GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vista Roleplay - "www.vista-roleplay.com" [#EYLÜL]

Başlatan Goddew, 27 Şubat 2021, 19:44:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

DracDonix

Son güncelleme oldukça güzel. Buradan söylemekte fayda var sunucuda rol kalitesini düşürecek sistem ve faaliyetlerden uzak durulmalı. Örn: Açılışta giren herkese 10.000$ yada sistem olarak kumar şeysi anladınız beni.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Goddew

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Nisan 2021, 20:36:53
Son güncelleme oldukça güzel. Buradan söylemekte fayda var sunucuda rol kalitesini düşürecek sistem ve faaliyetlerden uzak durulmalı. Örn: Açılışta giren herkese 10.000$ yada sistem olarak kumar şeysi anladınız beni.
O tarz şeyler bize gelmiyor maalesef ki, maksimum rekor denemelerinde para dağıtılabilir onun dışında 2X PAYDAY gibi etkinlikler olur maksimum kumar gibi sunucudaki huzuru bozabilecek sistemlerden uzak duruyoruz.

Alıntı yapılan: Efsun - 28 Nisan 2021, 20:32:15
Alıntı yapılan: Can!~ - 28 Nisan 2021, 19:36:07
Şu sunucuya göz atmayanda ne bileyim yani :D
:helal:
Alıntı yapılan: Can!~ - 28 Nisan 2021, 19:36:07
Şu sunucuya göz atmayanda ne bileyim yani :D

:helal:

Rodeiun

Her ne kadar iyi bir ayrılış olmasa da geçtiğimiz günlerde yolumu ayırmıştım. Ancak ayrıldığım için sunucuya bir ön yargım olmadı o kadar kaliteli bir sunucu. Mutlaka girmenizi, incelemenizi öneririm. Her bir harfi emek kokuyor. Yapılan geliştirmeler vs. güzel geleceğinin olduğunun başlı başına kanıtı. Başarılar tekrardan.

Goddew

Vista Roleplay - REWORK Yaralı sistemi

Bu güncellemede, oyun modumuzun roleplay sunucusu olma yolunda ilerleyebilmesi için birliksel komutlarımızı ve birkaç yeni sistemler ile sıfırdan donattık ve bununla beraber test ekibimizin 20'den fazla bug bildirimi sayesinde hepsi çözülerek daha optimize bir şekilde ilerlemiştir, önümüzdeki güncelleme notlarına kadar sıkı durun! Çünkü önümüzdeki güncelleme notları sert olacak!  :aynen:

Alıntı yapılan: Rework Notları
Artık yaralı süreniz bitince araçtaysanız ve hangi koltuktaysanız o koltukta oturmaya devam edeceksiniz.

Artık araçtayken yaralı konumuna düşerseniz videodaki animasyonu uygulayacaksınız.
Yaralı sisteminde ufak tefek düzeltmeler..

Rework: Yaralı Sistemi - (vista-roleplay.com)

-Emrah

ajeX

4. Dönem Yetkili ekibi alımlarımız başlamış bulunmakta!

Ekip başvurularımız başlamış bulunmakta, bizim aramızda olma şansını yakalayabilirsiniz!
Başvurular için; www.vista-roleplay.com adresinden;
"Ekip başvurusu" kısmına tıklamanız yeterli.
Ayrıca buraya tıklayabilirsiniz.

Bu arada Discord sunucumuza gelerek gelişme ve güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.

DracDonix

Konudan bağımsız, kışkırtıcı ve aşağılayıcı iletiler paylaşmayın.

jaweed

Merhabalar, sunucuda Mart ayından beri görev yapmaktaydık. Taa ki, 1 veya 1.5 günlüğüne bazı şeyler olduğundan dolayı bilgisayara geçemediğim için hakaret edilir bir biçimde mesajlaşma ve duyuru olayları yaşandı. Gece girdiğim oyunda AFK'yım diye "OOC Sorunlar" yaşayamazmışım. Her neyse, ekipten ayrılmak istediğimde Goddew egolu bir biçimde; "Sen ayrılmıyorsun, biz atıyoruz" dedi. Yani daha açılmayan bir sunucu için biraz fazla gibi geldi bana bu egonuz. Sunucuda yetkili olmak demek sizi tabiri caizse "köle" olarak kullanıp, sonrasında siz ayrılmak istediğinizde "Sen ayrılmıyorsun, biz atıyoruz" demeleridir.

