GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jarveus

Alıntı yapılan: Yeni Nesil - 07 Haziran 2020, 14:06:24
Alıntı yapılan: Trigger - 07 Haziran 2020, 13:58:11
Userlara güven kaybı yaşattınız önceki zamanlarınızda, bunu telafi edebilecek misiniz bilemiyorum.

Beta olarak açtığımız sunucuyu bakıma aldığımız ve üstünde çalışma yapıp belirli bir süre sonra tekrar açacağımızı belirttik, eğer güven kaybından kast ettiğin şey bu durumsa bilemiyorum ne kadar güven kayıplık bir olay. Sunucunun çalışma aşamasında olduğu halde erken açılmasını yine isteyen sizler yani oyunculardı. Biz de eksiklerimizin olduğunu ve hem bunları görmek hem de bu süreçte sistemleri geliştirmek için açacağımızı belirttik, yani bununla ilgili görmedim duymadım tarzı bir olay varsa eski forumdan bulup konu SS'i paylaşabilirim istiyorsanız tabii.

Ancak yine de bunlar bahane değil, evet gerçekten eksiklerimiz vardı, hatalı yönettiğimiz süreçler ve kararlar oldu. Bizde ders notlarımızı alarak üstüne düşünüp tasarlayacak bir zaman elde ettik ve sizlere çok daha güzel bir ortam sağlamak için çalıştık. Sizlere verdiğimiz plan programa da uygun hareket ediyoruz, yazın açacağımızı belirttik ve bu plan uygulanmaya devam ediyor, sırf bu bile güveninizi bir nebze olsun tazemeli diye düşünüyorum.

Ancak kısa zaman içerisinde yaptığımız değişiklikler ve sunucu sistemleriyle ve işleyişleriyle ilgili paylaşımlar yaptığımızda bize hak vereceğinizi düşünüyorum. Umarım ki ön yargınızı kırıp tekrar şans verirsiniz. Bu durumu dile getirdiğiniz için de ayrıca teşekkürler.

Beta olarak açtığınızı hatırlamıyorum. Ama paraları alıp kaçtığınızı ve yine hesapların sıfırlanacağını da biliyorum. Ayrıca SUNUCU AÇILMADAN Para ile adminlik sattığınızı da biliyorum.

burakks

Bir ara yeniden açmıştınız, bütün rolleri ve planlanmış şeyleri çöp edip gitmiştiniz. Emek hırsızlığından başka bir şey değil.

Reverse Roleplay H1 olarak kadroya katıldı.
27.03.2020

Cherry

Burası ağlama duvarı değil, sunucunu kapattın diye her sunucuya sallıyorsunuz hoş değil, başarılar.

jyonsae

Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Haziran 2020, 20:42:42
Ama paraları alıp kaçtığınızı ve yine hesapların sıfırlanacağını da biliyorum. Ayrıca SUNUCU AÇILMADAN Para ile adminlik sattığınızı da biliyorum.
hesapların hiçbiri sıfırlanmıyor, veritabanı hala duruyor ve aynı oyun modu üzerinden geliştirmeler sağlanıyor. gelip bizzat görürsün karakterin varsa. paraları alıp kaçsalar neden büttttttün bir senelerini(neredeyse 9-10 ay) gece gündüz geliştirmeye harcayıp tekrar açabilmek adına uğraşsınlar? ayrıca para ile adminlik satmasında ne var onu da anlayamadım : D

Jarveus

Alıntı yapılan: Fyunkan - 10 Haziran 2020, 15:23:31
Alıntı yapılan: Jarveus - 09 Haziran 2020, 20:42:42
Ama paraları alıp kaçtığınızı ve yine hesapların sıfırlanacağını da biliyorum. Ayrıca SUNUCU AÇILMADAN Para ile adminlik sattığınızı da biliyorum.
hesapların hiçbiri sıfırlanmıyor, veritabanı hala duruyor ve aynı oyun modu üzerinden geliştirmeler sağlanıyor. gelip bizzat görürsün karakterin varsa. paraları alıp kaçsalar neden büttttttün bir senelerini(neredeyse 9-10 ay) gece gündüz geliştirmeye harcayıp tekrar açabilmek adına uğraşsınlar? ayrıca para ile adminlik satmasında ne var onu da anlayamadım : D

