GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Warlord's BattleField < Beta >

Başlatan Lé Spîke, 07 Mart 2018, 20:08:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hep aynı konseptten sıkılmadınız mı?

Yooo bence Roleplay hırsız polis felan güzel yaaani
Sıkıldık. Şöyle yeni bir şeyler olsa iyi olur.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Destiny - 07 Mart 2018, 21:41:07

Böyle farklı projeleri görmek beni mutlu ediyor, başarılar dilerim. :helal:

Sağol kardeşim. :helal:

Feveran

Başarılar çok güzel düşünmüşsünüz inşallah bugsuz bir server kurarsınız. Ayrıca DM odaklı bir server olucak Fransa lokasyonlu bir server kiralarsanız çok fazla ping olucaktır ve oyuncularınız DM atarken çok fazla rahatsız olucaktır, Türkiye lokasyonlu bir server almanızı tavsiye ederim fakat iyi bir mod açacaksanız sizi çekemeyen çok olacaktır ve DDOS saldırsı çok fazla alırsınız bu seferde oyuncular gene rahatsız olacaktır. Anca Türkiye lokasyon bir server alıp ayrıca koruma da alabilirsiniz ama bu biraz size pahalıya mâl olabilir ve alacağınız korumada tam olarak koruma sağlamayabilir bunları bi düşünün derim. Tekrar BAŞARILAR !

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Feveran - 07 Mart 2018, 22:09:00

Başarılar çok güzel düşünmüşsünüz inşallah bugsuz bir server kurarsınız. Ayrıca DM odaklı bir server olucak Fransa lokasyonlu bir server kiralarsanız çok fazla ping olucaktır ve oyuncularınız DM atarken çok fazla rahatsız olucaktır, Türkiye lokasyonlu bir server almanızı tavsiye ederim fakat iyi bir mod açacaksanız sizi çekemeyen çok olacaktır ve DDOS saldırsı çok fazla alırsınız bu seferde oyuncular gene rahatsız olacaktır. Anca Türkiye lokasyon bir server alıp ayrıca koruma da alabilirsiniz ama bu biraz size pahalıya mâl olabilir ve alacağınız korumada tam olarak koruma sağlamayabilir bunları bi düşünün derim. Tekrar BAŞARILAR !

Yorumunuz için teşekkürler. Hemen bilgilendiriyim. DM sunucumuz Türkiye lokasyonlu olarak Türkiye'ye açılacaktır. Ayrıyetten Fransa lokasyonlu olarak da tüm Dünya'ya açılacaktır. İsteyen Fransa lokasyonunda isteyen Türkiye lokasyonunda oynayabilir. DDOS konusuna gelirsek. Şimdilik bir koruma almayı düşünmüyoruz. Ancak gerçekten bir saldırı yapılırsa saldırılara karşı tüm önlemleri alırız. Ki saldırı yapan kişilere de - belirlersek - Bilişim suçlarından dava açarak ceza aldırmaya çalışırız. :helal:

TRSinan28

İyi yola atılmışsın.Artık çoğu kişi aynı konspetlerden sıkılmış durumda.Bu yaptığının sana avantaj olarak geri döneceğini düşünüyorum.Inşallah iptal olmaz,türkiye sampına böyle sunucular lazım.Başarılar diliyorum :)

Lé Spîke

Alıntı yapılan: TRSinan28 - 07 Mart 2018, 22:40:32

İyi yola atılmışsın.Artık çoğu kişi aynı konspetlerden sıkılmış durumda.Bu yaptığının sana avantaj olarak geri döneceğini düşünüyorum.Inşallah iptal olmaz,türkiye sampına böyle sunucular lazım.Başarılar diliyorum :)

Teşekkürler Sinan. Ben de sıkıldığım için yeni konseptlere atılıyorum :helal: İptal olmayacak.

JudaX

Başarılar, tutacağana inandığım bir sunucu  :helal:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: Yusuf - 07 Mart 2018, 22:50:00

Başarılar, tutacağana inandığım bir sunucu  :helal:

Teşekkürler Yusuf. :) :helal:

TestaMent

Gerçekten böyle farklı konseptler görmek insanı mutlu ediyor. Başarılar diliyorum, takipteyim.

● Ne mutlu Türküm diyene!

Lé Spîke

Alıntı yapılan: TestaMent - 08 Mart 2018, 00:21:48

Gerçekten böyle farklı konseptler görmek insanı mutlu ediyor. Başarılar diliyorum, takipteyim.

Teşekkür ederim Testa :helal:

!Adrogos

Güzel ve farklı bir proje , inşallah emeğinin karşılığını alırsın başarılar  :helal:

Lé Spîke

Alıntı yapılan: !Adrogos - 08 Mart 2018, 07:48:30

Güzel ve farklı bir proje , inşallah emeğinin karşılığını alırsın başarılar  :helal:

Teşekkürler :helal:

HyperCharge

Başarılar dilerim umarım hayal ettiğiniz kitleye ulaşırsınız.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: HyperCharge - 08 Mart 2018, 16:29:19

Başarılar dilerim umarım hayal ettiğiniz kitleye ulaşırsınız.

Hayal ettiğimiz kitle aslında az da olsa öz olacak. SA:MP'ın yeniliklere açık oyuncularını bekliyoruz. :helal: Sağol yorumun için.

#KONUGUNCELLENDI #WARLORDS #BATTLEFIELD #CrystalBros

Konu güncellendi. Harita tasarımı %75 bitti. Yakında videosu gelecek!

Signature

Başarılar dilerim.Tutması muhtemel bir proje.

Lé Spîke