın en ufak kanıtını gösterin şu dakika görevimi bırakacağım bu kadar açık konuşuyorum. Yönetimimden bir isim gösterin kendisini tasfiye edeceğim sunucunuzun ismini bile ilk defa şuan sizden duyuyorum. Açık konuşayım şu üsluba ve mesaja verecek çok farklı cevaplarım vardı ama ne demiş Yunus Emre "Edebim el vermez edepsizlik edene susmak en güzel cevaptır edebi elden gidene.".