GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Viva Roleplay [Sunucu Aktif!]

Başlatan Utherz, 06 Mart 2019, 21:00:09

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Utherz

Alıntı yapılan: AlpAkabey - 07 Mart 2019, 22:13:45

sunucunuza göz atmak için girdim herkesin elinde silah var herkesin altında vip motoru ve sunucudaki herkes vip , rol yapmak için girdim vuruldum durduk yere , adamın biri polisin önünü kesiyor motorla bura benim mahallem diyor :d ? anlamış değilim ve 2 kişi banka soygunu yapıyor ilginç.

1. Sunucuda 10 kisi vardı 2 si jaildeydi geriye 8 kalıyor onlarında 3'ü vip

2. Olarak 2 kişi banka soygunu yapılıyor çünkü sunucunun online sayısı düşük oluduğu için

3. Onaylı hood bölgesinde polis +herkes fear rp yapmalıdır.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

santiagocss

sunucunuza göz atmak için girdim herkesin elinde silah var herkesin altında vip motoru ve sunucudaki herkes vip , rol yapmak için girdim vuruldum durduk yere , adamın biri polisin önünü kesiyor motorla bura benim mahallem diyor :d ? anlamış değilim ve 2 kişi banka soygunu yapıyor ilginç.

İnsan eleştiri yapmadan önce kendi çaldığı modu kullanmak yerine başka bir mod kullanır.

santiagocss

Alıntı yapılan: Quick - 07 Mart 2019, 23:09:53

1. Sunucuda 10 kisi vardı 2 si jaildeydi geriye 8 kalıyor onlarında 3'ü vip

2. Olarak 2 kişi banka soygunu yapılıyor çünkü sunucunun online sayısı düşük oluduğu için

3. Onaylı hood bölgesinde polis +herkes fear rp yapmalıdır.

O olayı anladığım kadarıyla söyleyeyim. Gerçek hayatta çete üyeleri var ile yok arasındadır. Yani bir polis çete mahallesine girdiğinde cete üyesi silah çekerse o çete zaten çökertilmiş olur.

Medcezir

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

graffie

Sunucuyu Yönetim yaşları çok düşük hele hele Berkay, Harun, yani Fearless#6814 Juentos#6033 bunların yaşları çok düşük önüne gelene ban atıyorlar kendilerine yediremediği laf görünce cevap yerine ban atıyorlar bu sunucun ilk ismi v değilmi ne ara döndünüz çorap değiştirir gibi isim değiştiriyorsunuz konsepti amerikan yapıcaktınız ne ara konsept değiştirdiniz yani kısacası tutmaz bu yönetim ile

Utherz

Alıntı yapılan: graffie - 09 Mart 2019, 11:16:52

Sunucuyu Yönetim yaşları çok düşük hele hele Berkay, Harun, yani Fearless#6814 Juentos#6033 bunların yaşları çok düşük önüne gelene ban atıyorlar kendilerine yediremediği laf görünce cevap yerine ban atıyorlar bu sunucun ilk ismi v değilmi ne ara döndünüz çorap değiştirir gibi isim değiştiriyorsunuz konsepti amerikan yapıcaktınız ne ara konsept değiştirdiniz yani kısacası tutmaz bu yönetim ile

Siz zaten banlıydınız eski bir admin herkesin banını açmıştı ondan dolayı not aldık gelenleri tekrar banlıyoruz.

Cruza

Başka sunucularda barınamayıp yaşı küçük kardeşlerimizin heveslerini almak için açtığı bir sunucu, bir kaç haftaya istediklerini alamayıp kapanacaktır. Yinede başarılar.

since 2008
graphic designer & front-end web developer

Utherz

Alıntı yapılan: Cruza - 10 Mart 2019, 16:00:34

Başka sunucularda barınamayıp yaşı küçük kardeşlerimizin heveslerini almak için açtığı bir sunucu, bir kaç haftaya istediklerini alamayıp kapanacaktır. Yinede başarılar.

Sunucunun gidişâtı şuanlık çok iyi kapatmayı düşünmüyoruz.
Yorumunuz için teşekkürler.

Leviathan

İki haftalık sunucu diyenler; Şuan serveri kapatma gibi bir durum yok, server uzun ömürlü olmakla beraber tüm hatalar giderilip, mod geliştiriliyor. Öncelik "ROLEPLAY".

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

cyclops

Ahahaha ya barı siz yapmayın şu "Raksamp"ı sunucu 10 saniyede 28'den 9'da düşdü ardından 24 oldu yapmayın rica ediyorum.

İletişim Adreslerim
Discord: cyclops#3983

DoğruIuk sonsuzIuğun güneşidir. NasıI oIsa doğar.

Sir Ahmet John

Bol şans, başarılar. Konuyu bence detaylandırabilirsin, gelen yorumlara cevap verme şeklinizde biraz garibime gitti. Yönetim konusunda gelişmeniz gerekiyor, bunun için pawnoturk ve samp ortamında hatrısayılır kişilere danışabilirsin. Tekrardan bol şans.

Utherz

Alıntı yapılan: Sir Ahmet John - 13 Mart 2019, 22:38:56

Bol şans, başarılar. Konuyu bence detaylandırabilirsin, gelen yorumlara cevap verme şeklinizde biraz garibime gitti. Yönetim konusunda gelişmeniz gerekiyor, bunun için pawnoturk ve samp ortamında hatrısayılır kişilere danışabilirsin. Tekrardan bol şans.

Yeni pawncoder bulduk ve admin ekibi cumartesi günü düzenlip cumarteside yeni vdse geçilicek ondan dolayı şuanlık sunucu bakımda herşeyi düzelticeğiz.

Creative

Ekibinize başarılar dilerim, umarım güzel roller döner. Ben ilk girdiğimde, Motorda olan bir kaç şahıs polise küfür ediyordu. Yeni oyuncuya benzeyen halleri yoktu, umarım sürekli böyle devam etmezsiniz.

Rivera

Sunucuda 1 level adamlarda silah, vip, lüks arabalar var. Ayrıca sunucuya yeni girmiştim ve hydra bombaladı öldüm. Roleplay değil DM sunucusu, sanırım konsepti karıştırdınız?