GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Wonderful Roleplay ━ The fun Begins!

Başlatan kazzy, 21 Şubat 2022, 14:32:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kazzy

X
Son düzenlenme: 27 Şubat 2022, 12:00:25 kazzy Sebep: X

angelique

Başarılar dilerim, @kazzy umarım iyi işler başarırsın.

nydia back in business

Discord: ccq#2298
Youtube: ccq
I love you baaby

Synax

victhory16

kazzy

Bizlere teşekkürlerini sunan tüm herkese minnettarım.

kazzy

22.02.22

Güncelleme Notları

• Adminler /aduty açtığında NameTag gözükmüyordu, düzeltildi.
• İdlewood petrolde hiç bir şey satın alınmıyordu, düzeltildi.
• Forum için startlar verildi, yapılma aşamasında.
• Sunucuya yeni modeller eklendi, map tasarımı devam ediyor.
• Oyuna girer iken "Freeroam" sunucusu gibi spawnla seçeneği çıkıyordu, fixlendi.
• LSPD interioru düzelendi, sonradan eklenmemesi amacıyla LSSD mapi eklendi, interioru yolda.
• AntiCheat geliştirildi.
• Oyun modunda bulunan tüccar kaldırıldı. Roller ile daha sonra belki eklenecek.

Katya

Başarılar dilerim her şey gönlünce olsun fakat dün gelip benim ekibime oluşum yetkilisi olarak girmek isteyip daha sonra bir günde proje hazırlamak farklı bir durum...

Tekrardan başarılar diliyorum emeklerinin karşılığını alman dileğiyle.

kazzy

Alıntı yapılan: Katya - 22 Şubat 2022, 16:45:18
Başarılar dilerim her şey gönlünce olsun fakat dün gelip benim ekibime oluşum yetkilisi olarak girmek isteyip daha sonra bir günde proje hazırlamak farklı bir durum...

Tekrardan başarılar diliyorum emeklerinin karşılığını alman dileğiyle.
Teşekkürler, umuyoruz ki her şey gönlümüzce olacak. Seninle zaten bu konuyu discord üzerinden konuştuk. Buradan farklı bir açıklama yapma gereği duymuyorum. Good bye!

Sulozzy

Trigger

kazzy

Herkese merhaba, discord sunucumuz üzerinde bizimle birlikte çalışmak istiyen arkadaşlarımız için bir duyuru geçtik. Tanıtım konumuzda bundan bahsetmek istiyoruz. Biz projeyi aktifleştirmeye başlar iken 2 kişi olarak aktifleştirdik. Bu aşamada bizler ile çalışacak kişiler arıyoruz. Normal bir helper/admin kadrosu değil. Head Staff kadrosu için arıyoruz. İlgilenenler discord sunucumuza gelebilirler.

Inferminus