I. Kısım için şöyle diyeyim veriler bir kısmı sıfırlandı insanlar bıraktıkları yerden devam etmekte sıkıntı çekecekler. II. Kısım için ise "parayla adminlik". Hmm. Birazcık düşün YETKİ liyakat işidir. @Fyunkan Enes demi? Discord Staffsın. Büyük ihtimalle üzüldün şuan adminliğin parayla satıldığına. Emek vereceksin parası olan admin olacak. :D

Prooyuuncu

jyonsae

Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Haziran 2020, 18:09:03
"parayla adminlik". Hmm. Birazcık düşün YETKİ liyakat işidir. @Fyunkan Enes demi? Discord Staffsın. Büyük ihtimalle üzüldün şuan adminliğin parayla satıldığına. Emek vereceksin parası olan admin olacak. :D
sahibi yaklaşık beş yıldır falan arkadaşım, kod kısmında yardım ediyor ve süreçte hızlanmalarını sağlamaya çalışıyorum. o yetkiyi almamın tek nedeni kanala girmek çıkmak, bundan emin olabilirsin yani arkadaşlığım yetki üzerine değil ve bu beni ağlatmıyor çünkü sizin gibi roleplay yap(maya çalışır)arken yetkiye gerek duyduğumu düşünmüyorum. biraz konuyla bağımsız oldu ama dediğim gibi amacın sadece başarısızlığın üzerine sağa sola bok atmaya çalışmak olduğundan daha fazla cevabı hak etmiyorsun

Jarveus

Alıntı yapılan: Fyunkan - 10 Haziran 2020, 19:12:50
"parayla adminlik". Hmm. Birazcık düşün YETKİ liyakat işidir. @Fyunkan Enes demi? Discord Staffsın. Büyük ihtimalle üzüldün şuan adminliğin parayla satıldığına. Emek vereceksin parası olan admin olacak. :D
sahibi yaklaşık beş yıldır falan arkadaşım, kod kısmında yardım ediyor ve süreçte hızlanmalarını sağlamaya çalışıyorum. o yetkiyi almamın tek nedeni kanala girmek çıkmak, bundan emin olabilirsin yani arkadaşlığım yetki üzerine değil ve bu beni ağlatmıyor çünkü sizin gibi roleplay yap(maya çalışır)arken yetkiye gerek duyduğumu düşünmüyorum. biraz konuyla bağımsız oldu ama dediğim gibi amacın sadece başarısızlığın üzerine sağa sola bok atmaya çalışmak olduğundan daha fazla cevabı hak etmiyorsun

Başarısızlığım yok. Canım sıkıldı ve sunucumu V2 sezonunun başında kapadım hiç kimse anlam veremeyip takip etmeyenlerde "başarısızlık" diye yargılıyor. SA-MP başarısı zerre umrumda değil. :D Bunun için verdiğim bir aylık emeği 10 dakika da sildim. Leş ve kanser dolu bu platforma sizinle dalga geçip açıklarınızı gösterip genel olarak kitleyi ifşalamaktan başka bir şey yapmayı düşünmüyorum.

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Haziran 2020, 19:16:37
Alıntı yapılan: Fyunkan - 10 Haziran 2020, 19:12:50

Başarısızlığım yok. Canım sıkıldı ve sunucumu V2 sezonunun başında kapadım hiç kimse anlam veremeyip takip etmeyenlerde "başarısızlık" diye yargılıyor. SA-MP başarısı zerre umrumda değil. :D Bunun için verdiğim bir aylık emeği 10 dakika da sildim. Leş ve kanser dolu bu platforma sizinle dalga geçip açıklarınızı gösterip genel olarak kitleyi ifşalamaktan başka bir şey yapmayı düşünmüyorum.

