GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

www.mh-roleplay.com (Manhattan Roleplay) ~ coming soon

Başlatan Gavirilia, 18 Mayıs 2020, 13:20:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vupsen

Konu, pasif olduğu için kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Vupsen

Konu, sahibinin isteği üzerine tekrar aktif edilmiştir.

Dyternal

Alıntı yapılan: Gaviria - 20 Mayıs 2020, 19:35:43
Hahahaha, halinize acıdım ciddiyim.

28 Yasında olan adama neler yapıyorsunuz biraz olgun olun.

Deust 14 yaşında 19 yaşındayım diyor.

Hadi 19 yaşındasın büyüklere saygılı ol az. Yazık

Gene yaşları küçümseyen birisi. Yazık size 15 yaşında sizden daha becerikli tanıdıklarım var. Hem kod hem hayat becerileri bakımında.

Gavirilia

Alıntı yapılan: Dyternal - 15 Haziran 2020, 18:54:36
Alıntı yapılan: Gaviria - 20 Mayıs 2020, 19:35:43
Hahahaha, halinize acıdım ciddiyim.

28 Yasında olan adama neler yapıyorsunuz biraz olgun olun.

Deust 14 yaşında 19 yaşındayım diyor.

Hadi 19 yaşındasın büyüklere saygılı ol az. Yazık

Gene yaşları küçümseyen birisi. Yazık size 15 yaşında sizden daha becerikli tanıdıklarım var. Hem kod hem hayat becerileri bakımında.
Bir zamanlar öyle diyen, şimdi "yaşım el vermiyor" diyip sunucusunu kapatıyor.

Gavirilia

S W E S T

Farklı bir proje konusunun üzerine açıp bunları yazman o proje farklı bu farklı

Daxy

Benim yazdığım konuyu tekrar kullanman gerçekten yüzsüzlüktür. Benim ile kavga ediyorsun benim yazdığım konuyu kullanıyorsun, gerçekten birşey demiyorum yazık halinize. Oturup bir konu bile yazamıyorsunuz birde sunucu açacaksınız :) Zaten VDS Free azureden çekme vds, açıldığı zaman herkes vuracak siteden vursan yine düşecek bir VDS var. Yani proje açmak ciddi iş 0TL para ile site açıyorsun "infinityfree.net" yani birşey demiyorum herşeyi bedava yapmışsın bari gelip deseydin Emre abi hosting vds gerek verirdim ben sana, ama sunucu tutmaz, yıllardır açılıp kapandı. :D
Son düzenlenme: 16 Haziran 2020, 09:52:07 Daxy
Milli Savunma Üniversitesi

Osmanlı Roleplay

Başarılar
Son düzenlenme: 16 Haziran 2020, 10:14:32 Osmanlı Roleplay

S W E S T

Siteniz suspend yemiş herşeyi bedavaya getirmeye çalışman gerçekten yazık proje açmadan önce gidip bir hosting alabilirsin vds zaten azure olucak eminim tutmaz.

Daxy

Tamam lafta atıyorsun o'key, paylaştığınız site suspened yemiş keşke hosting falan alsaydınız :D www.mh-roleplay.com (SUSPENED)

Ranthiel

Başarılar, umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz.

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

Gavirilia

Alıntı yapılan: abatay1991 - 16 Haziran 2020, 10:30:54
Siteniz suspend yemiş herşeyi bedavaya getirmeye çalışman gerçekten yazık proje açmadan önce gidip bir hosting alabilirsin vds zaten azure olucak eminim tutmaz.
Alıntı yapılan: Daxy - 16 Haziran 2020, 10:31:18
Tamam lafta atıyorsun o'key, paylaştığınız site suspened yemiş keşke hosting falan alsaydınız :D www.mh-roleplay.com (SUSPENED)
G*t yalamaya devam. En azından birilerinin arkasından "fırıncı" diyip sonra ondan webharikayı istemiyoruz ;)

Daxy

Veled mi desem küçük yaşında kardeşimiz mi desem ne desem anlamadım.
Sen birisiyle konuşmadığın zaman ben konuştuğum zaman bu g*t yalamak mı oluyor? :D

Cabriel

Logoyu çalmak, içerikleri çalmak nasıl bir durum ? konu ve sunucu emirhan kardeşimize aitti bu arada bilgin olsun olacaklardan biz sorumlu değiliz, https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/manhattan-roleplay-www-manhattan-roleplay-com-17299/

Daxy

ARTIK KENDİNİZE ÖZGÜ BİRŞEYLER YAPIN KARDEŞİM YA :D