GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
23 Nisan 2026, 21:24:33

World War III

Başlatan haroldfinch, 13 Aralık 2018, 01:47:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haroldfinch

Call Of Duty - World War III yada kısaca COW:WWIII Las Venturas çölü üzerine kurulu bir TDM sunucusudur. Haritaların etrafta bir savaş döndüğüne dair his vermektedir.

Oyun modu sıfırdan yazılmıştır, modun gereklilikleri üzerine özel bir yönetici sistemi vardır.

Yönetim sistemi +10'a yakın hileyi kolayca tespit edebilmektedir.

Herhangi bir sorunuzu /sor komutuyla yöneltebilirsiniz, yardıma ihtiyacınız olduğu vakitler PM atarak yöneticilerin cevaplamasını bekleyebilirsiniz.

Bu arada sabırlı olmanız gerekmektedir, yöneticiler tek bir işle uğraşmıyor olabilir!

ÖZELLİKLER

- Bölge ele geçirme

- 5 takım

- 8 sınıf

- Hava saldırıları

- Yerdeki silahı N tuşuyla alma

- Düşman sahasına takım arkadaşlarınla birlikle paraşütten atlama

- Uçaklardan bomba atabilme

- Silah, dronlar, medkitler alabileceği marketler

- Duel stadium

- Nuclear weaponry which can be launched from A51 by owning it and the Submarines, gives score and money per killed enemy

- Anti air destroyer missiles (AADs) which can be launched from the USS Constellation if your team owns it, gives score and money per killed enemy

- Surface-to-air missiles (SAMs) which can be launched from the your base if your team owns it, gives score and money per killed enemy

- Antennas - destroy your enemies' antennas, located in their bases, to get score and money for yourself and your team!

- Prototypes - steal your enemies' prototypes, located in their bases, to get score and money for yourself and your team!

- Bonuses - Kill bonus player/steal bonus prototype/capture bonus zone, to get score and money for yourself!

- Brand new clan system, create your own clan, manage your own ranks, invite your friends and more! (Clan War system included)

And much more waiting for you!

Fresh, modern and easy to use forum!
Kullanıcı Panelil (UCP) - manage your in-game settings without getting in-game!

Find a lot of information about your stats, admin list, other players' stats and more!

You need to be registered in COD:WWIII in order to access it.

You can discover more in-game.

WEBSITE, FORUM, FACEBOOK PAGE AND SERVERS ADDRESSES

COD:WWIII IP: *
Forum address: *
Homepage address: *
User Control Panel: *
Facebook: www.facebook.com/worldwartr

Son düzenlenme: 14 Aralık 2018, 17:30:19 haroldfinch

jensen

Konu içeriğini Türkçeye çevirin, tanıtım kurallarındaki "Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum." ibaresini konuya ekleyin.

Eamon

Yabancıdır belki dedim ama hızlıresim yüklemiş :D

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Exculusive

Eskiden oynadığım bir sunucu, gerçekten çok eğlenceli vakitler geçiriyorduk. Aynı zamanda yönetim kadrosu oyunculara çok samimi davranıyordu. Açılışta mutlaka geleceğim dört gözle bekliyorum.

Hera

Eskiden oynardım, beğeniyordum. Tekrardan açılması beni sevindirdi. Başarılar haroldfinch!

Freo

Efsane geri dönüyor.

Yesil

Değerli insanların arasında görev yapmışlığım var. SA:Mp Türkiye için her zaman yardım etmeye hazırım.

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Alonso

Başarılar Ama İngilizcem Yaprığın tanıtımı çevirecek kadar iyi değil lütfe Türkçe Tanıtım Yap  :@ , Başarıla :helal:r

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz

cavnuu

Kardeşim nerelerdesiniz yahu? gözümüz yollarda kaldı.

SwindLer.

pag

Ah anılar... Başarılar!

Joker

open.mp Turkey Department Manager

Kraus

Konunuz arşivden kurallara uygun şekilde  düzenlemeniz için çıkarıldı. Ancak hâlâ konuda ingilizce yerler var. Ayrıca 'tanıtım kurallarını okudum..' ibaresini hâlâ konunuza eklememişsiniz. Konu bir daha arşivden çıkarılmamak üzere kilitlenmiştir. Lütfen konuyu kurallara uygun şekilde baştan açınız.

Safari Gaming © sɪɴᴄᴇ 2014
www.sf-gaming.net