Biz canımız sıkıldığı için sunucumuzu kapatıp insanların emeklerini hiç ettikten sonra bundan marifetmiş gibi bahsedecek kadar düşmedik. 9 yıl önce açılmış ve adını SAMP Türkiye tarihine kazımış bir sunucuya çamur atarken önce ben kimim? Diye bir sor bence.

Beta olarak açtığınızı hatırlamıyorum demişsin, işine gelen şeyleri hatırlayıp işine gelmeyenleri hatırlamıyor olmak çok kolay. Sunucuyu madem bu kadar önemsiyorsun, içinde dönen olayları biliyorsun da girdiğin sunucunun mod kısmındaki eşek kadar [BETA] yazısını da mı görmedin? Ah pardon, görmezsin tabi amacın sağa sola sallamak çünkü senin. Al ben hafızanı tazeleyeyim. 7 Haziran:

Kimsenin parasını alarak kaçmadık, kaçmış olsak 1 sene sonra haziranda açılış yapacağız dediğimizde şuan burada olmazdık. Yazdıklarının gram bir değeri ve aslı yok. Veriler silindi demişsin, İnsanların karakterleri, paraları, araçları, evleri, eşyaları hala daha duruyor. 9 aylık yapılan altyapısal değişiklik sonucu sıfırladığımız bir takım noktalar mevcut. Bunlar da silahlar, iş yerleri, evlerdeki mobilyalar ve aksesuarlar eğer listeye katmak istiyorsan bir de sunucu oluşumlarının kadroları, bunun haricinde de sıfırlanan bir şey yok.

Senin gibi iki paralık insanlar bilmeden burada atıp tutar ama biz daha sunucuyu bakıma alırken insanların eşyalarına kısacası verilerine zarar gelmesin, kimse bir şeyin kaybını yaşamasın diye türlü türlü yedeklerini alarak işimizi sağlama aldık.

Ah, unutmadan. İnsanların emeklerini hiç ettiğimiz bir konu var. İnsanların parayla alıp günlerce oynayarak biriktirdikleri ve ödemedikleri taktirde silinecek olan ev ve araç vergilerini de sıfırladık. Ama senin aksine kimsenin bu duruma üzüleceğini sanmıyorum.

---------

Edit: Parayla adminlik sattığımız da gizli bir şey değil, bu bizim marketimizde de olan bir ürün. Adına da SPONSORLUK deniyor. 3-5 kişilik sunucular yönettiğiniz ve 15-20tl ye bulduğunuz ilk bilişim firmasından VDS aldığınız için bilmiyor olabilirsiniz ama bizim hizmet verdiğimiz kitleye hitap edebilmeniz için sunucularınıza hatrı sayılır paralar ödemeniz gerekiyor.
Son düzenlenme: 10 Haziran 2020, 23:08:47 Sypnosis. Sebep: Hakaret içerikli kısım kaldırılmıştır.

Jarveus

Çok komikler ya. Adminlik satmak ne ya? Savunuyorsunuz ya bunu bir de. Ali Sahil Güvenlik kardeşimiz kanıtlı diğerleri de tahminen güzel paralara adminlik almıştır. Sizin verdiğiniz paralar çerez parası canlarım güzellerim. Bir forum hostingine en fazla 200 (yıllık). Sunucu barındırmaya aptal değilseniz @Mütemadiyen 'den alıp maksimum 300 aylık verirsiniz. Ya da meriçten alıp yine maksimum 300-400 verirsiniz. Zaten bu rakamları çıkardınız YETKİ SATARAK. Her forumda benim hesabım var. Jarveus. 19-Vice-(vendetta nickimi söylemiyim aykut abim bana kin tutup ban atıyor sonra ailesiyle güzel anılarımız var 2010-11'de.)-Rinadakini yukarıdan görebilirsiniz.

