GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Hırsız Polis | 185.255.92.142:7777 |

Başlatan Backup, 13 Mayıs 2018, 10:53:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kidmaestro

Melih.

Client Den Sonra Bilgisayarımda Kasmalar Meydana Geliyor. Mause Takılmaları Oluyor SA-MP de 100 FPS Alırken 50 60 Lara Düştü Ne Oluyor ? Trojen Var Sanki ?

Melih.

Backup

Ağır yüklenme söz konusu değil. Trojan gibi zararlı yazılımlar olsaydı daha farklı sonuçlar alırdınız. En ufak problemde cliente virüs yüklediniz tarzından ithamlarda bulunmak saçma. Kasma problemi için önerim GTA:SA 'yı en yalın haliyle oynamanızdan yana olur.

PhenoMapping

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

Backup

Alıntı yapılan: PhenoM - 22 Ekim 2018, 00:19:33

Clienti getirmeniz saçma olmuş AG is loading...

Biz 100 kişi hileli , adaletsiz veya SA:MP ile kısıtlı oynamaktansa 40 kişi adil oynamayı tercih eden bir sunucuyuz. Biz her zaman hür ve adaleti benimsedik. Hiçbir zaman kişisel çıkarlarımızı ön planda tutmadık. Bunun gibi politikalar sayesinde sunucumuz uzun süredir aktifliğini koruyor. Burada gelip 'AG is loading...' yazarak AG'den kastın Anadolu Gaming ise daha önce 2 kere kapanmış, oyuncuların emeklerini hiçe sayılmış bir sunucunun primini yapıyorsun.

Biz politikalarımıza sadık ve adaleti benimseyerek devam ettiğimiz için 'kanser' denilen kitle sunucumuzda bulunmuyor. Sırf oyuncu sayısı yüksek olsun diye bizde neyin yapılıp , yapılmayacağını biliyoruz ancak bizim derdimiz oyuncu sayısı değil , bizim derdimiz 3 kişide olsak 300 kişide olsak adaletli ve huzurlu bir oyun hizmeti sunmak.
Son düzenlenme: 22 Ekim 2018, 08:58:20 Backup

Backup

https://yeninesilcnr.net/client/ adresindeki indirme butonuna alternatif link eklendi, isteyenler alternatif linke tıklayarak yandex disk üzerinden indirme yapabilir.

https://yadi.sk/d/9QEDVczYDIKTFQ

Melih.

Client'i kapatınca yani oyundan çıkınca PC Kasıyor Sonra ''Yeniden Başlat'' ınca Düzeliyor Kişisel mi ?

Backup

Alıntı yapılan: Melih. - 22 Ekim 2018, 09:13:54

Client'i kapatınca yani oyundan çıkınca PC Kasıyor Sonra ''Yeniden Başlat'' ınca Düzeliyor Kişisel mi ?

Neredeyse tüm işletim sistemlerinde denemeler yaptık. Herhangi bir kasma sorunuyla karşılaşmadık.Muhtemelen bilgisayarınızda bulunan diğer yazılımlar ile bir çakışma söz konusu olabilir.

PhenoMapping

Alıntı yapılan: Backup - 22 Ekim 2018, 08:54:24

Biz 100 kişi hileli , adaletsiz veya SA:MP ile kısıtlı oynamaktansa 40 kişi adil oynamayı tercih eden bir sunucuyuz. Biz her zaman hür ve adaleti benimsedik. Hiçbir zaman kişisel çıkarlarımızı ön planda tutmadık. Bunun gibi politikalar sayesinde sunucumuz uzun süredir aktifliğini koruyor. Burada gelip 'AG is loading...' yazarak AG'den kastın Anadolu Gaming ise daha önce 2 kere kapanmış, oyuncuların emeklerini hiçe sayılmış bir sunucunun primini yapıyorsun.

Biz politikalarımıza sadık ve adaleti benimseyerek devam ettiğimiz için 'kanser' denilen kitle sunucumuzda bulunmuyor. Sırf oyuncu sayısı yüksek olsun diye bizde neyin yapılıp , yapılmayacağını biliyoruz ancak bizim derdimiz oyuncu sayısı değil , bizim derdimiz 3 kişide olsak 300 kişide olsak adaletli ve huzurlu bir oyun hizmeti sunmak.

Sakin dostum çok garizin olmuş belliki Anadolu Gaming'e heralde basit bir cümle için destan yazmışsın

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

TURK1Y3

Burada bize laflarda bulunmanızı hiç sevmedim. Lütfen bize yapmış olduğunuz laflarınızı buradan silmenizi rica ediyorum. Herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

[R]ussell_Savrinn

Alıntı yapılan: PhenoM - 22 Ekim 2018, 16:00:20

Sakin dostum çok garizin olmuş belliki Anadolu Gaming'e heralde basit bir cümle için destan yazmışsın

"Basit bir cümle" hmm.

Alıntı yapılan: Backup - 22 Ekim 2018, 11:24:34

Çok doğru konuştun..

Backup

Alıntı yapılan: PhenoM - 22 Ekim 2018, 16:00:20

Alıntı yapılan: Backup - 22 Ekim 2018, 08:54:24

Hayatında kurduğun cümlelerin uzunluğu kelime dağarcığından kaynaklı olarak pek uzun olmadığı için benim ufak yazımı destan olarak görmüşsün, ayrıca yazının uzunluğundan dolayı o yazıya destan diyemezsin. Destanlar toplumu derinden etkileyen bir olayın bir derleyici tarafından günümüze aktarılmasıdır. bknz: 9. sınıf Edebiyat dersi konusu.

Benim kimseye sizin dediğiniz gibi 'garizim' yok ancak garez olsaydı oturup tartışırdık. Teminat verebilirim ; kesinlikle 'garizim' yok.

Alıntı yapılan: TURK1Y3 - 22 Ekim 2018, 16:05:10

Burada bize laflarda bulunmanızı hiç sevmedim. Lütfen bize yapmış olduğunuz laflarınızı buradan silmenizi rica ediyorum. Herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor.

Sizlere lafım yok ancak üzerinizden prim yapıp bana burada göz dağı vermek isteyenleri eksik noktasından vurmasını da iyi bilirim. Ortada bir emek var ve ben emeğe saygı duyan birisi olarak sizlerin projenizi kötülemedim.