GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Roleplay ~ yn-gaming.net

Başlatan CaLderoN, 02 Mart 2017, 23:54:24

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Spetsnaz!

İlkyardım olayını kitle yapmanızdan ziyade, ilkyardım sertifikası sistemi kodlamanızı öneriyorum. Cüzi bir miktarla; devletten eğitim, hastahaneden sağlık raporu, PD'den de kişisel rapor alarak insanlar gerçekte olduğu gibi ilkyardım sertifikası alabilmeli. Aksi takdirde silahları gitmesin diye herkes herkese ilkyardım yapacak, gidip kit almak da oyunculara çok da zor gelmeyecektir.

viathegod32

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 20 Mayıs 2019, 02:36:13

İlkyardım olayını kitle yapmanızdan ziyade, ilkyardım sertifikası sistemi kodlamanızı öneriyorum. Cüzi bir miktarla; devletten eğitim, hastahaneden sağlık raporu, PD'den de kişisel rapor alarak insanlar gerçekte olduğu gibi ilkyardım sertifikası alabilmeli. Aksi takdirde silahları gitmesin diye herkes herkese ilkyardım yapacak, gidip kit almak da oyunculara çok da zor gelmeyecektir.

Zaten lisans almanız gerekiyor.

developer & producer

Spetsnaz!

Alıntı yapılan: viathegod - 20 Mayıs 2019, 03:53:09

Alıntı yapılan: Spetsnaz! - 20 Mayıs 2019, 02:36:13

Zaten lisans almanız gerekiyor.

O kısmı atlamış olmalıyım, benim hatam.

diverse

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

1chbinyaso

Eski maziler gözümde canlandı dostum hesaplar silindi mi o kadar emek vardı reisim  :uzgun:

NikolaiS

Alıntı yapılan: Jarveus - 19 Mayıs 2019, 15:46:48

Alıntı yapılan: NikolaiS - 19 Mayıs 2019, 11:53:03

Yaralı ile neden paramedik üyeleri ilgilenmiyorda böyle bir şeyi sisteme bağladınız?
Yaralı olan kişi paramedik ile olan rolünden sonra paramediğin komutu beraberinde iyileştirilse ROL kavramından çok daha iyi olacaktır. Böylelikle paramedik üyelerine söz kalmıyor çünkü sistem yapıyor.
Umarım dikkate alırsınız çünkü sistemin yaptığı iş hazıra konmaktır direkt, bu da roleplaye uymaz.

Sizin böyle bir sisteminiz olmasa da oyuncularınız

sistemleri kullanıp rol yapmıyor. Ayrıca siz de role uymayan çok şey var sesimizi çıkarınca bilmiyorsun öyle değil demekten başka bir şey demiyorsunuz.

Edit ; yuvadan çıkta rol yapmayı ve rol çeşitliliğini öğren.

Birden bana böylece saldırmana gerçekten ve gerçekten anlam veremedim. Safari roleplayde sistemlere ben karar vermiyorum, ben Alperen'e sistemi sunarım ve beklemeye koyulurum. İhtiyaçtan hastalık sistemine kadar bir çok kez taslaklar halinde Alperen'e bu önerileri sundum, kodlayıp kodlamamasına ben karışamam. Bahsettiğimiz sunucuda Sağlık M. iken sırf sistem yapmasın bu işleri diye çabaladım.
Yuvadan çıkmama gerek yok, yuvadan çıktığımda zaten tecrübe alıp geri döndüm.
Hayal kırıklığına uğradım şu yorumunla, konuyu kirletmeye gerek yok.

MeaV

Eskisi gibi olur mu emin değilim ama başarılar...

Bliss

Client Sistemi

Alıntı
Yeni Nesil Roleplay olarak bu sistemi kullanmaktaki amacımız sizlere daha kaliteli bir oyun deneyimi sunmaktır. Biliyorsunuz ki Kalcor bir türlü samp platformunda anti hileyi tam anlamıyla sağlamadı. Client sayesinde bu sınırları aşıp daha ileri düzey ve gelişmiş sistemler ile sağlanan bir oyun deneyimi sunmak bizim en önemli amaçlarımızdandır. Client sayesinde %99'a yakın bir oranda oyun zevkinizi berbat edecek programlar engellenebiliyor. Client-Ban özelliği ile ise, sunucu düzenini bozan kişiler sunucudan kalıcı olarak yasaklanabilicek. Ayrıca clientin patch sistemi sayesinde yeni animasyonlar, kıyafetler ve benzeri bir çok şeye sahip olabileceksiniz.

Son düzenlenme: 20 Mayıs 2019, 22:59:34 Bliss

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: exhuh - 20 Mayıs 2019, 14:53:19

:kalp: :kalp: :elsalla:

:kalp: :kalp:

Alıntı yapılan: 1chbinyaso - 20 Mayıs 2019, 18:59:43

Eski maziler gözümde canlandı dostum hesaplar silindi mi o kadar emek vardı reisim  :uzgun:

Malesef.

Alıntı yapılan: MeaV - 20 Mayıs 2019, 20:31:27

Eskisi gibi olur mu emin değilim ama başarılar...

Alıntı yapılan: Tektabanca - 20 Mayıs 2019, 22:52:44

client tasarımı çok hoş gözüküyor başarılar

Teşekkürler.  :kalp:

evol

FrtdnYLDZ

Hiç oynamadım, fakat YouTube'daki LSPD videolarını incelemiştim bir ara. Gerçekten LSPD kadronuz çok sağlam ve güzeldi. Başarılar.

Jarveus

Keşke Yeni-Nesil modunu kullanmayıp sıfır bir mod yaptığınızı söyleseydiniz.

Yeni Nesil

Alıntı yapılan: Jarveus - 22 Mayıs 2019, 10:57:36

Keşke Yeni-Nesil modunu kullanmayıp sıfır bir mod yaptığınızı söyleseydiniz.

Sorduğunu görmedim.

Alıntı yapılan: FrtdnYLDZ - 22 Mayıs 2019, 10:04:25

Hiç oynamadım, fakat YouTube'daki LSPD videolarını incelemiştim bir ara. Gerçekten LSPD kadronuz çok sağlam ve güzeldi. Başarılar.

Teşekkürler
Son düzenlenme: 22 Mayıs 2019, 23:45:20 Yeni Nesil