"Vay anasını nasıl yapmışlar" diyeceğiniz her şeyin aynısını 1 hafta içerisine size teslim edersek ,sigara içip çayımızı yudumlarken, ne olacak peki? ^^
Son düzenlenme: 10 Haziran 2020, 22:55:14 Jarveus

Hardy

Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Haziran 2020, 22:43:17
Çok komikler ya. Adminlik satmak ne ya? Savunuyorsunuz ya bunu bir de. Ali Sahil Güvenlik kardeşimiz kanıtlı diğerleri de tahminen güzel paralara adminlik almıştır. Sizin verdiğiniz paralar çerez parası canlarım güzellerim. Bir forum hostingine en fazla 200 (yıllık). Sunucu barındırmaya aptal değilseniz @Mütemadiyen 'den alıp maksimum 300 aylık verirsiniz. Ya da meriçten alıp yine maksimum 300-400 verirsiniz. Zaten bu rakamları çıkardınız YETKİ SATARAK. Her forumda benim hesabım var. Jarveus. 19-Vice-(vendetta nickimi söylemiyim aykut abim bana kin tutup ban atıyor sonra ailesiyle güzel anılarımız var 2010-11'de.)-Rinadakini yukarıdan görebilirsiniz.

"Vay anasını nasıl yapmışlar" diyeceğiniz her şeyin aynısını 1 hafta içerisine size teslim edersek ,sigara içip çayımızı yudumlarken, ne olacak peki? ^^

Selamlar, öncelikle 9 senelik bir geçmişi olan sunucuyuz. Hosting işlerini vesaire başka kişilere önerin. Sunucunun arka planında neler dönüyor bilmiyorsunuz ve böyle önyargılı kinci şekilde konuşarak ciddi şekilde emegimize hakaret ediyorsunuz. Sponsor adminlik satılmak zorunda kimse babasının hayrına bu sunucuyu açmıyor, yonetmiyor. Bu sizin zorunuza gidiyorsa konumuzdan çıkabilirsiniz ve her samp sunucusunda olduğu gibi bizde de illaki bir gelir oluyor. Bu gelir emin olun tamamıyla hak edilmiş bir gelir. En başından beri olayların içinde olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki Burak ve Eren kodlama ve geliştirme işini 10 aydır her gün düzenli olarak yapıyorlar. Başka sunucuların 2 saat uğraştığı bir sistem için 2 gün uğraşıyoruz, farklı olalım daha güzel olalım diye. Bu insanlar salak değil, kendi işlerinden vakitlerinden feragat edip sunucu işleriyle ilgileniyorlar ve kazandıkları para da tamamen hak edilmiş bir para. Dolandırıcılık yapıyorsunuz diyorsunuz dolaylı yoldan. :D :D yukarıda çok güzel cevaplar var daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Lütfen gereksiz yorum atmayın.

Ek olarak sanırım bana ücretli olarak trailer yaptirmissiniz, yaptığınız sunucu ve sistemleri ortada.  :D

Son olarak "nasıl yapmışlar biz 1 haftada yapıp teslim ederiz" kısmı için de,  fikir kısmı önemli olan kısım zaten. pawno bilgisi olan eli tutan kişiler kodlayabilir. Önemli olan fikir, geliştirme kısmı. Kodlamak için aylarinizi alacak şeyler de var onları da sunucu açıldıktan görürsünüz ayri konu. Başkalarına laf atacaginiza kendi geçmiş işlerinize bakın. R*v*rse roleplay adında unity station'a Haydarpaşa garı diyorsunuz. VIP oyuncular silahlarının skinlerini değiştiriyor falan :) neyse
Son düzenlenme: 11 Haziran 2020, 13:04:11 Hardy