merddz

Alıntı yapılan: jaweed - 02 Mayıs 2021, 18:28:44
Merhabalar, sunucuda Mart ayından beri görev yapmaktaydık. Taa ki, 1 veya 1.5 günlüğüne bazı şeyler olduğundan dolayı bilgisayara geçemediğim için hakaret edilir bir biçimde mesajlaşma ve duyuru olayları yaşandı. Gece girdiğim oyunda AFK'yım diye "OOC Sorunlar" yaşayamazmışım. Her neyse, ekipten ayrılmak istediğimde Goddew egolu bir biçimde; "Sen ayrılmıyorsun, biz atıyoruz" dedi. Yani daha açılmayan bir sunucu için biraz fazla gibi geldi bana bu egonuz. Sunucuda yetkili olmak demek sizi tabiri caizse "köle" olarak kullanıp, sonrasında siz ayrılmak istediğinizde "Sen ayrılmıyorsun, biz atıyoruz" demeleridir.
Aynı şeyi ben ve 1 arkadaşımda yaşadık desek yeridir.

birazcik pawn birazcik web iste

Goddew

Alıntı yapılan: merddz - 02 Mayıs 2021, 18:36:12
Aynı şeyi ben ve 1 arkadaşımda yaşadık desek yeridir.

Ekip içinde oluşan tüm sorunlar ekip içindeki kişileri ilgilendirir, görüşlerinize saygımız sonsuz eğer size atanan görevleri eksiksiz ve düzgün bir şekilde icra edemeyecekseniz zaten ekibimizde durmanızın mantığı yok, sizlere ekip içerisinde üst yönetim olarak çok fazla tolerans gösterdik ve yetkilerinizle oynamamaya özen gösterdik, bunları burada açıklamak çok doğru değil fakat ısrarla yorumlarınız silinmesine rağmen "arsız" bir biçimde burada yorumlarınızı atmaya devam ediyorsunuz, ekipten atılınca forumlarımıza saldırı düzenleyerek tüm üyelerimizi teker teker silip forumumuzun alt yapısını bozacak kadar kişilik sahibi olmayan insanlarsınız, fakat zararı bize değil kendinize veriyorsunuz bu konuda size teşekkür etmek isterim sayenizde SMF gibi eski bir forum scriptini kullanmak yerine daha gelişmiş bir forum scripti ile forum geliştirmelerine devam ediyoruz, buradan bizleri severek takip eden takipçilerimize de duyurulur ve umarım bu iki arkadaş gibi ekipte aylarca durup ardından "Bizleri köle gibi çalıştırıyorlar." diye forumlarda yırtınmaya çalışmazlar, şâyet şunu da belirtmek isteriz eğer ekibimizde bulunmak isteyen bir kişi bu iletiyi okuyor ise, belirtelim ekibimizde durmaya gelmenize gerek yok çünkü bizler çalışıyoruz, oturmuyoruz.

Umarım verdiğim cevap yeterli gelmiştir, aksi takdirde daha fazla burada "arsız" bir biçimde yorum atmaya devam ederseniz forum yetkilileri ile görüşmekten çekinmeyeceğiz.

Murat Budak

Ben birilerini ifşalamıyı sevmiyorum fakat konuda benimde alakam olduğu için bu iletiyi yazmak istedim bu konu devam ederse herkesin ne olduğunu açıklayacam o zaman kimin ne olduğunu öğrenirsiniz ayrıca projenizde tekrardan başarılar dilerim.

Murat Budak
Geliştirici

📧 murat.budak@buildsoftware.info
📞 +90 531 023 72 34

DracDonix

Konuda tartışma çıkartacak iletiler silinmiştir. Devamı halinde işlem uygulanacaktır!

FrtdnYLDZ

Merhaba, GTAMulti Üyeleri!

4.Dönem Yetkili Ekibi alımlarımızın hâlâ devam ettiğini hatırlatır, iyi forumlar dileriz! :)

Ekip başvurularımız hâlâ devam ediyor, bizim aramızda olma şansını yakalayabilirsiniz!
Başvurular için; www.vista-roleplay.com adresinden;
"Ekip başvurusu" kısmına tıklamanız yeterli.
Ayrıca buraya tıklayabilirsiniz.

Bu arada Discord sunucumuza gelerek gelişme ve güncellemelerden haberdar olabilirsiniz.