GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vision Roleplay - Best is Come Back

Başlatan Bioghwan, 06 Temmuz 2018, 20:14:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bioghwan

Önsöz / Misyon.

Vision Roleplay, Dostlar Grubunun bir üyesi olmakla beraber admin ortamında güven duygusu gelişerek birleşen bir ekiptir.Helperinden tutun sunucu sahibine kadar herkes sunucumuzda eşittir.
Sunucunun kuruluş amacı; SA:MP ortamında zamanla giderek artan Admin Power olayını ortadan kaldırmaktır.
Sunucumuzda sunucunun sahipleri bile AP yapsa onları A1'den A8'e tüm adminler yargılayabilecekler. Sunucu hakkında tüm sunucuyu ilgilendiren durumlarda aynı şekilde tüm adminlerin fikirleri alınacak, kimse küçünmeyecek, herkes kardeşçe bir ortamda yetişecektir. Amacımız, vaktimizi güzel değerlendirmektir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sunucu bilgileri,

SA-MP; Domain adı alındı, yazılı IP gün içerisinde eklenecek.
       185.81.155.222:7777
TS3; 145.239.184.89:10119
WEB; www.vision-rp.com[BAKIM]

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[/center]

Oyun içi görseller,

Alıntı

Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum.
Yönetim ekibi, oyun içi rahatsız etme nedenleriyle paylaşılmadı.
İlerleyen günlerde konuya sistemler ve ek konular eklenecektir.
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2018, 20:17:19 Bioghwan

Zoxy

Tanıtım konusu geliştirilebilir, başarılar dilerim.

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

BullTerrier

Middland

Doruk Bozyayla gerçek ismini mi kullanıyor yoksa hayal ürünü bir isim mi? Hayal ürünü bir isimse bulan arkadaşı tebrik ediyorum :kahkaha:

hinbo24

Alıntı yapılan: hinbo24 - 06 Temmuz 2018, 21:02:19

Alıntı yapılan: Middland - 06 Temmuz 2018, 20:57:01

Doruk Bozyayla gerçek ismini mi kullanıyor yoksa hayal ürünü bir isim mi? Hayal ürünü bir isimse bulan arkadaşı tebrik ediyorum :kahkaha:

İSİM GERÇEK

syn0t

kelly

I want everything

Bioghwan

Alıntı yapılan: kelly - 06 Temmuz 2018, 22:01:57

silver mod pack

Kendi modumuzu kodlatmak da bir seçenekti, ama bu süreçte o vakti ve parayı rollerimize daha fazla katkı olması için harcamayı tercih ettik. Bize göre rol, moddan üstündür, iyi roller.

Bioghwan

volitina

hinbo24

HİÇBİR ŞEKİLDE BİRİNİN DİĞERİNDEN FARKI YOK BİZZAT KENDİM GÖRDÜM HERKES EŞİT
SEVİYEDE VE SERVER OWNER DAHİ DİĞER USERLER İLE BİRLİKTE MESLEK KASMAKTADIR BUNUN SİZDE FARKINA VARACAKSINIZ HAK YENİLMİYOR

trabzon

Alıntı yapılan: kelly - 06 Temmuz 2018, 22:01:57

silver mod pack

Good job. :sigara:

Aslında modu olduğu gibi açmamanız gerek, modu bulup yazıları değiştirmekle emin olun sunucu bir yerlere gelmez. Emek ve çaba sarf etmelisiniz, gayrette bu işin içerisinde olmak zorundadır.
Son düzenlenme: 06 Temmuz 2018, 23:22:05 Silver

twoground

TS3 hakında konuşacak olursak yarısı Safari'den alınmış biraz'da Yeni Nesil'den alınmış , server hakında konuşacaksam herhangi problem göremiyorum , başarılar dilerim.

hinbo24

Aslında modu olduğu gibi açmamanız gerek, modu bulup yazıları değiştirmekle emin olun sunucu bir yerlere gelmez. Emek ve çaba sarf etmelisiniz, gayrette bu işin içerisinde olmak zorundadır.
« Son Düzenleme: Dün, 23:22:05 Gönderen: Silver »

Ben Sunucuda bir sorun olduğunu sanmıyorum herşey yolunda Roller çok güzel bir şekilde dönüyor Adminlerin Userlerden bir farkı yok Hepsi eşit seviyede Zaten önceden adminlik yapmış Yetkililerimizde var
Gerekli şeyleri onunla paylaşabiliyoruz.. İyi Günler dilerim...