Jarveus

Alıntı yapılan: Hardy - 11 Haziran 2020, 10:54:09

Selamlar, öncelikle 9 senelik bir geçmişi olan sunucuyuz. Hosting işlerini vesaire başka kişilere önerin. Sunucunun arka planında neler dönüyor bilmiyorsunuz ve böyle önyargılı kinci şekilde konuşarak ciddi şekilde emegimize hakaret ediyorsunuz. Sponsor adminlik satılmak zorunda kimse babasının hayrına bu sunucuyu açmıyor, yonetmiyor. Bu sizin zorunuza gidiyorsa konumuzdan çıkabilirsiniz ve her samp sunucusunda olduğu gibi bizde de illaki bir gelir oluyor. Bu gelir emin olun tamamıyla hak edilmiş bir gelir. En başından beri olayların içinde olduğum için rahatlıkla söyleyebilirim ki Burak ve Eren kodlama ve geliştirme işini 10 aydır her gün düzenli olarak yapıyorlar. Başka sunucuların 2 saat uğraştığı bir sistem için 2 gün uğraşıyoruz, farklı olalım daha güzel olalım diye. Bu insanlar salak değil, kendi işlerinden vakitlerinden feragat edip sunucu işleriyle ilgileniyorlar ve kazandıkları para da tamamen hak edilmiş bir para. Dolandırıcılık yapıyorsunuz diyorsunuz dolaylı yoldan. :D :D yukarıda çok güzel cevaplar var daha fazla bir şey söylemek istemiyorum. Lütfen gereksiz yorum atmayın.

Ek olarak sanırım bana ücretli olarak trailer yaptirmissiniz, yaptığınız sunucu ve sistemleri ortada.  :D

Son olarak "nasıl yapmışlar biz 1 haftada yapıp teslim ederiz" kısmı için de,  fikir kısmı önemli olan kısım zaten. pawno bilgisi olan eli tutan kişiler kodlayabilir. Önemli olan fikir, geliştirme kısmı. Kodlamak için aylarinizi alacak şeyler de var onları da sunucu açıldıktan görürsünüz ayri konu. Başkalarına laf atacaginiza kendi geçmiş işlerinize bakın. R*v*rse roleplay adında unity station'a Haydarpaşa garı diyorsunuz. VIP oyuncular silahlarının skinlerini değiştiriyor falan :) neyse

"Ek olarak sanırım bana ücretli olarak trailer yaptirmissiniz, yaptığınız sunucu ve sistemleri ortada.  :D

Son olarak "nasıl yapmışlar biz 1 haftada yapıp teslim ederiz" kısmı için de,  fikir kısmı önemli olan kısım zaten. pawno bilgisi olan eli tutan kişiler kodlayabilir. Önemli olan fikir, geliştirme kısmı. Kodlamak için aylarinizi alacak şeyler de var onları da sunucu açıldıktan görürsünüz ayri konu. Başkalarına laf atacaginiza kendi geçmiş işlerinize bakın. R*v*rse roleplay adında unity station'a Haydarpaşa garı diyorsunuz. VIP oyuncular silahlarının skinlerini değiştiriyor falan :) neyse"

Hardy, hardy. Çekim günü seninle konuşurken aa sistemlere bak diyen Hardy. Git ve diğer videolarımıza da bir bak Tugay Aloğlu ve Gürkan Gürel'den. Hatta konumuzu vs gidip tanıtımları sistemleri bulabilirsin. Unity Station'a haydarpaşa garı diyen arkadaşlar SF.Bizim İPŞİR tarafından spawn mapini kullandığımızı biliyorsundur. Bilmiyorsan da öğren. Orasıda "TR" konsept iken Marmaray durağı diye geçiyordu hayali bir isim. Fikir mi? :D Hiç bir sunucuda görülmeyen sistemler yaptı @Muteo hepsini de biz düşündük yada esinlendik.

VIP oyuncular eightbornda da silah skinini değiştiriyordu.

Vice,19,Eightborn,Breeze,Vendetta,99,RealityGaming,Hayat İstanbul bile sizden daha karakterli

EK OLARAK; 9 senelik sunucu geçmişi Polat ve Doruk'a ait. Siz onların ismini aldınız ve bir şeyi beceremediniz. Respect other rp servers.

Son düzenlenme: 11 Haziran 2020, 18:39:37 Coiner

Yeni Nesil

LSPD ön başvuruları için başvuru formu yayınlandı, başvurular 12.06.2020 23:59'a(yarın geceye) kadar açık kalacak. Başvurunuzu son ana bırakmayın, kapandıktan sonra tekrar başvurma şansınız olmayacak.

