GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vosem Roleplay :Red County - 80.93.220.91:7777 Aktif

Başlatan Fudax, 24 Kasım 2020, 20:18:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cowingwa

Başarılar dilerim, ekipçe sunucuya geldik.
Admin ekibi ilgili, her zaman aktifler Sherrif başvurusu attık ve anında bakıldı kabul edildi, forum başvurusu attık 1 saat içerisinde kabul edildi Discord'dan sorduğumuz sorular 10 dakika içinde cevap veriliyor cidden çok ilgili adminler var, başarılar dilerim tekrardan ekipçe buradayız.

Fudax

Alıntı yapılan: Cowingwa - 05 Aralık 2020, 14:40:05
Başarılar dilerim, ekipçe sunucuya geldik.
Admin ekibi ilgili, her zaman aktifler Sherrif başvurusu attık ve anında bakıldı kabul edildi, forum başvurusu attık 1 saat içerisinde kabul edildi Discord'dan sorduğumuz sorular 10 dakika içinde cevap veriliyor cidden çok ilgili adminler var, başarılar dilerim tekrardan ekipçe buradayız.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim, oldukça aktif olmaya çalışıyoruz sorularınıza yanıt bulabildiysek en mutlu bize, takipte kalmaya devam edin! <3

vosem roleplay(20-21)

Unknown

proje ve ekip oldukça başarılı, böyle devam.

JudaX

Bir an kendimden şüphelendim konuyu ben açtım diye, başarılar :D

Riki

Konu çok hoş gözüküyor, başarılar diliyorum. SAMP alemi farklılıklara kapalıdır, umarım tutturabilirsiniz. Başarabileceğinize inanıyorum.

Hispania

Uzun zamandır kasaba roleplay adına bir sunucu bekliyordum ve buldum sanırım. Konu teması güzel ve yönetim ekibi ilgili. Birazcık Discord'a bakındım oldukça iyi , başarılı bir şekilde ilerliyorsunuz. Başarılarınızın devamını dilerim.

Fudax

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar, umarım beklentiniz yönünde ilerlemeye devam ederek hep beraber eğlenip güzel anılar biriktirebileceğimiz dostane bir roleplay ailesi oluşturabiliriz.Takipte kalmaya devam edin çook yakında güzel haberlerle geliyoruz :)

vosem roleplay(20-21)

Fudax

"Red County, Günahkarlar ve Azizler kasabasıdır.Bu kasabada hayatta kalmak için tarafını seçmiş olmalısın yoksa kasabanın kasvetli fırtınaları seni çok uzaklara uçurabilir evlat! Peki ya ne olacaksın: Günahkar mı Aziz mi?"

vosem roleplay(20-21)

Gaviria

diogenes

DeadStriker

Başarılar.
Son düzenlenme: 19 Aralık 2020, 15:41:42 DeadStriker

Fudax

Yorumlarınız için teşekkür ederiz, karakter başvurularımız çok yakında aktif edilecek takipte kalın!

vosem roleplay(20-21)

Leviathan

Başarılı bir proje gibi duruyor. Kasaba konsepti pek kalmadı, hatta hiç kalmadı. Umarım sizin ile birlikte canlanmış olur.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Sokrat

Fudax

Yorumlarınız için teşekkür ederim, farklı bir mod alt yapısı kullanmaya karar verdik, bu sürecimizi hızlandıracaktır, takipte kalmaya devam edin :)

vosem roleplay(20-21)