Ön alım başvurularınız anlık olarak kabul edildikten sonra mülakata girmeye hak kazanacaksınız, mülakatlar da başvuru süreciyle beraber açılmış bulunmaktadır. Mülakatlar 13.06.2020 saat 18:00'a kadar devam edecektir. Mülakatınızı son ana bırakmanız halinde o an müsait yetkili olmazsa mülakata alınamayabilir, mülakatınız yanabilir. O yüzden kabul olduktan sonra bir an önce mülakata girmenizi tavsiye ediyorum.

Ön alım sürecinde olduğumuz için alınmaya hak kazanan adaylar Memur, kıdemli memur veya çavuş olarak göreve başlayabilirler. Şimdiden başarılar.

Başvuru, mülakat, eğitim ve alım süreci ile ilgili bilgi almak ve başvuru göndermek için aşağıdaki linkten LSPD bölümüne ulaşabilirsiniz:

LSPD Bölümü

xoduzy

LSPD konuları yada el kitapları sanırım eskiden kullandığınız el kitabı. Üniformalara, rütbelere baktım da bunlar şu anki LSPD işleyişinde bulunmuyor. (Departman Şefi vb.) Güncel bilgilerle gitmek daha iyi olabilir.

Başarılar.

Hardy

Alıntı yapılan: Jarveus - 11 Haziran 2020, 15:16:31
Alıntı yapılan: Hardy - 11 Haziran 2020, 10:54:09

"Ek olarak sanırım bana ücretli olarak trailer yaptirmissiniz, yaptığınız sunucu ve sistemleri ortada.  :D

Son olarak "nasıl yapmışlar biz 1 haftada yapıp teslim ederiz" kısmı için de,  fikir kısmı önemli olan kısım zaten. pawno bilgisi olan eli tutan kişiler kodlayabilir. Önemli olan fikir, geliştirme kısmı. Kodlamak için aylarinizi alacak şeyler de var onları da sunucu açıldıktan görürsünüz ayri konu. Başkalarına laf atacaginiza kendi geçmiş işlerinize bakın. R*v*rse roleplay adında unity station'a Haydarpaşa garı diyorsunuz. VIP oyuncular silahlarının skinlerini değiştiriyor falan :) neyse"

Hardy, hardy. Çekim günü seninle konuşurken aa sistemlere bak diyen Hardy. Git ve diğer videolarımıza da bir bak Tugay Aloğlu ve Gürkan Gürel'den. Hatta konumuzu vs gidip tanıtımları sistemleri bulabilirsin. Unity Station'a haydarpaşa garı diyen arkadaşlar SF.Bizim İPŞİR tarafından spawn mapini kullandığımızı biliyorsundur. Bilmiyorsan da öğren. Orasıda "TR" konsept iken Marmaray durağı diye geçiyordu hayali bir isim. Fikir mi? :D Hiç bir sunucuda görülmeyen sistemler yaptı @Muteo hepsini de biz düşündük yada esinlendik.

VIP oyuncular eightbornda da silah skinini değiştiriyordu.

EK OLARAK; 9 senelik sunucu geçmişi Polat ve Doruk'a ait. Siz onların ismini aldınız ve bir şeyi beceremediniz. Respect other rp servers.

Bugdan gecilmeyen ve aşırı basic sistemlerinizle ovunmekten vazgeçin. Kadikoy sahilinde rol yapın bence siz. Ooc marketinize göz atın bize laf atmadan önce.

Yetki alan kişi sunucuya yardımcı olmaya çalışır ve uygun görülürse kalıcı admin olur olayı budur. Başka yerde ağlayın, bir kaç başarınız olsun sonra başkalarını küçük görün.

Bu arada Polat ve Doruk zaten devamlı olarak arka planda bizimleler neyden bahsediyorsun bilmiyorum.
Son düzenlenme: 11 Haziran 2020, 18:38:06 Coiner